EP

Detta bland annat fick mam av mig i present. Det är drinkunderlägg från Engelska Tapetmagasinet och är Missoni inspirerade. Hade verkligen så svårt att komma på vad jag skulle köpa för det är alltid jag som köper presenter till mamma så hade liksom slut på ideer, men så på midsommar så såg jag dessa hemma hos Astrid så skulle jag kolla om dom fanns kvar och det gjorde dom:DD
 
När jag var inne där så hittade jag asballa tapeter och är verkligen sugen på att tapetsera min fondvägg men är rädd att om man tar en "vågad" tapet så tröttnar man. Men jag har inte planer på att bo kvar överdrivet länge så kanske...? Mam och pap så dock att dom vägrar hjälpa mig så får väl hitta en vän eller två som kan hjälpa mig om det blir av hehe.
Ser ni dom små prickarna på understa bilden? Det är typ repor på kameras så dom pajar ju bilderna:// Super segt... Dock har jag haft så innan och sen försvann det, så kan ju hoppas på att det försvinner igen.

Fortfarande mätt

Ställde klockan på 6.45 idag för att åka till stan och äta frukost med mamma. Jag har verkligen vänt på dygnet för va såå trött när vi åt.. Men iaf det var såå gott som det alltid är på brogyllen, det måste nig vara mitt favorit ställe att käka frukost på. Tog en fralla jag aldrig tagit innan och hallelhuja vad god den var. 

Sen satte jag mig på mammas jobb i en timma för att smälta maten för att sedan gå till gymmet dä jag var i drygt en timma. Sen mötte jag mamma igen och då fick jag köpt lite smått och gott och vi köpte konfa present till Emma som är på läger nu.. Så tomt utan henne://



T






SATC

Nu är jag på sista säsongen och sen blir det väl dax för filmerna. Alltså om ni inte sett Sex and The City så göör det! Den är faktiskt riktigt bra. Mina favoriter är Charlotte och Aidan:p Haha kanske inte säger er något men Charlotte är brunetten och Aidan är en av Carries pojkvänner.
 
 

Igår och idag

Igår kväll så åkte jag in till stan runt 20 och mötte Maja och Jennfier på condeco. Vi satt där ett tag och jag drack en sojalatte, den är verkligen så god där måste jag säga. Sen åkte vi till yoghurtbaren i Linn'e och mötte Astrid, Elsa och Bella så satt vi där ett tag. Sen åkte jag och Maja med Jennfier hem och där kollade vi på Case 39.. Jag hann dock inte se klart den så funderar på att göra det nu men den va äcklig och läskig så vet inte om jag vågar hahax)
 
Idag så sprang jag imorse och sedan åkte jag hem till Mallan som varit i Grekland nu i en vecka så det va kul. Sen åkte vi in till stan och mötte Amanda pch gick runt lite men satte oss sen och drack smoothie och åt sallad. Sen kom jag hem och åt dröm-middagen.
 
Snygg-Maja...

T






Me Gusta

stripes
 
stripes by juliajill featuring Birkenstock
Stros
 
Stros by juliajill featuring Maison Martin Margiela

Här kommer jag va

Åker den 17 och det ska bli så skönt va. Jag hade dock önskat att jag skulle åka till något nice ställe med kompisar men tror inte det blir så:// Vet iaf att direkt när jag kommer hem från Grek så skall jag möta upp Mallan och Amanda så blir det lite segling. Dom verkade ha det så mysigt förra året så är pretty excited:DD

Rajt now

Tänkte vila ögonen och öronen från SATC och läsa lite. Jag har läst ca 100 sidor på två dagar och det kära ni är mycket för Julia Jillnefelt. Att läsa brukar vara som att ta en sömntablett. Men inte denna. Kan va för jag vet vad som händer ish men den är så bra:')) 

Så cheeesy men detta är ju det finaste:





Finally

Tog en springrunda innan som gick förvånansvärt bra med tanka på att jag inte sprungit sen innan Stockholm pga att jag blev sjuk. Men antar att alla energi samlats någonstans i kroppen och idag blev frisläppt haha.. Nej men jag brukar ju ta en pw till torget liksom genom ruddalen men idag sprang jag faktiskt hela den biten. Proud over me self. Men iaf, när jag kom tillbaka så var pappa hemma för att fixa internetet så nu funkar det :DDD Kan ääntligen blogga från ma computerr.
 
