Freday

Äntligen fredag!! Haha jag skoja, kändes inte som fredag för moi men det var skönt att gå til skolan även om jag inte mådde så bra.. Satt kvar till klockan halv 4 säkert och sedan gick jag, Linnea, Malin och Jennifer till standard eh och tog en fika. Jag behövde socker så jag köpte en äppel-karamell muffins och en is-latte. Muffinsen hade jag ej smakat innan men kände typ ingen smak så kan ej avgöra om den var god eller inte men det var den nog haha.
 
Sen fortsatte jag, Linnea och Malle in till stan och kollade runt lite. Jag såg massa fint men hade ingen ork att prova då. Men jag missade min buss så då sprang jag snabbt till hm och köpte lite på öppetköp så får se vad som behålls, maybe I'll show u later u never know.
 
Nu ska jag vara hemma och krya på mig lite. Skulle fått hemmagjorda hamburgare idag för det är min namnsdag (mellannamn) men mina päron är ej hemma så är sur på dom för dom dissar mig. Så ska få dom att lida ikväll hehe.
 

Upp och ner hela tiden

Mår verkligen bra ena stunden och uselt andra. Men jag måste ta mig till skolan imon då jag två bokredovisningar såå:) Jag vill dock till skolan för jag känner mig sjukt ensam även om jag älskar att vara ensam hemma så har jag tröttnat nu, men samtidigt vill jag inte dit för jag orkar inte.
 
Jag är avundsjuk på alla som åker till Stockholm för att kolla på Avicii. Klart jag hade velat gå men min vår har och kommer bli ganska dyr så fick prioritera, och han kom sist:p Men jag är inte så spreciellt avundsjuk på just att dom ska se honom utan att få komma härifrån. Om det är något jag älskar så är det att åka tåg, med frukost från espresso house. DET är det ultimata. Sen såklart att få åka till Stockholm för jag tycker det är en väldig fin stad att både gå runt i och "se på" men även shoppa, äta och fika hehe. Nej men det hade jag velat göra i helgen iaf. Hoppas ni som ska dit får en asbra kväll och helg.
 
Detta är då OOTW, outfit of the week. Haha.
Diggar ni inte min pose? För det gör inte jag haha eloel. Fyfan handen i fickan där, ser ju seriös ut men varning det var jag inte hah, tror jag..
Dock gillar jag raggsockarna, mysiga:)
 
Hörs imorgon eller i helgen:)))

Vill ut

Hejheej. Jag har varit hemma fram tills idag men imorgon satsar jag på att gå till skolan pepparpeppar. Mår bättre faktiskt så antagligen funkar medicinen Jag har verkligen läst heeela dagarna så därför har jag inte bloggat så bra so sorry for that. Nu har jag iaf läst nån timme och tagit en paus för frulle så ska börja läsa snart igen. Det är en bok i svenskan och en i engelskan och i eng så läser jag Carrie Diaries och den hur annorlunda som helst jämfört med serien!! Tycker själv att serien är bättre. Men boken är braa. I sveskan så läser vi en roman från 1800-talet har jag för mig hehe men den tar år för mig att läsa, fast storyn är ändå helt ok fast jag vet inte.. Skulle ju verkligen inte läsa om den.
 

Kändes konstigt

Gick till skolan idag och det kändes faktiskt konstigt att vara där. Men var bara där på en lektion och håltimman sen åkte jag till läkaren och fick reda på att jag har lunginflammation.. Orkar verkligen inte. Vill vara friiiisk. Så jag kommer behöva vara hemma några dagar tror jag och då kommer jag missa en del i skolan men vad ska man göra? Jag sov iaf hela eftermiddagen och har inte orkat plugga något. Måste läsa 2 böcker men jag kommer slockna så fort jag öppnar dom. Ska kolla på Top Model istället funfun.
 
Ha det fint, ha det fint:)
Detta var jag i somras:) Nej det är självklart Candice the God.
 

Way Cup

Efter att ha varit inne över två dygn så åkte jag vid 15.30 in till stan med Mallz å Amanda. Vi satte oss på Way Cup vid järntorget som vi ville testa. Jag tyckte om deras inredning, så najs! Och det gjorde det lite roligare typ haha. Jag åt en kanelbulle och en latte som va gatt så dit lär jag gå igen. Så trött på EH även om latten är godast där:p Men det va skönt att komma ut dock är det jävligt kallt ute så på vägen hem ville jag bara gråta för hade ont i hela kroppen plus att det var kallt då.. Hehe.












