Uppdaterar på min tumblr: fluffylifestuff.tumblr.com


Det är du som väljer så var noga med ditt val. Det är ändå du som väljer vem du är.

Tränade innan idag i ca 2h! Det var jobbigt, men skönt. Sen så sa jag hejdå till Shadi och sedan åkte jag till Irma så såg vi på sagan om ringen och så sa jag hejdå till henne med!

Nu är jag hemma och ska fixa det sista, se på film och sen sova!

Jag kollade på Ellen show när jag tränade haha!


Denna dag har många namn.

Hejhejhej och förlåt för ingen bloggning idag. Inte med flit. Mitt internet e slut på mobilen också så det suger. Och nu har jag officielt jullov. Love it. Efter vi slutade drog halva klassen till Espresso house och fikade och sedan drog jag hem till Amanda och har varit där ända tills jag kom hem för en timme sedan. Jag skulle träffat Tessa och Frida innan och säga hajdo nu när vi inte kommer ses (dom åker imorgon) men vi fick inte ihop det :(( 
 
Och imorgon blir det akut tandläkarbesök för att min tandställning är skev så ska dit vid 11, sen ska jag träna, har blivit riktigt jävla motiverad nu för att bli FITFITFIT, hehe, och troligtvis träffa Irma och Shadi och säga hajdoo till dom med.
 
Juste! Denna dagen (fredag) har många namn som sagt: Idag, Fredag, "domedagen" och dan före dan före dan före dopparedan! Men ärligt tror ajg inte att jorden kommer gå under. Men gör den det så gör den väll det. Den kanske redan gjort det? Hur ska vi kunna veta det? mindfuck.
 
Och ja, jag har ätit ALLT detta IDAG.
Och när man är hos Amanda så får mantyp allt serverat..! Hon e allt underbar.
 
Sov gott! Lovar att absolut slänga in ett och annat inlägg innan jag åker.

Imorgon är det fucking jullov.

Slutar skolan imorgon..!! Såå jävla in i bänken gött, åå som jag har längtat!!! Ska fira kvällen nu med att se på On the road som jag aldrig gjorde!
 
Efter skolan så mötte jag upp Irma och Amanda och vi fikade på condeco. Sen kom Shadi så gick vi liite på staan och sedan åt jag på resturang på avenyn med familjen. Måste hinna träffa alla nu innan vi åker.
 
Och igår var det revyfest.. haha har aldrig festat på en tisdag med skola och prov dagen efter, jävligt yolo eller vad? Haha vi hade så kul va. På spårvagnen på väg tilll Kontiki, där det var, så sjöng vi massa på spårvagnen och folk måste ju undrat vad det var för spårade ungdomar på en tisdag haha men åå det va kul.
 
Imorgon vet jag inte hur jag ska börja mitt lov, måste fixa massa innan resan. Nattii
tehe har man bild brist så har man, lol.

Pluggelipluggar..

Sitter i min säng och pluggar nuue. Förgyllde det lite med smoothie och te. Men det var allt för nu. Haha jag kommer nog inte blogga imon, kommer stressa sönder när jag kommer hem, måste då fixa allt till revy festen! Åå så kul det kommer bli, hoppas jag.. Haha natteey!


Skrattade riktigt mycket!

Dom sista två timmarna i skolan hade 2orna revy vilket innebär att dom spelade upp pjäser, härmade lärare OC elever osv! Det var riktigt kul! Haha jag skrattade as mycket! Så nästa år är det vår tur! Men dom kallade det den sista revyn för att aa jorden går ju under haha.

Nu ser jag på Modig med Emma och Sara, min syster och hennes kompis. Har inte sett den men den är mysig än så länge.

Och sen måste jag plugga.. Öööh orkar inte...


Så himla roligt.

Här sitter jag i kalla Sverige i skolanoch läser historia.. Och Malin har skickat bilder från Thailand.. Behöver jag säga mer?


Om en vecka väntar jag på den amerikanske julen.

Kollade inte på hyr filmen, ville se på någon sån här polis kriminal som går nu på teve hehe. Bloggar imorgon. Godnatt.


Älskar mat❤


I don't really get it.