Men detta lovet har inte varit så kul än så länge med tanke på att jag inte gör så mycket. Helgen var dock rolig då det först var midsommar, fest hos Philip och vi hade verkligen så kul. Tycker det inte spelar så stor roll om själva feten är bra men vi lyckas alltid har roligt ändå:')) Wp is simply the best. Och på söndagen var det Dalias Day-Party. Väldigt trevligt men det var vädigt skevt att festa på dagen. Var liksom på väg hem vid 22 och det är ju då man brukar börja kvällarna haha.
 
Sen nu i veckan har jag inte gjort mycket alls. Mamma fyllde år så då åt jag, mam och pap på resturang. Så har jag ju varit på bio och igår var det häng i lägenheten med Maja, Palmen, Linnea och Gustavo. Mycket trevligt och mys. Linnea kommer jag inte se på 5 veckor so it was kind of sad:/
 
Lite blandade bilder:
Min mat på mams b-day
Sallad i saluhallen.
In my future apartment ska jag ha en persisk matta. Älskar dom yes I do. Min mormor har någon, kanske kan ärva den...:p
Frukt och en mysbild från igår.

TFIOS

Ikväll ska nog internet fixas... Sorry för asdåligt bloggande men det är därför + att internet på mobilen är slut. Nu bloggar jag från pappas dator men där har jag inga bilder eller någotning så det är inte så nice. Men jag kan iaf skriva om vad vi gjorde i tisdags.
 
Jag och le gäng var och såg The Fault in Our Stars.... Alltså jag är kär i den filmen. Såsåså bra och fin verkligen. Storyn var så fin och Gus, manliga huvudrollen, han hade den underbaraste personligheten någonsin. Det är så mycket hysteri om att man kommer gråta osv och jag satt med tårar i ögonen nästan hela filmen men tänkte aja, det blir väl inte mer än såhär men sen så var det en scen där jag bara brast och grät som en bebis.. Det var seriöst jobbigt att gråta så mycket i en bio. Alla vi satt och grät då haha, ganska roligt ändå. Men ja man gråter till den filmen. Jag brukar inte gråta but this time I did.
Nu har jag börjat läsa boken också hehe..
 

X

Alltsååå Ed Sheeran är ett musikaliskt geni. Hans nya album är bara för bra. Finns med allt man tycker om att lyssna på som passar alla ens mood. Har för mig att han skriver och producerar allt själv... Haha liksom vad kan jag? Aja jag antar att ni alla lyssnat på det men if not, have a listen: 
 
Btw så kommer jag nog ha fungerande internet ikväll/imorogn just so you know.

Midsummer

Godmorgon alla! 

Middagen hos Astrid var hur god som helst verkligen! Så god och jättemysig. Det blev jag, Maja, Astrid, Frida och Sara. Vi åt och sen kom Vilma och sen mötte vi Astrids pojkvän och hans kompisar och åkte in till stan- kort version hah. Men då åkte vi till en kille och var där resten av kvällen. Sen kom även mallan å danni förbi en stund, men då skulle alla gå... Men kul att träffa dom i iaf en kvart. Kan inte påstå att jag hade en asrolig midsommar, kändes mer som en dålig fest på en helt vanlig fredag. Menmen, hade inga förväntningar så kunde ju inte bli besviken! Men tycker verkligen midsommar är överskattat. För oss ungdomar så är ju festa det vi "ska" göra på midsommar. Kan tänka mig att det kan bli roligare ju äldre man blir för då får man traditioner.

Jag fick skjuts hem av maja och hennes fader och kom hem runt halv 3. Då började ju det bli ljust och jag kollade på satc till klockan 4 så frågan var ju om det var värt att sova xD Men det va det. 

Nu ska jag dega i soffan all day framför satc och sen ikväll ska vi till Philip. Have a nice dayyyy!

Lite bilder från igår:p





Bröt klänningsnormen och körde på byxor, så bekvämt och jag slapp frysa.

