Känns inte alls bra efteråt.

Mamma har inte varit hemma sedan i söndags och pappa är ingen kock precis... så igår blidde det pizza as usual när det bara är jag, emma och pappsen. Men så åta jag det igår, pizza i bamba idag och resten av pizzan nu... Haha.  Men mamma kommer hem vid 10 och räddar våra liv.
 
Tränade med Maja och Caroline idag efter skolan. Jag följde med till gymmet dom tränar på, City gym hette det och ligger i samma hus som valhalla. Det var ett litet mysigt gym. Och det var mest damer där så då känner man sig lite mer fit än vad man gör på sportlife bland alla bodybuilders. Men efter det så gick jag till ica focus, bästaste ican lol. Köpte frukt för 200 spänn.
 
Och på väg till gympan, vi har det i landala, och där har det alltid legat en 4gott men idag så sa en tjej är du fortfarande sugen på godis för där är ju 4gott så sa jag nej haha och kollade så kollade jag dit så ligger det inte där längre??!I was like wtf. Utan nu hette det godisäffaren eller något. Hoppas inte 4gott har blivit uppköpta och byter namn, det blir så inte samma sak. FAST jag har tappat godis suget helt, ush. Läste på naturen i veckan om vad godis innehåller och jag visste att det innehöll myggor och grisfett men när vi läste det igen så kommer jag aldrig vara sugen på det igen. Dock choklad kan jag inte undvika. Och det är självklart inte allt godis som innehåller det.
 
Men nu så ska jag och Mallan ta en pw, vet inte om det är nån mer haha x). Fast vi kommer inte riktigt överens om vart haha lol.
 
 
Har inget plugg så sen när jag kommer hem ska jag ta en varm dusch och sedan gosa ner mig i min säng och kolla på film eller serier och välkomna mammsen hem.

Pluggmode on. Haha not.

A breezy summer day
 
A breezy summer day by juliajill featuring monogrammed tote bags

Hollister Co. crop top, 415 SEK / American Vintage short sleeve t shirt, 440 SEK / rag & bone/JEAN printed shorts, 1 470 SEK / New Balance trainers, 490 SEK / Marc by Marc Jacobs monogrammed tote bag, 3 470 SEK / Ray-Ban ray ban eyewear, 1 535 SEK
 
Blev lite kär i den lila American Vintage tishan. Nu så ska jag plugga om EU, så himla oklart men får göra det bästa av sisttsen. Skulle bara kolla internet snabbt för en timme sedan men så gick det en timme. Så nu måste jag skärpa mig. Har prov imorgon vilket jag inte haft på länge. Jag bloggar i morgon eller helgen eller något. Vi fick hem en mixer nu så imorgon efter gymmet så ska jag köpa massa frukt. Kanske inte ska gymma på NW imorgon ( nordic wellness haha) utan kanske ska förlja med några i min klass till ett annat gym, fårse. Hare bra så länge. Pöss
 
Var inne på Zara innan idg och hittade en jacka jag diggade, eller flera stycken faktiskt.

Älsklingarna dåå.

 

G'night fellas

Ska sova nu, måste gå upp halv 6 så aa jag måste sova nu! Hoppas detta publiceras nuee.


Helvette då.

Skrev ett långt inlägg från mobilen igår vilket tog sin lilla tid och det stod publicerat. Men nej, det var det ej. Så märkte jag det idag så jag blev pissed. Och jag orkar inte skriva om min helg för den var inte så händelserik, fast ändå inte o händelserik. Men imorgon ska jag och klasse till Stockholm och besäka riksdagen. Men vi har nån timma att springa runt i huvudstaden också då vi får äta osv. Rätt taggad ändoo.
 
En bild som skulle laddas upp igår ligger i arkivet såg jag nu så den kan ni få och sedan en bild på min kanelbulle från i fredags. Har velat ha kanelbulle hela veckan.
Så där ser jag ut när jag åker kollektivt (lol) till och från skolan tex eller egentligen vart jag än ska. Så då vill jag helst inte bli störd.
Så var den tvungen att komma på fel håll.. Aja, bara att vända på huvudet eller datorn kära vänner.
 
Men jag måste bara berätta, i fredags så var jag, Tessa, Malin och Linnea hemma hos Amanda och vil kollade det nya tvd avsnittet vilket var jätte sorgligt, men vet ni vad vi gjorde eller? Vi gjorde charader haha! Så jävla kul och vi gick verkligen all in för det. Fast det gjorde vi inte hela kvällen haha för då kom malins och tessas klasskåmpiiz Filip och hans friend Victor, fast vi ville göra charader då med haha lool.
 
