Atm

Avslutar denna lugna helg med lite Devious Maids och riskakor med jordnötssmör och banan!! Namnam. Och förlåt för kass bloggning det senaste dagarna. Det ska bli bättre hoppas jag.


Liseberg

I torsdags efter skolan så åkte jag, Malin, Linnea och Jennifer till Liseberg! Liksom en gång per år måste man ju nästan dit. Vi körde all in med åkband och gasten. Mest taggade var vi på Helix fast var så rädda innan hehe. Jag var riktigt nervös för är egentligen ganska rädd för karuseller, mest för att ifall det händer något. Men det gör det ju oftast inte! Men jag blundade under hela Helix haha... Jag hade inte åkt kanonen innan det så hade ingen aning om hur det var att åka upp och ner haha men Helix var nice. Den va skön. Men vi åkte den en gång till innan vi gick hem och då var det mörkt och då kollade jag hela tiden, mycket stolt. Men vi åkte rätt mycket ändå. Åkte kanonen och Spinrock som jag inte heller åkt förut. Vi va nog där i sex timmar typ.
Haha så fula, men ni förstår inte hur länge vi satt i det hjulet, det stannade ju aldrig?? Så vi ville uut.
Mycket rolig eftermiddag och kväll!

ootd

Heej på er! Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag. Ganska lång men helt okej dag i skolan. I don't mind att vara i skolan länge, inte än iallafall haha... Efter skolan så blev det en runda på stan och EH-häng. Köpte banan och kaffe. Hur konsigt med banan där? Men det är ju bra om man behöver mellis och inte vill ha stora maffiga mackor, utan något litet. Sen så är deras kaffe väldigt gott, mycket godare än det jag brygger haha.
 
Nu har jag precis ätit middag, soppa blev det idag. Passade perfekt med något lättare varmt för jag har ont i magen:/ Och nu ska jag och lil-sis kolla nya avsnittet av PLL och sen blir det lite plugg, funfun.
 

Ett osammanhängande inlägg

Måndagen och tisdagen gick rätt fort båda dagarna. Och båda relativt korta, iallafall idag. Hade klassråd i 20 min typ och det var det vi gjorde idag. Sen på eftermiddagen åkte jag, Maja och Linnea hem till Linnea för att äta och plugga lite och sen åkte vi till Militay! Kursen, eller boot campet som vi är anmälda till börjar dock nästa tisdag, så idag var vi i slottskogen med en annan grupp eller vad man ska säga, för vi hade lite gånger att ta igen därför kunde vi gå, hehe ni behöver inte förstå om ni inte gör det för det var ej viktigt:P
 
Och igår gick jag, Malle och Palmen en stund på stan och sen så satt jag hela bussresan hem och såg alla människor träna och springa så jag var inställd på att göra det men var så himla trött så jag gjorde inte det... Skulle ju tränat på morgonen men försov mig hhaha typiskt.
 
Men idag började vi elva, fast vi hade ingen lektion för vår lärare är speciell.. Bild kommer sen på vad hon skrev på tavlan haha alltså man undrar ju.... Så då gick jag ut och sprang i en halvtimma, så det blev två tränings pass idag för att det aldrig blev ett igår.
Detta skrev då min lärare på tavlan... "åt falafel i solen med Martin :p".... Snacka om att vi kommer dra den när vi är sena. Att en lärare ens erkänner detta? Hahaaa.
Alltså Palmens ducface hahaha<33
Min frulle idag. Älskar när man har tid att göra en stadig frukost och har tid att äta den framför en serie eller tvn. Har jag sagt att jag börjat kollla på Devious Maids?? Faktiskt väldigt bra! Spänndande och rolig. Ska nog kolla på ett avsnitt efter PH.

Basic

Basicc
 
Basicc by juliajill featuring grey slim jeans
 
Meeh jag vill ha dessa plagg i min garderob. Så lätt och snyggt med en längre tisha och antingen en spets-bh under eller ett linne med spets band. Det braiga med sådana här plagg är att det måste inte alls vara dyrt för att va snyggt! Allt ovan är från hm och zara vilka båda säljer tröjor till bra pris. Sen vill jag ha en tröja med stående/hög krage, alltså ingen polo man ska vika en eller två gånger utan bara en hög krage helt enkelt. Och ett par gråsvarta jeans vill jag ha. Mm det är mycket jag vill ha...
 
