A drop in the ocean

Halloojj!
Har vart hemma nu nån timme! Efter folkdans övningen så åkte vi och åt i bamba, sen så åkte jag, Siri och Caroline till lite affärer och sedan åkte jag in tbx till stan, köpte ett par byxor och mötte tessa och Malin så åkte vi hem tillsammans. Och nu ska jag om en timme åka hem till en tjej i min klass med några :)


Asså ni måste kolla!!

Det går ett program på 1:an nu från
21-22 som heter Historieätarna..! Asså det är faktiskt as kul och intressant. Skådespelarna är as roliga och Björn Gustavsson är med ibland❤ Men det krockar med revenge så får lixom sappa fram och tillbaka haha!


Folkdans

Gó kväll.

Va i skolan idag från 10 till 5. Eller vi har inte gympa på skola utan i en gympa sal som ligger typ 5 min från skolan! Där var jag från klockan halv 2 cirkus till 5! Det var fotbolls turnerig! Min klass mötte ett lag från tvåan och ett från trean, vi vann!! Tror jag..

Imorgon ska vi vara i gympa salen i 2 timmar och öva folkdans, 10-12, slutar efter det. Vi ska ha uppvisning på måndag i svenska mässan! Haha kommer ändå bli ganska kul!


Min dator funkar inteee

Jag sa ju att det skulle bli mycket bloggning idag och outfit och grejer, men jag kom hem nu och nu är det mörkt så nu blir det inga snygga bilder + att min dator vill inte koppla upp sig på internet!! Det har varit så ända sedan igår kväll. Får damp.
 
Vi har haft typ 100 håltimmar denna veckan och idag hade vi en till.. Så jag, Sofia, Lovisa och Siri åkte till SoHo och fikade och sen till en liten cupcake butik och köpte Macarons hihi. Så gott.
 
Sen så kom Irma till min skola så gick vi och mötte Tessa, Malin och Frida. Så åt vi på dånken. En riktig gotte-dag. Men det är ju trots allt lill-lördag.
Hot Chocolate med grädde och marshmallows på SH.
 

Jag gillar verkligen inte vinter.

På vintern så blir jag så himla torr. Min hu i ansiktet, mina händer, mina naglar till och med blir torr och typ delar på sig och ah, men min hy är i stort sätt torr året runt men vintern är definitivt värst.
 
Men imorgon mina vänner lovar jag att blogga bättre och lägga ut den klassiska "dagens outfit" haha.
 
Nu ska jag äta något eller dricka te, eller både och.

Elsa Hosk

För er som inte visste, hon är svensk. Och det var en till svensk tjej som var med och gick i VS fashion show i år.

I feel pain...

Jag har numera ont i magen hela tiden och jag har haft ont i huvudet i ca 1 vecka nu. Jag vet inte va det kan bero på...
 
Som sagt så blev det inte nån bloggning idag heller. Så det blir ju mest bloggning på kvällarna och lediga dagar. Men nu ska jag i alla fall sätta mig och plugga Filosofi. Läser ni det ämnet? Det kan vara ett av de mest flummigaste ämnena jag läst. Bloggar meja sän.
 
Hihiho jag är ju för söt.

Goodniight❤


Det är alltid någat man vill ha.

-MBMJ

Jag är ju bäst på att uppdatera.

Jaa eller vad tycker ni? Men jag har inte varit hemma på hela dagen, eller jag kom hem runt halv 8 och har pluggat spanska sedan dess. Men jag skulle börja idag i skolan då 9.50 så kommer jag till skolan, så är den lektionen inställd, sedan även den lektionen efter bamba så jag började igen 12.55.. Fatta hur länge jag skulle kunnat sova idag? Och det var halvklass första lektionen så vissa kunde ju stanna hemma till lixom 12.. But well well. Hade engelska redovisning då den första och sista lektionen idag, gick la sådär.
 
Och efter skolan så skulle jag åka till ett ställe och plugga i stan så kommer jag dit så har Amanda och Malin köpt kladdkaka, tårta och godis! Eftersom jag fyllde år igår då! Så åt vi det tillsammans och med några kompisar som går i Amandas klass! Det var dagens höjdpunkt, absolut! Såå fiina är dom! Love them! Sedan pluggade jag där till halv 7 och sedan gick jag och Malin i lite affärer på vägen till bussen! Det var i stort sätt min dag.
Kanske kanske kanske bloggar sen. Adiooos

 

Snart är dagen sluut.

Förlåt att jag inte bloggat nästan alls idag! Har seriöst haft fullt upp! Efter inlägget jag gjorde innan idag så åkte jag och hämtade min present, en iiFån 5! Snacka om att det är stor skillnad på den och 3an. Sen så kom släkten hit så åt vi, en massor. Och sedan dess så har jag fått ihop en någorlunda okej redovisning..eller? Haha kommer ju gå åt skogen!

Fick denna forever-ringen oxå! Från Kenza för guldfynd eller hur man säger. Dock har typ mitt finger krymt sedan jag provade den! lol
Men nu ska jag se klart på beck och sedan öva lite på redovisningen. Sov så söött!

Weehooo!

Grattis till mig själv dårå! Hehehe. Jag är den som fyller år sist av mina vänner typ, tror jag. Så nu e jag oxå stoooor!!
Google sa till och med grattis till mig! Först tänkte jag men shit e jag typ känd eller nåt? Jag kanske är med i en kinesisk serie typ? Men sen så kom jag på att det är bara på min dator det är så för jag har ett konto på google där det står när jag fyller år osv så det är därför hehe! lol

Jul på Liseberg.

