För kallt

Godkväll. Idag har varit en alldeles för kall dag, eller hur? Såså kallt. Men det är så jobbigt för det är för kallt ute men för varmt på bussen. Hehe alltid samma problem. Men det har varit en vanlig dag i skolan som gick relativt fort. Satt kvar en stund för att få ett grepp om religonen som ska in på fredag, får se hur det går... Efter det gick jag, Malle och Palmen till biblioteket för återlåning(?) av böcker. Sen så snurrade jag runt på olika bussar för jag missade min men skulle ta en annan, fast råkade sätta mig på fel.. Men kom hem till slut. Åt lite mellis då och sedan gick jag och pappa ut och sprang. Gick ganska bra idag, så var nöjd med min insats som jag var nära på att banga.

Sen åt vi en jättegod middag som satt fint i min kurrande mage. Sedan dess har jag suttit med religonen och dricker nu kaffe. Ska läsa i min engelska bok nu och sedan blir det kanske PH, får se. Men säger godnatt nu så sov sött!!:):)):))
 
 
 
 

Grå och gosig

Igår på dagen hade jag en riktigt nice "ligga-i-soffan och kolla-film-dag". Kollade Pretty Women och alltså ååå så bra den är. Jag såg den för några år sedan så kände att det var dax för att kolla på den igen. Sen gick jag ut på en timmas pw i det fina vädret!! Gud så härligt det var igår verkligen, men det va nog sista sommardagen 2014....
 
Sen lite senare åkte min familj och jag till min kusins släktkalas. Det var rätt tråkigt som alltid hehe.. Men maten var god iallafall. Sen blev jag och Emma körda till tåget för hon skulle passa barnvakt och jag skulle möta Jennifer på torget för vi skulle sedan hem till mig och plugga, tro det eller ej. Men vi möttes där, köpte naturgodis och loka crush (b ä s t a) och sedan åkte vi hem till mig. Vi fick faktiskt en del gjort, det var religionsarbetet vi pluggade. Sen kom Linnea också. Vi var bara här och chillade och satte på The Call lite senare, sjukt spännande men lite creepy, men tips.
 
Och idag har jag och Maja varit på Military för vi var dom enda starka från gänget idag, sen har jag sett på film, läst, övninsgkört och handlat mat. Nu så ska jag väl ta mig an lite plugg eller så blir det en till film. Ha en fortsatt bra söndag guuys.
Detta var tröjan jag köpte på H&M i fredags, tycker den är såså msyig. Perfekt för ruggiga dagar som denna. På tal om det så blev det ju verkligen höst idag: grått, vått och blåsigt.. Men det kan vara mysigt det med, om man är inne!!

Tacos är farligt

Hejhej. Efter fikan tidigare idag så gick jag, Maja och Jennifer som sagt en stund på stan och jag fick med mig en jättemyisg tröja från H&M. Sen så åt vi lunch på Condeco också, jag tod en indisk Linssoppa som var så god!! Ny favorit må jag säga. Sen åkte vi till torget för jag skulle ju klippa mig och min tid blev fram skjten till 15 istället så då kunde jag åka med Maja och Jennifer till Gudrun 88 år i Skintebo för en intervju om religion haha... Det är ett arbete i religion alltså. Så söt var hon dock som ville ta emot oss, liksom hem till henne och så bjöd hon på te och bulle!! Vi skulle spela in på min mobil men tror ni inte att inspelningen avslutas efter fem minuter...?:)) Men vi löste det ganska fint.
 
Från Skintebo, med endast 10% på mobilen, skulle jag ta mig till Mallan och ta ut/växla pengar. Jag lyckades alltså ta mig från Billdal till torget och från torget till Mallan med 10% och när jag kommer till Mallan så har jag 1% kvar! Det höll liksom en timma. Gud har varit med mig idag. Men hos Mallan iallafall var Tessa också och dom hade handlat mat för att göra tacos! Det var jättemysigt att träffa dom då jag inte gör det lika ofta längre, men måste ändra på det för dom är såna mysisar. Vi åt väldigt länge och väldigt mycket eftersom tacos står ju framför en på bordet så man kan ju bara ta och ta. Blev i vilket fall för mätt. Sen kollade vi på bla idol men vid 23 begav jag mig hemåt.
 
Har haft en väldigt bra fredag.
Hittade ett nytt bageri på torget som var rena drömmen. För er som inte vet älskar jag bröd och mackor. Det är heaven. Dom hade även hur mycket bakelser och bullar som helst...! Älskar kanelbullar också för den delen. Tagga kanelbullensdag om 15 dagar!!:D
Och två selfies:pp
 
Ska nog sova snart för är super trött. Så godnatt!