Ha en trevlig söndags kväll, nu ska jag sätta mig och filosofera lite. Plugga filsofi för er som trodde att jag skulle sätta mig och filosofera.

Harry❤

 
Satt med ett stort leende på läpparna genom hela videon. LÄTT deras bästa. Love them all.

What kills you makes you stronger.

Gjorde en riktig tabbe idag, glömde jympakläderna hemma.. Men som tur var så var idrotten inställd, men jag skulle ändå gymma och då hade jag hunnit gymma med mina firendos... Så jag åkte hem och hämtade dom och slängde mig på nästa buss igen men det var värt. Jag har verkligen blivit starkare, jag känner verkligen det. jag klarar 10 armhävningar utan nemasproblemas nu, innan klarade jag knappt en lol x)
 
Nu är jag hemma och äter mellis, eller mellis och mellis men jag har ätit ytterst lite idag. Så hoppas att mammsen (precis när jag skrev mammses så ringde hon) lagar nåt gott, lax typ.
 
Och nu måste jag verkligen plugga och jag kommer nog inte blogga mer idag, men varje gång jag säger så så gör jag det i alla fall :p
 


New Balance

Jag kanske skulle vilja ha ett par New Balance skor istället för Nike air. Dom var lite billigare plus lite mindre. Såg ett par snygga på Yoko Yap idag. Men dessa designade jag själv på deras hemsida haha lol. Multi color.
Aa det som kännetecknar dom är N:et tror jag va.

Black&White serious-face.

Två skoldagar kvar... Sedan blir det det nyaste Vampire Diaries avsnittet!!! TAGGADÅ! Har taggat ända sedan i fredags lol. Ska nog kolla på det med Tessa, Mallan och Nea! Så taggish för det är så spännande. Jag har även hittat en hemsida med alla låtar från hela serien. Så jag har suttit och lyssnat igenom nästan alla säsong 1&2 låtar men det tar sin lilla tid. Men så kom jag till en låt som jag verkligen ville veta vilken scen det var, så då youtubade jag det och så var det typ det sorgligaste i hela säsong två, så jag började lipa.. Satt ensam i mitt kök och bölade. Riktig hemsk kännsla. Den scenen är så himla fin och sorglig. Älskar Damon och tycker så synd om honom, fast inte nu då för nu har han ju sin kära Elena, men undra hur det blir på fredag... ÅÅ can't wait guys!!!
 
Men har inte gjort något speciellt idag, gick lite på stan efter skolan med Maja och Caroline. Sen när jag kom hem så gjorde jag pannkakor.. haha jag är sämst i köket, verkligen. Jag tror jag tog för mycket mjöl och jag fick byta stekjärn 3 gånger för alla sög och allt brännde och satt fast och det började lukta giftig gas.... haha så min framtida man skall vara en sann kock. Och det tog ca 2 timmar innan jag kunde sätta mig och äta dom framför det nya pll avsnitten vilket var sjyykt spännande! Hatar cliffhangers!!!
 
Nu ska jag sova, mycket tidigare än vad jag brukar men det är bara bra det.
 
lololilolol. Natti.

Vill bara dra här ifrån.

Jag vill inte inte bo i Sverige. Jag får ångest. Jag vill verkligen inte. Vill bort här ifrån nununununu.
 
Tränade efter skolan igår med Sofia och idag med Tessa, Malin och Daniella så imon blir det vila. Väntar på att mamma ska komma hem med schampoo för det är slut så har inte kunnat duscha än. Och så kommer hon med mat. Och nu måste jag sätta igång å plugga även fast jag fan inte vill för nu är jag inte motiverad till nåt.

Ny säsong, nytt mode (inte mode som i kläder utan mode som humör/läge), nya kläder, allt blir nytt.

Nä inte allt. Men jag vill verkligen köpa ny jacka, ny väska och nya skor nu när det blir vår, snart, I hope.
 
Men jag har verkligen no idea om vad jag ska köpa för väska!! Jacka kanske en sådan från chicy dom som jag visat för ett tag sedan. Men väska är fan svårt. Eller jag vet ju vad jag vill ha isch, men mamma vill nog inte betala 12tusään för en väska till mig, eller? Fick ett sms av henne idag att hon älskade mig, lol, så hon kanske vill det. Nej jag ska inte köpa en väska för 12000, in my dreams bara. Och sen skor, primes kommer ju att sitta på fötterna året om och uggsen tills det blir alldelles för varmt. Och jag är så sjukt trött på converse, visst det är ett par "måste ha skor" men jag tyckte mer om dom för typ ett årsen. Så, jag vill pröva något nytt typ dmo där Nike air eller om det är Nike air max eller max air what evver, men jag ttycker det är sjukt snyggt när man har på sig vanliga kläder och sedan nere på fötterna finns ett par sneakers, big like. Dom verkar fett sköna också.
 
