Bra att jag stavade rätt på hacka också..

Jag skulle läsa min egen blogg lol bara för skojs skull så är det nån heelt annans design och min presentation var det en bild på nån kvinna som hette Elin oren något sådant. Jätte creepy för jag är bara inloggad på min mobil och min dator...? Skit konstigt. Men jag har i alla fall bett min lilla syster att fixa allt så får väll se om vill det eller ej.

Efter träningen mötte jag Malin och så gick vi lite på stan, sen så följde hon med mig hem.

Nu ska jag plugga, ha D.


Någon har hackt mitt blogg eller nåt.

Asså nåt skit konstigt har hänt med min blogg, den e kaos. Nån har typ hackat den.

Frukost när det är som bäst.

Älskar sovmorgons frukost. För då hinner jag lixom göra något gott och mättande. Muums haha fick lite tips av @fff vad jag skulle äta lol.


Simpla.


Skulle vilja införsakffa mig ett par gråa juicy bralls. Mjukis koftor använder jag inte så mycket så det känns lite ovärt. Jag använder det när jag har en bad day eller en dag som denna, brist på kläder. Men på deras hemsida kostade dom "bara" 120 dollar vilket motsvarar cirkus 840 spänn och jag trode att dom kostade runt 1200 med fickor men jag antar att det är svenska priset för dom är ju billigare i usa. Frågan är varför jag inte köpte några när jag var där..?

 


Liten uppdatering.

Hallihallå. Gymmade efter skolan. Ganska gött, ska göra det imon med nu när jag slutar tidigt och inte har så mycket plugg. Så åkte jag hem, åt, såg på tvd och skrev lite på en historia inlämning som ska in på måndag och jag har inte kommit igång så värst mycket än.. uppsi är så bäst på att skjuta upp saker.
 
Men har sovmorgon imorgon och en lektion så det är ju zupernaiz. Så ska se på lite mer tvd nu hihi. Samma känsla som första gången. True love.
 
Och jag hade med mig mjukis till gymmet som jag tog på mig efter jag duschade så åkte jag hem i dom, åå bästa känslan. Ska lätt göra det imon med. Men risken är då att man möter nån och dom tror att man gick så till skolan lol, don't care iofs.
 

Längtat hela dagen.

Kom hem från skolan och har inte haft en bra dag alls. Har haft ont i huvudet hela dagen och jag skulle gått efter bamba.. Men fattar inte varför jag inte gjorde det.. Aja. Och innan fick jag ett sug av american pancaces så det har jag gjort nu. Mums. Så ska äta det och se på lite serier innan jag måste plugga.


Det blev lite flumigt.

Tränade innan vid 6 med Malin! Jag var så trött så det blev inte så mycket gjort på gymet idag... Men nu ska jag se om Vampire Diaries lol. Borde börja på en ny serie men vet inte vilken, har börjat lite på HIMYM, lista ut den ni, har sett 2 avsnitt av den och 1 av o.c. Aja natti


Morning.

Har ätit en smoothie nu till frulle! Eller druckit? Hmm...? Aja och en rad Marabou apelsin krokant hihi goaste som finns ju!

Nu är planen att plugga spanska... Sen så måste jag träna fast vet icke när.

Jag googlade faktiskt fram på smoothie recept idag och så kollade jag på bilder så var det müsli på och det var fett gott att röra ner! Fast dock mycket socker...


Lördags mys.

Åkte in till stan vid 3 och var på jakt efter ett par vantar men hittade inga.. Men jag hittade en tröja som jag tyckte va lite cozy sådär så den fick följa med hem! Sen så mötte jag Carro och vi kollade om det fanns nån bio men det gjorde det ej så vi tog en lååång mys fika på espresso house❤

Sedan åkte jag från stan till torget och mötte Malin, Alva å Siri så åkte vi hem till Linnea och åt goda saker och kollade på film fast vi bangade den för vi pratade istället haha lol men det va grejt!

Imon blir det plugg. Kanske ska träffa Amanda en snabbis och träna så får se hur jag planerar dagen! Puss godbitar!


Zara Knit.


Några av mina favs.


Värmen snälla kom så jag kan gå barbent.

Patterns
 
Patterns by juliajill featuring army shoes

AllSaints form fitting dress, 1 290 SEK / RVCA knee high socks, 91 SEK / Army shoes / Missoni, 915 SEK / Chloé acetate sunglasses, 740 SEK

Idag och igår.

