Anlänt.

Framme nu!! Vi bor på ett vandrar hem som faktiskt är rätt najs. Nu gör vi i ordning oss för att åka in lite mer centralt för att käka!!


Le outfit

-Zara
-American Vintage
-Second Female (tror det heter så hehe, men det ä koftan iaf)
-Miss Me
-Primes


SG

Ska ju på Selena Gomez på lördag med Nea! Ska bli riktigt kul, för att gå på konsert är alltid kul. Men som sagt så åker Amanda och Mallan med upp. Vi åker imorgon kl 3.
  
Gillar faktiskt nästan alla låtar. 
 
Men nu så va ju This Is Us igår och så är detta på lördag, så frågan är vad sjutton ska jag se fram emot då...?
 
Nu ska jag läsa lite engelska och packa. Lika tråkigt varje gång. Men tråkigast är nog att pcka upp heheh..

Låååång dag.

Varit en helt ok dag idag även fast den va lång. Hade 2 timmars håltimma idag som jag och Maja alltid kommer ha. Lite segt men då kan man ju plugga om man behöver deeet. Men vi tänkte göra det men åkte in till stan först och kollade pä en grej. Sen skulle jag köpa mellis på Hemköp för jag slutade halv 5 idag. Och inne på hmkp så blev vi så sugna pä ALLT. Nästan. Men allt onyttigt i alla fall. Men till slut nådde vi Marie Kexen som Maja såg. Vi köpte ett paket för 7kr och satte oss i skolan och plugga lite och åt kexen. Har glömt hur gott det är. Kan ju äta ihjäl mig.

Sen då hade jag min första italienska lektion och det var oxå helt ok. Läraren känns bra så det är bra. Vi är typ 8 pers haha..

Jacka och brallor är från Zara. Tröja från a&f och sedan conves och min marciparci väska.


Alltså den var helt fantastisk

This Is Us var något av det bästa jag sett. Jag ska så se den i 3D också. Men alltså det var som en konsert fast i en biosalong. Alla i publiken skrek och sjöng med som på konserten. När det kom klipp på Harry i bara underkläder eller klipp från Sverige var ljudnivån pretty hög. Eller aa, så fort man fick se dom var för sig så skrek man ju. Alltså ååå, jag är helt såld. Ärligt har jag inte så mycket att säga. Ni får se den själva. Men det va awesome.
 
Aa inte jätte bra bilder men hade inte tid med det. Men Nea och Amanda var oxå med.
 
NU ska jag se det nya PLL avsnittet igen med Emma. Såg det imorse för annars hade jag inte kunnat gå in på twitter eftersom det stod överallt. När jag gick in efter så avslöjade den första tweeten jag såg hhaha.
 

Vågar knappt kolla..

Alltså jag är rädd för Gunilla.. Vågar inte kolla.
 
Nej nu ska jag kolla vidare och dricka te. Mina sammanfattningar innan blev ju inte så bra haha så vill icke tänka på det nu..
 
 
 
 

Nä fyfan vad det kliar.

Alltså så fort jag andas in i näsan så kliar det och jag får en nys reflex, typ. Asså det är så jävla jobbigt. Mina ögon rinner oxå. Tror det beror på förkylningen. Eller ja, antagligen haha.
 
Nu sitter jag och pluggar. Ska sammanfatta två olika artiklar om Egypten. Tror ärligt jag gör fel för dom blir förjävla långa. Men aja, det är en slags övning så japp. Men nu måste jag fortsätta med det. Taggar lite svenska hollywoodsfruar sen då vaa.
 

Vill ha ett par nya jeans.

Neon
 
 
Neon by juliajill featuring vans sneakers
Knee
 
Knee by juliajill featuring purple sunglasses
  
Black teedress
 
Black teedress by juliajill featuring Marc by Marc Jacobs

Morgon bloggning.

Idag har jag sovmorgon så nu passar jag på att blogga lite. Nu käkar jag frulle och lyssnar på radion, haha gud vad det lät vuxet. Nej men mamma lyssnar alltid på ett program så då är det på hela morgonen och det är faktiskt skönt att lyssna på ett radioprogram där dom liksom pratar. Man känner sig inte så ensam heheh.
 
