Sorrz

Glömde helt av att blogga igår! Så sorry for that. Men jag åkte hemifrån vid 9 för lite ärenden och sen så mötte jag upp Malin, LInnea och Jennifer så åkte vi hem till moi. Vi började ganska driekt med att göra american pancakes som är så jävla gott, skulle kunna äta ihjäl mig på det. Vi hade massa goda onyttigheter till men vafan, ibland så får man ju unna sig:) Vi skulle i alla fall plugga och jag fick gjort ungefär så mycket som jag trodde jag skulle få gjort, alltså inte mycket alls:)) Vi hade aldelles för roligt haha... Men det var en rolig dag:p Åkte sedan vid 17 för jag skulle på BodyAttack som nu är mitt favvo pass på gymmet. 
 
Idag gick jag hem innan sista lektionen för hade ont i huvudet å va hungri. Köpte mig en standard eh scones å satte mig på mams jobb å läste.. kul. Ville tränat men kunde inte det. Känner mig tjock så äter ännu mer chokald nu för det. 
 
Inte vackraste matbilden kanske haha..
 
Imorgon är det äntligen fredag tagga. Har en ganska packad helg som jag måste planera för att hinna med allting.... Så stressad inför sportlovet helt sjukt. Är inte redo men samtidigt såååå redo.

Hallihallå

Tror mam fixat internet nu yey. 

Min helg var bra. Lör-sön var vi wp hos Malin och spelade Wii, åt tacos å b&j.. Så jävla behövligt. Sen på söndag kväll gick jag, Mallz å Amanda på The Wolf of Wall Street. Den var för lång och det blev för varmt. Filmen i sig var väl helt ok och Leo va ju snygg så det va ju kul. Han fick mig att hålla ut tre timmar. Men allt runt om kring filmen sög förutom mitt godis och tjejerna då hahaXP

Imon är det studiedag så då kommer wp hit och vi ska plugga litt. Ska köpa mat och hämta paket på morgonen så en sovmorgon blir det iaf inte.



Så lite blandade bilder. Hamnade lite i oordning men strunta i det. Godis bilden förmedlar så mkt lycka:'))) och glassarna med.

Har tränat en del oxå funfun.

Inte kul

Mitt internet på mobilen och hemma är slut så därför suger bloggningen. Sååå förvänta er lite update i februari:ppppp

So happi

<3

Super fräscht hår

Var på gymmet vid 10.15 typ. Sprang och gjorde lite styrka. Jag tycker det är så otroligt skönt när man sprungit klart just för att man är klar haha x) Nej men det kan vara skönt att få springa av sig ibland. Det var nästan helt tomt idag på gymmet när jag kom så det var en najs tid att träna. 
Tycker det va kul att bilden är ur fokus men så stor det Focus på flaskan haha XP

Igår när jag hade kommit hem från kakätandet så åkte jag hem till Mallz som kom hem igår<33 Det blev en liten snabb visit för hon skulle iväg haha, späckat schema den bruden har jag vet:'), men det var kul att se henne, har saknat henne<3333. Det negativa var att jag var tvungen att lämna tbx jackorna jag lånat av henne:((( Kommer inte överleva nu.

Fredag

Detta åt framförallt jag å Maja till mellanmål och Jennifer hjälpte till lite. Men det var gott #noregrets. 

Är så sjukt taggad på imorgon ni anar inte haha ni vet inte ens vad jag ska göra xD men det är åzum. Sen är jag på ganska bra humör så livet är helt ok just nu, drunknar inte i plugg heller för tillfället så det är gott:)))))) Men dock har jag inget att blogga om men det händer haha lol.

Orange

Vanlig onsdag idag. Solade och tränade efter skolan också det var najs.

Köpte den orangea toppen på monki för 20kr haha.



Weho

Så lycklig nu att inlämningen som jag satt med hela helgen + igår är inlämnad. Den lättnaden är så jävla skön. Sen om den är bra eller inte spelar inte någon större roll eftersom man får vad man arbetat för och jag har ju verkligen inte lagt mycket tid åt den så man får vad man förtjänar helt enkelt:P Men jag ör glad ändå.
 