Värd dag

Hade bara första lektionen idag i skolan pga att vattnet inte fungerade. Underbart! Så jag och gänget satte oss på espresso house och jag tog en latte, höjdpunkten this week. Men vi sitter kvar och är nog här en stund till. Sen tar vi nog en runda på stan. 

Har klipptid också klockan 16 och ska bara ta topparna tror jag. Klippa bort sommaren och välkomna hösten, typ så hehe. Och ikväll blir det tacos med friendos, men mer om det då! 

Ha en nays fredag vänner, pusss.



Yes plz

Två som spelas mycket på min lista just nu. Vill ha Zaras röst och utseende, vill vara henne helt enkelt. Ball är vad hon är.

Snart helg igen

 
Har inte bloggat för har inte haft något speciellt att skriva om. Men det aktuella är väl att det redan blir helg imorgon. Det gillar vi.

H&M

h&m
 
h&m by juliajill featuring H&M
Diggar stickat och grått as you can see. Men ärligt, allt detta är från H&M och hur fina är inte plaggen?? Så gosiga!! 

Grå

Såhär såg jag ut denna måndag:
Haha fyfan vilka fula bilder ursäkta... Och aa ursäkta röran haha nu skäms jag, insåg nu hur fula dom va... Men i vilket fall, Stickad från Gina, Kjol från MQ och tshirt från Zara.
 
Vi var på museeum den sista lektionen som var fruktansvärt tråkigt. Hade hellre suttit i skolan to be honest. Vi slutade senare än vanligt så kom alltså hem senare också. Men nu borde jag plugga lite men det är ju alltid lika svårt att börja, så började kolla på The Croods istället! Haha den är faktiskt braa.
 

Bra avslut på en helg

Gick ut på enpw vid halv 8 och gick i ca 50 min. Trodde jag hade gått i över en timma men gissar att jag gick en aning fortare eftersom jag gick i rud som inte har lampor överallt hehe så det var väldigt mörkt. Men tycker verkligen om att gå med hög musik i öronen. Men nu har jag duschat och sitter nu och dricker te och åt precis en clementin! Det var längesedan, men det är ju i juletid dom smakar som bäst. Nu ska jag nog sätta på en film och krypa ner i sängen och somna till den. Blir en tidig kväll helt enkelt, men det är viktigt med sömn!!
 

Senaste

 

Blev mycket bra

Det blev en väldigt bra kväll igår till slut!! Malle och Palmen kom till mig runt 8 och så fixade vi oss och pre-partade lite för att sedan åka till Malles kompis i Hovås. Och så hoppade Maja på bussen som vi redan satt på! Johan hette han som hade festen för han hade fyllt år, och så kände Malle några mer men för mig var det bara nya ansikten så det var kul! Vi hade som sagt väldigt kul och alla var jätte sköna så det var awesome. Det enda negativa som egentligen var kul var att Malle puttade i mig i hans pool.... Dock ganska givet att någon skulle i poolen, men sen hämnades jag på henne haha så kul. Jag hade ju kläder och skor på mig så jag blev pretty blöt men som tur var hade Maja aka ängel/räddare i nöden med sig ett extra linne och kofta så det löste sig finfint. Sen åkte jag, Malle och Palmen hem och sov hos Palmen.
 
Vi vaknade rätt tidigt, åt frulle med Palmen för hon skulle jobba men jag och Malle var kvar och såg på film. Vi såg The Holiday! Hade ej sett den men åå så bra den var! Jude Law ser ju bara för bra ut i den filmen alltså.... Men sen kom Palmen hem igen och så åt vi lite gott och sen åkte vi hem. Resten av denna dag ska jag ta det lugnt, tar nog en pw ikväll när det är lite svalare haha..
Jag hade mango+mango och malle hade hallon+hallon. Måste matcha vettnii;)
 
Hoppas alla som kan rösta röstar idag! För den som inte röstar kan ju inte klaga på resultatet, right? Om jag själv hade varit 18 hade jag inte vetat vad jag skulle röstat på dock så det känns bra att jag har 4 år på mig att skaffa mig en åsikt. Men det som är aktuellt nu kommer antagligen inte vara aktuellt om 4 år, och detta val sägs ju vara extra avgörande. Många tror ju att det blir dom röd-gröna som vinner. Spännandespännande.

Oklar med stort O

Dagen började tidigt igår för att jag och Palmen åkte till Allingsås för att intervjua min konfa präst till ett religionsarbete. Jag var rätt nervös innan vilket var onödigt för det gick jättebra och det var roligt och lärorikt. Om man får öva på att intervjua så att man blir bra på det och ställer automatiska följdfrågor så tror jag det kan vara et sjukt roligt jobb, att intervjua alltså.
 
