Åå.

Dom finaste JC jag någonsin har sett. Tyckte dom var hur fina som helst!! Jag har prövat gå i ett par en gång och tycker dom är helt okej att gå i. Fast vet inte hur det såg ut dock haha. Nackdelen är att jag blir ju 13 cm längre eller hur höga dom nu är. Då blir jag 1.85 typ. Men jag tror banne mig jag ska köpa ett par. Svarta tror jag. Jag ska på student någon gång nu på vår terminen så då blir det perfekt. Eller då kanske man skulle haft vita..? fast vita klackar till vit klänning vet jag inte om det blir för vitt? Och svart kan man ju matcha till mycket. Love the daisy flowers! Dom ligger på 1299.
 
Nu ska jag snart sova. Nattiii.

Då va man excited.

Tre bilder från när vi satt och väntade på att bieber skulle ta plats på scenen. Kan säga att då va det fjärilar i maggen min.

Molly som blev ollg den 23 hade en blogg tydligen som jag hittade idag och där hade hon skrivit ett inlägg om hur allting gick till liksom hur hon blev vald och hur det var bakom scen osv. Alltså åå. Det var riktigt kul och läsa för jag har alltid undrat hur det går till! Antagligen så ser upplägget ut så för varje ollg. Men hennes blogg hette mollyblomberg.blogg.se tror jag om ni vill läsa inlägget!!


Nästan så jag vill sova nu.

Igår så sov Emmas kompis Sara här, men hon är min friendo med så vi umgicks alla tre<3 Och det var ju glee och Vampire Diaries fredag! Måste vara det bästa med fridays nowadays haha det rimmade juu. Men Glee har ju börjat bli så himla tråkigt vilket är tråkigt. Lol. Men vi satte på en film och jag somnade mitt i den vid 11 och vaknade och bestämde mig för att gå upp och lägga mig vid 12.
 
Idag har jag pluggat och städat. Jag är en sån person som städar rummet en gång och tycker hela tiden att det var en vecka sen jag städade det så jag behöver inte göra det på ett bra tag. Men då hinner det gå typ 2 månader. Då märker jag att jag bor i en dammhåla.. Och sen tar det typ 3 timmar för mig att få in alla kläder i byrån, damma och dammsuga. Jag har börjat bli så långsam, allt jag gör tar dubbelt så lång tid än vad det har gjort tidigare. Ajaaaaa. Ikväll så stannar jag hemma för jag vill och måste plugga. Jag lovar att jag inte kommer göra det, men jag måste. Eller så går jag upp och kollar på Bond, får se. Hajdo.
 

Köpte en klädstång/klädhängare, u name it, samtidigt jag köpte byrån men jag har haft min gamla garderob där men nu så är den uppe. Jag är lite less för att jag inte har så snygga kläder att hänga där men what evva.
Något av det bästa är en ny bäddad säng. Så längtar tills jag ska sova. Jag vet att jag har en sån barnslig liten säng med lådor som jag inte har något i förrutom gosedjur typ. Jag kan ju liksom inte bara slänga "dom små liven"? Haha jag kan verkligen inte det, skulle kännas som att slänga levande djur. Men jag sover som ett barn i denna säng. Eller det är ju madrassen haha men den är ju lika liten som sängen är bred så om jag vill ha en större säng så måste jag ju byta madrass :((
 
 

Mycket kändis häng.

Först Justin, sen One Direction och sen... Selena Gomez. Vad fan hände liksom? Justin har jag vetat i nästan ett år och nu poppar det upp två konserter till! Jag går aldrig på konserter, men nu tre på ett år? Kanske kommr mer haha. Jag känner att det är liksom en speciell genre som jag går på, ungdoms kändisar lol.. Ne men det ska bli kul! Det är inte riktigt heeelt klart vilka som åker med upp till SG men blir bra!!
Large
 
Jag vill verkligen att Justin och Selena ska bli tsm igen. Om han ska vara tsm med någon så är det henne, tycker jag.

Väntar på utvecklingssamtal. Gotta love them.

All alone.


