Påsklov äntligen.

Känslan att sluta skolan och inte komma tillbaka på en vecka. En av de bättre känslorna tror jag att vi är överens om.
 
I skolan idag så sprang vi runt som galningar i säkert 4 timmar och letade efter en nyckel som skulle leda till en bur med ett sånt häääääääääääär stort påsk ägg med massa godis. Vi skippade lunch för det. Och vi va så nära att vinna men precis på mållinjen så är det en kille som hittar det... Åå så sur jag blev. Inte för att jag var så desperat över att få godiset, men för att hitta den nyckeln efter 4 timmar och att vinna över alla andra andra hade känts för jävla bra.
 
Jag kommer ha trökigaste lovet. Alla åker bort. Aja då har jag tid att kolla på säsong 6, 7 och 8 av HIMYM. Och plugga såklart ;)....
 
Här är två bilder på hur jag sett ut på/vid fötterna idag och i förrgår. Hade samma skor igår som i förrgår lol.

The golden shoes köpte jag i usa i julas. Har bara haft dom en gång, på ny år, så det var första gången jag hade dom på svensk mark om man säger så.


Och med denna bilden vill jag visa byxorna. Första gången jag använde dom men jag tyckte dom var balla men jag kände mig lite som abba :p Men dom är från zara i alla fall.
 
Ska söva nu. Hare gött. Får se när nästa inlägg kommer för jag är ju så bra på att uppdatera, i know.
 

Sötaste på väldigt väldigt länge.


Just do it lixåm.

Började denna soliga lördagen med en springtur på slingan. Det var väldigt skönt. Tog en paus på en bänk vid en liten sjö kan man kanske kalla det. Den går dock inte att bada i tror jag, aja. Alltså på sommaren menade jag då haha. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag måste plugga i alla fall.... Usch.
 
Här är lite bilder från min helt vangliga vecka fast har ätit väldigt mycket frukt. Nu ska jag kolla på nya tvd.

Förlåt för min usla bloggning.

Jag har haft plugg osv och träffat vänner så har helt enkelt inte haft tanken på att blögga. Jag skriver väll imorgon vad jag har haft för majjjj.

Men lyssna på dessa, dom e bja.


Bästa.


Me and beybah säger nattey.


Ta ett par feta hörlurar och höj volymen riktigt jävla högt.


Snart lov igen.

Det är fan påsklov om knappt två veckor vilket är ganska stört. Jag tycker det känns som att sportlovet precis tog slut. Men jag klagar veeeerkligen inte.
 
I lördags så skulle jag, Amanda, Malin, Irma och Tessa med Irmas kompis till bågon fest men vi bangade det och vi ended up hos Amanda istället och vi bara snacka om typ minnen haha det va kuuul. Så sov jag hos Malin och igår pluggade jag. Jätte kul. Nu kom jag hem från gymmet och måste plugga plugga plugga nu. Inget annat. Måste stänga av både dator och fånen annars kommer jag aldrig igång.
 
glöm inte att följa mig på tumblr för det är där det händer något när det händer något här löl.

Så himla fin är han.

 
Ååh säger jag bara. Hans leende kan ju vara det finaste jag sett på länge. Så snygg. Ny crush dårå.

Detta är min lunch kan man säga + en risifrutti.


Lite update vore la kul?

Kommer inte ihåg om jag bloggade senast i onsdags eller i torsdags men jag tror inte jag skrev om torsdagen. Det var ju då min sista studiedag av två, haha, men i alla fall då åkte jag till tandläkaren och fick besked att jag ska ta bort den den 2 maj! Så taggad, precis innan sommaren och så, så nice. Men jag är dock lite rädd om hur jag kommer att se ut. Jag är liksom van vid att se en tandställning när jag kollar mig i spegeln, och jag hade den ju när jag började i ettan i höstas och dom har ju bara sett mig i tandställning så dom är ju vana vid det.. Scary shit. Men i alla fall efter det så åkte jag och mötte Malin och Carro på Jensens och jag tror inte att jag ätit där sedan Malin åkte till thailand i december. Så det var riktigt gott och mysigt. Sen mötte jag upp Mallan för att träna.
 