Riiiktigt fin bild ju. eloel.

VMAs

S:et fick inte plats.
 
Men Linnea sa i alla fall att vmas skulle gå på mtv nu så det löste ju sig fint haha :pp

Ööööh.

Kom hem vid halv 3 ish och kollade brevlådan och där i låg mitt paket från asos.com. Det tog sin lilla tid vilket var segt + att dom hade lagt i fel byxor :(( åhååå. Well well. Sen så käkade jag lite mellis och nu ska jag plugga.
 
Jag hade velat se vma men hittar det ingenstans. Men det kanske finns senare idag så kanske ser det ikv om jag lyckas hitta det.
 
Pink smoothie.
 
Det är så jobbigt att inte kunna andas.. ööööh. Min näsa är så täppt. Jag som hade tänkt att träna nu ju. Alltid ska det vara någpt när man bestämt sig för något annat.

Eh 2x

Åkte till skolan 8.20 och bytte kurs. Så det känns bra. Så så hade jag håltimma. Jag mötte upp mamma och eh och drack kaffe och snacka liijte.

Nu sitter jag på eh för andra gången.
Meningen va att vi skulle läsa historia men det går la sådär. 


Don't hurt me no more.

Försöker bota mig med strepsil och b&j. Om det ändå kunde bota en på riktigt. Jag tror det får en att tro att man mår lite bättre.
 
Nu sitter jag hemma vid matbordet medan resten av familjen ska käka. Jag har redan käkat hos Mallan för jag va där och hennes pappa hade lagat spaghetti med köttfärssås. Den är seriöst så god. Det roliga va att mamma hade lagat samma, men hennes är inte lika god haha. Men jag åkte till henne vid halv 4 och då såg vi en film med the old Miley Cyrus som hette So Undercover. Den var väll ganska töntig kanske haha.. Men den var väll helt ok. Jag saknar den gamle Miley.. Fast jag respekterar henne absolut. Tycker hon är as cool.
 
 

Fick en liten fråga.

Vart har du köpt dina uggs? kram
 
Ja det beror på vilka du menar. Men mina gråa har jag köpt på Raglady och mina låga chestnut köpte jag på en ugg affär i usa :))
 
uggpugg
 
uggpugg by juliajill featuring gray booties
 
 

The red room.

Jag och mallan åkte till Palm igår kväll vid halv 9 kanske. Sedan kom Tessa och Frida oxå. Vi satt ute i hennes uterum. Eller alltså det är liksom ett tält typ haha, men det är i alla fall en värme lampa typ som lyser rött. Så det är typ rött där i uterummet haha så ballt. Men det blev bara vi tjejer efter mycket om och men. Jag va tvungen att dra typ vid halv 12 för Emma va själv hemma och då följde mallan med hem. Det sämsta va att vi båda hade känt att vi hade typ lite ont i halsen men ändå så sov vi bredvid varandra och vaknade upp med svin ont i halsen. Så typsikt. Vi som skulle tränat idag och imon. Hatar att ha ont i halsen. Åååååh. Aja. Det får bli att ta det lugnt.

Men vi vaknade vid typ halv 9. Jag tycker om att vakna tidigt. För nu har jag redan hunnit läsa två läxor för jag kände att jag hann. Haha lol.

Mallan tyckte ite min frukost va fin men har man inget att ta bild på så xD

Och Palm hade värsta mina parfymen!! Så söt.


Slängde mig på le bike.

Cyklade till mallan before. När jag kom så gjorde hon värsta salladen till sig själv och jag åt sånt där hårt mörkt bröd med philla på. Med vatten. Riktig bonde mat. Men sen fick jag lite av hennes sallad ändå. Sen gjorde vi is latte. Mm bästa som finns. Dricker det hela tiden.

Erkänn bilden på kaffen ser riktigt tasty ut? Den när det blandas med mjölk? Haha. (Jag hade ej grädde:ppppp)


Om jag skulle låna ut mina ben till en person som inte kan gå så skulle den personen ändå inte kunna gå.