Detta skulle publicerats mycket tidigare.

Jag har slut på internet på mobilen så inlägget laddades aldrig upp förut. Men där stod det att jag invigde conves idag för det var sol på morgonen men sen så började det ju bara ösa ner. Och så var det kallt och ingen bra dag.
 
Jag hade på mig lite nya kläder idag från stockholm. Hade den outfiten på Bieber så kommer tänka på det när jag bär dom plaggen<3 lol. Men byxorna och den stickade är från hollizztaa och den rosa är en tisha från Zara som är huur skön som helst. Byxorna jag köpte är boot för ovanligehetens skull. Men jag gillar det.
 
Nu har jag pluggat och duschat och allt sånt och nu kollar jag på film. År själv hemma, ääälskar det.
 

Speechless.

Kommer aldrig glömma 22/4-2013. Fast jag har inte riktigt fattat att jag har sett honom än. Alltså ni fattar inte hur mäktigt det var. Den känslan som var där inne i Globen... I början var jag riktigt jävla skakig och fattade typ ingenting. Åå han är så fin. Fin är ordet som beskriver honom. Jag hat typ inga bilder bara massa filmer. Men jag var närmre irl, eller asså det va ju bättre live:p

Och idag fick jag än jävligt rolig nyhet oxå... Jag ska på One Direction den 8 maj!! Så jävla najs!! Taggish!


Varför ska blogg.se appen alltid dampa när jag inte har tillgång till dator?


Kollar på amerikansk tv så det känns som om jag flög till usa.

Nu är vi framme! Flygresan tog drygt 50 min kanske. Mycket smidigt. Nu kollar jag på cnn tror jag på nyheter om Boston. Dom har ju hittat killarna som d tror orsakade bombningarna och sedan en skottlossning. En är död och sen jagas en 18 åring och vissa områden är avstängda i Boston så alla måste vara inne och får ite lämna sina hus osv. Nu tänker jag inte berätta mer om detta för ni kam ju bara googla haha löl.

Ikväll så ska vi bara vara här och ha lite girls night! Nu ska jag kolla på nya tvd.

Och effekten på bilden nedan var perfekt för ögat som inte syns va hälften så litet som det som syns haha.


Way more fun.

Yes det här här så mkt roligare än att sova för tillfället.


Idag var en braig dag.

Idag var mkt roligare än igår hehe. Det va musik quiz och hp quiz som vi dock sög på. Jag har ju sett alla filmer men jag skulle vilja läsa böckerna och verkligen vilja vara en hp nörd och kunna typ allt x) och sen var det ett litet engelskt café som lärarna hade byggt upp så gulligt och pyntat. Och så fanns det så mycket Goa bakelser. Så det va ju gott.

Sen mötte jag Shadi på gymmet så gymmade vi i kanske 1 och en halv timme nästan 2. Och nu är jag hemma. Jag somnade på bussen på väg hem men vaknade varje gång av att jag nickade till, måste sett roligt ut.

Imorgon flyger jag upp till estocolmo och är där hela helgen till på måndag då konserten är. Kan inte fatta att jag ska få se självaste Justin Bieber live liksom. Inte för att det är nåt speciellt med tanke på meet&greet och sånt men ändå. Once in a life time ju.


Nu ska jag laga mat åt Mallan eftersom hon är sämst i köket. (Ironi)

Jag hade ganska höga förväntningar på kulturdagen idag men den va sådär. Men det var kul ändå!! Hoppas på bättre imorgon.

Efter skolan så mötte jag upp mallan på gymmet så var vi på bandet i ca 35 min och sen styrka. Jag är dock ganska oseriös på gymmet för det blir ju roligare då. Men man får ju mindre gjort men jag måste säga att skratta ger ju bästa träningsvärken i magen<3

Nu sitter vi hos M ( gotta love the namn förkortningar) och som sagt ska jag laga mat för hon kan ingenting i köket, hon blir som förlamad så fort hon ställer sig vid ugnen. Jag ska hjälpa henne att plugga lajte. Sen så ska jag hem och duscha och fortsätta kolla på HIMYM! Började på säsong 8 igår och det är så bra! Jag älskar dom som mina egna bffs. Lolz.

