Kate Moss x Topshop

Gick in på Topshops hemsida idag och såg att Kate Moss släpper en kollektion där ikväll. Undra om något finns kvar imorgon? Tänkte alltså spana in det i London. Dessa två plagg blev jag fett sugen på:
Kate Moss x Topshop
 
Kate Moss x Topshop by juliajill on Polyvore
 
Alltså åh vad jag vill ha ett par mocka shorts eller en mocka kjol. So in love verkligen.

Soligt

Denna dag började väl inte sådär jättebra. Märkte att det var så varmt ute och stod i bara underkläder 10 min innan jag skulle gå till bussen för jag hade inget att ha på mig... Men det fick bli håliga jeans för tänkte att det är ju lite luftande hehe.. Varken jag eller min garderob är redo för sommarväder. Haha jag skulle ju lysa upp hela Göteborg om jag kom i shorts.. Har inga shorts ens... Hoppas på att hitta lite vårigt/somrigt i London:) Fick reda på att det ska regna hela tiden när vi är där och sluta dagen efter vi kommit hem.. Kul... Undra vad vi gjorde för att förtjäna det..
 
Idag hade Maja gympa lektion i valhalla! Hon försökte lära klassen att kråla och det var inte lätt.. Svårast är ju att andas hahaa för man får ju bara kallsupar hela tiden.. Men det var kul. Alltså hur gammal man än är så blir man som ett barn så fort man hoppar i vattnet haha. Men det var roligt.
 
Nu är jag hemma och ska plugga lite. Har inte så jäättemycket att stressa över så det är ganska chill.. typ hehe.
 
Har gjort hålen lite större än vad dom var förut, eller iaf det till höger. Tycker det är snyggt med stora hål.

Dans

Idag så var jag, mam och pap och kollade på lilsis dansuppvisning som blev en timma försenad... Så va rätt otagg men det var kul. Kommer ihåg när jag själv dansade på den scenen.. Tider det:') Haha skoja det låter som om det var en evighet sedan men det var i åttan.. Men det är så tråkigt när dansarna inte tar ut rörelserna och gör det halvdant. Så himla fult. Det var en tjej som var med i minst fem danser som såg ut som en sten i ansiktet för det fanns inga känslor och hennes rörelser var ju minimala man ba okej gud va kul du tycker det där är:) Förstör hela uppträdandet enligt mig. Det roliga var att mamma tänkte också på det och på samma tjej haha rååålit.
Mina underbara frukostar igår och idag:')) Taggar att äta god frukost i London eftersom jag är ytterst duktig på det. Hehe nej men om det är något jag alltid äter så är det frukost. Dagens viktigaste måltid som sagt, och godaste. Ikv väntar grillade majskolvar mm sommarstämpel på det japp.

The Other Woman

Igår så var vi ett stort gäng som gick på filmen The Other Women! Alltså så rolig haha. Den var typ som John Tucker must die om ni sett den. Men den va asrolig! Jag, Mallz, Malle (haha jaa det är två olika personer om ni inte fattat det xP), Emma, LInnea, Maja och Astrid började med att käka på Vino Pasta! Jag tog pasta med lax och alltså jesus det var så gott. Vi satt ute så det blev lite kallt men det var liksom sommar kännsla på att sitta ute..Ååå:)) Sen gick vi och köpte god is och mötte Jennifer, Mikaela och Nathalie på bion. Så vi var 10 tjejer haha. Men det var min lördag och det var en jättetrevlig kvääälll.
Tog som vanligt en massa bilder:) Or nah.

Datum att se fram emot

29 april- London
 30 maj- Miley Cyrus
11 juni- Skolavslutning
13-14 juni- One Direction
 
 
Bild från deras första konsert 2014 från deras tour som började igår..! Alltså tiden går såå fort. Can't wejt.

Detta gjorde du bra Kenza

Alltså oh ma gaawd vad dessa outfits fastnade på mitt huvud. Måste ha den blåa tröjan och jeansen alltså mm jaa tack.
 