Min dag so far

Jag åkte till torget runt 11 för att försäkra mig att få tag i baguetter eftersom det är ganska wanted på midsommar. Sen åkte jag till mallan en liten stund och nu är jag hemma och har målat naglarna. Råkade inte alls tappa det så det kom på bordet och är fläckigt nu nejnej... Så kollar jag på Sex and the City som jag började följa i förrgår kanske. Mamma hade hela boxen så det var ju bra då jag är internetlös... Jag äälskar den serien. Så bra, vill ha deras liv. 

Senare ska jag till Astrid där det blir lite midsommar middag med some giirls! 

Glad midsommar på er!



Ikväll



Började med en runda och lunch på stan med Maja och vi avslutade i lägenheten med Jennifer och åt gott också. Perfekt.

Sjyk

Har inte gjort någonting alls sedan jag kom hem från Sthlm. Men det kan bero på att jag är sjuk och går på "fruktdetox" fast jag har blandat in grönsaker och åt kyckling igår kväll och idag för min mamma tvingade mig haha och för att jag behövde något som kunde öppna mina ögonlock. Vet egentligen inte vad fruktdetox är bra för, rensa kroppen sa Mallan men aa nu har jag ju pajat den lite så får väl se. Ska köra imon också men då förväntar jag mig sol hela dagen så jag kan sova bort dagen i solstolen. Ni förstår nog inte hur mycket jag saknar mat?? Eller kaffe för den delen. Jesus vad jag vill ha kaffe. Det är antagligen en faktor till min trötthet. Så det är det första jag ska göra på torsdag, dricka kaffe. Åå vad jag kommer uppskatta mat efter imon. Och på midsommar... Taggad på bröd och smör:)) Och yoghurt med müsli och hasselnötter. Eller pastarätter med parmesan och pesto... Aa det är mycket jag vill ha just nu. I matväg då haha.
Mallans sneakbild på mig från sthlm.
 
Men eftersom jag inte gör något så blir ju uppdateringen sisodär. Men på torsdag har jag iaf planer på att lämna huset och träffa andra human beings för jag är så uttråkad så det är sjukt och känner mig tom och ensam. Jag skulle verkligen behövt ett jobb. Ganska pinsamt att inte ha det. Får väl hoppas att pap har något pappersarbete som blir över som jag kan göra. För behöver både pengar och något att göra. 
 

Vi Älskar Köttbullar

 
Fredagen, dagen som var dagen. Då var det dags för konsert numero 1. Man hade ju velat köa sen kl 7 och komma längst fram men det gjorde vi inte och kom längst fram ändå. Men iaf så åt vi lugn frulle och drog runt kanske kl 11 och köpte proviant på vägen för vi köade från kl 13 ish. (Insläppet var vid 16.30 och dom gick på scen runt 20.30). Alltså att köa kändes ju lite som ett måste för det är ju lite grejen till såna här konserter. Och att vi ville ha garanterat bra platser. Men det gick ganska fort måste jag säga då vi visste vad vi köade för. Det tog dock rätt lång tid att väl komma in för dom släppte ju in i klungor då det inte skulle bli för mycket spring osv. Men alltså när vi kom in i Friends.. Den känslan var så obeskrivlig, för vi visste ju att snart skulle One Direction stå där framför näsan på oss. Dock var det krig där nere på parektten för alla ville längst fram så vi körde så fult spel menmen det gjorde ju alla. 
 
Först så var det ju förband vilket var 5 Seconds of Summer. Dom var faktiskt bra live och snygga hehe så det var nice. Men kunde bara en låt hehe men nu så finns dom på min spellista. Sen då så sattes intro-filmen på och jag ba okej nu börjar det och sen kom dom ut på scenen och mer kan jag faktiskt inte beskriva för jag kommer inte ihåg men samtidigt gör jag det. Det var så magiskt. Vi stod verkligen så nära och faktumet att Harry Styles kollade på mig,... Aa nej det går bara inte ritkgit att ta in.
 