Haha fyyndi rubrik jag fick till där. Nej men ärligt. Denna träningsverken är sick aassss. Den har blivit mycket värre idag än igår. Jag tog bussen till Mallan igår för jag kunde ej gå eller cykla. Det skulle liksom ha tagit 30 min typ. Men vi (jag, mallan, manda, bauer och palm) satt ute på hennes altan till kl midnatt typ. Haha märkte ni att alla har smenknamn? Fint tkr jag. Men det blev faktiskt väldigt kallt på kvällen. Dock så skrev A på sin blogg att det fortfarnade är ganska varmt ute på kvällarna men hon va den som klagade på kylan mest så aa, lite svår tolkat. Tehehehehe. Men jag och A åkte hem till moi och sov här i min lilla 90 säng. Den är löjligt liten men jag trilla ej ur, vilken tur. Fulaste rimmet.
 
Idag så vet jag icke vad jag ska göra. Kanske börja läsa en engelska bok som ska redovisas. Lika bra att börja nu. Ikväll så har jag litte planer men vet ej hur det blir. Jag skriver antagligen vad jag ska göra höhöh.
 
Amandas frukost förrut. Vi åt typ samma men jag fotade inte mitt. eloel.

Så tråkigt för oss men jätte kul för henne.

Idag efter skolan så mötte jag upp Malin, Carro och Siri på da matteo vid min skola, eller på övre hussargatan eller vad det heter. Den är nog relativt ny så jag var påväg till den vid grönsakstorget. Tur att jag inte gjorde det då. Men där drack jag en kaffe lemonad som var as good. Och en macka. Men det var jätte kul att träffa Carro! Har inte träffat henne på hela sommaren och hon åkter till paris på lördag om en vecka. Hon gick alltså i min klass förra året. Men vi ska se till att ses nästa vecka oxå. Nu ångrar jag verkligen att jag inte ska någonstans...
 
Alla hade den sortens glajjor på sig såg jag nu haha. 
Siri och Maliiiiiin.
Och Carro, haha såg nu att hon blundade.. Men fin ändooo<33
 
Nu ska jag käka med gästerna och sen drar jag till Mallan där Bauer och Amanda även är, eller ska dit. Heheh.

Träningsverk + trappor.

Jag tränade ju som sagt igår och fick väldigt mycket träningsverk i låren. Dels var det för träningen men jag tror det är för att vi har fått ett av klassrummen högst upp i skolan. Så alltså varje morgon måste vi gå 3 trappor upp och varje trappa är fan lång. Så kondition kommer jag i alla fall få. För man måste ju gå ner för alla trapporna för att ta sig någonstans och sen måste man upp igen.
 
Idag hade vi retorik första gången. Retorik betyder konsten att tala och övertyga om jag minns rätt. Läraren är en av Rudebecks liksom klassiska lärare så det var ju kul. Han är hur skön som helst. Han är nog äldst av alla lärare men det betyder verkligen inte att han har dålig humår. Jag fick smeknamnet JJ haha, mina initialer är det haha. MEN, det stora men:et är att jag tycker verkligen inte om att stå framför en massa folk att tala. Jag tycker verkligen inte om det. Jag har aldrig gjort det. Man kunde liksom välja mellan retorik+skriv eller en annan linje och jag valde r+s för skriv delen men jag har nog ångrat mig. Det är nog väldigt bra att vara bra på att tala och använda sig av rätt språk osv. Och jag vill ju bli bättre men jag tror nog att jag bara skulle bli stressad av att "redovisa" hela tiden så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Åå jobbigt val.
 
Idag hade vi ännu en håltimma så då gick vi till hmkp och köpte olika go saker (jag köpte dock en frukt så ni behöver inte vara oroliga M&A.) och gick och satte oss i någpn park vid skolan haha. Måste fördriva tiden vettni.
 

De gym.

Sprang 5 km på 25 minuter idag. Det var bra för att vara mig. Men jagg tog verkligen ut allt och blev hur svättii somhelst. Känns bra efterå. Men bokstavligt talat kan jag knappt röra på mig. Mina lår is killing meee.
 

Träningsverk.

Hade en lååång håltimma idag. Och Amanda hade oxå det så då möttes vi och jag köpte ett par träningsshorts och hon hämtade ut grejer till midnattsloppet hon ska springa på lördag.
 