Igår så gick jag och Malin hem till Tessa och så såg vi på film och åt godis vi hade köpt, eller jag köpte damsugare och chokladboll höhö. Och senare kom deras kompis Willhelm också dit. Så det var myysigt!!
 
Nu har jag precis ätit frukost och jag vill köpa netflix. Men jag vet inte det var tydligen inte så lätt som jag trodde påstod min familj. Men idag så ska jag nog träffa Maja och Carro, två giirrllss i min klass men det var lite oklart så vi får se hur det blir med det! Men annars så är jag allmänt glad över att det är helg. Och imorgon, då ska jag träna och då har jag tränat 4 gånger denna vecka och jag ska verkligen fortsätta med det för det känns verkligen bra och att det ger något.

Önska att jag var en vampyr så jag kunde vara med er forever and ever❤

Asså, ärligt. Love them. Can't pick one..


Käraste fredag.

Tyckte veckan drog igång riktigt segt. Men vipps så var det torsdag.(igår alltså) och så nu idag fredag❤

Tränade efter skolan idag med Tessa och nu är jag hemma och har ätit mellis. Ska se på både glee och Vampire Diaries som kommit ut idag. En anledning varför fredagar e bäst lol.

Hade hålyimma idag så då gick vi till ett café när skolan som jag aldrig vart på förut men det var riktigt mysigt och bra priser så dit ska jag gå oftare.


Jag förstår inte hur jag lyckas.

Jag tappade en av mina vantar efter jullovet så köpte jag nya, no biggie, men alltid irriterande att tappa en vante. Och dom jag köpte sen då tyckte jag var jätte söta och var nöjd med dom, ciruks 100 spänn på hm. Men, idag, så ska jag ju själklart tappa bort dom.. Nu när det är som kallast.. Jag blir såå iriiterad! Varför kan jag inte bara hålla koll på mina vantar?? Får la köpa nya igen dårå.... haha lol ne men jag har inge vantar. Och det är runt -13 grader på morgon så hur ska jag överleva? Nee inte lätt.
 
Men nu är jag hemma och ska läsa igenom matten igen lite snabbt, har prov imorgon och jag har inga förväntningar alls. Och sedan ska jag läsa i min bok.
lol malins fina skal som hon fick av maj i julklapp. Och så är det något bakom det men ser inte riktigt vad.

Dom är deep när det gäller träning.

Tränade efter skolan med Irma, Tessa och Malin! Sitter nu på läxstuga med Malin och Amanda a.k.a @fightforfit. Aa hon är den kända fightforfit på insta så följ dåå! Och hon har inte ätit kladd kaka än.

Men misstolka inte miniräknar bilden, I don't love matte, i hate it.


PLL

Ååå kollar på det nyaste pll avsnittet! Det är så spännande! Har saknat den serien så mycket!


Blev inte riktigt som jag tänkte.

Hade tänkt att blogga nu några inlägg men john blund verkar ha kommit till mig redan för jag blev hur trött som helst. Blir alltid trött av att läsa så få fortsätta läsa lite imorgonbitti då jag som sagt har sovmorgon. Men sov sött.
Detta var vad min frukost bestod av i usa. Jag åt alltid detta, saknar det så mcket för det var så himla gott. Asså den smälta osten på mackorna satt ju inte fel i magen alltså. Ne godnatt,kommer nog drömma om mat nu. Muums, lol.

Anna anka och hennes brosk..

Kollar på shf nu. Asså jag tycker det är kul att Anna Anka e back för hon är ändå ganska rolig men hon kan obviously not sing...haha lol exde.


Hallihallå

SItter och pluggar matte nu men tänkte slänga in ett liten inlägg snabbt. Tränade efter skolan idag, har bestämt mig för att träna minst 3 gånger i veckan för att hålla igång och försöka äta nyttigt, men lite choklad om dagen skadar inte... hehe eller? Men det blir mest uppdatering på kvällarna men det är då jag sitter med datorn osv.
 

Haha bästa ju, ska tänka så på bandet nästa gång haha lol.
Drick grönt te. Det är gott och nyttigt, dricker det nästan varje morgon och kväll.
 
Puss hajj, har sovmorgon imorgon, loovee.
 

Som vanligt.

Ska plugga lite nu hade jag tänkt vilket innebär matte och att läsa Simon och Ekarna. Men det är även lite roliga program idag på tv som premiären av Top Model Sverige och sedan även guldbagge galan och Nashville. Mycket på en gång så nu blir det matte i cirkus en 10 min... jaa man får ju prioritera haha nee lite mer än 10 min blir det vaaaa, eller..?