Jag fattar inte hur man får in låtar från spotify på bloggen. Linnea försökte förklara men det vill inte fuunka..
 
Men i alla fall så har jag varit och handlat mat, haha det kunde stått "nu har jag varit och tränat" men jag hann inte riktigt klämma in träning idag. Men jag köpte massa nyttigt istället. Så det blir caesarsallad till middag. Sen hyrde jag en film, On the road med några snygga killar, vet inte vad dom heter haha, och Kristen Stewart. Så den ska jag se ikväll, har sovmorgon imorgon. Jag börjar med en labb och då kan man kolla vilken blodgrupp man är. Så det gäller nu att jag sätter igång med plugget, men jag har ju seriösa koncentrations problem. Jag har så svårt att koncentrera mig när jag ska plugga, eller när jag väl är igång så pluggar jag ju, men att komma igång är fanimig omöjligt.. Haha lite iilandsproblem sådär på kvällskvisten.
 
Och jag har ångest inför nyår för att jag inte är hemma.. Åå, fast hoppas dom jag bor hos i usa ska på nån typical usa fest. Tänk en project x fest, då kommer jag aldrig åka hem till sverige. Vi ska bo hos familje kompisar och dom har en son som är 94:a hehehe, lite förhoppningar har jag ju dåee.
 
Bloggar nog mer ikväll. Puss.
 
 
Och kolla in detta då:
I affären var Taylor Swift omslag på TVÅ tidningar. Var tvungen att kika om det stod något om "haylor" ush jag spyr när jag säger det.. Men aa dom är ju typ tillsammans.. Men det stod att Taylors vänner har varnat henne för Harry är tydligen känd som "hjärtekrossaren"..? Men eftersom han är min fastän han inte vet om det så önskar jag honom all lycka, bara han är lycklig. Men han hade ju haft det bäst med mig men det vet han ju inte så "det man inte vet dör man inte av" ungefär så. ❤
 
 
 

Känns inte sådär super fräscht.

Jag är så himla sugen på frukt. Granatäpple, apelsin u name it. Men istället äter jag sura bilar, skummtomtar och choklad.. Och jag får så ont i tänderna när jag äter godis, det iisar liksom. Jag har säket hål.. Jag tänkte att med tandställning så blir det inte så mycket godis, men jag hade fel..
 
Nu ska jag se på Glee, sedan plugga och sedan måste jag träna. Får dåligt samvete att jag inte tränat på ca 2 veckor för mamma betalar ju just nu för ingenting.. Hehe ha en fiin söndag.
 

Nu har jag det bra.

Jag älskar detta.❤


Så klart skulle det regna.

Hej hej! Nu har jag kommit hem och tatt bort sminket och satt på mig mjukis byxorna och sitter i soffan med myse filten.
 
Jag åkte innan som sagt till Clara och där bakade vi pepparkakor! Det var såå goott. Har inte gjort det än i år. Sedan innan vi drog till Liseberg så såg vi på Love Actually, har aldrig riktigt sett den men jag har sagt att jag hatar den, haha. Men det är bara för att han Hugh Grant är med.. Gillar verkligen inte honom. Fast han var rätt okej i denna. Så sedan drog vi till Liseberg. Och så började det regna.. sämsta kombon, att det regnar och man är på liseberg. Men det var jätte mysigt.
Hos Clara var det jag, Sofia, Linnea, Evelina och Saud. Sedan på Liseberg kom Alva och Maja oxå men då var icke Saud med. Haha mycket namn. Och Sofia hade med sig en liten deeejt hihi så söta va dom.
Ser ju lite halv skev ut men ajjaa.
 
Ska nog sova snart. Nattii.

Det är omöjligt att gå med primeboots i snö.

Jag väntar på bussen nu! Ska åka till Clara, en tjej i min klass, med andra från min klass haha så ska vi julbaka! Så mysigt ju. Sen blir det nog jul på Liseberg #3. Jag har ju blivit stammis där nu haha.

Men på min väg ner till bussen var det inte skottat så det var omöjligt att gå normalt för jag hade primes och det vad en konstig känsla lol.


Vart är mänskligheten på väääg?