Sen eftet skolan så åkte jag och Mallan och gymma. Spram i ca 20 min och det känns nu. Ganska så otränad ja. Men vi va små färgklickar på gymmet. Man blev änna glad när man såg Mallans gröna tröja. Får visa bild någongång haha.
 
Sen mötte vi Nea på biopalatset och hämtade ut biljetter till This Is Us. Alltså jag kan inte vänta. Gaaaah. Hihi. 
 
Sedan åkte jag och M med mammsen och handlade och sen åkte vi hem och käkade och hängde här. Nu ska jag sova. Natti.
 

Från i söndags.

Jag bloggade aldrig om i söndags, bara lite från twitter om att vi gjorde en ovärd visit på liseberg. Men jag lunchade i alla fall med Amanda på dagen på ett ställe som hette Green room. Vi kom 30min för ent för att kunna ta del av sallads buffen som A hade hört var bra. Men tog en go macka som dock skulle behövt lite kyckling.
Malin hann dock vinna plopp på 20 min. Hhah.

Sorrii

Min mobil har slut på internet så kan inte blogga när jag är ute och flänger. Och idag kunde jag inte direkt blogga eftersom det var första dagen i skolan men jag ska försöka.
 
Ja, första dagen i 2an. Vi började direkt. Fick historia läxa tills imon. Änna najs. Men jag tog mig igenom det.. typ. Alltså jag har så svårt att koncentrera mig när jag ska läsa tex 10 sidor. But i guess that's something i have to work oonn.
 
Jag kom hem vid 3 ish och då läste jag till och från. Sedan vid 5 åkte jag till stan för att möta M&A för att köpa sport kläder, köpte två tröjor, ska även köpa ett par shorts imorgon då jag har håltimma för ska möta Amanda då för hon har håltimma samtidigt. Så tajmat. Men i alla fall, vi satte oss sedan på eh då jag köpte kaffe och A åt en sallad som hon köpte på hmkp. Jag och M åt även sådana rawfood bars som jag la upp en bild på från tåget.
 
Imorgon slutar jag halv 5(!). Gör det varje torsdag yey. Sen ska jag till en bio och hämta ut biljetter till This Is Us för vi fick biljetter till onsdagen den 28e. Vi är 8 pers som ska gå så det bli kul. Dock kl 21 men vafan, det är den filmen så jag skulle kunna gått på natten.. ehhe. Sen efter det ska jag och M gymma.
 
Här är mitt schema så ni vet när jag kan ses och ej om ni är intresserade då va. Hahah. lol.
Nu blev det åt det hållet i alla fall men pallar inte ändra. Tar för lång tid.
 

Dagen idag.

Åkte in till stan vid 12 och åt med mamma. Köpt sedan något till mitt hår som skulle vara bra. Mamma har nu insett att jag har väldigt slitet hår, så hon ville köpa det till mig så länge innan jag tar tid och klippet mig.

Sedan åkte jag hem och gjorde inpackning eller vad det nu va och sola.

Jag kollade även massa nya intervjuer med 1D för att dom är så jävla bra. Kollade även live på deras röda matta för deras film. Ska SÅ gå på premiären i Gbg dem 28e om jag får biletter. Sälj imorgon för övrigt.

Åkte till mallan, kollade vidare på röda mattan och lagade mat. Sen kom Amanda och då åt vi. Sen kollade vi på SVHF som hade premiär idag. Gunilla är ju helt fuckad. Rädd för henne på riktigt. Läskig människa.

Kul sammanfattning.

Även fått reda på mitt schema som är pretty ok. Skolan börjar ju imon. Blandade känslor.

Hajdo.


Homies for real jao.

"Best friends, you are my fucking best friends.
Yo honestly, this is the best night ever.
And this song, I'm really feeling this song.
Yo honestly, this is the best night ever.
This is the best night ever.
The fucking best night ever."

Fast nu är det ju inte night men ni fattar, haha. Lyssna på "Best Friends" på spot, låten är bättre än texten kom mallan precis fram till. Den är svängig.


Long story short.