I sneezed on the beat and the beat got sicker

Asså lyssna på denna och titta på henne. Alltså wow hennes röst är ju helt amazing ,fick rysningar så jag bröjade gråta. Och så himla vacker!!! Så sjukt bra och jag måste se henne live innan jag dör. Sen hur dom har gjort bildspelet bakom henne var ju sjukt coolt. Fatta vad mäktigt och sitta i den lokalen med det framför sig och hennes röst som bara ekar i öronen och hela lokalen.. mmm hade inte bangat.

Väldigt lång dag

Hade sovmorgon idag pga att jag kommer inte ha alla sammhälls och historia lektioner på ett tag. Kommer vara ledig varje tisdag typ haha dröm, jaaa. Sen så på håltimman åkte jag och Maja till stan, hehe standard, och hin köpte skor och jag provade Zoe Karssen tröjan på nk men den fanns bara i xs men satt ändå bra, eller det beror ju på hur "pösig" man vill ha den. Sen så kollade jag på ett par One Teaspoon bf/baggy jeans och dom är ju så fina!! Vill verkligen ha dom ljusa (dom finns med i mitt förra inlägg) men dom fanns bara i 26 och tror ej dom passar mig men skall dit imon igen och förmodligen köpa tröjan för är käär.
 
Sen kom jag hem halv 6 för köpte sallad. Åt den framför vänner följt med kakor... Tyckte jag fötrjänade det, inte för jag gjort något som behöver belöning haha... Sen åt jag en pizza-slize... Meen var ute ock sprang för en timma sen så det blev la +-0. Skönast är ju att springa på kvällen när gatulamporna precis har tänts.
 

Behöver den

Vet inte om jag nämnde den här tröjan för någon vecka sedan? Då såg jag den iaf på Sally Jones och blev lite smått kär. Sen såg jag den på nk och har presentkort där så skall dit och prova den, sen får vi se:))
Ananas
 
Ananas by juliajill featuring cotton shorts
Sen vill jag ha allt runt omkring den också för att göra outfiten perfecto.

Världen är så himla orättvis

Kolla på dessa barn. Dom förtjänar så mycket mer. Blir så ledsen men ändå så glad när dom säger sina drömmar och vad dom "vill bli när dom blir stora". Människor som arbetar md sånt här tycker jag om, jag skulle vilja arbeta för en mer rättvis värld. Att hjälpa och göra andra människor lyckliga tror jag gör en själv väldigt lycklig.
 

Vad har jag gett mig in på

Igår, tisdags, så följde jag, Malle och Palmen med Linnea på Military Fitness för det var prova på. Asså hela grejen är ju sjukt rolig att man är ute i skogen med en grupp och en ledare i militärkläder men alltså herre.gud. Det. var. så. jävla. jobbigt. Asså jag kände mig rätt duktig att jag inte avvek i mitten av passet och att jag kunde hålla ut på nästan alla övningar förutom 90 grader.... Benen skakade som fasen och jag trodde jag skulle dö. Så nu ska jag göra detta två gånger i veckan i 6 veckor vilket är så långt ett så kallat Boot Camp är. Kommer bli så sjukt kul för det kommer vara jag, Malle, Palmen och Linnea! Vi hoppas också att Maja hänger på för det hade ägt, hela gänget liksom.
 
Asså man slänger liksom sig på lerig gräsmatta, mitt på en grusig stig bland blad och kvistar ska man helt plötsligt göra plankan eller push-ups haha. Så jobbigt för stunden men samtidigt roligt på något konstigt vis. Sa i början av passet att jag inte skulle fortsätta men nu fasen är jag inställd på att det ska gå. Ledaren sa det att det är det viktigaste, att man tänker "lite till, lite till! Jag klarar det" för det är ju tankarna som blockerar kroppens "kapacitet" om man säger så.
 

Inlägget alla väntat på

Halli hallå! Haha fulaste någonsin, men hej:) Anledningen till at jag aldrig bloggade då jag sa att jag skulle var för att jag var tvungen att plugga spär mycket så fick lägga le blogg åt sidan någon dag. Sanningen är att jag inte har tid nu heller men vad jag gör jag inte för att hitta en anledning från att fly mina måsten...
 