Nu har jag pluggat lite men lagt undan det för idag. Nu hade jag tänk att återuppta mitt Revenge-kollande som tog slut för ett år sedan eller något men mitt internet är såå långsamt nu så får se hur det blir med det.
 
När inlämningen var inlämnad gick vi till eh för att "fira" haha jag och Malin var så taggade på det va. Köpte en kanebulle för att lyxa till det. Den var goooood just saying.
 
Sen mötte jag Amanda på gymmet vid 17 och så gick vi på ett 30 min långt intervallträning och herrejesus.... Haha men det var najs så det går vi nog på igen.
 
Hahaha asså så underbara vaaaa
Fin halv-äten bulle hehe, och ja, jag åt med bestick men det måste man nästan ju.
Fina:')
 

En lugn och bra morgon




Den gråa delen

Beställde denna från nelly i veckan och den kom nog i fredags tror jag. 

Brallorna

Tränade innan med Amanda och Tessa. Vi gick på ett 30 minuterspass som jag inte kommer ihåg vad det hette. Men det var jobbigt för stunden så får väl se om det kommer någon träningsvärk. Sprang lite efter också men skulle skynda mig hem. Nu hat jag duschat och ätit lite och ska plugga igen.
 
Är kär i Amanda träniningstights så snygga.



Har inget mer att säga



Dagen skall enbart gå till plugg och träning kl 15. 

Hajdo ha en fin söndag.

Lördag aka dödag

Skall plugga hela dagen och hela kvällen för jag vet attjag inte kommer bli klar på dagen. Uppsatster kan vara det värsta för då är det ens eget ansvar att saker och ting blir gjorda och för tillfället har jag ingen diciplin. Men det är najs. Åt iaf en god frukost och kollade några avsnitt av skins så nu är jag så redo jag kan bli att börja plugga.
 
 
På spotify så finns det ju olika spellistor och hittade nu att det fanns det för olika tillfällen typ en brunch-lista, weekend-lista osv så fanns det en plugg-lista haha så stod det såhär:
Sant, jag menar i låtar där folk sjunger så sjunger man ju med och inte är lika koncentrerad. Så let's plugga till Mozart.

Nej tack

Gymmade förut med Amanda på gymmet vid Axel Dalströmstorg eller vad det heter. Jag gillade inte det av olika anledningar haha. Föredrar fortfarande domkyrkan. Dock hade vi väldigt roligt haha<333


Happy

Han är så himla gullig

Pink fast black

Lång dag idag som jag känner var ganska onödig. Hade matteprov som jag inte vet hur det gick. Kom hem precis och ska kolla på PLL för glömde helt av det igår. Sen ska jag plugga. Och egentligen hade jag tänkt att åka till gymmet vid kanske 8 men det är alldeles för kallt ute och om jag inte får skjuts dit å hem så bangar jag nog haha.
 
Igår eller i förrgår så kom vårt paket från VS som vi beställde strax innan jullovet. Allt passade så det var najs. Att bli besviken är något av det värsta jag vet så det var skönt att inte bli det. Så nu sitter jag i mina nya mjukis och hade även på mig en ny bh:))))
Dom är svarta och så står det Love Pink. Modellen hette boyfriend och dom är straight alltså dom är raka.
 
Sen så fick familjen i julklapp en kaffemaskin och det gör så gott kaffe. Den är snart slut dock. Men jag dricker kaffe hela tiden för att överleva + att det är så gott. Drack en kopp nu för jag var svin trött.
 
 

Nutty Bar, lurar en att det står Nyttig men dom menar Nötig

Har pluggat matte nu i några timmar. Förstår inte hur man ska plugga till ett matteprov? Våra matteprov tycker jag är så svåra jämfört med boken. För jag förstår ju oftast boken men sen på proven har dom ju höjt svårhetsgraden x10000 så då fattar jag noll. Aja, det får gå som det går. Är beredd på mitt första F:)
 
Iallafall, efter skolan gick jag till eh för att träffa Amanda och Malin för Mallan den lille jäveln ska till LA imorgon. Så det var väl en lite hajdo fika och sen skulle vi alla egentligen sola men Amanda var den enda som gjorde det. Jag hade inga kontanter och smink hade jag också och kände att det kunde vänta.
 