Nu ligger jag och kollar på Parlamentet. Det är ju väldigt kul faktiskt! Sen ska jag kolla något avsnitt av Devious Maids och Australia's next Top Model och sen sova. Tänkte springa imorgon innan skolan eftersom jag börjar senare imon.

Ingen passande rubrik

Jag och Linnea åkte till Maja så vi var där halv sju och Jennifer var redan där. Maten som Maja hade lagat igår var såå god verkligen. God sallad och så grillade hon, och kladdkaka med bär efter det. Namnam. Sen runt nio åkte vi till mig och var här vid tio, lämnade grejer eftersom vi skulle sova här och så kom Malle oxå. Vi förade lite och sen gick vi till vagnen och åkte till Pelle som han hette. Väl där va Mallan, Sofia, Danni, Astrid och fler som vi kände och det var ju nice. Men sjävla festen var sådär kul. Men vi gjorde väl det bästa av det så jag hade ganska kul iallafall! Sen åkte vi runt halv två för Malle skulle hem så vi följde henne till stan och herre jesus vad kallt det var. Men vi kom hem runt tre och somnade väl ganska direkt för vi var så trötta haha. Jennifer somnade på vagnen och Malle började prata i sömnen haha så kul.
 
Vi vaknade här väldigt trötta idag. Sen åt vi frulle och nu är jag ensam för girlsen har åkt hem. Idag är planerna att bara vara hemma eller åka med mam och pap till jag vet inte riktigt var, men mam ska på något museeum eller utställning så kanske åker med..? Men måste plugga oxå. Alltså dom orden får mig att gråta.
 
Hos Maja innan.
På väg hem.
Haha Vilma hos Pelle.
And me hos mig innan vi gick, jag var lite varm hehe men var nog aldrig varm någon mer gång resten av kvällen.
 

En blek dag

Igår var en riktigt rolig dag. Skolan va la lite seg för jag känner hur mycket läxor och arbeten det kommer vara då vi redan fått några läxor. Man ba men nej tack jag vill inte det är andra dagen chilla. Men jag slutade klockan 15 vilket va lite ovant, jag har nämligen slutat tidigt på fredagar nästan alltid hhee. Men tre är inte överdrivet sent. Men efter skolan så mötte jag Shadi och efter lite vel hit och dit valde vi att åka hem och laga mat istället för att äta i stan, så vi åkte hem till henne och åt mat och kollade på Sex and the City ett tag. Sen var det dax för mig att gå hem och göra mig iordning för jag skulle möta MAlle och Maja för lite festligheter.
 
Jag och Malle åkte till Majas mormor och morfar där vi skulle sova också efetrsom festen var i Askim. Så nice för det var gångavstånd så vi gick dit och man behövde inte passa någon buss hem osv. Men vi hade en jätterolig kväll med väldigt mycket blandat folk, både rudefolk men även nytt vilket alltid är kul. Men vi kanske drog vid ett-halv två för dom flesta drog då. Så åt vi litte nattkäk vilket satt fint. Och så åt vi frulle där idag och sen åkte vi hem. Alltså hennes mormor och morfar var såså gulliga verkligen. Hade bäddat och allt:')
 
Dagens planer är att börja på en ny serie, skjuta på läxorna tills imon, duscha, oka till Maja för middag och därifrån åker vi till en kille i Långedrag. Så hos Maja ska jag, hon, Jennifer och Linnea käka och sen möter vi upp Malle. Men hos killen så kommer även Mallan vara så det blir kuul!

Då var man äldst

Så var första dagen avklarad. Började dagen med en frukost på foxx, alltid lika gott. Deras bagels är super goda verkligen, så om ni inte ätit där så tycker jag att ni ska göra det. Pressar egen juice osv så mycket bra. Sen gick vi till skolan för upprop klockan 10. Vår klass blev uppropad först och det kändes som att man bara sa hej efter en helg. Kändes inte alls konstigt att vara tillbaka och det känns verkligen inte som att det har varit ett sommarlov precis. Sen så letar man ju liksom efetr 95:orna men sen inser man att nej just det, det är vi som är treorna nu, det är ju vi som är äldst. Fast på något sätt känner jag mig inte äldst överhuvudtaget. Menmen, vårat klassrum är helt okej och ligger rätt bra, nära bamba och det är ju alltid bra:p Men i klassrummet så snackade vår lärare lite och sen kollade vi på en dokumentär vilket var rätt onödigt, men den var intressant.
 