Nu ikväll så har det kommit en nyhet om att en man i usa har varit och skjutit på en skola och dödat runt 27 st och sig själv. Jag blir så sjukt förbannad och bara så jävla arg för jag vet att jag inte kan göra någonting åt det som har hänt nu. Gjort är gjort. Och han dödar sig själv.. Tänk att han typ tänker: Nu ska jag döda massa barn och sen mig själv för då slipper jag mitt straff för jag hade ändå tänkt att ta mitt liv. Men det är ju för i helvette ett straff han ska ha! Åååå jag blir så arg, fast mest deprimerad. Och i usa får alla äga ett vapen.. Jag kommer typ dö när jag åker dit. Usa är ett märkligt land.
HÄR kan ni läsa hela om ni vill.

Solarium=Solar-i-rum

Fick en snille blixt innan: solarium står för solar i rum för det är ju faktiskt det man gör, solar i ett rum. Antingen är jag ett geni för att ingen tänkt på det innan förutom upfinnaren eller så är jag efter för att alla redan förstått det. Men min mamma hade i alla fal inte tänkt på det haha.

Gör något fint.

Jag vet inte om ni vet vad Musikhjälpen är? Det är i alla fall att 3 kändisar bor i en glas bur i en vecka, dom får alltså inte gå ut utan dom bor där och turas om om vem som ska sända, det är ett radio program som sänds på p3 24/7 och ibland även på tv. Och varje år så är det en speciel allvarlig situation man samlar in pengar till genom att önska låtar, buda på saker och skicka in sms osv. Detta året är det att dom i slummen ska ha rätt till rent vatten så då går pengarna till det. Och i år är buren i Malmö och det är Anna Gina, Timbuktu och Kodjo som sitter där inne. Det var även dom tre förra året fast i Göteborg, min mamma stod där och hängde haha lol.
 
Jag tycker att det är ett roligt och mysigt (haha) sätt att samla in pengar på. Och dem tre tillsammans är så sjukt roliga att lyssna på. Jag önskade faktiskt en låt och skänkte 50 kr. Hehe jag önskade Little Things, hihi. Vet dock inte om den blev uppspelad.. Så om ni känner att ni har 50 kr över så kan ni ju alltid önska en låt. Dom har suttit sen i söndags så dom går ut nu på söndag igen.

Kylig fredag.

Efter skolan mötte jag upp tjejrna så gick vi till jensen. Åå så gott det var. Det var en slags hejdå middag för Malin åker till Tahiland om typ en timme.. så himla najs. Och jag åker till usa och Tessa och Frida åker till tyskland så det blev liksom en liten hajdo middag.
 
Imorgon är det lördaag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Antingen åka till min farbror eller julbaka och gå på lisseberg med några ifrån klassen. Men mammsen vill att jag ska med dom till min farbror men jag ska deala lite med henne haha.
 
Och nu är jag hemma och har ätit, igen.. Ligger med myskläder och ser på glee. Så skönt att va inne när det är så kallt ute.
Dessa två bilder är från tessas blogg så kolla in deen genom att klicka på hennes über coola namn. Lol.
Och glass bufee på det. Så kul att liksom ta själv. Haha.
Måste fan stämma.
 
Hade gött.
 

Scream & shout & let it all out.

Jag har varit så trött idag sen jag kom hem. Jag har gjort lite matte och nu måste jag läsa historia men jag tycker det är så sjukt tråkigt så jag kommer aldrig komma igenom den texten. Får be mammsen läsa den för mig, hihi.
 
Nu ser jag på historieätarna som jag sagt är as kul! Och jag börjar mer tro på att jorden går under om en vecka men jag veeeet inte vad jag tror...
 
Och jag måste oxå fixa mitt ruum.. Men lär nog inte hinna det i helgen.
Så feeiint skulle jag villja ha det.

Torsdagen den 13 december aka lucia.

Det är ju som sagt lucia idag. Men vi hade inget luciatåg i skolan idag men vi fick julegröt och pepparkakor!

Har vart hemma i några timmar men jag har inte orkat skriva något inlägg och inte orkat plugga heller så jag får göra allt nu!

Om ni kollar på bilden så ser det ut som att jag har långt hår fast det tar slut precis där bilden slutar ungefär hihi.