Safe Haven, inte Heaven. Jag gjorde själv misstaget

Åkte in till stan och mötte upp Linnea och Maja. Vi gick och fijka och sedan bara gick vi runt. Sen satte vi oss på condeco igen och inväntade Malin. Så satt vi där och catcha upp lite kan man väll säga. Det är så kul att det är så mycket folk nu i gbg under kulturkalaset. Så fint. Gbg by night is lovely. Men det va kul att träffa dom brudsen<333 När vi sa hejdå så sa vi "ses i skolan på onsdag.." och det sved. Usch. Jag vill verkligen inte. Men jag behöver rutiner i mitt soppiga liv. Så det blir bra det. 
 
Nu ska jag se på Safe Haven. Hade tänkt att läsa boken men första sidorna va sega så då tänkte jag att jag kan se filmen och se om boken är värd att läsas. Så smart. Men jag har så mycket böcker jag måste läsa så kanske lägger den åt sidan så länge. Eller måste och måste, mer vill :p Men att läsa är egentligen inte min grej.
 

Ullareeeed.

Alltså denna dagen har varit så rolig. Att bara åka till Ullared och gå runt där inne är typ det roliga. Det finns så mycket grejer. Dock så köpte jag kläder där innan men tycker inte att det finns så mycket fint längre. Men jag köpte nödvändiga grejer som vara billiga men när allt läggs ihop blir det ju en del.. Men mammsen betalar sånt som en mamma ska betala hehe:p
 
Alla bilder är från Amandas blogg för jag tog inga pics som vanligt.
 
Sen nu på kvällen var jag och Amanda hos Mallan och bakade scones och såg på en mysig film. Denna dagen har varit så rolig, skrattat så mycket. Hahah aa nej jag ska ej försöka börja förklara, kommer ej gå.
 
Nu ska jag sova för jag är trötter. Och imorgon hade jag tänkt att gå ut och gå eller springa på morgonen. Men ärligt så tycker jag att träna är så tråkigt för tillfället. Är för lat. Funderar på att svälta bara i min säng. Bara sova en vecka. Undra hur det skulle gå..? Fasta i en vecka. Fast man ligger i sängen och försöker somna istället för att äta. Så när man är hungrig så ska man försöka sova. Undra om det skulle gå..? Haha shit jag vill nästan prova. Ta nu inte detta på allvar för det kommer aldrig ske. Men jag skulle lätt vilja prova att ligga i sängen i en vecka. Bara göra inget. Nej deetta är för trötta tankar. Nattii.

Gult och Blått.

Shiiiiit imorgon åker vi till ullared. Jätte längesedan jag va där. Ska bli funfun. Jag blir upplockad 9 så det blir lite tidigt. Ni kan kanske gissa vilka jag ska dit med, hehe.
Haha är jag inte fin? Vi åker dit med Mallans mamma. Annars hade vi fått ta buss och det hade tagit extra tid.
 

Yäyäyäyä

Om ändå jag hade en garderob som innehöll alla kläder jag vill ha. Shit vad jag skulle klä mig då, liksom utan gränser typ. Om jag liksom hade haft tillgång till alla olika slags kläder varje dag. Drömmen.

Här är lite ballt som jag hittade på polyvore. Love that app.


Triumf, bästa kulglassen so far.

Vid middagen idag så kom jag på förslaget att åka och köpa glass på triumf, men det dissades med en gång av mam och pap. Men jag hade lil sis support, som alltid när det gäller sånt haha. Så då blev jag och MA (Emma) pissed off haha för jag var så sue´gen på glass. Men dom gav sig höhöhöhö. Så då åkte vi och köpte glass. Jag har kommit på att lakrits glass är så gott så tar det varje gång nu. Men idag fick det bli hallon&lakrits men nästan samma sak. Och marängSWISS.
 
Haha ja ni kan ju fälja mig på twitter om ni vill, skriver lite då och då :p
 

Den 14de.

Jag gillar verkligen att åka tåg. Så najs. Fast ont i rumpan får jag allt. Dock så tog mitt internet på mobilen slut som jag anade att det skulle göra, så det sög. Men läste ist:p. Det som är sämst med 4 plats på tåget är att bordet är förjävla litet. Blev lite prob när jag skulle äta min sallad igår som var SÅ god, men det löste sig. Den var verkligen såsåsåså god. Ska börja göra den hemma. Vi köpte med oss så mkt mat till tåget. Vi ville inte riskera att bli hungriga.
 