Sen hade vi lunch och gick runt lite i skolan för att spana in lammen;) Men såg inte många.. Eller jag och Jennifer fick vägleda några små vilsna ettor till bamba haha dom ba "Ursäkta, var ligger bamba? Vi har gått vilse hehe..." Och ärligt så har nog alla gjort det på Rudebecks för bamban är inte lätt att hitta. Sen hade vi en introduktionslektion i vårt fördjupningsämne som för mig är hum/sam som jag inte riktigt vet var den innebär än. Men det verkar intressant och kul med något nytt. Det jag är orolig för är matten... Alltså Jesus vad den kommer vara svår.
 
Vi slutade vid två och gick då och köpte block och jag köpte ett busskort och en t-shirt. Sen bar det av hemåt och då gick jag ut och sprang. Det blev nästan 6 km så jag är ganska nöjd. Gjorde lite styrka och stretch när jag kom hem och ska nu äta. Btw så fick vi en läxa idag.. Kul:'))
Fick bli en svartvit dag idag.

Idag:

Vaknade av att grannarna var ute och skrek och sjöng på gatan utanför mitt öppna fönster.. Blev lite smått arg men somnade om. När jag vaknade kollade jag på PLL vilket jag förövrigt tyckte spårade idag?? Sen åkte jag till stan klockan halv tolv för att möta wp. Vi gick lite i stan och sedan satte vi oss på EH för om man laddar ner deras app så fick man en gratis varm dryck och gratis är gott, right? Så den latten satt fint. Sen åkte vi hem till Palmen och gjorde lunch, pratade, skrattade, kollade solsidan och idol. Jag kom hem kl nio och sedan dess har jag ätit lite för jag var väldigt hungrii. Och nu kollar jag och sis på Paradise.
Denna var verkligen inte vacker på mig bara så att ni vet att jag vet;)
Skeva ben... Men detta är min nya jacka från Zara som jag nämnde för ett tag sedan.
Fem stycken i Palmens säng gick ändå ganska bra att knö ihop haha.. Alltså solsidan.. Inte skrattat så mycket åt en serie på sjukt länge.
 
And tomorrow is the day. Jag börjar trean? Sista året på gymnasiet? Äähm alltså jag vet inte vad jag känner. Men jag är sjukt taggad och hoppas på ett roligt år, men är ledsen för att det är det sista, men glad på samma gång.

Igår:

Runt sex blev jag körd till Mallan för vi hade planerat en scones-kväll. Så vi gjorde det ganska strax efter för våra magar kurrade. Alltså holymoly vad scones är underbart. Så det satt vi och åt framför bla idol och Paradise Hotel. Alltså jag kan inte hjälpa att tycka om det programmet. Men folket där har ju noll hästar hemma. 
Alltsåå detta ska man inte äta för ofta för då uppskattar man det inte lika mycket när man äter det, för det ska uppskattas:'))

Svartvitt

Åkte till gymmet vid 10 men mallan. Gick bara på bandet i en timma för jag är lite osäker på min hals fortfarande.. Sen så åkte jag hem och åt lunch. Så nu sitter jag i soffan och ser på film, Blood Diamond heter den mee Leonardo DiCaprio. Jag har fett svårt för att se på film. Är alltid inne på mobilen och missar massa och måste spola tillbaka hehe. Därför gillar jag serier mer då ett avsnitt är 20-40 min. 
Två svartvitagråa bilder tycker jag var passande till vädret denna dag. Hösten kom fort. Nej men ärligt vad hände? Hela mitt hus knakar av blåsten och regnar gör det ju också fruktansvärt mycket. Men det är då man ska va inne och dricka te och kaffe och myyysa.