Så såg det ut när vi köade haha.
Detta var när vi väntade på att visiteras och visa biljetter och så, då var man ganska så taggad må jag säga.
Alltså det sjuka här är att det zoomas ju alltid ut liite extra men att jag var verkligen såhär nära?! Visst, andra var närmre men detta är sjukt. Och att det var fri view från Harry och oss, jag såg att han såg oss man ba iiih:'))) Haha stolt..xD Man fangirlar ju som fasen men det är kul.
Bilderna under är från dag två och då satt jag och Mallan på rad två och Maja och Linnea lite högre upp men måste säga att vi alla hade sjukt bra platser då med.
Alltså konserterna var så olika. Dag 1 fick ganska mycket kritik och allt det var typ förbättrat dag 2. Så det kändes som att någon läst det för dom och sagt vad som skulle förbättras. Dom hade mer dialoger mellan varandra mellan låtarna, dom spelade Mamma Mia och aa dom var mer som dom brukar vara, mer personligt. Dag 1 gick väldigt fort och Zayn och Louis var tråkiga som fan, det såg ut som att Zayn var så trött på livet men det blev allt lite bättre. Men dag 1 var ju liksom så sjukt bra den med just för att vi stod som vi stod och det var ju lite grejen att knö, köa och skrika och vinka som bara den. Det bästa med dag 1 var att Harry höll ett tal och sen sa att på tre skulle vi alla skrika "vi älskar köttbullar" för det är det dom kan på svenska, och "jag alskar dig". Men han gick fram och tillbaka framför oss så man såg honom så bra och hans röst är to die for. Haha men när dom sa "vi alskar dig" första gången.. Alltså det skriket hela arenan gav ifrån sig var sjuuuuukt.
 
Men ja, denna helgen har varit mer än bra och kommer aldrig glömma detta. Så 13&14 juni 2014<33333
 
Bilderna är blandade från mig, Linnea och Jennifer. 

Sthlm

Sommarlovet kunde inte börjat bättre. Alltså for real, bästa helgen på såså länge. Kan ha varit den bästa. Allt var perfekt för kan inte komma på något som varit dåligt. Möjligtvis tågresorna..
 
Jag, Mallan och Amanda tog ett tåg lite tidigare och Maja, Jennifer och Linnea lite senare men vi kom med 30 minuters skillnad då vårat tåg var försenat två timmar så vi möttes på Centralen på torsdagen och det första vi gjorde var att checka in och hitta en resturang för vi va hungriiga. Vi bodde på en båt i Gammlastan vilket är rätt centralt men snacka om att vi gick vilse när vi skulle hitta dit haha. Men det var mysigt och sen på kvällen strosade vi runt lite i Stockholm och köpte glass och godis bla och taggade vad som komma skulle:DD
 
(Sen så på fredagen var konsert ett, kommer ett helt inlägg om konserterna så nu skriver jag oom det andra vi gjorde.)
 
På lördagen var det dags för en hel dag i staden. Vi tog den en liten sovmorgon för att vi var så trötta av konserten för det var ansträngande kan jag lova. Men vi frågade han i receptionen på hotellet om var vi skulle äta och han tipsade om ett tvärs över gatan så dit gick vi. Sedan var det shopping all day. Sedan åt vi en god lunch på Vigårda som var super gott! Sen så fick vi lite bråtom för vi skulle ju på konserten igen då hehe men vi kom till föbandets sista låt typ. Och då hade vi sittplatser så det var ingen kö eller trängsel. Efter konserten mötte vi upp Amanda som inte hade biljett till dag 2 så vi åkte in till stan och hamnade på ett cafe där vi fikade:p
 
På söndagen så var det hemfärd på g. Maja och Linnea åkte rätt tidigt så jag, Mallan och Amanda gick till Nobis Hotell och käkde en nästan för dyr frukost men den var värd det. Verkligen så gott. Brödet och gröten får bäst betyg av mig så jag åt verkligen så mycket jag kunde. Sen gick vi till Centralen och vi sa hejdå till Amanda som skulle stanna.
 
Denna helg var som sagt så bra. Har fått spendera den med mina best buds och sett bästa pojkarna live:')) Jag bodde med Jennifer, Maja och Linnea i ett rum och Malin och Amanda i ett. Vårat rum hade no service eftersom det var under vattnet och därför inget fönster så det kändes som natt hela tiden. Var så konstigt att vakna till kolsvart x) Men nu när jag är hemma känner jag mig så tom och ensam eftersom jag spenderat ehla helgen med mina vänner, liksom bott med dom i tre nätter och nu är jag själv. Känner mig även tom efter konserterna eftersom jag sett fram emot dom i nästan ett år och nu är det över:/ Men är säker på jag kommer se dom igen, one way or another liksom. Idag kollade jag på This Is Us vilket var ett misstag då jag är 1D-sjuk nu igen. Men den skulle man ju sett innan konserten och taggat till lite extra xD
 