Sen så vi var ju 3, så det satt ju en gubbe där oxå, lika awkward varje gång jag råkade sparka till han med foten då jag va tvungen att ändra position haha...
 
Vi kom fram till gbg vid kvart över 7 ungefär och hem strax efter. 
 
Jag köpte mig ett par låga svarta converse igår. Har ni sett att converse har en ny logga typ? Dom har liksom lagt till "converse" bak och fram över "All Star". Svårt att förklara men personligen tycker jag verkligen inte om det. Så fult. Så jag fick leta lite efter den äldre modellen men jag hittade ett par tillslut. Dom va så små i storlekarna. Jag brukar liksom ha 38-39, mest 39 nu förtiden lol, men på dessa har jag 37,5. Och min vänstra fot är så mycket större än den högra, så efterblivet verkligen så ibland kan jag liksom inte köpa ett par skor för det är så stor skillnad. Men dessa funkade perfa.
Sen så är ju Amanda den hälsosamma typen (betyder dock inte att hon alltid är så nyttig, men oftast<33) så hon har liksom introducerat mig till Raw Food- Världen. Det finns ju hur mycket som helst. Jag är verkligen helt lost på vad man ska äta och inte. Jag äter det som faller för smaken för stunden. Men tänkte att nu när skolan börjar ska jag bli mer hälsosam. Inte bara för utsidan, utan för insidan oxå:) haha lol, tro mig jag har ingen aning verkligen hur man ska gå till väga. Meeeeeen aa.
 
Men om ni vill läsa lite extra om vad vi gjort eftersom jag har varit så sålig på att blogga kan ni kolla in Amandas blogg.

Färgglad.

Heeeej sorri för dålig uppdatering.

Vi kom fram igår till Malmö vid 11! Det var skönt för då hade vi en hel dag framför oss. Så då åkte vi till Emporia som ligger lite utanför själva city. Där fann vi inte så mycket men fett go frozen yoghurt ställe. Sämst att det inte finns hemma. Alltså sådana caféer där man tar själv och bara öser på topping såsom kakor till frukt.

Sedan på kvällen gick vi ut och åt. Det va gott och mysigt.

Idag åkte vi till Köpenhamn och var framme där vid 1. Mina pinglor shoppa saker dom är nöjda med och jag kom h tomhänt för jag är så o sugen på att shoppa. Eller egentligen vill jag ju shoppa men finns inget jag vill ha och passar inte i något. Men det var en as bra grej att bara dra över dit för det är så smidigt! Vi åt en riktigt god lunch också!!

Nu sitter vi i lägenheten och kollar på film. 22.30 så bestämde vi oss att ta bussen och köpa espresso house käk. Tog typ 30 min sen var vi tillbaka igen.

Bilderna kommer nog lite hur som helst som dom brukar göra när man bloggar från appen. Imorgon åker vi hem igen. Bloggar mer då!


Ja vad tycker ni om mina byxor..? Haha. Dom sticker la ut lite kanske. Jag skulle gillat dom mycket mer om dom inte hade vart blåa på sidorna. Men jag älskar harem byxor om dom nu heter så..? Men jag vet inte riktigt.. Känns som folk kollar skumt på dom haha:p men dom är sköna och det var min res-outfit och får bli morgondagens oxå.


På tåget.

Nu har vi käkat frulle och sitter nu här på tåget någonstans i Sverige. Lol nej men tror vi är i Varberg nu.

Jag kan ju säga att jag missade hela Teen Choice Award inatt då.. Såg typ sista 5 minuterna. Så värt. Men vet att oneD vann allt dom va nominerade till så det va bra<333


Tidig morgon.

Imorgon åker jag, Mallan och Amanda till malmö och lånar mon mormors lägenhet. Ska bli sååå funfun. Så åker vi till kpnhmn på tisdagen, typ exakt det jag gjorde för en vecka sedan haha lol. Så tåget går typ 07.40 men ska köpe frukost innan så lär ju behöva åka in till centralen 06.30. Och jag ska se på TCA inatt klockan 02.00 så det är tajmat och bra. Får sova lite innan hehe.
One Direction är nominerade till dessa kategorier, 6 st. Så det är en av orsakerna varför jag kollar hehe :PPPP
Hoppas dom vinner alla höhöhöhö x)))

Brönch.