Fina dagar

Bilder från kvällen när vi kom. Vi blev hämtade av Malins kompis med båt och jag blev genomblöt så det va onice haha... Men den kvällen var helt okej kul. Han hade lite kompisar över plus oss då.
Tror detta är bilder från både tisdagen och onsdagen. Tisdagen började med att vi åkte hem från Jesper och Victor, som dom hette, för vi sov där för vi hade inte kunnat komma hem på kvällen så då körde dom oss tillbaka. Men senare så gick vi till badet för att bada men då blev det molnigt och kallt så det blev inget bad.. Men vi köpte med oss gott hem och kollade solsidan resten av den dagen och spelade Med andra ord! Alltså roligaste sepelet jag spelat haha.
 
Och på onsdagen då blev det bad och glass efter lite strul med cykel haha...
Lite mat. Faffe lagade så god mat verkligen och det var efterrätt efter varje mål också så mätt blev man hehe. Pastan åt vi dock på resturang på onsdagskvällen.
Också från resturangen.
 
Men som sagt så var det tre jättemysiga dagar med mina pärlor<33 Älskar dom sååå.
 

Sön-Mån

Igår kväll så hängde jag, Malle och Maja hos Linnea hela kvällen och degade film, pratade och åt frukt och popcorn:p Jätte cozy kväll. Jag och Malle sov även där och vi vaknade strax innan elva..! Är inte van att sova till så sent, men det var skönt måste jag medge. Vi kollade tv och sen åt vi frulle. Jag skulle koka ägg men Linneas max-grad var 9 och hemma har vi 12 så det var lite klurigt när det var annorlunda så det va spännande, men det blev ändå bra, tyckte jag haha shit vad onödig info...
 
Kom iallafall hem vid halv två och kollade på film i någon timma och åt lunch, kulkul. Sen gick jag ut och sprang. Ville ge upp hela tiden så det var inte en bra spring-dag idag, men jag genomförde hela rutten som jag hade tänkt att köra för det känns mycket bättre då än att vet att man kunde presterat mycket bättre. Så nu känns det bra. Det blev till och med lättare i slutet så jag tror bara jag var lite ovan för har inte sprungit på ett tag, och trött.
 
Nu ska familjen spela kort och dricka kaffe. Mycket rolig kväll guys hoppas er är något roligare:) Men tagga idol och Paradise Hotel dåå.
Fick bli bild på min middag igår och lite av min lunch idag för hade inga andra bilder från det senaste dygnet.
 
Kan inte riktigt heller förstå att sommarlovet lider mot sitt slut nu för på torsdag it's back to reality.

"Woman lookbook autumn"

Perfektion från Zaras höst-look. Älskar färgerna och hur dom har kombinerats.

Till Hösten

Ht
 
Ht by juliajill featuring a black purse
 
Är ute efter:
- Outfits i samma nyanser såsom Filippa K modellerna bär. Även deras reklam i tidningar så är det en vita outfiten som syns. Så snyggt att bära hel vitt.
- Perfekta svarta jeansen. Såg dessa från Nudie på Nelly och tycer det ser ut som en riktigt nice passform så nästa gång jag är i stan ska jag dit och prova ett par.
- Randig skjorta/blus.
- T-shirt klänningar. Tyckte dessa från Topshop var riktigt snygga.
- Mansur Gavriel väskan... Alltså såså snygg. Skulle verkligen vilja pryda min vardag med denna.

Hungriga Hjärtan xD

Som ni märkte så bloggade jag aldrig när jag kom hehe... Orkade inte just då och sen blev det inte av, men nu så.
 
Tänkte berätta lite om igår, fredag, och så får det komma ett inlägg om Fjällbacka senare med bilder för det är ganska många så ska kolla igenom vilka jag ska lägga upp osv och det tar tid..
 
Men igår: Jag började dagen med att åka in till stan vid 8 för en frulle med Mallan på Brogyllen. Lika gott som alltid. Där blir jag aldrig besviken, bara när croassainterna var slut haha... Men där satt vi i någon timma och sedan gick vi lite i stan precis när allt öppnat. Var hemma vid halv tolv vilket kändes konstigt. Men Mallan åkte med hem till mig och vi kollade på film och åt lunch. Sen vid halv åtta åkte jag in till stan och mötte Maja och Linnea och vi gick och satte oss på condeco och fikade och väntade på Malle. Åt godaste kanelbullen... Shit vad gott det va, inte ätit en kanelbulle på aslänge. Har bestämt mig för att chilla på nyttigheter till skolan börjar, så nu får jag unna mig lite och tröst äta inför skolan typ haha. Men sen när Malle kom så gick vi lite i stan och började gå mot Götaplatsen för att kolla på Nause som spelade där 23-00. Det var helt okej och nice med nice musik. Där mötte vi även upp bla Mallan och Tessa men vi skilldes åt i publiken typ. Sen så bar det väl av hemåt kan man säga och jag var hemma vid halv två.
 