 
Doose bags
 
Doose bags by juliajill featuring leather handbags

Marc by Marc Jacobs leather handbag, 2 845 SEK / Marc by Marc Jacobs leather handbag, 3 735 SEK / Mulberry black handbag, 8 795 SEK
Vill i alla fall ha en stor, rymlig väska i skinn.
 
Ja men jag blev väldigt stolt över detta kollage, tycker det blev jätte fint. Men huvudsaken var att ni skulle förstå vilka slags skor jag menade. Nu måste jag plugga så vi hörs la.

Måndagar borde bli söndag nummer två.

Sista lovdagen är nu slut. Eller man kanske säger att sista lovdagen var fredag? I alla fall så är det skola imorgon och jag vill bara inte. Jag vill bara ligga min soffa och se på Vampire Diaries forever and ever. Jag känner mig som en i deras gäng vettni. Lol.
 
Men idag så åkte jag in till stan till slut med Malin och Tessa. Fick köpt screen skydd till fånen som behövdes bad. Sen så började jag å mamma bygga ihop yrån jag köpte och sedan läste jag ut TPOBAW. Såg även filmen som var sååå mysig. Den rekomenderas. Måste sova nu om jag inte vill vara en zombie imorgon som jag nog kommer vara ändå men inte jämfört med alla som vart iväg och "åkt skidor" hela veckan lol if u know what I mean ;))
 
Natti pöösssss.
Ser ni vilken perfekt pappa han skulle bli? Så kär i denna bilden och att han har ett hårband eller något :)) LOVE IT.

Standard platsen.

Favvo kudden i form av ett hundben, diddle faktiskt, den är så gosig å skön.


Älskar låten.


En till snygg bikini som gör det svårare att välja...


Har inte haft så mycket att säga.

Nej, och precis därför har jag inte bloggat.
 
Man kan väll samman fatta mitt lov med ett ord: Deg. Jag har varit hemma nästan hela tiden och bara drogat Vampire diaries bara för att jag kan. Så jävla skönt och bara vakna upp och spendera hela dagen i soffan. I löve it.
 
Men jag fick ett depp anfall på alla hjärtansdag lol. Ingen i min familj var hemma typ så jag visste inte hur jag skulle göra med middag, ville inte precis äta middag på alla hjärtansdag själv lol, det skulle varit det ultimata haha. Men så blev jag bjuden på midag hos Malin med henne och hennes pappa och han gjorde den bästa köttfärssåsen jag någonsin har smakat, stöööört god. Så på kvällen åkte vi till 4gott och köpte godis, sen hem till mig och kollade på vd. Så sov Malle hos mig så vaknade vi, kollade ännu mer lol och sedan vid lunch gick vi till henne och åt köttfärssåsen. Haha. Sen har jag läst också, inte frivilligt dock.
 
På fettisdagen så åkte jag, AManda och Malin till stan för att käka semlor på NK bakery men så var dom slut... Blev ledsen i 5 minuter men sen så köpte vi tre olika saker och delade på dom. Mådde fett illa på kvällen dock. Men så värt.
Detta var nog dagen efter tror jag, då bet i alla fall emmas kanin mig så jag började att blöda, haha. Och jag målade naglarna välditgt juligt, vet inte varför igentligen.. Men då så på morgonen den dagen gick jag över till Shadi så åt vi mys brunch skulle jag kalla det. Really nice. Sedan så åkte jag hem till Amanda där Leo också var, haha dom är ju roliga dom två, gulligaste paret. Där åt vi scones för andra gången den dagen, mådde illa efter det med.
Och igår hade jag lite conversations med Siri, haha.
 
MItt lov kortsagt. Pallar inte gå tillbaka till skolan, jag är verkligen så skoltrött.

Can't wait.

Jag kan inte vänta tills jag flyttar hemifrån till eget crib och får inreda det hur fan jag vill. Åå vill det nunununununu. En lägenhet i NY eller ett strand hus i LA... dreams lixåm. Men jag är in progress med mitt rum nu, det är det ända rummet där jag får bestämma hur det ska se ut så jag får la utnyttja det. På väg hem idag svängde vi in om ikea och jag köpte en byrå. Så någon dag nu under lovet så ska jag fixa mitt rum, excited lol, förrutom att jag måste damsuga först :p

Oh snap!

Danny och Molly Sandén är ju nu tydligen ett par, och Molly var ju tsm med Eric Saade innan och checka hans tweet nu dåva! Oh snap säger jag bara.