Iaf (tycker egentligen det är fult med förkortningar i blogginlägg men jag skriver "iaf" döe jag vet inte om det är särskirvet eller inte hehe so now u know) så pallar jag inte skriva vad jag gjort dag för dag frams till nu men ni kan få en liten snabb update då va. Senaste inlägget så skrev jag att vi skulle på middag hos Maja och så var det också. Så god mat, Maja är änna ett proffs i kököet så det satt ju fint i kistan (xP). Men vi skrattade och åt och skrattade ännu mer och slutade i soffan framför tvn men vi kunde inte välja film, som alltid haha svåraste valet ever. Sen så sov jag där. Vaknade och blev serverad frukost, scones, Maja är som sagt en wifey<333
 
Sen mötte jag upp Mallz så gick vi och köpte köttbullar och korv till påskmat. Så gott. Vi åt så klart mer än det, det kommer bild:))) Sen så bara degade vi resten av fredagen vilket var gött, jag somnade framför Gossip Girl mitt på dagen vilket jag förövrigt sett klart nu. Sista avsnittet är så bra verkligen.
 
Sen lördagen så kom Maja till mig med mat haha så åt vi och pluggade.. Aa faktiskt, kanske inte s mycket som vi hade tänkte men ändå lite. Sen gjorde vi chokladbollssmet och åt:)))
 
Sen var det bara plugg sön-mån.
Bilderna längst ner är från igår när vi kollade på fotboll. Vet inte ritktigt vad det gick ut på men rudebecks ska ju va med i slaget om innerstan och vi måste ju ha ett lag så det var en uttagning typ. Det sög, tycker fotboll är riktigt tråkigt men det var ju mys när solen kom fram och vi satt där och "kollade" på fotbollen haha.

Snabbt

SKulle bara säga att bloggning om de senaste dagarna kommer antingen senare idag eller imorgon. För dagens uppgifter är plugg och sol. Väntar på att solen ska träda fram på min altan so i can get dat tan. Skämta det kommer ta ett ta. Men aa nu vet ni att jag lever iaf.

Sådan otroligt tråkig väg dit

Var ute och sprang idag och det sög. För det första fick jag inte upp mitt hår i en toffs för det är fört kort, för det andra var det motvind och för det tredje var det förjävla tråkigt och för det fjärde orkade jag inte springa hela rundan så det sög helt enkelt. Ursäkta språket. Ush, hatkärlek till träning. Hatar att träna men tycker om att känna mig duktig efteråt. Men det finns ju hopp om att träning och att äta rätt ger det resultat jag vill ha i slutändan men som rubriken säger är det en jävligt tråkig väg dit. Önskade att det fanns en "fake-träning". Du går in i ett bås som ett stå solarie och kommer ut med abs och den perfekta kroppen. Som en fake-tan. Haha det hade ju varit något. Nej men jag önskade att jag tyckte det var roligare att träna. Man kanske ska hitta sig en sport? Typ boxning eller något som man kan börja i när som. För ska jag vara helt ärligt tycker jag träna är svintråkgit. Hade ju hellre legat i en säng med godis. Men som sagt är man stolt efteråt då man tränade och inte åt godiset. Fast jag äter ju det också som igår. Påskgodis vilket är givet. Men jag känner att om man tränar regelbundet så kan man unna sig, eller man måste få unna sig. Annars kommer man jju att tröttna. Människan behöver belöning, eller iaf jag haha. 
 
 
Ikväll ska wps egna wifey Maja laga mat så då ska vi dit och käka och ha det allmänt bra. Lovet börjar dra sig mot sitt slut också vilket jag verkligen inte vill.

Godiskoma snart

Idaag så började jag och Mallz dagen med frukost i stan som jag la upp bilder på innan. Haha efter lite om och men så blev det väl bra till slut.. Vi började på Kafe Kringlan men endade upp på Brogyllen som klart har godaste frukosten. Det är liksom ganska garanterat:p Vi satt iaf på Brogyllen ett tag och pluggade lite och sen en liten sväng i affärer. Planen var att fortsätta plugget hemma men det gick ju som det gick. 
 
