Naaaee detta håller inte.

Nu är det slutspurten i skolan. Inte för att jag pluggar så mycket men ändå. Det är fint väder så försöker vara ute så mycket som möjligt. Ja det händer helt enkelt grejer som är viktigare än att blogga.. Har faktiskt inte tänkt på det sen senast :p Jag tänker nog inte ta bort bloggen men det kommer nog vara ganska dött här framöver så ni vet :))

Shortsen jag har på bilden är från Zara och är jätte sköna och behagliga haha lol. Hajdo.


It's so dead here.

Assoo förlåt att jag inte har bloggat men jag har gjort saker hela tiden faktiskt. #busylife.
 
Jag och Maja blev hämtade efter första lektionen på onsdagen så kröde hennes pappa upp oss och han själv då haha till stockhom. Den resan tog inte alls lång tid men det var ju för att vi hade något att se fram emot. 
 
Vi kom la fram till hotellet runt 4-5, hotellet låg nog 20 min från centrala Stockholm. Sen åkte vi till Friends Arena vid halv 6 och det var tur att vi  inte åkte senare för det var huuuuur mycket trafik som helst. Det tog säkert en timme. Men vi kom fram till friends runt halv 7 och kom in till våra platser lite innan 7. Vi hade ändå bra platser! Vi hade parkett. Det är liksom sittplatser på golvet. Asså det kändes typ som att kolla på MTV eller något för det känndes så konstigt att se dom där framme. Jag har fortfarande inte fattat det nästan.. Asså när 1D kom in på scenen.. alltså hela friends skrek och det var så mäktigt! Friends är ju mycket större än globen och killarna sa det hela tiden typ "woow it's so big in here". Sen åkte dom ut på en liten scen och då var vi sjukt nära för vi sprang typ lite närmre men vakterna va på en hela tiden att mna skulle hoppa ner från stolen osv men jag var lite sneaky och stannade där framme lite hehe. Men alltså dom är så sköna! Dom bjuder på sig själva och skämtar och det var bara så jävla roligt. Måste nog säga att dom var bättre än Bieber.. Men jag är kär på nytt i dom alla 5. Jag blev ritkigt förvånad för alla sjöng bra live! Ååå vill så se dom igen...
 
Sen dagen efter så åkte vi in till stan och shoppa lite! Det var så sjuuukt varmt. Jag hade en stickad tröja och jag köpte en vit t-shirt så jag ville byta om till den vita så då gjorde jag det lite smidigt i en telefonkiosk..Haha lol. Sen mötte vi upp några av Majas kompisar och käkade på tgif tror jag. Sen körde vi hem och jag blev avsläppt hemma vid 8. Sen nästan direkt åkte jag till Amanda med Malin, Tessa och Frida och vi kollade på One Direction dokumentären så det var väldigt passande haha. Men jag hade redan sett den hehe och den gick på repris idag och då såg jag den med :))
 
Igår så va det lite trevligheter hos Linnea. Först var det middag och jag och Malin köpte med oss pizza haha.. Men alla hade med sig olika tyypish.  Sen drog vi till en kille som bodde jätte nära meeeen vi gick tillbaka ehe och då kom det lite folk dit istället. 
 
Och idag är det middag hos Bauer. Och nu är det sol och jag måste plugga. Men jag vill in till stan oxå för jag har klädbrist.
 
Undra om nån pallade läsa detta x)

Där tror jag att jag står närmre men detta är ingen zoom, men mobilkameran visar ju inte verkligeten för det ser ut att vara längre ifrån på bilden men så var det inte, alltså jag var närmre irl haha..


När dom skulle sjunga little things så sa Zayn typ detta är min favorit låt och jag vill att ni sätter på blixten på era moiler eller liknande och det blev så fint. Blev nästan tårögd under det numret. Heeela arenan lös.
 
 

Nu ska det packas, iiih.

Så sjukt taggad inför imorgon!! Jag går på första lektionen vid 10, sen så åker jag och Maja upp till Stockholm och går på One Dee på kvällen!! Taggiish. Vi åker hem på torsdag någon gång vid lunch tror jag men det ska bli kul att åka ivääg.
 
Idag så va ju då slaget. Vi förlorade men det var riktigt kul ändå!! Roligast var nog att tåga från skolan till Lisebergshallen och skrika massa ramsor. Har typ ingen röst kvar tills imorgon haha.. Och nu så skulle jag egetligen vara på slaget om innerstan efterfesten men jag bangade det. Jag var på förkrök hos en kille i min skola innan med Linnea, Malin och Siri. Sedan var även Amanda där med Leo och så kom Frida oxå men jag drog hem när alla skulle dra vidare men fick lite update nu att det sög så känns inte som jag missar något.
 
Men nu ska jag packa och sedan sova! Pöössss.
Jag och Linnea från Siris instagram.
Detta var precis innan vi tågade iväg. Om ni undrar varför jag ser så sur ut så sa Malin som tar fotot att vi skulle se farliga ut haha... Ni får tolka den som ni vill haha :p

Frullis.

Äter frulle nu och ska åka till skolan om ca 30 min. Roliga dag idaag.

Lite snabbt sådär.