Dagen fram till klockan nu.

Vaknade vid 9.30, gick ner och åt frulle. Sen så åkte jag och Mlain och tränade och nu är jag hemma igen och äter pannkakor med bär, mums. Nu blir det pluggeliplugga lite matte, läsa och sedan historia, ska skypea med några i klassen sen och förbereda oss inför imorgon, haha.. vi har en slags redovisning typ.
 
Men det är inte så mycket plugg jämfört med vad jag hade förra helgen så jag ska "lyxa till det" sedan med film och B&J.

Nina Dobrev

Åå jag älskar The Vampire Diaries, detta är alltså hon som spelar Elena i tvd för er som inte visste det och hon har så himla söta kläder irl as you see på första och sista bilden, hittade inte så många bilder nuu men aa haha. Men det jag skulle säga var att på första bilden, jag kan inte avgöra om det är en shortsdress eller top och shorts, men det var fett fint, men det jag skulle säga var att jag vill till våren/sommaren använda shorts och byxdresser mycket mer för det är så himla snyggt tycker jaaag. Me like. Så det får bli ett spanings object.
 
Ska kolla runt lite på klädhemsidor nu. Vill inte somna för att sen vakna och behöva plugga.. Men ska klämma in träning imon oxå. Nattii.

Hos Amanda

Nu sitter jag i Amandas soffa och Leo ligger på henne brevid mig. Vi bakade kärleksmums inna som jag ska äta nu.
Hittade denna på Amandas dator, från i somras när vi spelade minigolf haha lool.

Hej lördag!

Äntligen lördaag.
 
Igår efter skolan så gick jag hem till Linnea så kollade vi lite serier, love att jag har en friendo som älskar att se på serier lika mycket som jag❤ lol. Sen mötte vi Malin på condeco så åt vi mat där och jag tog en morots kaka. Älskar't. Sen så gick vi till Konsum så köpte vi godis så gick vi hem till Linnea igen så sminkade vi oss haha men Malin och Linnea var fan inte så bra som dom påstod haha! Jag såg ut som ett spöke. Fast Linnea sminkade mig innan lagom så det var det syggt. Så tog vi lite bilder men sen så förlflytadde vi oss till soffan och såh på The human centipede, ush säger jag bara vad äcklig den var.
 
Sen så åkte vi runt 12 jag å Malin hem till Malin så sov jag där och nu e jag hemma.
 
 
Nu måste jag sticka för vi ska in till stan och bowla!

Glöm inte av fluffylifestuff.tumblr.com där jag uppdaterar mest under dagen, bilder bara då.

 

Dagen efter onsdagen och dagen före fredagen.

Jaaa, kära torsdag. Du var en helt vanlig torsdag idag. Extra seg dock. Slutade med gympa så jag åkte direkt till gymmet där Malin redan var så gymma vi eller jag gymmade i lite mindre än en timme för var trött efter gympan i skolan, vi gjorde styrka och det är inte driekt min starka sida, haha lol fattar ni? Där var jag rolig tyckte jag.
 
Så nu har jag pluggat spanska och frågan är om jag ska plugga något mer..? Det finns alltid något att göra men jag kände att jag förkänade en halv ledig dag från plugg. Men måste fortfarande läsa SOE...
 
Och imon är det fredag och jag slutar klockan 1, kan inget annat än att älska det. Och börjar dagen med tandläkaren.
Mitt bästa val evver typ. Känner mig så modern.

Pics

När vi var i BH, Hollywood, så bodde vi jätte nära detta cafet Urth som mamma hittade på Laila Begges blogg, hon tipsade om det. Och det var hur gott som helst. När man är i usa så hittar du antingen den fetaste maten eller en mat affär med bara organiska varor typ. Det är inte alltid man hittar en vanlig mataffär. När vi var i hollywood nu så hitta vi bara en organsik mataffär haha men det jag skulle säga var att även detta Urth var liksom bra varor och sådant så det var grejt. Och det som var det rolga var att när vi kom hem så läste mamma någonstans att serien entourage spelas in där! Alltså när dom fikar då haha. Jag har aldrig sett serien och vet inte om ni har det heller men här är en bild på dom på Urth:
Ingen redigering alls. Fantan såg ut så där. Även den var 100% natural.

Dats de question.