Så skönt att sova ut på en måndag.

Vaknade nu och ska äta frulle! Vi åker hem igen vid lunch skulle jag tro.

Vad tycker ni om mina pyjamas byxor? Dom är verkligen i brist på annat lol.


I do love pink.

Så nu ska jag gå och äta en rosa hallonkaka innan jag ska sova. Och gottigt te till det. Känns jätte bra att äta kaka nu. No regrets.
 
Emma fixade designen nu, så himla brao. Fast har ingen header för har ingen bra lol.

Den bilden var ganska spontan faktiskt. Såg att jag hade denna tröjan på mig, eller jag visste det såklart, men jag såg det i kameran på datorn, så tog jag upp min mobil och då så ba, nämen. 2X pink lixååm.
Är jag inte lik Candice? Jo jag tycker det..... buhu.
 
 

Faux Fur

Faux Fur
 
Faux Fur by juliajill featuring missoni scarves

Beaded dress, 180 SEK / Warehouse faux fur jacket, 355 SEK / Zara leather shoes, 640 SEK / Balenciaga gold handbag, 12 180 SEK / Karen Walker sterling silver jewelry, 370 SEK / Missoni scarve, 3 085 SEK / Oversized sunglasses, 58 SEK

Zara



What 2 do?

Var å handla snacks innan, hihi. Vet inte om jag ska kolla på mello för Amanda och Linnea är där så vill ju se om jag ser dom x) eller pll, tvd eller läsa som jag måste... Jag ska ha läst ut två böcker efter lovet, så det är ju bara att börja. Eller en är nästan klar aja.

I engelskan så läser jag en bok som heter the perks of being a wallflower som även finns som film men den verkar bra! Alltid bra när det finns film till en bok man läser ;))


Favvo hemsidan, fast lite självmordsbenägen blir man ju...

Ärligt talat, Candice.. Hon är ju sjuk. Det är ju the dream body. Fast om man tänker efter så ser deras kroppar olika ut på nästan varje bild haha lolz så man vet ju nite riktigt hur dom ser ut, antagligen som på the runway. Men den översta är störd. Och jag vill lätt beställa dom två översta, men då får jag nog ägna lite mer tid på gymet och åt att sola, a lot.
 
Och Malin känner en tjej som heter Moa Åberg, dom red tillsammans innan eller vad man ska säga, i alla fall så är ju hon nya modell ansiktet. Hon hängde på stora, höga väggar i LA nu när jag var där senast, går för stora märken och gick nu senast på stockholm fashion week och hon är med på nästan varje sida i senaste ELLE, på vissa omslag till och med. Avis? Jajjemen. Men vad ska man göra?

Jätte kul att vara det fula barnet.

Sitter i bilen nu på väg till Malmö. Pappa fick va hemma lolz all alone... Ne han har ju kaninen.. Han är dock ett monster, han har bitit sönder nästa allt i mitt rum, fast bara nästan...😝

Vet ni hur det känns att vara det fula barnet? Det är hemskt.


Snabbt och kort.

Min dag:
-Försov mig, fick ta en buss som brukar göra så att jag kommer sent men idag kom jag i perfekt tid.
- Kort dag i skolan men kändes hur lång som helst. Äcklig mat i bamba fast vi fick semlor så det var lixom +-=0. Spanskan var hemsk. Så tråkigt.
- Åkte hem en snabbis, lämnade mina böcker osv sen så åkte jag till Amanda.
- Vid 6 åkte vi mot stan å mötte Tessa, Malin och Linnea så åt vi.
- Sedan mötte vi Frida och köpta godis.
- Sen åkte vi till bion, jag hade råkat boka en biljett för lite... Uppsi men det löste sig fint.
- Åkte hem och blev förföljda av en psykopat/våldtäktsman u name it. Äh fyfan vad läskigt. Men vi kom hem oskadda.

Jag är så normal, men bilden på mig, så går det när jag försöker se bra ut på en selfie men aa, det slutar alltid med att det inte går.


Har ni sett något så... amazing?

Jag är helt blown away.
DAT KISS.

Minsann blev det lite bloggning idag i alla fall.

Är klar nu med inlämningen, eller klar å klar, känns som att det aldrig kan bli klart men någorlunda i alla fall. Ska ta te nu och kanske nån kaka eller frukt. Och sedan se på tvd because I'm worth it.
Orkar inte sitta vid mitt skrivbord längre.


Låter som världens tönt, men bli inte rädda.

