Torsdag-Fredag

Igår på förmiddagen gjorde jag inte så mycket. Åt frukost, såg på Bron och gick ut och sprang. Sen åkte jag och Linnea hem till Malle där vi kollade på PLL hela kvällen och så åt vi jättegod mat som Mikael hade lagat, namnam.
 
Idag så blev jag hämtad av Mallan för vi skulle som sagt äta frukost på Ethels som jag nämnde härom dagen. Det var så gott verkligen!! Att rekomendera indeed. Ligger nästan längst upp på Linnégatan. Där blev vi sittandes drygt en timma för sen skulle Mallan leverera några tårtor så jag fick vara gps:P Thank God for maps för jag kan ej avläsa kartor. Sen så åkte vi tillbaka till stan för att sätta oss och plugga så vi satte oss på Da Matteo. Aldrig varit där faktiskt men det var iallafall väldigt mysigt, och en god espresso med skummad mjölk, haha. Men jag kan inte plugga särsklit bra på cafeér alltså, så är hemma nu för att plugga ett tag. Sen ska jag till Mallan så ska vi käka ostbricka, väldigt vuxet må jag säga. Så ska vi se idol och skräckfilm, det är ju trots allt Halloween idag. Hoppas ni får en bra fredag!!
 

Mysii

Åkte in till stan så jag var där runt 14 och mötte då giirlsen. Först gick vi runt och kollade främst efter halloween-outfits. Har en fullspäckad lördag men ska göra allt för att hinna attenda till båda evenemangen haha;-)) 

Sen så satte sig jag, Maja å Mallepå vapiano efter att ha sagt hejdå till Linnea å Fille. Jag tog en Caesarsallad och den va väldigt god. Sen så sa jag och Maja hejdå till Malle så åkte vi till Chalmers men oj vad fail det blev haha så vi åkte till espressoH och satte oss där och pluggade lite och köpte varsin latte namnam. Men vi pratade mest och hade myysii.


Min myStory och Majas haha, so social giirls;-))

Mitten i veckan

Filmen igår var bra må jag säga, lite lång kanske och lite överdrivna scener men det var en spännande story. Tydligen är den baserad på en bok, hade ingen aning:p 
 
Började denna dag med kaffe och senaste avsnittet av Revenge som börjat nu igen, jag kollade dock ikapp det för har missat det på tv:n. Sen gick jag ut på en timmas pw och gick ner mot havet vid rödasten och lyssnade på Alex&Sigge. Älskar att lyssna på deras podd så tipsar er att göra det med, det kommer ett nytt avsnitt varje fredag så tagga fredag då:ppp Sen dess har jag duschat, ätit sen frukost/lunch= frunch hehe och börjat kolla på Bron. Men nu ska jag börja fixa mig för att åka in till stan för att träffa Maja, Malle och Linnea! Have a nice day you guuyys.
Min dröm-goa sallad igår som var godare än vad den ser ut att vara. Om ni går till Deli and Coffee så tipsar jag er verkligen att er sallad ska innehålla pesto och basilika dressingen för det är den perfekta kombon. Helt amaazee.
Och en bild från min promme.
 

My Boost

Sitter nu på mams jobb, lyssnar på podd och väntar på att hon ska bli klar så ska vi äta sen. Hon jobbar i samma hus som bion så det e nära å bra;-) Men är så less på mina träningsskor... Mina svarta Nike run free eller vad dom heter. Får ALLTID skoskav i hålfoten så det pajar för mig att träna. Hade dock andra skor idag men blåsorna hurts af så kan liksom inte springa eller vara på crosstrainern, cykla möjligtvis men provade inte det idag. Men träningen gick iallafall inte bra idag så är besviken. Men gymmet bjöd på någon slags energidryck som smakade sådär konstgjord men var helt ok. 



Gone Girl

Vaknade vid halv 8 idag av någon anledning... Men gick upp och åt frulle framför filmen "Begin Again". Den var väldigt mysig en sånhär dag, en bra frulle-film haha. Men nu ska jag faktiskt sätta mig och plugga, sen åka till gymmet i stan för att sedan möta Mamma för att se Gone Girl på bio. Den verkar asspännande så det blir bra. Vi ska äta sallad innan också på favostället så det blir en bra tisdag idag.
 
 
 
 
 
 

US

På julafton så flyger jag och familjen till the United States vilket är otroligt skönt. Dock lite ledsen att jag missar nyår menmen...:// Vi kör västkusten som alltid, men vi ska till San Diego denna gång också! Aldrig varit där så det blir spännande med något nytt. Men vi flyger till San Fran och bor där största delen och även en snabb visit i L.A. Googlade runt innan på olika Cafeér innan och det finns ju så himla mycket "organic" och allt ser så fräscht ut haha, men hittade några i S.F som jag verkligen måste besöka, they seemed very nice:-) Men om ni har några tips så är ni välkommna att berätta!!
S.F
L.A
Två bilder från julen 12-13. Hoppas det är gatt väder för lite skönt är det ju att åka bort ifrån snön, om nu Sverige kan tänkas bjuda på det i jul. Fast kan ju inte säga att det inte är jul känsla i USA heller precis haha.