Statistiken planar neråt jämnt och fint.

Bloggade inte alls igår, don't know why. Men idag är det nya tag. Skulle börjat 9.50 men så var det sjuk lärare så jag är hemma nu och börjar 11.45 men åker till skolan lite innan för vi har ett slags prov kan man säga, vi ska svara på en fråga och får ha med våra böcker och antäckningar. Men det betyder säkert att hon förväntar sig mycket..
 
Anyways så är det fredag imorgon och det är så himla skönt. Malin åker till Thailand imorgon så vi tjejer sak äta på Jensen imorgon. Så sjukt mega sugen på det! Har inte ätit där sen det var varmt ute.
 
Tiden går sjukt fort. Jag har gått på gymnasiet nu snart i en hel termin..? Swich så är det redan snö ute. Jag tycker faktiskt att det är en aning läskigt. Jag är ganska rädd för att bli stor.. Eller jag är ju stor kan man väll säga, men större.
 
Visste ni varför dom flesta "rea skyltarna" är röda? Inte jag heller, tills igår. Den röda färgen syns bäst och skapar en slags ångest  , den betyder rörelse och spännng. Så när vi ser rött så slår vårt hjärta snabbare. Då förstår jag det. Men tänk efter, en blå rea skyllt? Skulle inte tilltala mig på samma sätt.

På bild humör.


Det bästa jag hört på läänge!


Snö utanför fönstret.

Slutade klockan 1 idag men satt kvar i skolan och pluggde så jag kom hem halv 4.. Eller inte själv haha med min lilla grupp, har redovisning imorgon. Den kommer nog inte att gå så bra lol xD
 
Nu ska jag och systeryster se på ett avsnitt av glee sen blir det plögg. Är svin trött så kommer nog somna med matteboken framför mig.
 

Har pluggat om livet.

Nästan. Inte om vad livet innebär, utan hur vi kommer till världen. Så ska sova eftersom det blir skola imorgon. Godnatt! Sleep Tight.

Det blidde inge bra..

Eftersom jag var hemma idag så tänkte jag att det kommer bli mycket bloggning men nepp.. Dagen har rusat iväg och jag har inte gjort något vettigt, eller jag har pluggat lite och det ska jag forstätta med så bloggar jag mer sen hehe.

Bra start på veckan!

Godmorgon! Stannade som sagt hemma idag. Blir nog bäst så. Så nu ligger jag och ser på teve! Jag älskar inte att vara sjuk men jag älskar att vara hemma och ha en anledning för det, fast jag måste dock plugga men det är så det är.. men fatta att om mindre än två veckor är det jullov!!!
 

Chicy.se

 

Se vad en pälsjacka kan göra.

 

Att man kan älska någon man inte ens känner är nog 2 good 2 be true.

 

Jul på Liseberg #2

Efter alla hade dansat så gick vi lte på jul på Liseberg eftersom danserna va inne i Lisebergshallen! Det var väldigt kyligt så jag hade halsduken upp till näsan typ och mössa under min luva haha. Vi vann även på Marabou! Och precis innan så sa jag att jag skulle börja på diet såå får se hur det blir med det nu hehe. Köpte Churros oxå om det nu stavas så men det är ju så himla gott, fast bara i lagom mängd annars kan det bli för mycket för lilla magen.
 
Ser på Beck nu! Ska även stanna hemma imorgon från sklan because I'm not feeling verry good.
 
Det var min syster som dansade. Hon hade cheerleader tema på sin dans. Jag tog inga bilder på dansen, tyvärr, jag filmade bara! Asså åå jag ångrar såå att jag slutade i gymnastik, för jag var ändå ganska bra. Jag var ändå bara 10-11 så fatta ändå att jag hade ju varit ganska bra nu och deffinitivt i form.. Aja haha jag Linnea och Amanda va lite sugna på cheerleading men det finns inget för nybörjare i vår ålder haha..

Den mysigaste tiden på året.

Aa det är julen. Och nu när det är snö ute! Älskar det. Och jullåtar på repeat på spotify och dricka glögg och äta lussebullar.. Kan det bli mysigare? Hehe aa om man har nån att mysa med hihi. Förra året var jag dock inte så tagg på jul men nu när jag ska till julens land kan man säga så längtar jag såå mycket! Fast dit jag ska är det ingen snöö..
 