Nu har jag varit och köpt påskgodis vilket blev vanligt godis eftersom hemmakväll inte hade påskgodis som jag hade förväntat mig att dom skulle... Så blev smått besviken mm det blev jag. Nu väntas det farvälmiddag för min fam ska på minisemster men inte jag så ska säga hejdå till dom hehe. Sen kommer Maallzz hiiit.
Mitt fina mellis. Har börjat dricka vällii mycket te på senaste. Så gott. Tog det på Brogyllen men råkade inte alls spilla ut halva koppen på mig och mina kläder och mobilen nej inte alls:)

Inte lika gott som det ser ut

 

Igår

Sorrz att jag inte bloggade mer igår men det kommer nu, hehe. Bodypumpen igår var väl ingen hit.. Alltså kändes som om mina muskler i låren skulle gå av, på riktigt. Men tror jag går på det igen någon gång, ska nog öka lite vikter då för det var liite för lätt när man gjorde vissa övningar. Men det var ju första gången jag provade så var ganska lost hehe.. Sen gick vi och köpte sallad på Deli&Coffee. Alltså dröm skulle kunna äta där varje dag i veckan. Sen åkte vi hem till Mallz och kollade tv och åt popcorn typ men det var nice.
 
Idag har jag inte alls åstadkommit allt det jag hade tänkt att göra. Alltid samma visa.. Men har några timmar på mig nu att plugga... Men om det är något jag gjort idag så är det klippt mig. Blev lite för kort och jag ser ut som ett tjockt miffo men annars så:) Hoppas jag vänjer mig soon annars blir det väl påse över huvudet:p Sen var jag ute och sprang.. Det är så mycket jobbigare att springa ute än på bandet, så jag var typ rätt död men hade inget "bränsle" heller så kankse därför också.
Mitt mellis precis. Annanas äter jag alldelles för lite, det är ju såå gott.

Skulle gå upp när som för frukost

Åkte till stan med halv åtta bussen med mamma för en frukost i stan. Vi åt på Antikhallarna, aldrig varit där förut men det var gott och bra pris för det man fick! Alltså jag äälskar att äta frukost/brunch ute, alltså på cafeer men även hemma eller hos någon annan. Frukost är det bästa målet på dagen. Och det är absolut värt pengarna alla dagar i veckan, typ en hobby. Frukostar och bio är väl det jag tycker om att lägga pengar på haha.... Inte för jag äter så mycket "ute-frukostar".. önskar väl att det var oftare teheh.
 
Sen kl 15 ska jag möta Mallz och åka till gymet för ett Bodypump-pass. Aldrig varit på det innan och är rädd att jag kommer gråta för det ska tydligen vara hur jobbigt som helst:) Men fram tills dess borde jag plugga men gråter nästan av den tanken.. Usch nej. Kanske senare, eller inte alls, det är dagens stora fråga.

Ingen söndagsångest

Bästa kännslan att veta att det inte är skola imorgon. Underbart. Så det betyder ingen jävla ångest över allt som egentligen skulle behöva göras en vanlig söndag. Så jag var på ett core-pass som kändes som fan just då. Hoppas tränigsvärken kommer imorgon. Jag brukar nämligen inte få träningsvärk direkt efter fast det kanske man inte ska få..? Hehe.. Efter det så mötte jag upp Malle som hade lite grejer att köpa. Sen åt vi på thaien i arkaden och shit vad det satt fint i magen, inte dåligt, inte dåligt. Så nu är jag hemma och ska baka bananbröd i think.
 

Regn

Efter mycket om och men så åkte jag och Malle ut till Jennifer för filmmys och mat. För det första så glömde jag mina hörlurara och skulle åka i 40 min själv så det sög, vad ska man göra på en buss eller vagn utan musik? Går ju inte... Sen så sög ju vädret. Men Malle satt på bussen jag skulle hoppa på så då blev allt bra igen och sorgen över hörlurarna försvann. När vi väl var hos Jennifer så var det typ som ett hotell.. Asså hennes syster hade gjort förrätt och huvudrätt som var sååå goott! Sen så är vi nere i Jennifers rum så smsar hon sin syster om hon kan fixa glass till oss och sen om hon kunde ta ner den till oss så gjorde hon det! Sötaste! Hade jag aldrig gjort för min syster om hon hade kompisar haha. 
 