Igår var jag, Mallan, Amanda och Linnea på Oz vilken var en besvikelse.. Tror att Mallan var den enda som tyckte den var bra hahaha! Men jag hoppades på att den skulle vara bra men blev lite besviken. Jag kollade på den gammla som heter The Wizard from Oz sen när jag kom hem som är från 1939. Det är inte alls samma story men dom hör typ ihop. Och nu ska jag plugga och eller se på film hehe. 
 
Gjorde lite ärenden innan och då tog jag på mig detta snabbt och skinnjacka. Pansten är från Zara och tröjan från Tara.

Härliga lediga dagar...

Igår gjorde jag i princip ingenting. Fast på eftermiddagen så åkte jag hem till Malin och åt haha. Jag trodde jag skulle till tandläkaren men det var visst idag så efter det ska jag möta upp några tjejer i klassen :)

Nu ser jag på HIMYM som jag gjorde hela dagen igår men jag måste plugga oxå så tänkte göra det vid 11 lol.


Run Forest, Run!

Sitter i mammas och pappas säng med Emma och vi är allmänt osociala. Hon fick en iPad i present så det är hennes nya bästis. Men jag vill vekrligen ha en dubbelsäng. Det skulle vara det ultimata. Jag har en barnsäng... en 90 säng eller vad man kallar det. Min lilla syster har till och med en större... Men jag ska nog försöka deala med mammsen. Enda problemet är att jag älskar min madras. Jag sover som en ängel på den. Vill hitta en lika dan...
 
I alla fall, jag satt kvar lite efter skolan med Carro och jag skrev klart en labbrapport. Vi kollade även klipp på Honey boo boo, har ni sett henne? Haha fulaste ungen. Nej men alltså det livet, riktig white trash. Just google her.
Sen så köpte jag en B&J för att gotta mig med och "fira" att jag har studiedag onsdag och torsdag. Så underbart. Sen gick jag och Emma ut och sprang och det var rena isbanan uppe på slingan i skogen så det gick inte så lyckat. Sen så kom jag hem och gjorde lite styrke övningar, tog en varm skön dusch, åt och nu sitter jag här och vill se på HIMYM så skall nog göra det nu. Hajdo.
 

I'm so sorry.

Jag har inte tänkt på att blogga det minsta idag. Men bloggar nog imorgon eller något. Natti.

Aj lajk fantasy.

Filmen var faktiskt väldigt bra. Och på reklamen så såg jag några filmer som jag absoluut ska se när dom kommer ut.
 
 
Det var då den jag såg. Och dessa två vill jag se.
 
 
Som ni ser så är det en viss typ av filmer jag vill se :p Men fantasy är lite som kärleks filmer, det händer liksom inte i verkligheten.

Biolio outfit.

Uggis, trashy hollister jeans och myströja från pink fast den är grå. Lolz.
Ska på bio med födelsedags barnet nu. Vi ska se beautiful creatures.

Ursäkta klädröran.


Sunday=Pancakes day

Ska studera nu lol. Det är fint väder ute men blåsigt och kallt. Vill gå på bio ikväll, min syster fyller år idag så då kanske familjen går å ser nån film.

Och det där är Emmas kanin, han har sina söta dagar men idag va han ganska ful. Han är ganska farlig.


Ja det va gott.

Ser på mello. Anton Ewald är så jävla snygg. Hans läppar är ju så jävla snygga. Så kan han dansa oxå. Åå så göööllllllliigöll.


Så sugen på B&J så jag skulle kunna gå till närmsta öppna affär.

Men, min näsa vill inte sluta rinna och allt bara suger. Hata denna dag. Det ända bra med den är att mamma har lagat massa god mat och köpt glass och godis eftersom att släkten är här. Och HIMYM. Men jag känner mig så fruktansvärt tjock och ful men vill ändå ha massa godis och glass. Beställde bikinisar i torsdag men dröm och glöm Julia att du kommer att komma i dom.


Mina lördagar bara försvinner.

Jag vaknar alltid mellan 8.30-10 på lördagar och sen så gör jag något men ändå ingenting för sen när jag kollar på klockan igen så är den 3. Hatar det. Jag utnyttjar verkligen inte mina lördagar.

Min syster fyller år imorgon så släkten kommer hit idag på kalas. Vill inte vara med men måste... Fast jag ska försöka sneaka mig ut mot kvällen. Fast jag är förkyld och har mensvärk så får se hur det blir med det.