Nu väntar ph. Missade gårdagens avsnitt men vet på ett ungefär vad som hände. Längtar tills nästa tisdag då min inlämning ska vara inne. Vare sig om den är bra eller inte så har jag den inte över mig längre så jag kan få lite fritid. Nästa vecka kommer gå mest till träning tror jag. Taggaa. Lol. Nej men det är mycket roliagre att gå på pass än att gymma tycker jag:p
Haha ser ni vanten? Köpte dom igår på Monki för 60 spänn. Så jävla stor haha men varm.
Som ni förstår så står Amanda för bilderna, därför är hon inte med på ngn hehe. Mysig onsdag iallafall pusspuss.

Gott

Nu äter jag middag efter lång dag. Tänkte blogga mer sen under ph:)



Trävligt

Skall plugga nu. Jag vet att något "viktigare" kommer komma emellan men whatevz är ändå körd i det som är viktigt för tillfället. Men what to do? Bara att le och låtsas som om man har koll på livet. Ibland undrar jag varför jag valde gbgs plugg-skola.. Jag fastnade för skolan och jag skulle inte vilja byta från mina tjejer, never ever även om det kanske hade varit bättre för mig.
Haha så jävla ful men den var söt, lägg märke till den väl urskrapade creamcheese-burken.

Jag har ju allt i huvudet

idk wanties
 
idk wanties by juliajill featuring gray jeans
 
Jag vet ju exakt hur jag vill gå klädd men pengarna räcker inte. Jag måste helt enkelt hitta mig ett jobb, och det kommer ju inte hittas av sig själv så det är ju mitt ansvar det med som allt annat som jag måste göra. Usch, hatar måsten. Iaf, i vår vill jag ha en skinnjacka som är lite längre, den jag har nu är ju så kort, och med de där detaljerna på armarna på jackan, tycker det är så snyggt. Men nu vill jag ha en kappa. Känner mig så ful i min dunjacka. Vill inte vara stor och klumpig, känner mig verkligen fånig. Sen ett par vantar eller skinnhandskar, handskar är ju stiligt så det passar verkligen inte till en ful, stor dunjacka. Aa ni ser ju vad det är jag vill ha haha jag behöver ju inte skriva det igen:p Ett par snygga solisar hade varit najs, synd att jag inte passar i det då.. Aja:)

Frukosten är bästa måltiden på dagen

Om jag bara fick äta ett mål om dagen skulle det lätt vara frukosten. Älskar frukostar. Alltså om man har tid då. Som på helgerna eller mina måndagar och tisdagar då jag åker till skolan kl 9, dröm. Och man har ju hört hela sitt liv typ att frukosten är viktigast och det är det du "lever på" under dagen. Så hellre äter jag lite mer till frukost och lite mindre dom andra måltiderna. Dock har jag lite slut på frukostar så fick tips av Palmen på gröt med banan vilket jag inte testat innan så då gjorde jag det och det var gott:) Men alltid när jag äter gröt måste jag dricka vatten till. Jag brukar annars planera kvällen innan vad jag ska äta till frukost haha för om jag är i köket på kvällen och ser något som jag vill ha så brukar jag tänka att jag tar det till frukost imon osv haha.
Jag dricker också en kopp kaffe:p

Jag gillar dessa


Där det inte fanns några måsten

 

Finns väl någon mening med allt

Det var jättemysigt och gott hemma hos Sofia igår. Det blev tacos och det var så gott, älskar tacos. Till efterrätt blev det glass med frukt och chokladsås och jag ska ju inte äta sånt egentligen men det var min favorit glass (Sia gräddglass vanilj bästa ever) så jag var ju tvungen. Men vissa straffar Gud direkt.. Alltså det är något i mjölkprodukter jag inte tål. Jag fick så ont i magen. Eftersom det är gräddglass så är det värre antar jag. Jag brukar köra med laktosfritt hemma så antagligen är det det men vi ska kolla upp det. Hoppas det finns någon jävligt bra anledning varför jag inte kan äta glass, fick jätteont av B&J också som jag inte ätit sen dess (i höstas någon gång). Sad face. Men iaf så drog tjejrna vidare men jag hade jätteont i magen av glassen då + mensvärk och jag hade gångavstånd hem så jag valde att gå hem.. Kände mig astråkig menmen.
 