Här är blandade bilder från helgen. Har lånat lite bilder av Mallan.
Lite blandat:'))

Inga ord

Alltså denna helg har varit obeskrivlig..... Finner seriöst inga ord som kan beskriva. Hade tänkt att blogg om det nu när jag är hemma men internet dampar men vi ska fixa det imorgon men så länge kan ni kika in på Mallz blogg för hon har lite bilder! Mallz blogg

Well hello

Alltså min bloggning är ju sämst men har gjort massa annat så det fick bli som det blev. Men hade en asrolig helg med fest och lite för mycket sol så blev som en tomat. Skolavslutning igår och det firades med fest i kullavik. Hade jättekul och det var en bra start på lovet och livet lekte förutom att det regna så vi var dyngsura när vi kom. 

Och nu sitter jag, Amanda å mallan på tåget mot Stockholm. Tåget är typ 2 timmar försent men vad gör det. Vi har inte bråttom. För det är imon som det är dax för One Direction dag 1. Alltså jag kan inte fatta att det är nu?? Haha vi kommer ha en bra helg iaf. Men tror det blir bra bloggning på måndag kanske för helgen kommer vara hektisk. Talk to u then!!
En halv julle och en c00l Amanda

Sincerely Jules

 Alltså på riktigt hur mycket kläder har hon inte? Om ni inte följer hennes blogg så g ö r  d e t.

5/6

Hallåå på er. Denna dagen har varit en ganska ovärd dag. Onödiga lektioner och en väldigt onödig håltimma till ännu en onödig lektion. Men det är ju så det är nu i slutet av terminen. Och nu är det långhelg igen.
 
Efter skolan så skulle jag och Malle på military men västtrafik har ju pms så det belv inte så.. Så jag vände vid Radiomotet och möte upp Malle vid Heden så åkte vi hem till henne och tränade i Landvetter istället. Vi upp på en höjd där det fanns olika slingor och vi sprang en och sen styrka, så gjorde vi det 3 varv. Det började dock regna som bara den men på något sätt så är det skönt. Men ja dyngsura blidde vi allt.
 
Sen så återvände vi till henne och jag fick ta en vaarm dusch som var så skönt, sen lagade vi mat och det blev inget mindre än makaroneer och köttbullar mm namnam. Och nu är jag hemma.
 
Har verkligen slängt runt i hela stan idag. På min håltimma åkte jag med Mallz hem för att fördröja tiden. Sen mötte jag upp Palm i Haga haha, jaa ni hör ju. 
 
(Malle är en Malin och Mallz en annan Malin. Lite klurigt men det finns alltså två Malin)
Tröja- Weekday/ Jeans- H&M/ Converse
Mitt mellis. Denna är verkligen huur god som helst.

ZzZ

Skall somna till ett avsnitt av Vänner nu för imorgon blir det sista dagen jag börjar 8.20 den här terminen. Hur underbart?? 
Sitter å posear vid mitt fönster, kul om någon av grannarna som har fönster i jämnhöjd såg:p Godnatt, sov sööttt kära vänner.

Så skönt

Det är så skönt att inte plugga något? Fast samtidigt känns det som att man slösar massa viktig tid vilket jag inte gör. Eller all tid är ju viktig och kan alltid utnyttjas på bättre sätt men det är dock så skönt att bara slappa i soffan en hel eftermiddag/kväll. Så det är det jag gjort sen jag kom hem. För en liten stund sedan åt jag yoghurt med frukt, liiite müsli och kokos.. Så gott. Verkligen tips till frulle och mellis!


Oklar dag

Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta denna dag så jag låter helt enkelt bli. Men efter skolan tog jag å Palmen en liten sväng på stan och jag köpte en av dom tröjorna jag snackade om igår och det fick bli en vit.