En eftermiddag på stan

Började dagen med att köpa biljetter till One Direction den 23 juni haha vad gör jag.... Aja, vet ju inte vart jag håller hus då men hellre står jag där med biljett än inte;P+ att dom ska spela på Ullevi vilket gör det hela mycket enklare och mer speciellt typ hehe..
 
Hade en mysig förmiddag med mamma för hon var hemma från jobbet, sen åkte jag till gymmet i ca 1,5 timma och sedan åkte jag hem och gjorde bananpannkakor till lunch, det blir alLDriG fel, med betoning. Sen tog jag och Emma bussen in till stan. Fick köpt mig mitt schampo som var prio ett och sedan en jättegosig halsduk:D Men vi gick runt och kollade i affärer, har inte gjort det på aslänge så det var nice att spana in alla fina höst/vinterkläder som jag inte har råd med:):)::) *smiling through the pain*. Sen avslutade vi vår lilla runda på espressoH i vasa vilket är favvon måste jag säga. Men nu är vi hemma efter en 17 min sen buss och har ätit middag.
 

Söndag utan ångest

Att få vakna av sig själv och vakna utan söndags ångest är en känsla som är svår att beskriva mer än att den är för jäkla skön. Så det började jag dagen med, sen en god frulle. Dega at home till klockan halv två ungefär för då kom Mallan och hämtade mig så körde vi till gymmet. Var där i drygt en timma, körde mest kondition på bandet vilket alltdi är lika skönt efter. Nu har jag duschat och ätit ananas och väntar på mat typ. Have a nice sunday utan sun för det är grått som vanligt :-)
 

25:e

Var på odontologen från 8.30 till 16.30 idag då ja... Högskoleprovet är nu gjort för första gången men verkligen inte sista för om jag räknat rätt kan min framtid haadeee, så får satsa på det i vår, men det var meningen också att detta bara skulle vara ett test för att se hur det gick till. Jag somnade i slutet, avr tvungen att hålla upp mina ögon for real.
 
Men blev hämtad av pappa så var hemma strax efter det var slut. Sen efter ett tag så cycklade jag till gymmet. Brukar ju träna på gymmet vid domkyrkan tex efter skolan men frölunda-gymmet ligger liksom 5 min bort med cykel så det är egentligen mer värt. Men alltså det var nästan tomt på gymmet idag så det var verkligen hur nice som helst, och att det är så stort. Men jag var nog där i en och halv timma och sen cyklade jag hem igen. Det var ritkgit skönt att träna idag eftersom jag hade suttit inne hela dagen och var helt mör i hjärnan, så behövde bli mör i kroppen också haha. Sen beställde vi thai... Det var ett väldigt bra tag sedan jag åt det så det var smarrigt.
En opassande bild på mig o mis Palmer hos Maja men hade inga bilder från idag så det fick bli denna ändo:):)

Lov

Som jag har längtat efter att få säga föjande: nu är det lov..! Äntligen. Så skönt att denna såkallade "kaos-vecka" är över. Nu kan man äntligen andas ut ett tag, hr plugg över lovet också men det känns hanterbart. Efter skolan idag så belv jag hämtad av Mallan som fått körkort(!!) så åkte vi och returnerade lite paket och sedan åkte vi hem till henne och gjorde mellis, bananpannkakor. Aldrig fel. Så kollade vi lite halft på TVD men det hackade för mycket så vi snackade mer istället men det är ju trevligt det med;) Men det va kul att träffa henne för det blir inte så ofta, men nu är det ju lov så då får vi passa på:D Har för övrigt inga större planer, har lite dejter inbokade som matte-plugg på chalmers med Maja och jag och Mallan ska ta tag i att käka brunch på Ethels, det verkar verkligen dröm där, så det ska vi se till att göra!
 
Men detta lov firas i alla fall med mysbyxor på i soffan med gottigottgott och idol-mys med mami, vi är ensamma hemma så det är mysigt:') Kom på att jag brukar ha sådana här fredagar, men det är skönt att bara ta det lugnt. Ska btw göra högskoleprovet imon haha... Ojojoj vad jag inte är förberedd för har varit tvungen att plugga till allt annat så detta får bli en test omgång om man kan säga så för att se hur det går till typ. Vet några som ska göra det men vet inte om någon ska till samma ställe som jag.. Men tagga gå upp typ halv 8 första dagen på lovet;D
Detta var verkligen vad jag var sugen på denna afton;)) Nej men det ska jag njuta av nu, tycker jag var värd detta.