Nu ska jag plugga. Funelifun.
 

Äntligen hittade jag dem

Har aldrig vetat var man kan köpa dessa tröjor eller jag trodde det var äkta MBMJ men det var det visst inte hehe. Eller det kanske finns en äkta verision men dem skulle jag nog inte haft råd med ändå. Dom fanns iaf på sheinside.com! Jag beställde båda hehe. Men det är sjukt billigt på den hemsidan men finns så himla mycket. Har inte tålamod att sitta och klicka mig igenom 70 sidor med kappor tex. Jag har sett att många bloggare beställer där ifrån så jag antar att hemisdan går att lita på osv för de verkar nöjda haha.
 
Skall snart göra mig iordning för att senare gå till Sofia. Jag har faktiskt pluggat ganska mycket idag. Mest matte för har prov på torsdag. Inga höga förväntningar på det betyget iaf haha..
 

Får visa andras snygga kläder eftersom jag själv inga har

 
 

SÅ. Perfekt.^
 

Monki

Vill ha dessa.
Tänk till ett par perfekta boyfriend mmm. Jag har inte gett upp min jakt på boyfriend jeans. Kanske åker jag in en liten stund till stan idag eller imorgon. Asså det finns ju snygga bf på HM men dom är inte tillräckligt slitna och jag vågar inte köpa ett par för att göra hål själv för det vet man ju inte hur det blir. Jag gjorde hål i ett par dr.denim som blev helt ok men det är ju en stretch byxa och då sitter ju hålet tajt mot benet eller vad man ska säga vilket det inte gör på bf. Jag vill liksom ha snygga slitna hål på knäna ish:p

Godmorgon







Kan alla teckna?

Hade föreläsning i 3h om studieteknik och minne osv. Det var intressant och roligt. Han som föreläste var fett rolig så det gjorde det mycket lättare att lyssna och ta åt sig. Har lite plugg att göra i helgen så blev tagg på att prova lite olika tekninker hahah fyfan vad lol men faktiskt not kidding.
 
Tränade efter skolan med Mallz. Vi skulle varit fler men det blev ej så. Sprang 4km ganska snabbt för jag hade massa energi så det var gott men var för trött för styrka. Sen åkte vi hem till M och lagade mat och sen hem till mig. Då åt vi räkor och jag åt så mycket bröd. Jag älskar bröd/mackor, brås på mamma. Men det ska vara "rikligt med smör" som Mallz sa haha. Men mkt bregott på är ju så gott, drog. Skulle kunna äta en hel limpa. Åt kanske en fjärdedel sammanlagt? Äh inte viktigt.
 
Sen kollade vi på Super Size Me. Alltså usch. Usa är ju helt stört. Vad är det ens för land? Så konstigt om man tänker efter. Fetman är ju sjuk!! Dom kallar det för epidemi vilket är sant. Så äckligt. Blev verkligen äcklad. Ni som inte alls vet vad jag pratar om så är Super Size Me en dokumentär av Morgan Spurlock som i en månad bara ska äta på McDonalds, alltså frukost, lunch och middag. Och han måste säga ja om dom frågar om han vill ha Super Size vilket var enorma storlekar på läsk och pommes. Han mådde såklart fett dåligt och läkare sa att han skulle sluta när kanske 21-23 dagar hade gått för hans lever hade påverkats såpass mycket. Det är faktiskt väldigt intressant och jag visste ju redan att maten på donken inte är bra men man inser verkligen hur dåliga saker maten där innehåller och hur det faktiskt påverkan inte bara utsidan men även insidan av kroppen.
 
Vår fina mat, standard kycklingen.
 
Imorgon ska jag som sagt plugga och ska kanske ta en promenad. Dom sa i programmet att 30min träning/motion om dagen behöver man så det kanske jag gör. Sen på kvällen ska jag på middag hos Sofia mysmys.