Sen åkte vi till skolan för en lektion. Efter det åkte vi två hem till mig och åt mellis för att sedan möta upp resten av gänget på torget för att handla mat. Malle skulle göra förrätt, Linnea och Maja huvudrätt och jag och Palmen efterrätt. Allt blev väldigt gott så det blev lyckat. Jag kom hem vid 3 så har varit ganska trött idag. Men vid 1 idag gick jag och plockade upp Mallan så gick vi till järntorget och sedan hem via Slottskogen. Det tog ett tag och var väldigt varmt, men det var skönt att gå.
 
Nu är planerna oklarare än någonsin men det löser sig antar jag haha..
Min lunch idag. Riktigt namnam med keso på, och gjorde en drömgod smoothie.
Förutom promenaden så har jag suttit i mammas fåtölj, mycket viktigt att få med det för hon har företräde till den av någon anledning men nu är dom ej hemma hehe, och bara kollat netflix och läst min engleskabok.
Njut av ledigheten och ha en bra kväll peeeps.

Idag

Gick i skolan idag som alla andra dagar. Därför är inte bloggningen så bra för vet inte riktigt vad jag ska skriva, men men. Dagen idag var iallafall helt okå. Rätt lång och slutade på EspressoHouse med Maja, Jennifer och Alexander. Vi satt där en stund och åt mellis och snackade. Sen så fortsatte jag och Maja mot stan och gick i lite affärer, sen var hon tvungen att gå men jag forsatte och fick med mig tre basic tröjor som man, enligt mig, inte kan få för många av.
 
När jag kom hem runt halv sju trodde jag att jag skulle svimma av hunger så slängde i mig lite nötter och gav mig sedan ut för att träna. Var inte ute länge alls, körde lite intervaller och styrka. Men känns bättre att ha gjort något än inget alls. Så middagen som jag precis åt upp satt för jäkla fint. Nu väntar idol och sen ska jag läsa, och sedan är det ph.
Invigde min polo-poncho idag från Gina. Väldigt mysig men alltid lite ovant med en högre, tajt krage. Sen så hade jag en tajt svart kjol från H&M. Bilden till höger är på Maja, tyckte hon va lite ball i Alexs jacka:P
 
Men just nu så vill jag vara i NY och gå på NYFW likeee really much #ylva. Nej men alltså det är drömmen. Dit ska jag innan jag dör.

Grått och gosigt

Har haft helt okej dag i skolan. Hade en presentation av folkpartiet typ, no biggie för det var väldigt avslappnat! Sen så var vi kvar lääänge i skolan i väntan på military så då pluggade vi lite. 

Military var ej att leka med idag... Jobbigt och lerigt så det var gott med mat nu kan jag säga.
Tröja från Kling och klänning från Gina.

Ootd

Inte hänt mycket idag. Mötte mallan på gymmet och var där en stund. Det var typ det...

Såhär såg jag iaf ut idag, fast hade converse istället.
Klänning och jacka är båda från zara!

Lite om Kräftskivan

Igår blev faktiskt väldigt lyckat måste jag säga! Malle, Linnea och Jennifer kom till mig någon timme innan pch hjälpte mig in i det sista och ställde iordning allt osv. Sen kom alla runt 6-7. Vi blev sammanlagt 14 tror jag. Men jag hade iallafall väldigt trevligt och hoppas alla andra oxå hade det! Vi åt och sjöng och hade allmänt bra helt enkelt. Vi hängde här hela kvällen och sista tjejerna gick nog runt halv 2 skulle jag tro. Men Maja, Malle, Linnea och Jennifer sov här så det var myyyss. Dom hjälpte mig städa idag också så väldigt tacksam för det. Men vi vaknade här, städade, åt frulle och hängde sedan i soffan till typ klockan 3. Riktigt degig men nice dag. Tills ja började plugga från 4 tills 9.. Blä vad tråkigt. Men nu är jag klar och kollar på DM.
 
Detta är lite preview. Väntar på Malles systembilder istället. Men som sagt, här är ett sneakpeak.
 
 

Nu börjar det bli på riktigt

Glömde faktiskt helt av att blogga igår, men gjorde ingenting speciellt. Hade Military på kvällen och jesus vad det var jobbigt. 
 
Idag däremot fick vi prova och göra våra studentmössor....! Kan inte fatta att jag har gjort MIN studentmössa?? Kan inte förstå att JAG ska ta studenten. Känner mig fortfarande inte där, om man säger så. Att jag skulle bli 18 iår och sen ta studenten? Känns galet. Vi blev så taggade när vi satt där och fick designa mössorna. Men jag valde liksom en ganska vanlig, hade inte lust att spexa till den och betala typ 2000. Alla linjer har ju olika färger på banden och samhäll var blå och det tyckte jag var fint. Sen valde jag mitt namn i guld osv + en awesome detalj som bara var tvungen att finnas på mössan.
 