Jag längtar så mycket till 2 maj då Tandställningen ryker.


Be för Boston.

Ingen har väll missat händelsen i Boston? #prayforboston

No plugg.

Jag ska inte ljuga, jag har plugg, men det måste inte göras nu. Så idag har jag inte pluggat något och det är en härlig känsla mina vänner. Och nu nästa två dagar i skolan så har vi kultur dagar så inga vanliga lektioner då inte. Så skönt. Blev så glad när jag fick reda på det idag.
 
Igår tog jag och Mallan en power walk fast utan power. Men det var mysigt och skönt. Vi gick vid vattnet och himlen var rosa och fin. Haha. Låter som en liten kärleks historia. Och i lördags då var jag hos Nea och vi hade hsm maraton och åt yollibox. Och igår hade jag även mitt muntliga svenska nationella prov. Så jävla skönt att det är över. Lättad som ett moln blev jag efter det.
 
Nu ska jag göra något, men inte plugga i alla fall :p
Vi blev lite inspirerade av en tumblr bild så vi testade med Siris mobil och det blev fett ballt. Alltså hon var med på det liksom. Hehe.

Om man lyckas att göra en hit singel så ska man inte töja på gränserna och göra en låt till.

Förstår ni vad jag menar? PSY har ju släppt en till låt som låter nästan likadant som gangnamstyle i princip. Förutom att den är väll lite långsammare i dunket. Och det språket låter ju likadant, orden låter ju typ samma så aa. Hehe fast dock så gillar jag den lite, kan inte bestämma mig.

Coachella.

Det är en festival nu som pågår i usa som verkar vara hur fet som helst. Alla kändisar är typ där och aaa det verkar så najs. Har sett videos och jag säger bara wow.

På avenyn i mjuknyxor, that's how I roll.

På väg till nea nu! Vi ska ha hsm maraton så det blir mys! Hon har flyttat så det ska bli spännande att se hennes nya place. Bloggar mer imorgon oIngela helgen ist. Puss.

Det rullar på.

Jag bloggar mer imorgon! Måste sova nu för imorgon har jag mycket att göra ska jag tala om.

Hannibal.

Måndag igen då. Ett lov till skulle inte sitta fel. Men det är väl ca 2 månader till sommar lovet? 8 veckor.. ändå inte så mycket, det kan jag nog klara.
 
Idag så fick vi tillbaka en svenska uppsatts som gick svin dåligt. Ush. Så nu är jag depp. Jag måste plugga matte hela veckan och träna. Och plugga massa annat så förvänta er inte så mycket bloggning, just saying.
 
Imorse så vaknade jag 05.20 av att jag hade så hög puls, jag hörde hur snabbt mitt hjärta slog när jag hade vaknat, för jag drömde att jag träffade Justin Bieber och så blev jag väl i drömmen så exalterad så jag vaknade. Sen så somnade jag om och vaknade av exakt samma dröm en timme efter igen. Alltså ni vet när man drömmer en super bra dröm och man önskade att den var sann och så vaknar man upp och så fattar man att det var en dröm. Kan vara den hemskaste käslan evver.
Är kär på nytt.
 
Såg precis på Hannibal, ny serie. Den var la spännande, en av poliserna var fett snygg så det var ju najs med lite ögongodis såhär på kvällskvisten. Natti.

Detta var mycket roligare än att plugga xp


Sista dagen på lövet.

Åkte in till stan vid 12 och mötte upp Malin på bussen som jag inte har sett på en vecka. Vi satte oss och åt lunch i solen i stan så det var mysigt, har saknat henne! Och nu ska jag plugga men det vill jag verkligen inte göra hela eftermiddagen :( Lyssnar på OR nya album nu för det är så jävla bra, blir så glad av det  :p
Dagens klädval på långt avstånd.

Fan vad dom lyckades.

OneRepublics nya album är sjuukt bra! Älskade nästan alla låtar! Sååååå bra, förbättrade min dag.
Fett bra. Fejn albumsbild har dom oxå.