Sen gick jag till gymmet men var bara allmänt trött så var inte där länge alls. Mötte sen upp mamma och köpte mat som lagas nu.
Bild från när jag provade brillorna haha, Maja va så smart att "selfie-kameran" fick avgöra om man ska köpa brillorneller ej, att man liksom kollar att det funkar på bild haha söt är hon. Men det va ju smart;));) Vet dock inte om jag passade i dom till 100, men kanske 30:p

Maaaat

Åå nu kom mamma hem! Hon har handlat lite mat så jag kan äta.. Men grejen var den att jag å Mallz va ut och gick innan, vi mötte på min buss från stan, och vi gick via Hemköp hem men glömde köpa det jag tänkte köpa först... Ananas.. Så mamma åkte och köpte det för hon skulle tydligen handla mer! Så ska äta det nu med lite yoghurt å nektarin! Namnam. Och till det ska jag kolla Game Of Thrones!


Skiftande väder as fck

Vädret är ju inte lätt att anpassa sig efter må jag säga. Börjar dagen med skinande sol och avslutar med regn. Inte kul. Särskillt inte när man skulle kolla rodd-kampen mellan Rude och Sam. Precis då skulle det regna. Sam vann. Så det var ju tråkigt. Inte för att jag brydde mig speciellt mycket haha.. 
 
Men iaf. Såg nu i mitt förra inlägg att det stod att jag skulle ha lektion i 2 min, men det skulle stå 20, vilket gör lite mer sense. Men vi åkte som sagt till stan 10 ish och va på ett ganska bra shopping humör för fick med mig litte fint:) Tror vi gick i stan i 4 timmar, vilket ändå är ett tag. Efter rodden som var slut kanske 3 så satte sig gänget på EH för att fördriva tiden lite. Sen när vi hade sagt byebye så slank jag snabbt in på Weekday på väg till bussen och där hittade jag en jäättefin grå college-tröja. Den var inte så tjock så liksom perfa nu till sommaren. Den fanns i vit också så får se vilken jag vill ha för tänket köpa den hehe:p
 
Men detta fick jag med mig hem idag! Hade presentkort på H&M och Åhlens så shoppade nästan gratis xP
Ljusblå T-shirt från COS
Långärmad basic från WERA/Åhlens
Blus/skjorta från H&M
Och två solisar från Gina. Tror modellen är likadana. Dom kostade 59kr st..! Sjukt billiga så köpte två, belv liksom 118kr...
 
Inte världens bästa bilder, menmen!

När man kan ta det lugnt

Älskar mornar när man inte stressar. Fast det brukar bli stress ändå haha... Nu kollar jag på vänner och ska gå till bussen klockan 9! 

Såg divergent igår och jeeeesus vad bra den va! Alltså han... Hehe gaaaawd..

Idag blir en chill dag! Har lektion i 2 min så klockan 10 ish så åker vi in till stan för jag har lite needs to buy!

Aldrig igen

Har verkligen hållt igång hela dagen idag. Började med ett 1,5 timmars långt military-pass då det va inställt i torsdags. Det var sjuukt jobbigt för det var jäkligt varmt men det "funkade" haha.. Sen så åkte vi direkt till Paintballfabriken i Billdal för att spela Paintball med military-gruppen! En i gruppen var delägare för det har jag för mig, så han bjöd gruppen plus Tommy och Johan, tränarna, på det! Väldigt rolig grej att han gjorde det, men jag kände att vad som helst utan Paintball.. Eller nu i efterhand känner jag så. Jag kanske hade kul 10% sen var det 90% skräck, pain och utmattning... Jag hade aldrig kört det innan men var liksom berädd på att det skulle göra förskräckligt ont, vilket det gjorde. Underskatta INTE smärtan. Alltså första träffen gjorde så ont, blev träffad b.l.a på halsen vilket sved ganska rejält. Men ondast gjorde det på ryggen/skulderbladet. Det kom tårar automatiskt.. Haha sån mes är jag. Men jag tyckte faktiskt inte om det.
Fick dock mildast blåmärken av oss, tror jag haha. Linneas var värst. 
 
Nu var planen att jag, Linnea och Malle skulle se Divergent men vi skulle inte hinna så det får bli imon. Vi är ju dom ända som inte sett den nästan, så det blir nice, Så taggad eftersom alla som har sett den säger att den är sjukt bra, och att "han" är så sjukt snygg haha. Finns ju alltid en sådan "han" i såna filmer, om ni förstår vad jag menar:p
 
Nu ska jag gå och socialisera mig med våra gäster. Så roligt att höra och prata engelska, känns som att man inte är hemma vilket I love.