Jennifers familj är värsta film-familjen så vi satt typ en timma vid matbordet och snackade film och då fattar man hur mycket film det finns och hur många filmer jag inte har sett! 
 
Sen åkte jag å Malle hem strax innan 00 och jag var så snäll och väntade på centralen med henne men det var bara bra för då catchade jag min buss i kungssten preciiiis. Så kom det en alkis som börja snacka med oss också haha. Men han var skön, som Malin så då att det är så tråkigt att man tror att ngt hemskt ska hända när någon kommer fram till en eller börjar prata med en när dom e fulla. Oftast vill dom ju inget illa ahah:p
Såå gott med glass nam.
 
Nu ska jag kolla gg eller ngt tills jag blir trött:)

Atm


Plugg:')

Fick en breakdown

Asså lyssna på denna. Jag grät nästan när jag hörde den igår. Den renade min själ... När jag lyssnade på den igen och igen så scrollade jag igenom mina "gillningar" på tumblr för jag skulle hitta en grej så hade jag gillat massa one direction bilder, gifs och kommentarer och jag fick en breakdown. Alltså jag är ju kär i Harry på riktigt. Mitt livsmål är att träffa honom, helst oplanerat. Jag har ju det perfekta i huvudet men aldrig i livet att jag skulle säga det till någon haha. Men vi snackade om det i skolan att i september då vi fick biljetter var vi såå glada och vi snackade typ om dom hela tiden men inte längre. Så jag har liksom glömt dom lite men igår.. Hahah är jag tönt eller tönt XD Men aa have a listen.
 

Lörday

Vaknade kl 7 idag och jag gissar att det var av solen som sken då. Hade ställt kl på halv 8 ändå så det var skönt att liga å dra sig. Sen kl 8 tog jag bussen till gymmet och var där till 10. Sedan jag kom hem har jag bara duschat, ätit och kollat gg. Nu snart ska jag åka med mam och göra some ärenden sen vet jag inte vad jag ska göra, borde plugga so i guess plugg it is. Men ikv hade jag tänkt fly hem ifrån för mam och pap ska ha gäster så får se vart jag tar vägen hehe.
haha gay bild menmen.

Så mätt nu

Efter jag slutade idag 13.50 så åkte jag till kungsport och mötte upp Mallz. Vi gick på stan och snacka typ, inte träffat henne på ett tag känns det som haha så det va kul å träffa henne:) Sen åkte jag tillbaka till skolan och mötte Palmen så gick vi och köpte naturgodis och kollade på Breaking Dawn i väntan på att Maja skulle sluta. Haha asså efter den påsen var jag så mätt och illamående...
 
Men vi åkte iaf in till stan och gick standard rutten och satte oss sen på condeco för middagsfika typ. Sen så när Palmen åkte hem gick jag och Maja till Waynes Coffee som öppnat på ett hörn i Nordstanshuset om ni förstår vad jag menar. Där köpte jag iaf is te och nu är jag proppmätt och redo för Gossip Girl. Vill vara osocial ikv så därför kommer jag nog ej blogga mer idag. Men hoppas ni får en rolig fredag och festar in lovet eller något. Är så tråkigt otagg på att göra något ikv men så är det ibland:p
 
Men det var mysigt att vara i stan så länge och bara gå runt och äta haha..
Dröm-mackorna.

Long time no see

Åkte till gymmet efter en lång dag i skolan. Men det var skönt. Hade ganska mycket energi som jag samlat på mig sen sist fast jag trodde inte jag skulle orka något för jag antog att jag var jättetröt men så var det inte riktigt och det va ju bra:) 
 
Imorgon är det fredag och lov. Ska bli så fruktansvärt skönt. Har inte så mycket mer att säga hehe mer än att ha en fin kväll:))
Motivation ajjemen.
 