Min filosofi inlämning är flyttat till nästa vecka och jag är nästan klar så det är skönt så nu kan jag gå på pepprallyt i slottsskogen och slaget om innerstan utan stress..! Men om typ 30 min ska jag ta bussen till slottsskogen för där är det pepprally haha! Vi ska typ måla banderoller och öva på ramsor till imorgon då slaget är! Alltså det är med skolan. Men det blir roligt. Kan blogga ikväll sen. Tror jag går ut och springer då med. Hajdo.

Satt i minst 3 min och funderade på vad jag sulle skriva för rubrik.

Har pluggat för det mesta idag men det var inte så svårt som jag trodde så jag har kommerit ganska långt men blir klar imorgon. Jag har kollat på typ en halv Wild Kids säsong, den från 2007 som var den bästa som sagt. Alltså jag och Emma såg finalen och det var fan sjukt spännande, tror nästan att det var mer spännande nu än för 6 årsedan x) Fattar ni att 2007 var 6 år sedan?? Känns som om det var typ 3.. Tiden går så jävla fort. Snart är jag 30. Ne men jo.
 
Nu ska jag sova och har en ganska najs vecka framför mig :)) 2 skoldagar typ hihi.
 
lol att jag tog en bild på photo booth...! Inte använt den på jag vet inte hur länge. Natti lovers.

Färgen börjar komma lite smått.

Vilket väder. Å. Jag skulle kunna ligga i solen hela dagen, men plugget kallar. Men jag börjat fanimig få färg! Jag har verkligen sämst pigment.. Jag är en sån som blir röd, inte brun. Men nu så känner jag att det blir en brun sommar.

Lol på denna bilden. Tro inte att ja solar med stråhatt varje dag. Det var idag för jag skulle se något på datorn när jag skrev haha och skydda mitt ansikte för det är känsligast. Och jag vill ju visa mina tänder nu så aaa.


Det var ju det bästa som fanns.

Hemma från Madde nu! Det var jätte trevligt och riktigt god mat så jag var tvungen att ta av mitt skärp till och med... Haha. Men det var mysigt och goa tjejjoor.

Nu sitter jag hemma och kollar på wild kids, den bästa säsongen med William ni vet? Han söta i björnarna? Asså det var den bästa säsongen helt klart!! Åå han är så jävla söt! Emma visade hand youtube kanal och jag säger bara jävlar.. Så jävla snygg. Sök på haffa guzz, jag säger bara jag hade velat bli haffad haha lol..

Så fint hade maddisen dukat och gjort i ordning. Och jag hade på mig en blus som är Malins och mina boot cut.
Natti.


Hallihallå.

Lördag idag, mycket trevligt. Men inte så trevligt väder. Det är ingen sol och nästan storm. Blää.
 UPDATE: nu kom solen fram i 1 min.
Igår var det dock en bra fredag. Sol, grill på kvällen hemma hos Malin med Amanda också. Super gott verkligen. Sen banana split till efterrätt. Skulle vara godare med en ogrillad banan men man lär sig. Alla våra små mästerverk såg annorlunda ut haha lol. Efter vi ätit kom Tessa och Frida och då såg vi på film. Kom hem runt halv 12 och somnade typ dirket.
 
Idag har jag pluggat, åkt till stan med Malin för att köpa present till Madde som har middag ikväll. Jag blir bjuden på så mycket mat så jag kommer ju snart spricka, men men mat e gott. Men det bli mys. Och nu är jag hemma igen och måste plugga men jag kan verkligen inte koncetrera mig.. Jag ska skriva en filosofi uppsats som jag inte börjat på tills på tisdag, fast egetligen onsdag men jag måste lämna in den innan för jag ska ju till Stockholm så jag har lite smått panik.. Men vet ni hur svårt filosofi är eller..? ush hatar det.
 

Min fina split.

Malins hahaa..

Och Amandas fina som blev en soppa sen.
Åå blev så fin på denna bilden<33333

Kan bara säga att den är av och det är hur azzuum som helst.


Valborg hit och valborg dit.

Igår var det Valborg som firades men jag tror inte att många vet egentligen varför, bl.a jag. Haha. Men jag var hemma hos en tjej i Malins och Tessas klass. Hennes hus var det största jag varit i typ. Så det var liksom perfekta fest huset. Men det var en väldigt lyckad kväll måste jag säga! Det var ganska många där och det funkade ju eftersom huset var så stort och hon bodde liksom nästan på landet så vi kunde spela hur hög musik som helst utan att någon granne skulle klaga. Super naaajs. Jag va där till kl 2 ungefär och åkte hem till Amanda så sov vi där<3
 
Idag har jag bara pluggat. Men är äntligen klar så det är skönt. Jag hade tänkt att se en film men det hinner jag inte nu för nu ska jag sova snart. Feeelååt att jag inte bloggar så bra men jag har verkligen inte tid. Bloggen är verkligen inte prio ett om jag säger så haha...
 
Imorgon väntar en spännande dag. Först ska jag ta bort tandställningen...!!! Ska bli så fettttttttt. Sen simprov. Jag har inte tränat på ca 2 veckor men what ever, hoppas ingen bryr sig... Haha men sen ska jag gymma i alla fall. Vill verkligen komma igång till sommaren. Inte för att det kanske kommer ske någon skillnad men man kan ju allti hoppas. Det är ju inte alls många skoldagar kvar! Taggiish.
 
Jag känner att min pose här var väldigt fejn. Om ni ser det huset som är längst till vänster, där fanns det får lol xd. Godnatt