Igår så åkte jag till stan vid 6 och mötte upp Malin å Amanda så åt vi på condeco. Jag prövade deras lyxmuffins och den levde upp till sitt namn. Sen hem till Amanda där vi bara va. Mysigt det med. Sen kom jag hem vid 12 och somnade dirr mode.


Get up.

Bloggar mer imorgon I promise!! För nu ska jag sova! Jag går upp alldeles för sent på mornarna för jag hinner inte med allt jag ska hinna, och så lägger jag mig för sent... Men för att komma upp så måste jag ha ett alarm och jag tänkte man kan ju ha den låten ni vet get up? Haha den passar ju bra alla fall. Natti.


El fashion byrå.

Lolz. Blev klar med byrån igår och nu är alla kläder i och började flytta över saker till den som jag hade på en hylla innan. Den kommer nog hålla sig så i en vecka sen så brister det nog... Haha Godnatt.


Deli and coffee.

Tänkte tipsa om en jätte go salladsbar här i götelaborg. Deli and coffee heter den! Riktigt gott. Den ligger precis mittemot saluhallen, inte vid biopalatset utan åt avalon hållet så ligger den i en källare där. I samma hus som spice om ni vet vart den ligger. Jag vet inte vad ett normalt pris är på en sallad men jag fick min för 85kr vilket var helt okej. Man kan välja en sallad själv osv. Men det är riktigt gott och fräscht.

https://cdn2.cdnme.se/3988134/6-3/pic_5137bd149606ee3caa5cc8f9.jpg" class="image">


lovelovelove

Color is the new black lol
 
Color is the new black lol by juliajill featuring colorful shoes

Etoile Isabel Marant knit top, 705 SEK / Victoria's Secret victoria s secret, 120 SEK / Victoria's Secret halter top bikini, 155 SEK / Converse colorful shoes, 320 SEK / Volcom hat, 190 SEK / Ray-Ban ray ban eyewear, 960 SEK
 
 

På kitas.

Är på kitas nu för första gången. Skall käka sallad med mallan brallan. Sen plugga och kolla nya pll!! Tagga dååå.


Jag och mitt te.

Sitter och dricker te framför datorn. Så det blev alltså ingen macka för jag tog yoghurt och inget avsnitt heller. Ska sova snart. Byrån blev klar oxå så jag började fylla den med kläder och då insåg jag hur mycket jeans jag hade som jag aldrig använder. Skulle kunna köpa massa annat för dom pengarna. Jag var helt enkelt ung och dum. Och så såg jag hur sjukt fula tröjor jag hade och jag vill bara köpa nytt! Så vill jag klippa mig eller färga håret eller göra något ballt med huvudet alltså haha löl.


Can't wejt får de sommer.

color
 
color by juliajill featuring ugg australia

Scotch & Soda knit top, 755 SEK / UGG Australia , 870 SEK / Cross body handbag, 130 SEK / Monki , 84 SEK / Scotch & Soda Basic Chino Shorts In Stretch With Belt, 585 SEK
 
Imorgon blir det skola men jag börjar hoos tandis. Tror att tandställningen ryker snart vilket jag längtar efter. Men det kommer nog att kännas väldigt weird. Tror att jag och alla andra är vana vid att se mig i brace. Jaja.
 
Nu så kan man chatta med Maria Montazami men hemsidan laggar ju söndej, eller mitt internet är rätt segt också löl. Men det vill jag i alla fall.. Sen så kanske jag ska ta mig en natta macka och ett avsnitt av HIMYM, är snart på säsong 2. Vill så veta hur han hittde deras mamma loolz men tror jag vet för jag såg ett avsnitt på tvn igår vilket avslöjade det.....
 
Hörs imorgon readers, haha lol kan vara den fulaste hälsningsfrasen på en blogg, eller i alla fall ordet "readers". Eller hej bloggen haha, hejar man på läsana eller hejar man på bloggen? Nattiii.

Älskar gröt med bär.

Stannade hemma idag med. Borde plugga nu meeeeen fårse. Har ite riktigt någon stans att plugga för det står massa byrådelar i mitt rum men den ska nig bli klar idag! Jag vill så träna men man måste ju vara helt frisk för annars blir det la värre. Tränade en gång med ont i halsen och sprang i typ 10 min sen så kunde jag inte andas löl.

