Så himlans bra

Hade verkligen en perfekt fredag. Började med fjorton tjejer hos mig med mat, dricka, prat och skratt. Verkligen jättekul, och sedan åkte vi in till stan och gick till Excet. Super lyckad kväll. Hade så kul on my first utgång;)) Verkligen så kul och fick perfekta presenter. 

26/11

Firades lite även igår på Noba tilsammans med Palmen, Mallan, Amanda och Palm, yes har två Palmer till vänner. Sen kom även Liam förbi, Amandas boyfran och Nils, Amandas kompis haha. Syftet med denna lilla tillställning var att Amanda kan inte komma till mig imorgon där vi ska vara innan vi ska ut- jag är så excited- så det var hennes idé att dra ihop några och ses ute på en bar, jättekul verkligen! Var ju trots allt lill-lördag. Det var väldigt mysigt men väldigt besviken att dom inte legade...:/
 
Kvällens planer är att inhandla inför imorgon och plugg, harefint.

Kunde inte blivit bättre

Alltså jag har haft världens bästa födelsedag och allt cred går till min vänner. De gjorde min morgon till den bästa någonsin. Blev körd med bindel av Mallan och överraskades på gothiatowers för en frukost-buffé, visste ingenting. Alla hade verkligen undanhållt detta för mig så bra, så det blev väldigt lyckat. Åå blir bara glad av att tänka tillbaka på det. Blev ledd, blind, förbi hela scandinavium av Mallan och när vi kom in möttes jag av Sofia, Tessa (tydligen satt de i bilen också haha), Amanda, Maja, Malle, Linnea och Jennifer som stod och sjöng. Alltså, finaste människorna.
 
Sen avslutade jag dagen med famljen på Burgersson. Tips om ni är sugna på att äta en god hamburgare och bli riktigt mätt:-) Drack även min första lagliga drink, en cosmpolitan fick det bli pga låter fancy. Delade sedan en vit chokladmousse med mamma för de är ändå min födelsedag och fyller bara 18 en gång, så idag fick jag unna mig. Nu när vi kom hem möttes jag också av blommor och chokladpraliner från min Gudmor, så sött.
 
Men kort och gott har denna dagen varit super och jag kommer gå och lägga mig med ett leende på läpparna:')
 

17 going on 18



Mockingjay

Mötte Eve, Maja, Jennifer och Alex igår runt 20 på Dino, resturangen som ligger i samma hus som Bergakungen. Maten var jättegod och det var jättemysigt att äta middag med dem. Satt där i kanske 1.5h och sedan gick vi till Biopalatset där vi skulle se filmen, lite omständigt kanske, men värt. Vi sa hejdå till Alex och plockade upp Malin istället and then we were ready for Mockingjay..!! Asså var så stressad under hela filmen för det blev ju inte alls som jag ville? Inte läst andra och tredje boken men funderar på att gör det innan sista filmen kommer. Den var iallafall väldigt bra.
 
Dagens planer, eller mer plan är att plugga psykologi... Vill seriöst gråta när jag tänker på det... Vill hellre se klart Mr. & Mrs. Smith fast mår bara dåligt pga deras gudomliga utseenden så får återgå till filmen sen. Ska nog hinna klämma in en pw också för kommer inta klara av att vara inne en hel dag.
 

Ny fav

Sitter och äter nya fav-frullen, gröt med banan, kanel, sojamjölk toppat med liite honung. Kanske onödigt men sätter pricken över i:et. Dagens planer är födelsedagspresent-rekning i stan med mam, plugg, träna och senare ikväll blir det middag och bio med lite tjejer, ser fint ut. Är dock rätt stressad över prov på måndag. Borde vara olagligt att ha prov direkt efter helg, faktiskt.


Precis så

Fredag hemma med idolmys, dadelbollar, ananas och Loka Crush. Perrff.


Blå stripes

Grey and stripes
 
Grey and stripes by juliajill featuring a black velvet coat
 
Hade väl velat gå runt såhär, i dessa färger och sådana kläder, resten av vintern.

Alltså




Haha denna va ju så rolig? Haha!! Älskar Harry, of all ma heart:-)<3

En natt kvar till helg

Lång skoldag idag. Trots att jag började 10 och fick sluta innan sista lektionen så var dagen lång. Har varit en konstig dag, jag har inte varit på humör det senaste. Går igenom någon fas i guess. Vill bara stanna hemma, ligga i min säng och se på film samt dricka kaffe. Är så klar med skolan, orkar inte mer. Är färdig. Gick till gymmet efter och mer har väl inte hänt idag. Jo, har pluggat. 
Imorgon är det fredag, bästa dagen i veckan.

Älskar

Om det inte redan blivit vinter så blev det det idag. Hur kallt som helst?
 