Vill bli frisk

Vill bli frisk så jag kan träna. Jag saknar att gå till gymmet faktiskt för jag har varit så himla rastlös. Visst har jag varit sjuk men jag hade haft tid denna vecka att räna så då var det synd att jag var sjuk.. Det bli nog ingen träning nästa vecka heller. Men aja, det kommer en vecka efter det med:))
Såg detta på nelly. Tyckte det va fint, inte för att jag skulle gå så på gymmet men hemma eller på sommaren på en pw i solen:)) Och den magen hade jag heller inte tackat nej till:P

Dröm!!??

Var kommer detta ifrån?? Hur kan jag ha missat detta?? Det är inte jag som har skrivit favorit på bilderna men dom två är ändå lätt två av mina favoriter och den leopard/zebra kjolen! Tros den släpps 6 mars? Allt kommer säkert ta slut med en gång men då ska jag köa. Alltså detta är HM Spring 14. Åå är helt kär.

Vilken tråkig dag

Lika grått som det har varit ute idag har det ävän varit inne. Jag är sjuk och jättetrött, somnar hela tiden, men trots det måste jag plugga och läsa men så fort jag sätter mig med min svåra senskaroman så somnar jag.. Denna dagen har jag ej tyckt om. Jag måste fortsätta läsa nu och vet ej om det blir något mer blogg idag, kanske ikväll. Jag kommer ju trots allt vara hemma så antagligen.


Zara

Tycekr verkligen allt är så himla fint. Detta lyckades Zara riktigt bra med, tagga vår.

Från smet till pannkaka

Gjorde pannkakor till lunch innan. Hade taggat våfflor men det blev inte så... 

Nu ligger jag å kollar på Safe Haven, den är så bra verkligen.



Vit spets


Åå vilka sommar drömmar. Hade dödat för första outfiten. 

Som två veckors lov

Imorgon blir det ingen skola heller. Ska på drop-in hos läkarn (eller vårdcentralen vad nu skillnaden är) för att jag har fett ont i den högra halvan av mitt ansikte. Och mina fredagar är relativt korta så det är ingen ide och jag mår ju inte bra. Mår nog bättre om jag får vara hemma och friskna till+plugga ikapp lite. Men jag kände igår när jag var i skolan hur o-redo jag var för skola. Får satsa på att komma taggad till skolan på måndag istället:)
Jag känner mig så otroligt dräggig.. Jag skrev ju i något inlägg innan om att mitt shopping humör inte var på topp men alltså om jag har fett hår eller mens så känner jag mig som en hemlös, fet och ful kärring. Men jag antar att ingen känner sig särskilt snygg då. Men till er som gör det, congratzzz.

Jag har ju ingen aning

Åå jag får så mycket ångest när jag är inne på folks bloggar som är i min ålder som vet exakt vad dom vill göra i framtiden och vet hur dom ska göra för att nå dit. Jag har ingen aning?? Vad ska jag göra?? Hur ska jag lyckas?? Jag har ingen plan. Önskade verkligen att jag var en super motiverad människa som hade koll på livet men icke sa nicke. Ugh, vill att mitt liv ska vara som på tumblr, det hade jag gillat.
Detta är inte allt från min tumblr som för övrigt är bäst. Nej men jag älskar att bara reblogga massa fancy bilder eller reblogga bilder på det humöret man är, är man på ett svart-vitt humör så blir det ju mest svart-vita bilder, u get me. Jag äslar tumblr och det ger mig så mycket inspo. Jag önskar jag var den som kom på tumblr, fatta vilken king. Jag tror det är en han om jag har rätt. Men jag kommer ihåg att tumblr var typ nörd stämplat i början men nu börjar ju alla människor ha det vilket jag inte gillar för jag har haft det jättelänge, innan det blev värsta grejen. Jag gillar att vara först med att använda saker som sedan blir jättestort om ni förstår vad jag menar? Tex jag lyssnade på The wanted långt innan dom blev stora och kollade på william spetz långt innan han blev känd. Jag känner mig liksom cool då XP Heheh lite sanning i ironin finns det allt där ja mm:)

:')) so special

Det är typ i slutet men kolla hela så ni hänger med:'))

Dag 51

Det har redan gått 51 dagar på 2014. Jag är så rädd för tiden. Vi måste verkligen ta vara på våra unga år även om dom kan vara jobbiga som faaan. Åå jag vill verkligen inte bli vuxen på riktigt men samtidigt vill jag ju det....
 