Supär Pretty

Från Zara, 1 159 kr

Grått nu

Vad är det för grå period vi hamnat i nu? Vill inte ha regn. Men iaf, kläder efter väder är det ju så idag var jag mörk. Haha det lät ju kul men svart och grå. Alltså det första jag gör när jag kommer hem är att byta om så hinner liksom inte ta nåogon ootd-bild så då fick jag göra en på pollan:p Men så här såg jag ut idag fast min tröja är mörkgrå och sen hade jag ju inga gucci byxor på mig haha, hade mina svarta denim med hål på knät för att vara exakt.
 
ootd
 
ootd by juliajill featuring sweatshirts hoodies
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Se på Gossip Girl i think. Har kommit in i en riktig GG period, jag som trodde att Vänner var det men det får bli lovets aktivitet haha x) Ganska skönt dock att inte åka bort på lovet, ska vara skönt att vara hemma. Åker ju till London om exakt tre veckor tror jag så det är kuul:)) Fick en riktigt rese-feeling igår så jag ser fram emot det välle myckä.

Här hade jag velat bo

I Linné, hade då inte bangat. Det är något med fönster och högt i tak..

Tisday

Sitter och kollar på top model nu och dricker ett te som jag köpte nyss som e supääär gott. Jag har tänkt att kolla på tv resten av kvällen med lite plugg också.

Hela denna dagen gick åt att skriva slutdiskussion på vårat arbete. Efter det gick vi till eh för att andas ut lite att detta snart är över:p Sen gick jag en sväng på stan och fick med mig två basic tröjor från hm så inget jätteintressant. Hoppas ni haft en fiin tisdag:)



Yeey

Idag hade äntligen säsong 4 av Game of Thrones premiär!! Ser på avsnittet nu, hoppas det är bra!


Gorg

Alltså denna outfit(!!) Vill verkligen gå klädd sånär när det blir lite varmare! Sjukt snyggt. Men har inget av plaggen så det blir att införskaffa. Såg den iaf på Sally Jones facebook-sida och tror jag sett tröjan där, men ganska säker på att den kostar en del:p
 

Bananbröd

Detta står i ugnen nu och är snart klart, ska äta det sen nam:)
 

Var tog helgen vägen?

Kom ihåg igår när jag kände att shit vad skönt, det är bara lördag. Nu är klockan strax halv 8... Denna dag har iaf spenderats i min säng med datorn i knät och på skärmen min uppsats. Alltså blää på den. Orkar inte mer, okrar inte se den, kommer spy nästa gång jag hör ordet Västsahara. Har skrivit det så mycket så vet knappt hur det stavas längre... Men är nöjd med min plugg-insatts dock denna helg, mest idag kanske för har faktiskt skrivit en del. Har en liten stund ikväll och imorgon att få den så klar som möjligt. Har hela veckan på mig att finslipa den men det blir ju bara skönare om jag får den klar. Skall skriva slutdiskussionen på tisdag, i skolan, på lektionstid, för hand.... Hela dagen kommer gå åt det.. Sen är det äntligen lov några dagar efter. Har inte ritkigt hunnit längte tills det än. Kändes som att det var sportlov precis så det känns konstigt. Men så behövligt. Kommer dock typ bara träna, måste komma igång med det nu när jag får lite tid men ska också skriva på en religionsuppsats som jag inte börjat på som ska in veckan efter lovet haha livet går bra nu XD
 
Nu är det middag, kyckling och curry. Längtat efter det:)
 

Mer mysigt

Flyttade som sagt min säng så nu står den längst väggen under fönstret. Min byrå står precis bredvid så det blir liksom lite instängt vilken jag tyckte var mysigt hehe liksom lite avskillt från resten av mitt opersonliga rum. Måste också köpa nya lakan för har liksom inga fina, nu har jag liksom tre olika kuddar hehe multi.
 
Skall åka och handla mat nu snabbt med mam, sen måste jag verkligen plugga...