Igår hade Mallan födelsedagsbrunch eftersom hon fyllde år i veckan. Det var jätte mysigt och gott. Jag åkte dit vid 10 och hjälpte till. Problemet r ju att när det finns så mycket gott så blir man (jag) så mätt så fort. Men man (jag) kan alltid trycka ner lite om man (jag) vill haha lol. Alltså det blev över ganska mycket så det blev min, Amandas och Mallans frukost idag haha<33333
 
Sen va det lite synd för det började regna och vi satt ute. Alltså igår på brunchen. Dock under tak men maten var inte det så vi fick hitta på en fin lösning haha men den va ganska ful så den får ni inte se, lite onödigt :p
 
Temat va lite rosa på saker och ting. Så rosa sugrör, ballonger, snören etc. Och sen så kan jag ju säga det ni redan tänker att jag är förjävla skev på dessa bilder. Men det är jag ju alltid ändå haha, vem försöker jag lura? ;) Lol.
 

Tandläkaren.

Igår fyllde älskade Mallan år så jag åkte till henne dirr när jag kom hem. Jag fick tårta där och hon fick sin present. Så båda blev glada haha lol. Jag har tyvärr inga bilder:((( Sen sov jag där. Hennes pappa hade fixat frallor i morse så det va najs och sen fick jag skjuts hem och ska snart till tandläkaren.

Det kommer bli lite dålig bloggning tror jag för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.


Lång dag.

Det blev en lång dag i Köpenhamn. Vi åt när vi kom fram, eller inte jag för jag var inte hungrig. Jag är aldrig hungrig när min familj äter för dom äter så oregelbundet. Vi åt liksom precis frukost innan vi åkte så då är det klart att man inte hinner bli hungrig..? Aja. Sen gick vi till a&f som är en av orsakerna till att man åker till köpenhamn fast jag kollade inte alls noga för ska dit om en vecka igen så då får jag ta tillfället i akt. Sen strosade vi bara lite snabbt genom shopping gatan för vi skulle till tivolit som ligger precis vid centralen. Så det var liksom dagens plan. Jag åkte dock inget för var inte sugen alls. Så det var väll inte jätte kul men jag fick mig en glass. Haha.

Nu kollar vi på ett program om jorden typ. Verkar fett intressant så ska kolla på den nu. Jag skojar faktiskt inte.

Jag hade på mig t-shirt (under) och shorts från Zara och den fina stickade är Malins. Det var jätte varmt idag, sån hetta som jag inte gillar om man ska vara i stan.


Nu ska vi gå litte.

Nu går vi mkt centralen så ska vi åka över till Köpenhamn. Kommer antagligen inte ha något internet där så bloggar ikväll :))


Vapiano.

Vi gick och käkade på vapiano. Det va mumma fast jag tog chili på min rätt och det blev as hett. Haha did u see what I did there?? Och samma misstag gjorde min mamma men hon fick panik. Så starkt tyckte hon det var. Man liksom chilla kvinna, det låter som om du ska dö. Nej men nästan så haha jag frågade henne faktiskt om hon höll på och dö med en ironisk ton. Då blev hon sur.

Nu ska vi se på någon film jag och Emma har jag bestämt.

And I have a confession to make... Neej det får ni inte veta hihi. Lol. Jag är så råålig tycker ni inte?


Äpple.

Vi är som sagt framme nu. Vi ska nog gå och käka om ett tag. Vi bor i min mormors lägenhet nu då hon bor i hennes sommarställe lite längre ner i skåne. Lägenheten ligger väldigt centralt så det är liksom gångavstånd till stan och de flesta resturanger så det är najs.
 

Familjen Karlsson.