Idag är planerna väldigt oklara så bloggar mer om idag när jag vet något om den.

FjällB 2.0

Nu sitter jag, Maja och Jennifer på tåget från fjällbacka och är framme i stan om en timma ish. Vi har varit hos Malle sen i måndags därför har jag ej bloggat, så jag tänkte att jag gör det hemma från datorn sen!


Landet

Det var faktiskt ett bra beslut att jag åkte med till min farbror igår för det var väldigt mysigt och det var jättegod mat osv. Jag och Emma bodde i deras gäststuga som är hur cozy som helst, verkligen en fjällstuga fast utan fjäll då hehe.. Men vi, eller jag, somnade till "Rosa the movie".. Alltså den filmen är ju så töntig va! Men shit vad man nästan kom ihåg alla repliker. Jag såg typ upp till Rosa när jag va liten, hon va ju ascool. Men nu när man har lite mer vett i skallen och lite mer att jämföra med så vet jag inte om jag tycker filmen är lika bra längre haha.
En katt av två. Denna är den gosiagste och sötaste. 
Landet var det ja..

Kärlek

Igår runt halv sju så blev jag och Linnea upplockade av Maja som övningskörde. Fett duktig var hon måste jag erkänna! Och sen plockade vi upp Jennifer också och så åkte vi hem till Maja där vi skulle spendera vår kväll och natt:p Först så bara satt vi ute och snackade vilket är jättemysssitg med dom<33 Sen åt vi jättegod middag med Majas familj. Det var grillat och sallad mycket gottgott. Och sen så ville vi se skräckfilm och Majas broder fick order att välja så han valde ju säkert den läskigaste han visste, The Sinister hette den. Den var obehaglig aaa det var den. 
 
Sen idag så hade Majas föräldrar köp frallor vilket var hur underbart som helst att äta till frukost. Jag verkligen älskar bröd, med bregott. Så åt vi en låång god frulle och sen fick vi skjuts till hållplatsen och nu är jag hemma och ska till min farbror och så ska vi bo där ikväll... Vet inte vad jag känner för det så jag åker med, för att göra dom glada haha:p
 
Men igår var verkligen mysigt med mina lovies och många goa skratt:'))
 

Yesterday was so much fun

Åå igår<3 Det var Malins 18årsdag så det var brunch hos henne som gällde klockan 12.30! Var dock sen hehe uppssii. Men det var seriöst bästa brunchen jag varit på och Malin hade fixat nästan allt själv, såå duktig<33. Hon måste lagt ner riktigt mycket tid men det hoppas jag hon tyckte var värt för det tyckte vi, gästerna, iallafall. Åt så mycket men det var nästan meningen då det fanns ofantligt mycket mat. Så vi åt väl i konstant 3 timmar haha... Men det var jättelyckat och Malin verkade glad så det var jättebra:')
 
Sen vid halv tio mötte jag upp Astrid och Maja i lägenheten och sen efter lite om och men så gick vi till Barhimmel där Malin, Tessa och Dalia satt + två till som jag inte ritktigt kommer ihåg vilka dom va hehe.. Men det var riktigt nice där förutom att det blev rätt kallt. Tror man skall vara där lite tidigare då solen fortfarande är framme och det är lite varmare. Dom stängde runt 00 tror jag så jag, Maja och Astrid fortsatte vår kväll men den slutade rätt tidigt då allt var stängt eller så var det wow-speliningar. Men det var en ritktigt rolig dag och kväll! Och dagen idag började med en frulle på Le Petit, men det var inte så nice idag då sconesen va slut:/
Min present:p
Alltså ser ni??
Många sådana tallrikar blev det kan jag lova er..
Dåvarande födesledagsbarnet:'))
 
 

"They're real!"