Tänk att om ungefär 30 år så är det vi ungdomar nu som är dom vuxna som jobbar och "sköter" världen. Fatta ändå att då är det vi som lär dom som sedan ska ta över våra platser om man säger så. Vågar inte ens tänka så för jag vet inte vart jag kommer vara någonstans då. Vad ska jag jag göra med mitt liv? 
Det jag vet är att jag ska söka sommarjobb till sommaren.
 
Nu ska jag läsa lite i min bok. Sov sött.
Nemen en julgran. Långt kvar tills en sådan ska upp igen. Men det var våra kopisars julegraon in juessej. Ska vi se om ni kan läsa det.

Söta små lögnare.

Började skolan med naturprov, skall inte ljuga och säga att det gick bra. Åå får panik när man så fort kommer ut ur prov svaren och alla med en gång. "vad skrev du på den?? Vad fick du på den??" Och så får man veta alla andras svar och bara tänker I'm screwed..
 
Aja, efter det gick jag och några och köpte mini lunch på hemköp/espresso house. Det var korvstroganoff i skolan och den sägs vara äcklig, vet inte själv haha, så vi bangade det. Jag köpte en latte, från att ha gått från mocka latte med grädde å choklad till en latte, bara kaffe och mjölk, på inte alls jätte lång tid, I'm proud. Och jag gillar det faktiskt ❤
 
Men nu ska jag börja plugga. Kom hem från skolan vid 3 och har sett på Pretty little liars och så nu. Så nu är min paus slut.
 
Och jag är ute efter en vår jacka, jag hittade ingen i usa vilket jag blev lite irreterad över..
Denna är från asos.com
Sen tror jag att jag la upp andra sådana här jackor någon gång 2012 i december typ haha från chicy.se som jag verkligen tycker är så fina, dom är som denna ovan fast längre och finns i creme vit också, eller vad det kallas.
 
Mer bloggning och mer bilder från usa kommeer, hajdo.

I❤PINK

Varje gång vi var någonstans och shoppade i usa så var vi inne i VS och PINK butikerna. Och vi kom nästan alltid ut med en eller flera påsar..lol. Nej men asså affärerna är ju underbara och man önskade ju att det var en själv på bilderna där inne på väggarna. Men det har blivit en så stor grej det här med Victoria's Secret. Jag tog precis bort ett långt inlägg där jag tänkte beskriva vad jag menade att "grejen" var men jag hade så svårt för att förklara det så jag tog bort det haha.. Men erkänn det har blivit en stor grej? Det hade nog inte varit lika populärt om inte dom inte hade haft sin Fashion Show och de sjuka modellerna. Fast det är klart att dom har snygga grejer också. Det har ju blivit ett måste att åka till deras butiker så fort du är i ett land där det säljs. För det är ju liksom en "grej" att göra det typish. Aja nu börjar jag nästan förklara igen haha..
 
Har suttit och pluggat enda sen jag kom hem och är inte klar. Love life right?

Och jag bryr mig ju så mycket.

För att jag ska kunna plugga och läsa och lära mig någonting så blir det så klart betydligt mycket lättare om jag är intresserad av vad jag läser. Som t.e.x nu har jag läst massa sidor i historia, har massa kvar, men i alla fall, jag är så sjukt oitresserad. Jag blir så irriterad på mig själv. Jag önskade att jag hade fotografiskt minne. Och sen läsre jag Simon och ekarna.. Jag har väll kommit in lite i den nu men i början tyckte jag den var ointressant som bara den. Så ska åka och hyra den filmen nu och se på den ikväll med famlijen, typ söndags mys haha. Mysigt. Min mamma är sjuk så hoppas jag blir smittad och kan vara hemma resten av terminen. Nej skojja bara, jag tar tillbaka det med engång.
 
 
Walking on sunshine, woohaaohaooo. Jätte söt osv.

Newport Beach

Vi åkte ju först till San Fransisco och bodde där i tre nätter hos våra friends och sedan åkte vi till Los Angeles och bodde i Beverlyhills i två nätter och sedan åkte vi ut till kusten utanför L.A, eller det kanske är i L.A...? Aja spelar inte så stor roll men det är i alla fall Califoriens kust. Kusten är indelad i olika "beaches" och vi åkte till Newport Beach och bodde där i två nätter. (Sedan tillbaka till samma familj i S.F). Alltså snacka om att det är där man vill bo om man vill ha strand och surf livet, alltså i någon av beach orterna. Åå jag skule lätt kunna köpa hus där. Det blir även en halv ö typ tror jag eller något sådant som där områdena ser ut som på film. Vi åkte dit med bil, tog typ 5-10 min som en liten utflykt. Jag kunde inte föreställa mig att folk bodde så för det var verkligen perfekt. Jag tog inte så många bilder där så dom husen nedan är husena som ligger precis vid stranden, typ på haha. Vårt motel låg  precis där fast på andra sidan vägen som inte är med på bild.
 