Idag är det söndag, min absoluta hat dag. Men det är till viss del mitt egna fel eftersom jag skjuter upp allt plugg till söndagen.. Så nu ska jag plugga och sen kanske följa med och kolla på Emma som har dansuppvisning men aa mammsen är lite orolig över att det snöar och det kanske skulle bli snöstorm eller nåt.
 
Men ha en mysig jul-söndag. Bloggar nog mer sen. Hajdoo.

"Tugga svälj, trevlig helg"

I fredags såg vi med skolan en teater som handlade om droger. Den var rätt okej! Teatrarna på Backa teatern brukar vara ganska konstiga, det var även denna men den var bra. Och det var en så söt kille med! Han hade såå snygg kropp och jag kollade inte på så mycket annat än på honom... Han tog av sig sin tröja och han hade värsta sixpacken fast han var bytte liten och han dansade så himla braa och aa jag blev lite kär.

Dom byxorna..

The pearl-pants
 
The pearl-pants by juliajill featuring a chiffon shirt

AX Paris chiffon shirt, 215 SEK / By Malene Birger beaded jacket, 4 640 SEK / Balmain cropped pants, 43 045 SEK / Casadei platform pumps, 3 805 SEK / Prada leather handbag, 6 840 SEK / Gold jewelry, 420 SEK / Essie , 105 SEK

Vill ha allt.

Wishes
 
Wishes by juliajill featuring elizabeth and james. sunglasses

Gray coat, 1 130 SEK / Forever Unique feather jacket, 1 765 SEK / Cynthia Rowley feather skirt, 2 305 SEK / Miss Me Jeans low rise bootcut jeans, 660 SEK / H&M mesh skirt, 160 SEK / Vans , 1 070 SEK / Marc by Marc Jacobs genuine leather handbag, 3 595 SEK / Illesteva leopard print sunglasses, 1 735 SEK / Illesteva tortoise sunglasses, 1 735 SEK / Elizabeth and James . sunglasses, 1 035 SEK / ASOS round frame sunglasses, 140 SEK
 
När jag är i usa så ska jag absolut köpa ett par miss me jeans. Dom är feett snygga och jagg vill ha ett par vida dels för att jag tycker det är snyggt och det är inte så många som har det och så kan man ha det över primebootsen och uggsen. Sen ska jag köpa vans och jag vill ha ett par platå skor fast jag är ju redan ganska lång men aa få la see.
 
Runda solglasögon tycker jag är sjukt ballt, vet dock inte om jag skulle passa i det, tror inte det haha men det e snyggt. Och så är jag väldigt sugen på en pälsjacka eller kappa! Tycker det är tråkigt att gå runt i dunjacka all the time, det passar lixom inte till allt. Och jag tror jag la upp en bild innan i nelly.com inlägget på den vita fjäder-kjolen? Aja jag tycker det är as snygg så det vill jag oxå ha. Hehe jag har en ganska så lååång shopping-lista... Och det är bara 14 dagar kvar! Längtar så hiimla mycket!

Don't forget!



Klicka på bilden!

Snyggt från nelly.com

Det är olika märken på alla kläder men aa ni får leta på hemsidan om ni vill veta vart det för jag kollade inte det hehe.

*host* *host* I'm sick.

Replik från Mean grils som alla tjejer nog förstod! Jag vaknade upp med så ont i halsen så jag fick panik och började typ gråta för jag fattade inte vad osm pågick typ..? gansa så wierd.
 
Igår hade som sagt Sofia tjejmiddag vilket var väldigt trevligt! Det var riktigt gpd mat och det var allmänt mysigt! Jag tog inte så mycket bilder för jag är inte den bästa på att göra det men jag måste bli bättre på det! Men Madde och Malin fick stå för bilderna haha.

Haha visste ni att det finns gröna skumm tomtar? Fast dom slog ju inte orginalet.
 
Jag vet inte vad jag ska göra idag riktigt. Städa mitt rum i alla fall och at det ganska så lugnt fast jag vill ändå va ute för det är så fint väder så får se! Hör av mig senare, loovar! Med bilder. Hehe.