Mascaran jag skrev om igår är den silvriga från Benefit. Jag köpte den inne på Sephora där dom sa att det var den bästa mascaran någonsin och det var en bestseller. Jag vet ju inte om den verkligen är den bästa, men jag provade den igår och fransarna blev precis så jag vill ha dom så jag är jättenöjd! Sen köpte jag en liten ögonskuggspallett med bruna nyanser. Dom ser lila ut på bilden men det är dom icke. Sen en ögonkräm som ska tas runt ögonen, inte i alltså hehe, för en friskare look i guess. E vitamin vettni;)

Höst

Mina favoriter är de tre första från Massmio Dutti och den grå/gröna klänningen och smyckena från COS. När jag var i stan med mamma i lördags så kikade vi inne på Massimo Dutti och vissa plagg är faktiskt väldigt snygga. Men mycket är väldigt tantigt.
 
Åå har en klar bild om hur jag vill gå klädd i höst. Mycket svart, grått, stickat, långt och oversize. Måste införskaffa mig nya svarta byxor också då jag inte trivs i blåa jeans. Så frågan är om man ska satsa på flera lite billigare eller ett par dyrare som kan bli ett par favo. Lite fräschare med fler dock så man kan variera eftersom svarta byxor/jeans helst inte ska tvättas så ofta pga förlorar sin svarta färg.
 
Och jag har fått någonting för klänningar, love it.

Danmark

 
När vi kom till hotellet så lånade vi cyklar och cyklade in i den lilla mysiga staden och åt middag.
Igår så åkte vi först till bryggeri som bryggde sin egen öl och cider och hade egengjorda sodor, lemonader och smoothies. Köpte passionsfruktsmoothie som jag dricker nu in fact och den va god haha lol.

Sen åkte vi till ett slott som mamma ville besöka. Det visade sig ligga i en slags park där man kunde göra massa grejer, liksom en familjepark. Jag och Emma gick till exempel i en labyrint haha, och så var det utställningar på gamla bilar, dockor, gamla gårdsredskap och massa annat. Det va la sådär kul. Höjdpunkten var lätt glassen. Typ godaste of all time. För er som inte vet så älskar jag glass. Det är typ det godaste som finns, det går före alla snacks/godis/efterrätter/kakor. Glass it is liksom. Detta var kokos-sorbe och lakrits. Nya favorit smaker. Lakrits har jag dock smakat innan, men smakerna var så goda tillsammans.
 
I slottet så fick man gå runt i några rum då vissa var privata eftersom det bodde några där. Jag skulle aldrig våga bo i ett sånt stort hus och verkligen inte när man vet att främlingar vandrar runt där på dagarna och vissa av delarna man fick se var uppbyggda som museum. + att någon av de tidigare ägarna ägnade sig åt jakt så det var två rum som var fyllda med uppstoppade djurhuvuden som var upphängda på väggarna. Och vapnena som han dödat dom med. Helt sjuka djur hade han skjutit: tiger, buffel, leopard, massa savanndjur med "coola" horn för det kunde man tävla i, antar storlek på hornen eller något, elefantbetar och massa svenska djur också. Alltså jag förstår verkligen inte nöjet i det. Blir rädd för människan. 


Sen åkte vi till en annan stad som jag ej kommer ihåg vad den hette och där åt vi sen lunch. Åt en asgod räkmacka.
Och igår kväll åkte vi runt lite bara och mamma och pappa köpte korv nere i hamnen.
 
Denna resa var väldigt spontan men väldigt mysig. Vi var på danska ön Fyn och bodde i Nyborgstrand. Alltså om inte ett sommarhus på västkusten så kan man ju hitta drömhuset här. Så himla fina hus så det var sjukt. Problemet är dock att jag förstår inte danska överhuvudtaget, alltså då menar jag inget. Så svårt verkligen för det är ju inte likt svenska någonstans. Men måste säga att jag tycker om Danmark välldii myckää:))
 
Vi åkte inom Malmö hem och då stannade vi på Emporia. Fick köpt lite smått och gott bla en asbra mascara. Kan visa vid tillfälle:p Och vi åt på Vapiano som vi fick reda på ska öppna i Gbg!:D

DK

Är i Danmark tills på onsdag och har bara wifi via datorn så kommer inte kunna ladda upp någr bilder på ett smidigt sätt. Så bloggar när jag kommer hem!