Vi såg även Hobbit i Newport. Klockan 11 på kvällen och vi var först in i salongen och i usa så är det fri sittning alltså stolarna är inte nummrerade så det är liksom först till kvarn, dom som kommer sist får ju ta dom platserna som är kvar, ni fattar, så vi satte oss i mitten lol. Och dom stolarna kunde man luta fram och tillbaka, så himla gött. Men den va helt okej, hade inga förväntningar, sov typ 10 min i början haha...
 
Det ser ut att vara ganska varmt på bilderna men det gick inte att bada, det var svin kallt i vattnet och det var kanske runt 16-17 grader "i luften"och runt 20 i solen kanske. Tror till och med att det var varmare i Beverlyhills i solen, då va det steeek. Badade en gång i poolen på taket i B.H. Emma badade så fort hon hade chansen, she's like the fish in the water..
 
Och jag har redigerat vissa lite granna hihi och jag smygfotade surfarna.. paparazzi eller vaaod?

De senaste två bilderna ovan är tagna från en pir som låg i Newport som hade så bra och fin utsikt. Och folk surfade och spelade volleyboll precis brevid och det var bara en sån "feeling" som inte går att beskriva. Loved it.

Kunde inte få bilden överst men detta var i bilen på väg dit.

Jag vet inte, men jag gör per aoutomatik upp med peac händerna, och ibland läggs det till ett gap.. haha looool.

Emmaa ❤❤❤❤❤


Shhiit sicken eyy sexy lady, bikinin är egentligen mycker mer skrikande rosa men redigerde de lite, lol. Den är från Victoria's Secret, självklart haha. I San Fransisco så fanns det inga bikinis eftersom det är vinter där nu men som tur var så fanns det en del i L.A så köpte denna med ett par trosor i samma färg och en vit top bara med en knut där fram, liksom den vanliga basic modellen.


Bokstavligt talat, precis vid/på stranden.
 
Nu är det lördag natt och jag har en förjävlig söndag framför mig. Jag vill inte ens prata om det, mår bara illa... Godnatt sov sött.
 
 
 
 
 
 

Värsta jetlagen i mitt liv.

Jag är jätte trött när jag kommer hem från skolan och vill bara lägga mig och sova. Men det går inte eftersom jag har sjukt mycket i skolan nu, chockstart verkligen. Sen vaknar jag typ 5 på morgonen. Men det gillar jag för då behöver jag inte stressa vilket var vääldigt skönt. Mitt nya schema är inte alls bra, har bara en sovmorgon nu istället för två som jag hade i höstas, om ni villle veta.
 
Imorgoon är det fredag, så skönt. Och så aa helg då. Så tagg på helg, orkar inte gå till skolan. Laddade över alla bilder nu från usa men jag laddar nog upp dom här i helgen. Jag är typ deprimerad för att jag är hemma. Vill bara flyga till baka. Bloggar nog inte imorgon, får se helt enkelt.
 
Hihi köpte dessa, dom var lite balla tyckte jag. Liksom "Diggeloo diggelej alla tittar på mig när jag går i mina gyllene skoooooor". Godnatt. Lol.

Känns hemskt att komma hem till tråkiga vanliga vardagen igen.

Jag är hemma nu. Kom hem för några timmar sedan och är inte trött över huvudtaget. Kommer nog somna imorgon i skolan... Börjar 10 så det är ju skönt. Jag har haft det så bra och jag ville verkligen inte hem. Eller jo jag kom ju hem till mina saknade vänner<3 Men jag kanske endar up där i San Fransisco. Får se vad framtiden erbjuder höhö.

Jag skulle ladda över alla bilder men så kom bara hälften över för kameran fick slut på batteri.. Så det får bli en annan dag. Imon kanske. Men om ni har följt min tumblr så har ni ju fått sett lite bilder. Men godnatt på er. Jag ser att det är några som har kikat in här varje dag även när jag inte uppdaterat så fortsätt så haha. lol.

Hatar att jag inte hatar den.

 
Den går på radion i usa non stop. Har den kommit till Sverige än? Men videon e ju så mkt wb Rihannas video till we found love.
alltså med pratet  i början och att allt var bra i början och sen sket det sig.