Vi gjorde ett stopp på vägen i Olofsbo för att släppa av Sara. Dom har sommarställe där och det låg verkligen precis vid stranden, liksom värsta drömläget. Så stannade vi där och fikade med resten av hennes familj. Vi spelade crocket haha som jag var så jävla bra på, vann båda gångerna så stort. Innan det körde vi någon lek med boll som man skulle skjuta på ett plank, prick kanske det hette, men där åkte jag ut först nästan hela tiden så det var lagom kul. 
 Nu är vi framme i Malmö.

Mot Malmö.

Har packat minimalt för att åka till Malmö. Vi ska kanske till kpnhmn imorgon oxå. Jag ska liksom kolla läget lite på vissa saker för kommande veckas roligheter men det är en hemlis vad som händer då hihi.

Men vi ska göra några stopp på vägen ner så lär ta ett tag innan vi är framme. Men jag har wifi i Malmö så kan blogga då från dator till och med.

Ja asså shit där la jag necessären så där lite spontant lol. Men tyckte det va lite fint med grönt och rosa.


Mm tasty

Vi gjorde cookies som sagt och sen la vi B&J cookie dough emellan haha.. vi hade sett det på weheartit men riktigt så såg dom ju inte ut meeeeen.. Shiiit vad jag mådde illa efter.. Men gott var det ju absolut, det kan jag ju inte ljuga om och värt var det oxå.

Vi spelade monopol sen. Jag sög ju fast jag hade fett med cash i slutet men Amanda va the pro. Det va kul till en början men sen så började det gå utför haha.

Asså bilden på dom två är för söt. Älskar dom två så mycket vaaaaa.<3333


#3

Vi är hos mallan och bakar cookies! Ni får se resultatet sn för dom är inte klara och nu är alltså inlägget i nutid så alltså detta återberättar inte jag haha lol vad skriver jag ens.. Aja x)


#2

Vi vaknade tidigt för att vi skulle åka till saltholmen och få en bra plats för efter kl 11 så är det smockfullt. Så kl halv 9 tror jag vi vaknade, eller runt där någonstans. Vi käkade lite snabb frulle.

Amanda åkte hem och jag och mallan vidare till mallan och gjorde lunch som vi tog med oss. Vi va la framme kl halv 11 vid salt och la oss. Amanda kom senare. Jag har bränt mig och det suger ju. Fast jag märker typ inte av det så så mycket suger det ju inte hehe lol.

Nu är vi hos Mallan och...
Fortsättning följer!!!


Haha...

Igår på kvällen så kom Amanda till mig och mallan så bakade vi scones och såg på P.S I Love You. Den va väll fin, kollade inte så mycket :p. Sen sov vi hos mig. Och ja, Mallan skar sig alldeles fördärvat som ni ser på en av bilderna.

Vi vaknade tidigt idag för att... Fortsättningföljer!!


Käka lite till.

Jag vill bara säga att käka är inte det ända vi gör hehe. Men nästan.

Vi såg en film igår när Tessa hade kommit fast först åkte mallan och Tessa och köpte gott. Vi såg på prinsessan och grodan. Jag har redan sett den tror jag men jag var den som kolla mest ändå :p

Sen sov mallan här och när vi vakna gjorde vi frukost. Nu ligger vi ute och det är fruktansvärt varmt, luften är liksom varm. Solen är till och med bakom moln för tillfället. Så det är jobbit. Kan man ens kalla det för sola då? Haha men nu kom solen fram igen, fast nu försvann den. Nu kom den igen hehe men det är inte så viktigt.


Käk.

Jag åkte hem från farmor vid halv 11 så var hemma typ 11. Sen så låg jag hemma och kollade på pll tills mallan hämta upp mig med moppen så drog vi till torget och köpte lite mat. Sen åkte vi hem och lagade mat, eller vi gjorde wraps på mallans sätt haha.

Nu ligger vi och kollar på film och Tessa är på väg hit.


På väg till kössö!


Melåna.

Jag har börjat älska vattenmelon igen. Äter det hela tiden känns det som, everydayy. Kolla bara hur saftiga dom seer ut?! Nu är dom dock slut för bilden är tagen för kanske 2 timmar sedan :pp
 
Nu kollar jag och sis på how i met your motha. Måste kolla nya pll oxå. Jag kan inte vara inne på fb/twitter/tumblr för det är spoilers everywhere.