Länge sedan jag kände hunger.

Jag har typ slutat att vara hungrig. Antagligen inte så bra eftersom jag då antagligen äter för ofta och för mycket.. Men nu är jag svajn hungrig. Det blir tacos så mätt lär jag bli i alla fall. Och sen ska jag götta mig med B&J 'cuz it's that time of month.

(Ps, jag har shorts på mig :p)


Det blåser rakt in på min altan.

Så då blir det kallt och då är det inte skönt i solen längre..
 
Vaknade 9 och gick ut på en powerwalk strax efter. Sen så kom jag hem och åt frulle framför Carrie diaries. Sis fick mig att börja kolla på det och det är bjaa. Ni som har sett det, I really love her hair.
 
Och nu ska jag plugga. Jag gjorde aldrig det igår.. Jag är så dum. Jag förlorar ju bara på att skjuta upp saker. Hoppas mamma kommer snart så hon kan köpa filmjölk för jag vill verkligen ha amerikanska pannkakor.

Hade inte bangat detta heller.

So ready to da summa'
 
So ready to da summa' by juliajill featuring victorias secret bikinis

Rebecca Taylor mesh top, 1 915 SEK / High-rise shorts, 290 SEK / Victoria's Secret victorias secret bikini, 160 SEK / Victoria's Secret victoria s secret, 120 SEK / Star shoes, 3 240 SEK / Mara Hoffman beach bag, 3 035 SEK / Volcom floppy hat, 190 SEK
 
Jag gillar verkligen det mönstret på bikinin ovan. Jag valde mellan det och ett annat mönster på en av bikinisarna jag beställde, valde det andra hehe. Kan vara det svåraste i världen att beställa från vs, vill ju bara ha allt.
 
Vid 2 så åkte jag till torget och mötte upp Maja och vi köpte smoothie på den där smoothiebaren eller vad det är på torget. Aldrig köpt där så det var kul att pröva något nytt och det var riktigt gott! Vi tog med oss dom ut och satte oss i solen. Frölunda Torg är inte det mysigaste stället att sitta på ute kanske men med sol så spelar det ingen större roll. Jag kom hem för en timme sedan ungefär och nu måste jag plugga. Asså ni förstår inte hur mycket jag inte vill.

Perfekt.

Detta var liksom topnotch. Tänk vad fint med detta på sajj på sommarn med en gyllenbrun kropp. Jag är helt såld. Måste hitta sådan tröja och såda shorts. Kanske skippar hatten, passar inte i huvudbonader haha. But I'm totally in lööve.

I would love to wear this like right now.

I like flamingos,
 
I like flamingos, by juliajill featuring victoria secret swimwear

Zara dress, 515 SEK / Victoria's Secret victoria secret swimwear, 160 SEK / Abercrombie & Fitch leather sandals, 245 SEK / Zara handbag, 645 SEK / A.P.C. round sunglasses, 1 810 SEK
 
Följ mig gärna på polyvore, jag heter juliajill. Fulaste namnet och jag fattar inte varför jag bara skrev mitt halva efternamn haha.
 
Amanda my darling är i Florida och jag är så otroligt sugen på att bara ta en one way ticket och åka dit... En av mina planer inför the future är att bila genom usa, från cali till NY....!! Fatta ved feeettt.
 
Nu ska jag äta<3

Redan onsdag.

Tycker detta lov gått redigt snabbt. Halva kvar nu. Hehe. Jag var ute och sprang imorse och sen solade jag lite och tog en skön dusch! Nu så ska jag och lil sis åka in till stan och kolla lite! Sen måste jag plugga.. Buhu jag vill inteee :((

Detta har jag i alla fall på majj.


20 ynka dagar kvar.