Lite utanför å så ja


Fijnt

Regn, regn och ännu mera regn

Inte gjort något idag förutom skolan från 8.20-16.30 och så kommer varje torsdag se ut denna termin:') 5 lektioner och 3 innan bamba så jag var ganska hungrig.

Jo, jag åkte och köpte block och kalender efter skolan. Sedan gick jag till mams rosa jobb så åkte vi hem tsm. Händelserik torsdag.



Vill behålla den


BLK byxor
Monki T-shirt 
Malins fina kappa från Zara, vill oxå ha en sån:// 

Första dagen

Började kl 8.20 idag istället för 9.10, det kändes men det var bara att gå upp 6.15. Jag kunde inte somna igår så jag låg säkert och vred mig till 3.. Men desto mindre timmar jag sover desto lättare har jag att gå upp så det var inga problem idag:))
 
Dagen har varit lång och seg. Jag, Malin och Jennifer satt kvar i skolan till halv 5 och kollade på PLL som kom ut idag! Det var sjukt läskigt för vi kollade på projektorn i klassrummet och det var mörkt haha scary I know. Men som vi taggade hela dagen för att kolla på det haha. Sen hade jag tänkt att gymma men så smsade Shadi och fråga om jag ville gå på ett pass så då hänkade jag det ist. Det var MRL 90 hette det så vi trodde att det skulle hålla på i 90 min och det var tur att det inte gjorde det för asså (var 60 min)... Den känslan jag hade i mina lår ett tag den känslan har jag aldrig känt alltså det kändes som om mina lår bara skulle kapas av. Sen gymmade vi lite i väntan på Shadis pap. Men jag kan verkligen tänka mig att gå ett MRL pass igen, har till och med bokat in ett till nästa vecka eller söndag i can't remember.
 
Nu ska jag läsa terminens första läxa och även första religionläxan. Vi började med det idag och jag tycker det är ganska intressant. Sen är det PH yey.
 

Fälm

Jag kom till Nea vid 20 ca och då poppade vi popcorn och satte på filmen About Time! Den gick ju på bio här och jag hade tänkt att se den men det glömde jag nog av. Men den var bra och söt. Man satt verkligen och väntade på att han skulle avslöja att han kunde resa i tiden och pajja allt men det hände inte vilket var bra men lite konstigt hehe den var alltså inte så förutsägbar.
 

Längsta kön jag sett

Vi åkte från min farbror så vi var i stan lite över 12. Jag gick iaf i lite affärer för att klockan skulle bli 13 men asså köerna in till NK var så jäävla långa ni anar inte!! Om ni inte var där då. Alltså en av köerna gick från huvudingången bort till kungsport..! Och baksidan gick kön långt ner till arkaden och åt andra hållet till det mindre Condeco, heeeelt stört. Så jag bangade det och gick till gymmet ist. Sprang och gjorde lite styrka.
 
Nu så har jag varit hemma ett tag. Jag skulle egentligen åkt skridskor nu men jag pallade inte för jag hade ställt in mig på att det var stängt för jag fick den uppfattningen på hemsidan och sen började det regna hehe #lat. Men ikv ska jag nog till Nea, mysmys.
Min fabrors katt, sååå söt gosssiiii.

4

Idag hade jag ställt kl i tid så jag skulle vara på gymmet vid 10 men jag glömde klicka på snooze så jag vaknade 11 och då skulle jag inte hinna till gymmet för vi ska till min farbror såå det sket sig. Hade bokat ett pass tills imon också men det var bara waiting list och det skulle bli jätte konstigt med tiderna så jag avbokade det nu och tänkte bara gymma ist.
 
Imorgon ska jag och mam även på NK-rean som tydligen öppnade imorgon för kunder som hade något kort, ingen aning om vad mamma babblade om men så sa hon typ. Det är typ det min helg kommer att bjuda på. Vi stannar hos min farbror tills imon och dom bor ute på landet/skogen så kommer ha noll att göra men vad gör man inte ibland för att ha sina föräldrar på ens goda sida. Alltså jag pallade inte bråka om att jag skulle få stanna hemma haha jaa ni fattar.
 