Serier. Det kan vara det som förgyller min dag. Lol men nej inte riktigt så men nästan. Det låter helt sjukt, men när det verkligen inte händer något i mitt liv alls, så kan jag bara sätta på min favorit serie och bara kolla igenom alla säsonger om och om igen för jag blir glad av det? Och det som händer i serien, det blir nästan att det händer mig själv. Alltså det låter helt stört och det är sjukt svårt att förklara hur jag menar men jag är verkligen besatt av serier. Jag tycker synd om er som inte har hittat nån serie som ni mår bra av och blir glada av att se på lol. Jag låter helt sjuk och det är jag säkert. Men ibland så vill jag bara gosa så ibland är jag hellre inne själv och kollar på serier istället för att va ute med vänner för då blir dom i serien mina vänner, hahaha 4evva alone.
 
Aja, jag ser i alla fall om vampire diaries och ärligt så är serier nästan alltid bättre andra gången, för då har man "lärt känna" karaktärerna bättre och lixom vet hur man ska känna när det händer något med någon i serien. Till exempel jag vet att jag kommer gråta när en kille i serien kommer dö nu snart för att nu så har jag mer känslor för det. Hahahahaha men grejjen är det att det är lika spännande varje gång :P
 
Och min syrra har börjat se på pll så ser om den med henne, tredje gången nu x) men som sagt, fortfarande lika spännande ;PppPPpp
 

Ta inte detta allt för serriöst nuvaaa. Hahah lol på att jag publicerar detta.

Vad jag känner för Historia.

Har inlämning imorgon så det är den jag sitter och tragglas med nu... Asså snart kommer det bli ett äkta sådant moment. Kommer snart dyka ut genom mitt fönster ner i busken som har väldigt vassa grenar lol.


Girls talk 2.

Muy bien. Släpptes i måndags tror jag.
 
Nu sitter jag vid mitt skrivbord igen, har gjort det tre dagar i sträck, sitter aldrig vid mitt skrivbord men jag har upptäckt att det är ganska najs. lol. Drack precis upp mitt kaffe med hasselnöts sirap. Åå så gottit. Har ni smakat den latten på espresso house? If not, then do it.
 
Men snart är det lov och jag ska till Malmö på lördag och jag lovar att jag kommer blogga för då kommer jag ha tid, jag har inte det nu. Jag skulle haft det om jag lärde mig att planera lite bättre. Och jag tror jag börjar utveckla dyslexi om man ens kan det så sent i livet, men det finns alltid ett stav fel och bokstäver i fel ordning i det jag skriver, not good. Men ni behöver ju inte tänka på det nu när jag bloggar haha löööl.
Hörs sen, imorgon, på fredag eller på lördag.

Ska vi re-catcha lite eelleee

Jag tappade lusten att blogga när min design försvann. Och jag är inte den bästa på att fixa sånt där. Så jag får be Emma igen att hon får fixa den inom kort lol.
 
Men jag tror jag bloggade senast i onsdags, så jag har alltså helgen att berätta lite snabbt om. I torsdags kväll så gjorde jag, Malin och Amanda middag hemma hos Malin, mysigt mysigt. Sedan i fredags efter skolan åkte vi tre och simmade 1 km, jag kan inte påstå att det är så himla jobbigt det är bara det att jag är så sjukt långsam, dom var typ en länga före mig hela tiden haha lol. Efter det drog jag mig hem för jag skulle på resturang med el släkt. Och i lördags var det taco-mys med tjejerna i klassen och sedan gick vi på Ego, lätt bästa filmen på länge. Och det slog mig att den filmen skulle aldrig kunna vara amerikansk för amerika skulle inte göra den så äkta, svårt att förklara men det är något specielt med svenska filmer. Och sen så efter det drog vi till en tjej i vår parallell klass men jag stannade inte så länge.
 
Och igår söndag så åkte jag, Emma och mamma till ikea och jag fick med mig lite prylar till my room. Och jag har inte bestämt mig än om jag vill ha soffa eller skrivbord (får inte plats med båda två) men jag funderar på att banga soffan och köpa en större säng x) Men det jag hatar med skriv bord är att det bara samlas pappers hög på pappers hög men nu så är det helt tomt med bara min dator på och det gillar jag. Men jag vill ha en iMac hihi, vi har sånna i skolan och jag är in love i dom lol.
 
Och juste! Ni som såg Sveriges Topmodel 2012 vet ju då antagligen vem Alice Herbst är (hon vann), för hon gillade min bild på instagram...!!! Haha jag blev glad då xP.
 
Gick hem från skolan nu för jag mådde inte bjaa. Så nu har jag druckit c-vitamin för det e got och ätit digestive, jag måste erkänna att det jag man äta ihjäl mig på. Nu ska jag kolla tvd och sen plugga.