Den var lite för lång..

 
love them.
 
love them. by juliajill featuring a h & m

H&M h m, 195 SEK / H&M h m, 195 SEK / TOMS shoes, 445 SEK / Abito - da H&M, 195 SEK
 
Jag älskar verkligen dessa klänningar från hm! Skulle vara så snyggt till bruna ben och ett par riktigt höga klackar!! (ironiskt att jag har ett par platta skor på bilden då x)) Jag prövade den gula i tyskland och asså jag gillade den sjukt mycket men den var lite för lång.. Alltså den slutade för nära knät om man säger så. Men jag funderar på att köpa den, eller den i korall fast den har jag inte prövat, så jag får väll sy upp den och hänga undan den här hemma tills jag är tillräckligt brun. Och dom kostar typ ingenting ju.
 
Jag älskar hms nya conscious kollektion. Verkligen hur fina saker som helst. Jag måste ju säga att det är inga diskreta plagg, men jag gillar dom really really much. Jag prövade en av klänningarna (den längst upp till vänster) men jag visste inte riktigt när jag skulle använda den så om jag skulle ångra mig så finns ju hm här hemma.
 
I'm in love with conscious.
 
I'm in love with conscious. by juliajill featuring ankle length pants

H&M h m dress, 195 SEK / H&M h m dress, 395 SEK / H&M h m, 195 SEK / H&M patterned pants, 245 SEK / H&M ankle length pants, 245 SEK
 
Nu skulle jag egentligen behöva plugga lite. Men jag gör det jag e bäst på, skjuter upp det till morgon dagen. Hajdooo.

På en busshållplats.

Väntar på bussen som ska rulla mig till gymmet. Om jag hade varit riktigt hurtig så skulle jag egentligen kunna gå/springa/cykla till gymmet men det finns ju buss. Eller asså det finns ett gym jätte nära mig men jag gillar inte det så då åker jag till domkyrkan och tränar där istället, alltså inte i kyrkan x)

Aja väldigt rolig info. Älskar soliga dagar!! Hoppas hela lovet fortsätter i sol!

Nu e jag på bussen haha lol.


Eeh ja..?

Jag kan säga två saker om filmen:
1. Leonardo DiCaprio är fett snygg.
2. WTF?????

Alltsååå... Har inte sett en sån slags film på länge eller om ens jag sett någon sån haha men jag tyckte den var väldigt bra! Jag gillar spännande haha men den var ju lite mindfuck.

Sooli dag idag.

Jag var i en liten dansk-tysk stad i tyskland i helgen. Kom hem igår så därför blidde det ingen bloggning i helgen. Internet sög verkligen på hotellet. Men frukosten var såå god så det blev liksom +-0. Jätte länge sedan jag åt en sådan god frukost. Goa frallor, nutella och crossianter.. åå så gott. Så himla roligt för på fredagskvällen hade jag ätit så mycket under dagen så min mage var verkligen hur uppsvullen och full som helst. Jag såg verkligen gravid ut! Det var stört för jag har aldrig sett ut så haha. Men det va lite yolo i helgen för i tyskland så finns det ju super god mat och massa choklad och godis så det gick lixom inte så bra att vara nyttig xP Men som sagt så blir det gymmet hela veckan. (lol nej kommer nog palla gå dit en gång kanske?)
 
Nu har jag ätit lite svensk påsklunch. Eller jag åt bara ett ägg för jag gillar inte sill och potatis. Jag lämnar plats för våfflorna som mamma håller på att göra nu. Tagga då, älskar våfflor.
 
Åkte med mammsen och handlade mat innan och så åkte vi inom hemmakväll och jag hyrde shutter island för jag har försökt att kolla på den massa gånger men det har inte funkat så nu är det banne mig dax haha.
Köpte ett par nya glajjor i helgen hehe. Liite stora kanske men jag tyckte om dom! Dom har inga sådana där jobbiga pnuttar vid näsan som ska fastna i håret som tex mina ray bans så det är fett skönt att dessa inte gör det.

Gotta get dat tan.

Ligger på altanen i solen. Blir faktiskt varmt och skönt. Jag kan ju erkänna att det är effekt på bilden på mina ben xp

Funderar på att gå ut och springa men jag ska nog gymma imorgon istället. Haha jag e så lat. Kanske gör någon övning hemma eller nåt.