Ljus

Lampor
 
 
Har fått en thing för lampor, eller mer glödlaman eller vad man ska säga. Tycker det är skitsnyggt med bara en glödlampa eller när man ser den genom metallskärmarna ovan. Skulle vilja ha det i en lägenhet med tegelvägg inomhus och aa mm det vore nice.
 
Eller en sådan här skulle gärna få pryda min vägg över min säng. 
 
 
 

Time flies

Tänkte dela med mig av lite bilder under den gågna tiden. Lite bilder av roliga minnen har jag trots att många kvällar har varit oklara, if you know what i mean.
 
Det var en kick-off som började med för hos Alex som var väldigt kul och sedan begav vi oss mot Sticky där själva kick-offen var. Den kvällen finns det mycket att säga om men det räcker med att säga att den är ihåg kommen trots suddiga minnen meheh..
 
Var nog trött efter denna kväll i två dagar. Den var på en onsdag så var trött till fredagen. Kommer ihåg att alla var så sjukt taggade på en hemmakväll och så skulle Malin på fest och vi retade henne för det haha.. Men på lördagen var det på med partymoodet igen för Axel hade 18-årsfest. Det var en rolig men lite konstig kväll, men det är ju då det blir roligt på något vänster. Vi hade iallafall bästa presenten.
 
Det blev äntligen kanelbullens-dag. Som jag hade längtat alltså. Nu har jag dock fåt nog av bullar på ett tag. Men den pre-invigdes på fredag med två megabullar på Husaren med gänget och sedan Maze Runner på det. Den var bra för dom var snygga. Sen på lördagen då det var kanelbullens-dag gick jag till torget och köpte dom godaste bullarna någonsin till min fam, sedan mötte jag Mallan för bulle nummer två på Husaren och sedan blev det bullbak hos henne på kvällen, väldigt mysigt.
Malle har fyllt 18 år på en onsdag så då överraskade vi henne med att ha pyntat hennes bänk i skolan och köpt en cupcake. Väldigt lyckat. Hon firades även hos henne på lördagen med väldigt god mat och trevligt folk. De som kunde gick ut efter och vi som misslyckades åkte till Claras födelsedagsfest. Kvällen slutade dock på ett pizzaställe och missförstånd om bussar men det var en rolig kväll ändå.
 
Haha, alla tar assnygga bilder på Vapiano och sen har vi oss;) Vi skulle på teater sent på en tisdag så vi åt middag på relativt nyöppnade Vapiano. Ätit där i Malmö x-antal gånger and I totally love it. Deras scampi-pasta med deras pesto är gudomlig.
Behövde dra upp brallorna yess..
Även Maja har fyllt 18 år och det gjorde hon på onsdagen förra veckan som var studiedag, så jag, Malle, Astrid, Palmen och Linnea åkte ut till henne med ballonger och kladdkaka och överraskade henne! Det blev också väldig lyckat, hon anade ingenting så det var kul. Vi var där ett tag och åt kaka och drack te, väldigt mysigt.
 
Sen i lördags så hade Maja middag också som var jättetrevlig. Maten var dröm. D.R.Ö.M. Alltså gudomlig och likaså efterrätten. Sen kom det massa folk så det blidde fest. Jag hade väldigt roligt för det var roligt. Blandat men roligt folk! Jag + Malle, Linnea, Gabbe och Johanna sov där och vaknade upp till bästa frukosten på länge. Maja är lätt bästa värden.
<3
 
Har ändå haft det roligt dem senaste veckorna, lever på helgerna. Det är det jag ser fram emot varje söndag kväll. Men har det rätt okej till vardags också eftersom jag får vara med mina bestbuds som förgyller alla gråa dagar. Men är in sjukt big need av lov så höstlovet är mer än välkommet. Denna vecka är inte nådig. Men bockar av olika läxor och prov dag efter dag.
 
Kommer nog att uppdatera mer och mer så stay tuned.

Hmmm

Börja blogga igen eller inte börja blogga igen, det är frågan... Är väldigt sugen vissa stunder som nu till exempel, men det är nog bara för att jag borde plugga isället. Men om jag kommer tillbaka så har jag kanske lite roliga historier att berätta, eller det kanske är bäst att det hålls borta ifrån internet..?;) Bild-brist blir det iallafall inte. Men jag tänker att lovet kanske blir då jag returnar för har mer plugg än vad jag vill inse:)::) Men ha det så länge, om någon ens kikar in här fortfarande.

whatwhat

Ser att folk fortfarande kollar in hit och det var ju en nicesurprise:D Men måste nog tyvärr erkänna att det är lite onödigt... Komer nog inte blogga nu på ett tag för har insett nu när jag inte bloggat att det inte är någonting jag saknar jäättemycket, men jag lovar att det kommer komma till baka någon gång och då får vi se om ni hittar tillbaka eller dit jag befinner mig då! Nej men usch vad lol, aja, Haaaaadeeee (med Kristians röst)