Alla bilder är Linneas! Och Tessa och Malin var oxå määd!
Pusss

Tips.


Ska in i en sköön dusch. Sen blir det nog lite glee, kanske eventuellt lite plugg. Troligt vis inte hahal Sen ska jag på jul på Liseberg! Så mysigt, abslut en höjdpuknt med vintern.
 
 

Hon e back.

Linnea älsklingen har börjat blogga igen! Kolla in den genom att klicka on da bild:


 

Exakt 4 veckor.

Det första jag ska göra när jag kommer fram är att åka straight till Victoria's Secret. När jag var i usa för typ 3 årsedan tror jag det var så var jag inne i en vs butik men då visst jag inte vad det var. Haha lolzz.

Take me to summer paradise.


Fett snyggt.

Vill så ha, tycker det är sjukt snyggt. Fast kanske inte på läpparna haha, fast det e ju ballish det mäd.

Runda brillor är balla.


 
 

50 squats, 50 situps.

Avslutade kvällen med 50-50. Min nya metod då, haha. 50-50! Jag har lärt mig oxå att man ska hålla inne magen när man gör situps, för om man trycker ut magen så bildas musklerna på fel ställe typ, något sådant var det. Men det är ganska gött att gå och lägga sig aldelles mör i kroppen, tror man somnar bättre då. Jag såg även på typ ett halvt glee avsnitt innan men jag somnade.. Jag har varit så trött denna veckan så det ska bli såå skönt att sova ut imon!!
Datt aaaaasss.



Ingen som har en extra biljett kanske?


Myys favoriter.

 

Simple.

Hääjsan!
 
Nu har jag varit hemma ett tag och ätit, pizza faktiskt. Gott för stunden, men ångrar mig ganska snabbt efteråt... Men i alla fall, idag efter skolan så mötte jag upp Madde och Malin, dom mötte upp majj på skolan. Fast Madde går oxå på Rudebecks och Malin på Kitas. Så vi gick och fikade och satt där och pratade ett bra tag. Sen gick vi och leta efter mobil skal till Madde. Sen åkte vi hem till Madde, typ 3 hållplatser, hon bor i en as fiin lägenhet vid järntorget! Så himla mysitgt! Så var vi där och bara pratade om typ allt möjligt. Sen bar det av hem och nu sitter jag här och ska klar göra min plan för ikväll. Fast jag har ingen ritkig plan men ska snacka med några budds nuu.
 

 Tröja- H&M, Byxor- Dr. Denim, Kofta- Odd Molly och primes till det.
 
Får se om det blir ett natt-inlägg. Kanske ska ladda ner bloggappen men den sägs att suga så får se om det e värt.
Adios!

I would like to wear plateau.


Off 2 school

Godmorgon! Jag måste åka så himla tidigt hem ifrån mig för att komma i tid till skolan. Men jag kommer lixom en halvtimme förtidigt typ oxh om jag tar en senare buss kommer jag typ 10 min sent, sjuukt jobbigt.
 
jag skulle oxå säga att det kommer kanske inte vara så jätte mycket typ mobilbilder dels för jag tar typ aldrig några men det är för den suger, jag har en 3Gs och den akmeran är inte bra och typ slut på minne.. Men jag hooppas på att få iPhone 5 i födelsedagspresent så då blir det mycket bilder.
 

Man kan ändra sig, snabbt.

Det skrev jag på min förra blogg..? Fick dåligt samvete att jag skrivit så om dom. Vad tänkte jag? Aa men jag var ung och dum. Haha lål.
 
Var förrästen ute och sprang/gick med mamma och pappa igår, gjorde squats och en annan rump/lår övning och sittupps. Gjorde det även lite tidigare idag och det känns alltså. Så om ni inte hinner åka någonstans och träna så gör det hemma! Suuper lätt.
 
Men nu måste jag sova. Nattii, om det är någon som har hittat hit än.
xo

Halloo!

Hääj på er! Jag heter Julia och jag fyller 16 om tre dagar, så på söndag. Jag bor i Göteborg och går på Sigrid Rudebecks gymnasium i Göteborg! Jag trivs så bra så. På fritiden så gör jag det en 16-åring brukar göra typ. Tränar gör jag oxå! Köpte gym kort för kanske två veckor sedan så jag försöker att träna då jag hinner.
 
Jag är väldigt intresserad av mode, aa som kläder och även inredning. Jag skulle villja jobba inom den industrin när jag blir äldre och bo utomlands, som New York, hehe. Och jag älskar USA så jag skulle så gärna villja flytta dit när jag ska börja tvåan, men är ganska sent ute nu. Men jag ska i alla fall dit efter gymnasiet.
 
Jag har haft ganska många bloggar hit och dit men jag hoppas att jag inte tröttnar nu. Men om det någon gång skulle vara dålig uppdatering så kolla in på min tumblr där det är bara bilder, från weheartit och mina egna! www.fluffylifestuff.tumblr.com.
 
Jag älskar även att se på serier!! Kan vara någotbav det bästa som finns! The Vampire Diaries och Pretty Little Liars, the best alltså! Och även One Direction och Justin Bieber, hihi, jag är änna en riktig tönt.


Detta är inte jag då om någon skulle tror deeet, men det är seriöst mitt mål. Hon äger lätt en av de snyggaste kropparna on earth!
 
Men hoppas att ni fortsätter att läsa!
xo
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.