Började dagen med att försova mig så hann bara äta en banan, kan vara orsaken till att jag var otrevlig resten av dagen. Frukost är ju trots allt viktigaste måltiden, skippar aldrig den och brukar vara trevlig, tror jag haha.. Sen efter lite plugg och lite gym mötte jag upp Mallan och Amanda för en mysfika på Condeco. Längtat efter den ända sedan i fredags då vi bestämde det, tror det var då hehe. Men har saknat oss tre, so it was very cozy. Hade sett fram emot min latte också så den satt mycket fin. Tror vi satt där närmre två timmar och kom hem för ca en timma sedan. Har pluggat lite och ska fortsätta med det ett tag till. En mindre bra dag men definitivt en bra kväll med andra ord. Nattii.
 

Händelselöst

Inte bloggat pga finns inte så mycket att skriva. Gör det vanliga vilket är går i skolan, tränar, åker hem och pluggar. Not much to add. Jo, fyller 18 om en vecka, yey. 
Passande bild från fredags med tanke på att denna togs i fredags när jag var på väg hem när alla gick ut. Bara sju enstaka dagar tills detta lidande är slut. Kommer aldrig med kunna klaga på att jag inte kan gå ut pga inte är 18? Syykt. Btw, hade på mig min nya klänning från Zara, vet inte om jag nämnt den? Men den är hög i hals, hålig i rygg och ganska varm. Och gittrig as u can see.

Sunday utan sun

Sleep-in, god frukost, plugg och yoga = vad jag har gjort idag. En riktig söndag, med andra ord.
 

För mätt

Kan säga att min eftermiddag blev inte alls som jag planerat. Jag hade planerat i punkt och pricka och packat gymväskan för att sedan åka dirr till malle, men tror ni inte att jag upptäcker när jag kommit fram till gymmet ATT JAG GLÖMT MINA GYMSKOR?! Var så nära på att bara bryta ihop right there.. Har haft en sån dag ni vet när inget går ens väg osv.. Så hann inte träna idag så det sög.

Efter fläng fram och tillbaka till stan så mötte jag upp Linnea och Astrid på bussen och senare hoppade Maja på. Väl i Landvetter mötte vi malle, köpte mat och naturgodis och gick sedan hem till malle och lagade tacosen- vilken blev dröm. Sen satt vi och prata en stund och sedan kollade vi på trassel, jättemysigt<3 Men nu är jag hemma och ska strax sova, är trötter.



Rosa

Hello lördag. Inte gjort något än idag. Hunnit kolla på nya avsnittet av Vampire Diaries, måste bara säga att den nya säsongen är verkligen såså bra. Jag har kollat på Idol också och sen fastnade jag framför smink tutorials på youtube vilket är fett intressant, haha. Blir verkligen inspirerad till att lära mig att sminka till olika tillfällen osv, kulkul. Men jag blir väldigt trött av att vara inne en hel dag och bara sitta så gjorde precis en behövlig, kall smoothie på frysta hallon, banan, soya mjölk och kokos. Så gott, känner mig mycket piggare nu också.
 
Om 45 min ska jag ta bussen till gymmet och sedan ska jag, Maja, Linnea och Astrid hem till Malin för taco och myskväll. Huur nice?
 

Daniela 18!

Har haft en jätterolig kväll hemma hos Daniela!:DD Blev uppplockad av Sofa vid 19, så hämtade vi upp Mallan och åkte sedan dit. Där bjöds det på mat, dricka och snacks och det är ju aldirg fel, haha. Men det var jättekul att träffa alla från deras klass igen för det var ett tag sedan, men alltid lika kul. Och trion blev lite återförenad också<3
 
Men eftersom att Dani fyllde 18 igår så skulle ju alla ut, så jag åkte med på vagnen och gick med till Park Lane och stod lite i kö med dom, sen tog jag bussen hem... Så tragiskt, men bara 11, nu 10 till och med, dagar som 17åring..!! Är ganska stolt också för jag har haft klackar hela kvällen, så gick från nästan högst upp på avnenyn ända till Brunns men har redigt ont i fötterna nu. Så är alltså hemma nu och "varvar ner", haha, i soffan med te, mysmys.
 
Här är lite bilder, får se om det kommer fler imorgon eller något:)
Bästa bilderna någonsin.
 
 
Trion<33333

1989

Swiftans nya album är faktiskt väldigt bra. Fått låtarna av världens största fan aka Jennifer Palmér. Tycker mest om Bad Blood, så bra. Har inte riktigt tyckt om henne innan men fått fett mycket respekt för henne för hon är ju asgrym?
 