Efter skolan så gick jag och Jennifer en liten stund på stan för jag skulle hämta ett paket på zara. Alltså deras kläder detta år är to die for. Ville prova allt. Sen sov jag på bussen ända hem. Blev ritkigt trött. Men nu på kvällen blir det städ och förberedelser inför kräftskivan jag ska ha imon:D Har aldrig middagar eller liknande, men plötsligt händer det.
Kanske visar bild på innehållet, om jag orkar ta bild thehe..
 

Har inte haft flow idag

Idag blev en väldigt lång dag i skolan med långa lektioner. Började 8.30 och va i skolan till 16. Slutade dock 15 men jag och palmen gick och köpte mellis och sen gick vi tillbaka till skolan och satte oss ute på gården och åt där. Sen va planen att jag skulle träna men hade glömt sport-bh och ärligt går det inte att träna utan... Så jag åkte direkt hem till Mallan. Men bussen var inställd (första gången min buss var det) så jag fick ta vagnen men det blev stopp för vagnen framför funka inte.... Västtrafik i mitt hjärta<3 

Men vi hade inte setts på ett tag så vi sa att vi skulle plugga och laga mat idag. Det blev att hon lagade maten och jag såg på, as usual hehe... Men det blev asgott så nu är jag väldigt mätt.

Här är lite snaps från idag:
Första gången jag köpte kaffe på Hemköp efter 2 år på skolan där alla köper kaffe där ifrån... Mycket bra beslut för det kostar bara 10kr och var fett gott, fett värt helt enkelt. Till det kommer alla mina tior gå.
<3
Kyckling och rotfrukter i ugnen. Rödbetor i ugn var såså gott. Aldrig riktigt ätit rödbetor men säger att jag inte tycker om det. Men antar att det är skillnad på inlagda i burk och färska.

Nu pluggar vi det sida och ska se på idol. Hajdo.

I want you nana

i want you
 
 

Nyans

Hade två lektioner idag från 9.40 till 12.20 och slutade efter det. Så himla underbart. Fast satt kvar ett tag och försökte plugga matte men det gick längre än åt skogen. Fy, varför ska det vara så svårt??:// 

Kom hem för ett tag sedan och har nu ätit. Kollar på Devious Maids kollar jag på också och sen blir det military!
Vi var rätt lika idag. Jag å Palmen hade klänning och stickat och palmen å Maja var gråa och svarta hihi.
Klänningen och jackan är från Zara och den stickade är från Samsoe Samsoe.


Frukost

Älskar att börja sent så man slipper stressa. Hela dagen blir så mycket bättre. Ska gå till bussen alldeles strax. Denna dagen är kort så det är nice.
Min frulle idag! Ägg har verkligen blivit standard- så gott.

Fint för öga och själ

Mmmmm.. 350 sidor Elle+ Trendbibel och 460 sidor Vogue. Älskar.

Ny vecka och ny månad

Jahopp, då var det redan september. Har inte hunnit tänka så mycket på det men det är liksom månad 9 av 12, liksom inte alls långt kvar av 2014?? Haha skämt å sido, det är ju fyra månader och det är en ganska lång tid ändå och jag känner att det får ta sin tid, vill inte stressa och längta förbi den, måste leva i nuet guys, carpe diem ya know. Lol.
 
Iallafall, vid lunch idag fick jag reda på att vi inte hade våran sista lektion så då blev dagen mycket bättre. Efter skolan så tog jag, Malle och Palmen vagnen in till stan för ett litet akut ärende och sedan satte vi oss på Franks så jag köpte kaffe. Kostade ynka 26kr för en ganska bra storlek på take-away mugg, så det tyckte jag om. Gott var det dessutom. Sen kom Linnea också. Vet inte riktigt hur länge vi satt där men det blev nog ett tag för vi fastnade i en vild diskussion som inte ledde till så mycket men jag kan säga att åsikterna var inte enade. Sen åkte vi upp till Stadsbiblioteket för att låna engelska böcker som vi ska läsa i engelskan. Ständigt dessa böcker... Har sagt att jag ska börja läsa idag men slår vad om att jag kommer sitta där dagen innan med 100 sidor kvar... Typical alla typ haha.
 
Efter det så var klockan 16 och då gick jag till gymmet och var där i en timma. Kom hem för en timma sedan så har duschat och ätit nu. Funderar lite på vad jag ska göra. Tänkte plugga matte men funderar på att skjuta upp det tills imorgon. Och imorgon börjar Military!! Yeeey taggaa.
Btw, någon som vet hur man får bort den otroligt fula reklamen som pajjar allt? Alltså det är ju en över och en under headern? Skitfult. Vet att jag klistrat in någon reklamsak i hopp om att tjäna pengar (lol) men vill ta bort det, men kommer inte ihåg vart jag klistrade in det. Så om någon vet plssss help meee.