Skolan börjar på onsdag och jag är lagom stressad. Åå jag vill verkligen inte. Jag vill stoppa tiden men ändå inte. Vill spola fram till alla roliga grejer jag ska göra denna terminen men då är det ju över så snabbt, det är jobbigt det där. Hellre längta lite längre än att bara sakna. Men nu är det bara drygt en månad kvar tills vi åker till Val Thorens och det kommer bli så jävla bra. Typ alla mina friends ska dit så det kommer äga så jävla mycket åå I can't waaaaiit.

På G hem

Nu har jag och Mallz gymmat klart. Sen ska vi till Amanda och plugga yey. Kommer få så mycket gjort as always.


Det jag vill mest nu

Jag vill verkligen åka till New York ni anar inte. Nästan alla filmer jag sett i jul har utspelats där och jag ba åå.. Så om jag fick bestämma min nästa resa skulle det definitvt vara till NY.
 

What goes around


Detta kom på posten idag! Jag har inte provat det än men tycker det är så fejnt så hoppas det sitter brao. Beställde från Kyss Johanna i måndags tror jag så det gick ju snabbt med tanke på helgdagarna i mitten av veckan:)

2014

Heejjjj. Detta blir väl det första vettiga inlägg 2014. Inte för att något jag skriver är särskilt vettigt men hope u get it. Pallar ej skriva något om nyår mer än att det var trevligt men det blev mindre trevligt ju mer klockan blev om man säger så och dagen efter var helt enkelt en dagen efter. Bra start på 2014, not. Jag tycker dock det är roligt att dom flesta startar det nya året som bakis haha ändå väldigt roligt om man tänker efter. Men ärligt så bryr jag mig inte så mycket om att det är nytt år med "nya möjligeheter" eller att alla hetsar om att "åå 2014 ska bli mitt år" osv.Jag får bara panik över att jag blir äldre. Halva gymnasiet har nu gått och ärligt vill jag bara att det ska ta slut men ändå inte för vad fan ska jag göra sen? Aja, nyårslöften har jag aldrig varit bra på att hålla så jag skippar nog det i år. Inte för att jag tänkt på det hehe. En sak är att jag ska träna regelbundet och äta rätt. Åt sista onyttigheten igår och nu ska jag hålla detta, fram till valT iaf för där lär det inte gå så bra och äta nyttigt. Jag är beredd på vitt bröd med nutella haha.
 
Idag så låg jag inne till 15 och kollade på Skins som jag började följa härom dagen. Jag vet inte riktigt om jag tycker den serien är så bra men något gör att jag vill kolla på den. Det jag gillar med den är att det är inte en "feel good" seire. Alltså dom lever inte lyx och det är inte så att jag blir avundjsuk på dom och önskar jag hade deras liv som tex Gossip Girl. Den är ganska deprimerande och väldigt rå om man kan säga så. Den handlar om ett gäng brittiska ungdomar som alla har sina egna problem och det är mycket sprit och droger. Men det är mycket gifs på tumblr från serien så det är en anledning varför jag började kolla på den. Men den är självklart rolig också. Men medlidande skulle jag säga att denna serie ger.
 
Vid 15 iaf så åkte jag in till stan och mötte Jennifer och Linnea! Linnea kom hem från London idag så det var kul att träffa henne och jag och Jennifer fick berätta vårat nyår för henne haha.... Vi satt på Condeco någon timma:) Mys.
 
Imorgon blir det gymmet med Mallz och sedan matteplugg med henne och Amanda. Dom ska hjälpa lilla mig.
Dessa myspants hittade jag också på hm. Har bott i dom sedan jag köpte dom. Hm har ju allt, lätt den bästa affären. Jag har verkligen insett det. Innan handlade allt om märken men ärligt who cares om det anymore. Hm har ju allt, love hm<3
 
Nu ska jag fortsätta kolla på skins. Undra om någon pallade läsa allt ahah.

100kr

Fyndade denna "turtleneck" på H&M när vi va i stan för endast 100kr, hur värt??
Nu är ju bilden svart-vit men jag skulle säga att den är beige eller créme hur man nu definierar den färgen.

Ny favvo