Det är så svinigt kallt.

Så fort jag går ut genom dörren på morgonen så blir min näsa röd som en tomat och det känns som att den ska frysa till en istapp och trilla av. Japp ungefär så känns det.
 
Hade boxning idag i skolan! Jag har alltid hatat boxning men efter den lektionen blev jag riktigt motiverad och peppad för att boxas!! Det var kul och man tränar nästan hela kroppen! Jag tror dom har det på sportlife så jag, Maja och Caroline hade tänkt att träna det någon gång!
 
Har inte bloggat något idag men det har inte hänt något specielt. Försökte plugga matte innan men ärligt så förstår jag inte så mycket.. det är ap svårt.
 
Imorgon är det fredag och då ska jag på tjejmiddag men skriver mer om det imorgon vettni.
Ser på glee säsong 1 nu hihi men ska plugga lite till I think...

Glee❤

Glee kan vara den roligast serien ever. Man blir bara så himla glad av all musik och all kärlek. Ååå den är verkligen så mysig. Jag kommer ihåg när mamma sa en vinter kväll  2009 "Det är en ny serie ikväll som börjar som heter Glee. Den kan vi ju kolla in?" typish i  den stilen och aa, jag har följt det enda sedan det började. Och nu är det säsong 4 och den är hur bra som helst och alla har blivit så snygga verkligen! Men ärligt var ingen särskilt snygg 2009, var ett ganska fult år kom jag på nu..? Alltså inte bara dom i Glee utan all around the woorld. Det sänds klockan 20.00 på onsdagar på tv 11 men jag kollar på internet där det är typ 2 avsnitt före.
För ni som kollar, jag tycker Sam och Blaine är snyggast! och Jake som är kind of ny.
Och ni som ser på dom nya, jag tycker det är så sorgligt att alla gör slut.. och jag blir så ledsen om inte Kurt och Blaine blir tillsammans igen! Dom var ju så hiiimla söta tillsammans..!!
 
Skule plugga innan men så sa mamma att det var nån Glee konsert på tv så jag kind of drogs från plugget.. jag använder kind of kind of mycket haha lol. Nu ska jag käka lussebulle som snart kommer ut varma och gyllen gula/bruna/guldiga från ugnen. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
 

Jag orkade verkligen inte.

Jag hade tänkt att träna idag efter skolan, men imorse så vaknade jag i tid men somnade om så jag gick upp ur sängen 25 min innan bussen gick.. Men jag han! Var dock ganska hungrig för jag åt bara en macka.. Så jag han inte packa gympa påse och så pms:ig som jag blir orkar jag ingenting. Jag blir en riktig bitch.. Haha, det var under den perioden jag slet av min garderobdörr.. Haha ändå ganska kul. 
 
Fast nu ångrar jag mig att jag inte tränade men jag börjar snart med ett regelbundet antal gånger då jag tränar i veckan. Den meningen blev kanske inte så korrekt..
 

Cozy as hell, but can hell be cozy? Naaah

Kokte ägg innan men dom blev för löstkokta.. inte gott. Efter skolan mötte jag Irma så följde jag med henne för hon skulle köpa brallor. Sen nu så är jag hemma och fryser och ska sätta igång med plugget, eller bara somna i soffan? Nej för då missar jag lussebulle bak!! Tog på mig mina gose strumpor!! Iiiiiiiee
 

1:a på "att göra listan"

Jag målade om mitt rum i slutet av sommaren till en kaffebrun färg kan man säga i hopp om att mitt rum skulle bli ett sådant fint och mysigt rum som finns på weheart it.. Meen det gick inte så bra. För några veckor sedan råkade jag slita av min garderobsdörr och alla mina kläder ligger på golvet och jag har ett skrivbord som jag alldrig sitter vid. Fett ovärt. Så, jag ska slänga ut det och en ap ful byrå om jag inte målar om den för nu står den bara där och samlar kläder, så ska jag köpa en soffa för jag har ett soffbord.. haha lol Och en garderob då och en lampskärm. Vill vekrligen få ordning på mitt rum.