Revenge

Ser ju som sagt om Revenge, eller nu så har jag kommit till mitten av säsong tre och jag hade sett halva säsong två så nu ser jag inte om. Men alltså den är fett bra faktiskt. Lite B-skådespeleri då och då menmen. Den är spännande, läskig och man måste se mer bara. Min favorit karaktär är Nolan, om ni ville veta inte för att det säger er något om ni inte sett den hehe.. Men tips på serie om ni vill se något spännande och bra.
Man kan väl säga att detta är huvudpersonerna i stort sett genom hela serien än så länge, men personer kommer och går om man säger så men detta är "gänget" från början, typ. Men huvudhuvudpersonen är den blonda tjejen till vänster, Emily.... Eller?;)))  Nolan är den blonda killen vid brasan x) Ska kolla på det nuuu.

Mysisarna

Sitter på bussen påväg hem från en lång dag på stan med Malle, Linnea och Maja. Malle och Linnea träffade jag ju i fredags men Maja har jag inte träffat på ett låångt tag så det va jättemysigt! Så nära att hela gänget är samlat men inte än... Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Men vi visste inte riktigt vad vi skulle göra för planen var att bada men när vi igår kollade väderprognosen för idag så ångrade vi oss ganska snabbt. Vädret idag har ju varierat ett antal gånger så det fick bli stan då obviously. Men vi började med lunch på favvo salladsbaren och velade om vi skulle på bio eller ej, men det blev icke så, och sedan lite affärer och sedan någon timme på eh och drack en efterlängtad islatte<3



Mat<3

Det var så gott och lyckat igår! Åt dock mest bröd och kex och inte så mycket räkor hehe.. Men vi åt och sen spelade vi kort och sen åt vi igen och sen spelade vi och sen bestämde vi oss för att avsluta kvällen med glass. Sen var vi i matkoma resten av kvällen. Somnade till och med haha. Men det var en jättemysii kväll.
 
Nu ska jag in till stan och träffa mina paalss.
Min glass var för ful för att fotas så detta är då Amandas och Malins. 

Hjärtan

Denna blev inhandlad idag. Tycker den så söt verkligen. Köpte ett par skor också,  men glömde ta kort på dom och orkar inte göra det nu hehe...
 
Om drygt en timma ska jag cykla till Mallan med jordgubbar och baguetter men där väntar mer gott haha för där är det räkfrossa som gäller med henne då och Amanda. Sjukt taggad på att äta baguette med bregott havssalt.. :')) Räkna med matbilder sedan!

Mango

Mango
 
Mango by juliajill featuring high waisted pants
 
Kikade inne på Mango igår när jag och Mallan var i stan igår och blev helt kär i blusarna 1 & 2. Man ser inte det så tydligt men på den vita är det småsmå hjärtan och på den svarta småsmå stjärnor. Tycker det är så fint med mindre mönster på blusar så ska prova dom imorgon för ska till stan med mamma på förmiddagen. Sen den tröjan som är märkt med nummer 3 såg jag ej i butik utan på hemsidan och det är precis en sådan jag är ute efter, med halv polokrage eller vad man ska säga, det är ju ingen lång turtleneck som behöver vikas utan denna är ju bara en hög krage. Denna är dock inte stickad tror jag, ser inte ut så på bilderna men jag vill verkligen ha en stickad också, fast i grå, med hög krage då alltså. Så jag hoppas den vita finns i butik så kan jag prova den med. Allt det andra såg jag på hemsidan nu och skulle ej tacka nej till att införskaffa mig allt det:p

Äntligen

Denna dagen började jättebra med en frukost på Le Petit i Haga med saknade Linnea och Jennifer! Alltså Linnea har varit borta i fem veckor så det här sjukt längesedan gänget har varit helt samlat. Men det var iallafall gott och jättekul att träffa dom! Vi satt där till kanske halv tolv för Jennifer skulle till Skottland! Så nu åkte ännu en wp:are och en kommer hem på lördag. Så otajmat... Men efter det åkte jag till gymmet och var på bandet en timma och sen åkte jag hem, duschade och åkte tillbaka till stan för en fika med Linnea igen och Malin denna gång som är hemma från Fjällbacka över helgen så det var jättenice att få träffa två saknade människor på en och samma dag<3 Så vi tre + Maja, som kommer hem imon, har dejt på söndag<33
 
Nu väntar jag på grillat, naamnam.