Såg en reklam med våfflor så det blev jag fett sugen påååå.


Maison Scotch and Soda.

Want the last one like right now. It's gorg. löl men jag hittar den inte på deras hemsida.. :(

Pants.

499 kr
549 kr
995 kr
2295 kr

Glömde kolla priset på dessa och orkar inte leta upp det. Alla är från nelly.com men är ju sina egna märken eller vad man säger.

Solglasögonen.

Star
 
Star by juliajill featuring colorful sunglasses

Wildfox Couture tall shirt, 580 SEK / Vans trainers, 310 SEK / Mulberry leather shoulder bag, 8 660 SEK / Wildfox Couture colorful sunglasses, 960 SEK / Deborah Lippmann nail polish, 120 SEK / Deborah Lippmann mirror metallic nail polish, 110 SEK

Me like.

Såg precis klart Friends with benefits. Har sett den en gång innan men jag tycker den är really good. Och dom är så snygga tillsammans jööö.
Nu är frågan om jag ska se en till film, eller om jag ska plugga. Tror jag ska plugga.. haha. Men ikväll väntar många tv-program lol och så ska jag å mammsen bygga klart min byrå så jag kan vara i mitt rum för det är lite stökigt kan man säga.

The cure?

Stannade hemma idag. Vaknade upp krasslig igår och det blev värre idag. Å jag ville träna..


I need a job.

Behöver ett jobb nu. I need money... Så ska söka feriejobb nu. Fick ett av jobben förra året på dagis. Jag tycker det är lite taskigt betalt men bättre än inget.. Men ska skriva ett cv också så jag kan söka andra jobb.

Åkte en snabbis till stan med mamma och Emma och köpte ett par svarta byxor. Måste ha det imorgon i skolan för vi ska ha något som heter EYP och det är om Europa och allt ska vara på engelska. Vi måste ha speciella kläder och allt är bara krångligt. Jag la upp ett schema på detta lite längre ner men glömde skriva vad det va lol så scrolla ner lite så ser ni hur jävla länge vi ska hålla på. Jag är verkligen inte taggad alls. Har ont i halsen nu så kanske stannar hemma haha lol.

Men detta hade jag i alla fall på mig. Jag ser så himla kort ut, men jag är ganska lång haha x)


"Justin told Scooter he doesn't want this life anymore"

Justin fyllde ju 19 igår. Kändes som igår han fyllde 18. Året har gått så fort. Men i alla fall så tweetade han hela dagen att han hade "a big night ahed" och sedan på natten tweetade han det ovan.. Paparazzisarna (vad heter det i plural? haha) hade tydligen kallat hans syskon för fula så hade dom gjort något mot Selena och näsan kört på hans bil eller något. Var nog mycket tråkigare irl men så hade Justin sagt till Scooter " I don't want this life anymore". Det hade tydligen hänt något liknande på hans 17 års fest oxå. Jag blir så jävla sur. Låt honom bara vara. Jag tror att han kommer att behöva lägga ner helt en dag. Jag tror inte han kommer klara att bli som MJ. He needs a break or something. Fast det borde göras något mot paparazzisarna. Eller så kan han flytta hem till mig och gömma sig i min säng hihi.

Perfektion båda två. Synd bara att tiden gått så fort.

Kom hem från Amanda för en timme sedan eller något sådant. Jag, hon och Mallan så på what's eating Gilbert Grape och Pitch perfect. Gilbert grape är så himla bra och sorglig. Den andra va sådär. Men JD och LDC är ju så jääääääävla snygga. Snyggaste männen lätt. Fast jag tycker dom var snyggare på 90-talet xP Speciellt Leonardo.. Och han spelar så himla bra i Gilbert grape!! Han spelar handikappad fast han är lika snygg för de. Så kolla på den. Nu orkar jag inte skriva mer för jag orkar inte hålla uppe mobilen för att jag har sådan träningsvärk i armarna haha. Natti.


Älskade vår.

Mars verkligen välkomnade våren. Men alla har nog tagit ut glädjen i förskott för det kommer säkert bli kallt igen lol.

Här är vad jag hade på mig idag. Köpte även en tygpåse på skolan idag så det blev la dagens köp.