Haha tänk om man hade en så stor walk-in-closet så man fick plats med ett bord och en tv..



För min del blir det nog någon slags vanlig garderob. Jag har snedvägg i mitt rum vilket är hur dumt och korkat som helst. Hehe min farbror har dock byggt huset men han läser nog inte detta..! Så jag har en vägg där jag måste få plats med allt som är högre än 1.5 m...
Ääälskar den första lampan. Lettfett att jag köper den.
 
Men för att kunna genomföra allt detta med mammsen måste jag lägga in mina kläder.. hon turnes in to a witch när mina kläder ligger någon annan stans än i garderoben.. haha. Detta var nog all bloggning för idaag tror jag, eller för ikväll. Beror på hur man ser på dagen. Hajdoo.
 

Skin pale as snow

Tycker man ska vara blek på vintern, brun på sommaren. Det ä' så det ska va.

Wiiieeeooo

Stannade i stan efter skolan idag. Skulle prova en tröja men den var iinte så snygg som jag förväntat mig. Men jag hittade mycket annat snyggt. Tog dagens outfit bilder innan, ute, i snön bara för att det skulle bli lite fint, men så hittar jag inte kamerasladden till datorn... Nu är det -8 ute om ni ville veta och inte visste det. Men dom kommer upp senare idaag.

Denna blusen/tröjan hittade jag på c.o.s och den var så hiimla snygg! Snyggare i verklig heten såklart.

Kappa och halsdukar från zara.

Kofta också från zara, kan vara det gosigaste jag någonsin haft på mig.


Alltså jag köpte ingeet, det e bara wantiies.
 
 
 

Åå älskaa!

Asså folkdansen var sjukt kul! Älskar att Rudebecks har det som tradition! Suuper kul! Det var dock väldigt varmt och lite stressigt men hur roligt som helst!
Nu ska jag plugga lite så bloggar jag mer imorgon! Slutar ganska tidigt så då ska jag köpa en tröja och sedan ska jag hem och städa mitt rum för det ser ut som jag vet inte vad..
Nattiiiii.

Kan vara den bästa känslan!

I vår klass grupp skrev Dennis att vi inte hade nån historia imorgon och det innebär då att 40 sidors läxan är fram flyttad..!! Love it. Så nu kan jag se klart på Beck.


Sägs att man aldrig ångrar en träning men vet inte riktigt..

Åkte och tränade med Malin innan och vi var la kanske inte så jätte effektiva.. Vi var båda trötta och hade söndags-ånghest haha. Men lite fick vi allt gjort.

Nu ser jag på Solsidan och mamma gör dumle/hallon muffins❤
(Jag fick till ett nytt smile på bilden nedan haha jag blir lixom inte snyggast med ego kameran haha lol).

Nu fick jag slicka skåålen hihi❤


Inget kan spikas, om man inte har en spik och en hammare så att säga.

Igår slutade med att jag drog hem till Amanda! Vi mös med kladdkaka och en ganska bra väldigt läskig film! Orphan hette den. Och nu är det söndag.. Kan vara den värsta dagen, efter måndag. Så nu hade jag tänkt att plugga och sen blir det att träna med Malin. Ha en fin söndag. Tagga Solsidan, btw.


Lördag

Måste köra internetdelning från mobilen för att kunna blogga från datorn! I don't understand whyy internetet inte funkar.. Men idag är det lördag och jag ska ta 12 bussen in mot stan med Tessa och Malin i alla fall, Frida oxå kanske! Sen så jag se va dagen bjuder på! Ha det braao.

Svin kallt

Kom hem från Siri nu! Det va jätte mysigt! Åt massa godis och såg på Harry Potter 1! Såå bääst. Sen så gick vi alla därifrån typ halv 1 så tog vi bussen hem! Jag och Gabriel var tvungna och gå hem från musikvägen, aa ni som bor i Göteborg vet kanske vart det är, för vi vågade inte åka via Frölunda Torg hehe så vi gick i typ 15 min och jag kände inte mina lår, inte min näsa heller för den delen. Men nu ligger jag och Emma, min syster, och ser på AFV på youtube haha, lol. Godnatt❤
Bilden är ifrån Elsas instagraam + att John och Axel kom sen, haha..