Alltså denna dag

Igår var det ju 200-dagarsfest vilken jag inte kunde gå på pga är 17.. Aldrig hatat att vara någonting så mycket som jag hatar att vara 17. Men iallafall, igår eftermiddag efter träning och häng med Mallan åkte jag hem till Palmen där hon, jag, Maja och Linnea skulle äta och dom skulle fixa sig och så. Alltså deppigaste någonsin att jag satt där på golvet medan dom gjorde sig snygga och var taggade... Menmen. Var hemma och drack te:'-)
 
Mötte upp dom i morse och haha jesus vad roligt.. Det var roligt att se hur otroligt bra dom mådde, särskilt Palmen haha dör. Men av det jag fått höra så verkade det kul så lite ledsen att jag inte var där, fast hade förmodligen inte kommit in. Men denna dagen har varit så flummig och oseriös. Alla som var ute igår var ju as trötta eller inte ens i skolan. Jag och Malle satt typ endast och tog jättefula bilder på snap haha ni anar inte hur otroligt fula vi var idag. Och ändå var inte jag med igår haha....
Ni får lite av alla otroligt fina bilder:'))

Chiagröt

Slängde ihop en chiagröt igår kväll som skulle stå över natten, ska äta den nu men har smakat och den smakade gott!! Jag har smakats chiapudding innan men nu har man i lite annat som ska mätta. Fick tipset från Nyhetsmorgon i söndags haha här Sofie och Julia var där och pratade om snabba och bra frukostar och träning.


Endast Grått

Kan börja detta inlägg med ett stort FY. Fy för denna dag, detta väder, att vara 17.. Nej är inte alls glad. Har tagit beslutet att inte gå på 200-dagars imorgon pga att mina föräldrar planerade extremt dåligt, är ledsen på vädret för det är för kallt, för grått och för blött. Eller, jag tycker egentligen om det gråa vädret men det kan inte regna och vara kallt samtidigt, mår endast dåligt. Alltså påväg hem efter gymmet idag så hade det hunnit bli mörkt + sena bussar. Alltså??? Inget funkade idag. Det enda bra med denna dag var fikan på eh. Vi hade GA-dag så man fick sluta lite när man ville, så vi kände att i den gråa måndags-deppen var vi värda en kaffe så vi var några stycken som satte oss på eh i drygt en timma.
Efter träningen gick jag inom en kiosk, oj vad ovanligt att använda sig av det ordet, och köpte mina nya favorit. Så. Extremt. God. Alltså galet? Köpte första gången i fredags och känner att jag kommer lägga lite för mycket pengar på denna. Om någon har något att säga om innehållet i en VitaminWell får den gärna säga det för har nämligen ingen aning vad dom kan ha stoppat i för konstiga saker, men gott smakar den ju iallafall. Satte mig sedan på mams jobb i väntan på henne, spelade slut på mitt batteri, 2048... What have u done to mee.

Granola on the top is everything

 
Glad farsdag alla pappor. Pappsen fick lite uppvaktning på morgonen och efter det en stor god frukost som åts på vår ö för första gånger eftersom vi köpte stolar till den igår. Vi har haft själva ön sen i juli men inga stolar haha.. Allt sker fruktansvärt långsamt här at Jillnefelts. Men har inte gjort mycket mer än det idag, ätit frukost alltså hehe. Har kollat på True Blood också men har faktiskt inga planer idag förutom Yoga klockan 15.40. Inget plugg at all. Eller jo lite kan jag säkert göra men känner att jag inte vill.
 

Lör

Åkte in till stan runt tolv idag med mamma för lite ärenden och hann även med en myskaffe och en juice. Sen åkte vi hem och var hemma ett tag. Sedan hoppade hela familjen in i bilen och åkte till ikea för att köpa barstolar. Det var två mot två så nu har vi två olika salgs stolar... Apfult men det gick inte att lösas på annat sätt för jag gav mig inte. Efter det blev jag avsläppt på gymmet, var den en timma och gick hem sen. Åt riktigt god middag och har nu kollat ett par avsnitt av True Blood men orkar inte mer haha... Funderar på att gå och lägga mig, är jättetrött.
 
Fått låna Alexa Chungs bok "It" av Sofia, så läste den lite innan idag. Skönt att läsa böcker som man inte är tvingad till att läsa, mycket roligare då.

Efterlängtad dag

Hade skola som vanligt, var på gymmet 1h, hem för att äta middag, åka till Palmen för idol-mys med henne och Maja. Kunde inte avslutat denna ganska hektiska vecka på ett bättre sätt. Var i behov av en myskväll. Men så såg min fredag ut. Hela min helg vill jag ha lugn. Tackade nej till party imon tom, olikt mig men så är det ibland, hehe. Nej men börjar dagen imorgon på stan med mammi och sedan ska jag till gymmet. Vad jag ska göra på kvällen vet jag inte, men jag måste se på True Blood för är med i en undersökning, vad gör man inte för para?
Hoppas ni hade en mysig/rolig fredag så höres vi imorgon, hajdo.