Motivation

Untitled #166
 
 
Mamma hade köpt några tidingar igår bla vogue på ca 600 sidor. Så det underhöll jag mig med när jag åt frulle och där fanns ett reportage om modellen Karlie Kloss som man ser lite överallt. Det stod om hennes nya första lägenhet i Manhattan och kolla vad mysig den är! Så stod det om hennes karriär också och jag blir så motvierad till att också hitta något som är min grej liksom, hennes är ju då modell. Sen så blir jag så sjukt taggad på att flytta hemifrån och få inreda och bo precis på mitt sätt. Can't wait. Blev kär i hur hon har det bordet med spegeln över, så vill jag ha på mitt rum. Är ritkgit sugen på att fixa mitt rum. Möblerade om lite i förrgår, flyttade sängen och på något sätt blev det väldigt tomt mitt i rummet så det blev kanske inte så bra. Men sängen står mysigt så det får duga for now.

Middaog

Det var jättemys hos Astrid innan! Malle satt redan på bussen och sen mötte vi upp Jennifer för hon var vilse och så kom Astrid och sen också hennes kompis Isabella och hemma hos Astrid var Maja, haha aa lite oklart men så vare. Vi gjorde iaf tacos samtidigt som vi åt godis. Men vi satt å snacka i några timmar bara som vi tjejer gör. Det var iaf ett skönt avslut på denna vecka och jag förbereder mig nu mentalt för denna helg som jag helst skulle villja spola förbi:) Skall skriva klart vårat största arbete på gymnasiet någonsin under denna helg och hatar mig själv att jag inte gjort bit för bit sedan vi fick denna uppgift. Känner nu paniken som jag faktiskt inte haft innan. Det börjar klarna upp nu att jag kanske borde ta tag i mitt liv och mina måsten. Men man skjuter ju på det som är tråkigt, right?
 
Nu ska jag somna till Gossip Gril som jag förövrigt började kolla på förra veckan. Valde att se säsong 3 och är nu på säsong 4. Godnattt.
Ända bilden jag hittade nu. Jennifer la upp den på instagram och kan ju inte påstå att alla är så beredda på bilden haha men aja någon bild måste jag lägga upp. Jag skulle vilja köpa en liten kamera men som ändå tar nästan lika bra om inte lika bra bilder som en systemkamera gör. Jag har en system men den är så fruktansvärt klumpig och såå mycket fotar jag inte så att jag behöver en. Men när jag reser så är det ju den jag oftast fotar med.

Glass i stora lass

Denna dagen har varit ganska kort och bra. Efter skolan gick vi och köpte glass som jag hade taggat sen igår och av slumpen valde vi att gå till Pressbyrån och där var det halva priset på alla glassar haha värt. Sen när jag å Maja skulle till lägenheten köpte jag en till heheh. Men glass är så gott så kunde inte stå emot.....

Nu är jag hemma å bara ligger i min säng och kollar Gossip Girl sen ska vi hem till Astrid och käka middag:)
Hade på mina guldiga skor idaag och ett par jeans jag drömde om igår haha så då tog jag på dom idag:p
Namnamnam

OMWH


Kan ni klura ut rubriken?:pPp haha tyckte jag var fyndig fast den förkortningen kanske redan finns..?

Ja men så hade jag velat ha det




tumblrr

Hahah LOL vad jag inte fick mina screenshots att passa ihop haha dagens skämt.

Vad får man egentligen skriva?

Det finns så mycket man vill yttra sig om hela tiden. Men vad får man och vad får man inte säga? När, var, hur? Jag såg på trolljägarna igår som är ett program om hat på nätet typ, hatkommentarer, där man letar upp människorna som ligger bakom hatet. Det var fett bra det programmet och tycker alla borde kolla på det. Vissa männsikor har iaf inte alla hästar hemma och jag tycker det sjukt bra att man konfronterar dessa människor. Men liksom någonstans borde ju gränsen gå känner jag. Även om man tycker illa om personen som skriver något eller inte delar samma åsikt så ska man väl inte mordhota? Mår man verkligen bra av att slänga ur sig elaka saker? Jag tror inte på det i längden. Nej asså jag tycker människan är så knäpp. Min moder sa igår när vi kollade på programmet: undra var allt hat tog vägen innan all teknik fanns. Och det ligger ju något i det, nu finns chansen att skriva vad man vill anonymt, skriva till någon som bor på andra sidan jorden osv. Visst kunde man la skicka brev men ni fattar. Sociala medier är ju sjukt bra men samtidigt så läskigt.
 