Hehehehej. Lol på början men whateva. Åkte till skolan men blev hemskickad pga jag var för sjuk. Hade dock inga nycklar så mellanlandade hos en sjuk Mallz. Har inte sett henne sen i valT så det va rålit. Vi kollade på sport och snackkade bara. Är det bara jag som hatar att kolla på sport? OS tar ju upp alla tv-kanaler vilket jag stör mig så sjukt på. Men jag förstår folk som tycker om att kolla på det så det är säkert jättekul för dom att det är OS all over tvn, men inte för moi. Jag fick kaffe där också och för en gångs skull hade hon den gröna mjölken så då passade jag på haha xP
 
Sen åkte jag in till stan igen och åt lunch med mamma. Mm det va gott. Fick kaffe där med och nu dricker jag te:) Lite btw sådär. Men vi gick till zara sen iaf och seriöst så skulle jag kunna dö för alla kläder där inne. Jag älskar deras nya vårkollektion/er. Älskar alla färger. Jag provade massa men var kluven på allt. Får ta det en dag när jag inte är sjuk, inte har fett hår och inte har mens för känner mig inte så snygg i något just nu haha pga det jag skrev precis.
 
Nu ska jag nog plugga lite om jag orkar.
 

I do it for the love


Fluffig

Hade på mig detta idag. Eller inomhus iaf. Man kan nog ha den som jacka lite senare in på våren, men nu hade jag den under kappan och det blev vääldigt varmt.
Fluffig jacka/kofta-nelly // lång tröja/klänning- asos // bralls- dr.denim
 
Och jag hade uggs på mig oxå, gick ju inte barfota:p

Hosta

Jag brukar inte få hosta när jag är sjuk men fyihelveeeete vad jag hostar nu. Kan inte skratta utan att hosta. Usch. Typ alla hostar i klassen av oss som var i valT så det är lite kul haha. Vi hostar en efter en. Men jag gick till skolan idag för första gången efter lovet, kände mig såpass frisk. Men sista timmarna var inte kul, jag var så trött och depp så det var riktigt skönt att komma hem och kolla på pll med kaffe och mellis. Bara druckit två koppar kaffe (när jag skriver kaffe så menar jag kaffe med mjök) på hela lovet så det har jag saknat.
 
Nu så ska jag nog plugga men det finns ingen motivation Jag har ingen motivation till någonting just nu. Jag vill vara bra på något och känna att det jag gör och kämpar för lönar sig men allt känns bara allmänt meningslöst. Så får se vad bloggningnen kommer att handla om framöver:))
 
Åå jag vill resa till fina städer, ta balla foton, shoppa, fika, käka och dricka latte. Aaa det är precis det jag vill göra nu.
 

:')

Veckan i Val Thorens har varit sjukt bra. Det läskiga är hur vi hade taggat detta i över hundra dagar och nu så är det över.. Och det känns jätte konstigt för det känns som jag inte varit där..? Men jag antar att minnena stannade där typ:p Haha nej klart jag kommer ihåg, men åå ett minne för livet lätt. Jag tror det är en sån resa man bara gör en gång. Nästa år vill jag på en solabada semester istället hehe. Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket om det för dom flesta som läser min blogg är ju mina friendos som var där så aa och jag orkar inte haha. Men jag kan säga att det var så sjukt härligt att inte ha några måsten eller någonting, bara att vara va så skönt. Lite minus var vårat rum, när det var snöstorm på kvällarna och på dagarna så man ej kunde åka skidor men hemma dagar behövde man när man var ute varje kväll haha.
Asså La Folie Douce kan ju ha varit det bästa. Så jävla fett verkligen.
 
Självklart så tog jag inte alls mycket bilder... Något jag får hata mig själv för.. JAg är verkligen sämst på att ta bilder men aja, det är ett misstag jag inte lär mig ifrån haha.

Hehe what to say

Asså jag har inte tid att blogg för tilfället. Kommer nog blogga efter lovet, är ju inte hemma på lovet! Asså helt sjukt stört att vi åker på lördag!! Ville bara säga det men hang in there:-)