Dit jag vill

Jag vill till New York. Alla dagar i veckan vill jag dit. Det är verkligen mitt drömresemål. Ugh kan inte vänta till den dagen jag bokat en flygbiljett dit och vet att jag verkligen ska dit. När den dagen kommer återstår att se. Hade gärna åkt dit med mamma några dagar, hade varit så mysigt.


MItten-I-Veckan-Dagen

Man tänker ju att onsdagen är i mitten på veckan men egentligen så är det torsdagen. Har ni tänkt på det? Nä inte jag heller, eller jag kom ju på det nu haha aja.. Men onsdag är det iallafall och det blir bara närmre och närmre helg. Ska inte plugga mer idag, stannade kvar i skolan med Malle och vi fick gjort en del så det känns bra, så belönar mig med att krypa ner i min säng och kolla Bron, drack precis upp kaffet som jag skulle ha till.... Var för ivrig. Det är en sak jag måste tänka på, att ta det lugnt när det kommer till mat och dricka, jag bara slänger i mig det? Jättedumt. Tar ju slut fort och man hinner inte njuta av smaken.
Förlåt för så tråkiga bilder men minnet är fullt på mobilen så tar inga bilder om dagarna och jag hinner aldrig ta ootd-bilder för åker oftast till gymmet så glömmer av hhaha lol, aja have a nice evening.

Tisdag

Hade en kortkort skoldag idag. En lektion och ett seminarium. Var rätt chill. Sen åkte jag till gymmet och var där lite mer än en timma. Var sjukt hungrig när jag kom hem så gjorde en jättegod smoothie, kaffe och satte mig i soffan och kollade på bron. Mycket bra beslut. Jag valde mellan det och plugga matte till provet imorgon. Kan ingenting:) känns kalas:) Sen åkte jag och mamma å handla. Kommer aldrig vilja handla mat via nätet för jag älskar att åka till mataffären hehe.... Så tog en bild på yolliboxarna för jag tyckte dom var fina..? Haha lol. Vill iallafall smaka cocos och hallon för det har jag ej gjort innan!
Godnatt hörrnii.

Janni Delér

Alltså hur sjukligt snygg är denna kvinna? 
Bilderna är från hennes blogg, jannideler.com. 
 
Har vetat lite halft vem hon va fram tills typ veckan innan lovet då jag såg en bild och ba weh. Så har väl scrollat igenom hela hennes blogg känns det som haha. Men följ den eller hennes insta för att bli lika avundsjuk på henne som jag ;-)

Det blev i svart och vitt

Det blev lite tomt här i några dagar, så ber om ursäkt för det. Hade mycket att göra helt enkelt, busy life u know;)
 
Men jag berättar väl vad jag gjort efter mitt senaste inlägg! Kvällen i fredags spenderades som sagt hos Mallan med ostbricka, knäckisar och bröd, i soffan framför film och idol. Det ägde:-) Det var såså gott verkligen, jag mölade ju bara till slut eftersom jag var sÅ mätt men det var för gott för att sluta äta.
 
Lördagen var en stressig dag må jag säga. Jag och Mallan åkte till torget för att fixa det sista inför Amandas glitterparty och sedan åkte vi och tränade. Sen vid sju så var jag hos Mallan så gjorde vi iordning oss vilket innebar att typ bomba med glitter, måste säga att Mallan tar hem den. Sen kom Palm också så åkte vi till Amanda. Jag var inte där länge alls vilket var tråkigt men hoppas verkligen att kvällen där fortsatte att vara rolig. Jag hade planerat att åka först till Amanda och sen till Philip som hade Halloweenfest så då följde jag mina planer haha. Men åkte hem, bytte om till en glittrig-vampyr-cheerleader. Yesbox jag va lite allt möjligt men så fick det bli. Det enda vampyriga var linserna haha så lite osammanhängande var det men jaja. Det var iallafall sjukt kul där och det var så kul att få klä ut sig hihi och vara bland andra utklädda människor. Sen slutade kvällen med att jag ock Malle sov hos Gabbe haha. Men fett rolig kväll hade jag i lördags:D
 
Bilderna får tala för sig själva:PP
 
Söndagen bestod av plugg, mat och Bron-tittande. Började titta på Bron nu på lovet och jesusamalia vad bra den är. Första säsongen (finns två) var sjukt jävla bra och jag äälskar karaktärerna. Den är svensk/dansk så efter att ha kollat älskar jag danska haha, vet inte varför för tyckte inte om det innan. Men tipstips, asså verkligen.
 
Har en ganska pluggig vecka så får sen när jag bloggar härnäst men haaadeeee, tagga PH ikv;-)