Stora bloggare eller journalister får nog skit dagligen på det dom skriver eller på sig själva och jag tror inte jag hade pallat det. Fast om man får det så ofta kanske man slutar ta åt sig. Nu har jag ju verkligen inte alls många läsare eller kommentarer men om jag hade fått massa kränkande kommentarer hade jag nog inte mått bra för jag är en sån som tror på det negativa som jag tror väger mest, alltså om en preson säger att jag är ful och tio säger att jag inte är det så tror jag fortfarande på den personen som sa att jag var det. Vilket jag antagligen då va i dens ögon det vet ju inte jag, smaken är som baken men ni fattar om jag skulle fått det sagt till mig. En skulle ju inte sagt det om jag inte var det så då måste det ju vara sant, i dens ögon vilket känns mer än 20 (tio personer har två ögon vilket blir 20 ni fattar).
 
Vet inte hur jag kom in på detta men om ni orkade läsa så hehe kul för daj.

Polss

pink leo
 
pink leo by juliajill featuring cotton skirts
 
Så snyggt med svarta kjolar tycker jag. Såg en snygg på Weekday idag som var på rea men fanns tyvärr ej i min storlek. Köpte tröjan dock ovan från Monki idag. Gillar som sagt leo-mönstret fast i andra färger.
 
Untitled #163
 
Untitled #163 by juliajill featuring a black t shirt
 
Har även ändrat åsikt om skinkjolar/shorts. Hittade dröm skinnkjolen igår inne på Sally Jones.. Den var så snygg och hade även lite mocka detaljer. Kommer inte ihåg märket så jag kan inte hitta den på internet. Men åå så snygg den var men eftersom det var äkta och inne på Sally Jones så kostade ju den en del.
 
orange
 
orange by juliajill featuring a black satin shirt
 
Hade inte heller bangat att strosa sunt så i sommar. Tycker det är riktigt najs med spets-bh under linnen med tunna bend eller tunna tröjor hisshiss men jag kan ej ha det så får helt enkelt nöja mig med att det är snyggt på andra.

Naturgodis

Gick och köpte naturgodis innan och när jag skriver naturgodis så är det typ alla yoghurttopppar av olika slag haha det är ju dom som är godast!! Så goda, skulle kunna äta ihjäl mig på kokostopparna namnam och jag menar det är så nytigt liksom jag rasar i kilon redan efter fem min or naah. Men jag behövde lite gott så jag tyckte att det var värt för nu e magen glad, iaf på insidan.
 

Samma varje morgon

Jag skall gå till bussen om ca 30 min så får skynda mig lite! Men mitt största problem varje morgon är vad jag ska ha på mig.. Är så sjukt trött på mina kläder så jag orkar inte ens se dom längre. Men that's life for now. Det kommer bli en lång dag i skolan idag också för jag har nämligen utvecklingssamtal 16.50 funfun
 

Årsmöte

Väääldii lång dag idag. Började med redovisning vilken jag hade planerat utmärkt i huvudet men när jag väl ska säga det out loud så blir det aldrig som jag tänkt mig så vet ej hur det gick. Sedan gick jag och Maja en sväng på stan för att sedan återvända till skolans årsmöte för att rösta fram en ny kår osv. Jag ville egentligen inte går för förra året var jag typ hemma vid 8 eftersom det tar så sjukt lång tid. Men jag bestämde mig för att gå iaf och kom hem 7 haha.. Det är kul i början men inte sen:p Det blev en bra kår btw.
 
Nu borde jag eentligen sova men drack kaffe liie för sent så får se när jag somnar. Borde läsa i min svenska bok.. Är inte det det värsta? Att vara tvungen att läsa böcker i ämnena som om man har tid för det lixom I think not. Godnattt.
Fina ballonger riktigt festligt vare.