Byxor

Jag tycker verkligen att de flesta affärer har fått in snygga byxor, alltså inte jeans utan brallor. Så jag är väldigt sugen på att shoppa massa sådana. Trivs inte bra i jeans alls faktisk så föredrar byxor som sitter lite mer slappt om ni förstår. Eller dr.denim, skönaste ever. Men dessa hittade jag på Zara och älskar verkligen de ljusa färgerna på de leo-printade byxorna. Var väldigt skeptiskt till leopardmönster men det är mer det typiska ni vet? Men när det är svart/vitt eller andra färger tycker jag faktiskt att det är fett snyggt så vill ha de tre nedan som är åt vänster.
 
Vill även ha ett par skinnbyxor men vet inte riktigt hur jag vill ha dom, de pösiga från zara var balla men tror inte dom skulle sitta snyggt på mig om jag inte va pinnsmal som modellen vilket jag inte är. Så om jag skaffar mig ett par skinnbralls vill jag nog ha dom tajta eller snyggt pösiga/slappa. Jag har en snygg bild i huvudet men det är lite svårt att få ner i ord.
 
pants
 
pants by juliajill featuring grey pants
 
Alla är från Zara. Zara har så sjukt mycket snygga vårkläder. Kär i nästan allt.

ATM

Idag har jag inte gjort något speciellt. Stirrade på mitt plugg i säkert 2 timmar innan jag rörde vid det. Sen åkte jag till gymmet Malzz och sedan åt vi grillat hos mig. Första gången i år då. Dock blev jag besviken för det var för mycket fett i köttet och det klarar jag verkligen inte av. Men annars var det gott.
 
Nu så sitter vi hos Mallz och planen var tragiskt nog att plugga men jag kommer ju då aldrig komma igång. Malin är dock flitig och pluggar. Cred till henne. Vi kollade också på det nya TVD avsnittet och jag fattar verkligen inte något av det som händer haha jag har tappat tråden.
 
Detta åt vi och det var goooootttttt.
 
Och vädret idag?? Så fint! Var dock inne största delen av dagen men igår var det såååååå varmt, love it. Hoppas det är det imorogon med så kanske man kan klämma in en promenix.

Hello

Igår så började jag, Maja, Jennifer, Malle, Linnea och Astrid kvällen med att äta på en grekisk resturang som hette Athena som låg mellan Bergakungen och Avenyn. Det var riktigt gott! Åt kycklingspett som var namnam. Efter det så åkte vi till Majas lägenhet och var där hela kvällen med lite fler. Jag var egentligen inte på humör men jag bestämde mig för att följa med dom och det blev bra:) På vägen hem dock.. Asså aldrig sett så mycket spyor, det var spyor på bussen, i liksom hela gången. Fyfan, kul för den som fick städa det.. Or nah.
 

Kommer nog aldrig tröttna

Ni vet ens listor på spotify, man har ju låtarna på sin lista för att man antagligen tycker om dom men ändå så byter man låter heeela tiden? Jag gör det iaf. Även om jag är cp trött på vissa låtar så vill jag liksom inte ta bort dom. Jag starrade ju den av en anledning så känns dumt att ta bort den stackars låten. Hehe så tänker jag. Men om det är låt som jag kom på nu att jag aldrig byter ifrån när den kommer på shuffle så är det WMYB
 
Kärlek till denna låt haha.
 
Det känns också som att spotify känner av vilka låtar jag liksom väljer att lyssna på för dom låtarna kommer hela tiden på min spotify så då tröttnar jag ju på dom så det är ju segt nu men bra då jag tycker om låten haha. 

Blogga i skolan när jag borde göra annat

Jag har kommit på att jag alltid bloggar när jag borde göra annat, aldrig när jag har tid. Då gör jag ju annat. Men iaf, har haft med min dator till skolan nu i tre dagara och kom på att då kan jag ju blogga häär eftersom jag ej har internet någon annanstans.
 
Jag tänkte blogga igår om i tisdags då det var våffeldagen för det är väl det mest händelserika som har hänt sen sist jag skrev. Då åkte jag, Malle och Linnea hem till Palmen och gjorde våfflor som var så jävla gott herregud vad våfflor är underskattat. Vi plugagde matte oxå till vårt matteprov senare idag som kommer gå ännu längre än åt skogen:)
 
Nu ska jag vara dutti och plugga hajdo.
 
 

Scones

Vid 18 så åkte jag till Mallz där hon och Amanda väntade! Inte träffat Amanda på ett tag så det va mys<3 vi åt iaf scones med olika pålägg och frukt. Namnam så underbart med scones. Det, glass och kanelbullar skulle jag kunna leva på:))


Får snåla

Godkväll från en väldigt tröt julle. Internet hemma funkar inte och på mobilen tar det snart slut så därför är bloggningen så dålig, får snåla lixom. 

Meeeen, igår så var vi hos Philip som hade fyllt 18 i fredags! Det var riktigt kul! Kvällen allmänt var fett rolig men aa lite snett gick det ju för vissa haha men nämner inga namn;) men det är så det ska vara. Vi sov iaf i lägenheten och åt najs bake frulle idag med. Jag kom hem typ 2 och skulle plugga men somnade några gånger så det gick ju sådär. Inte varit såhär trött på länge.
En bild när vi var på väg. Resten av bilderna håller vi nog för oss själva..

Något jag gärna gör om

Åkte till gymmet idag så jag var där strax efter 8 och mötte Mallz där. Vi var nästan ensamma där och det va såå skönt. Lätt bästa tiden att träna+ att man kom hem kl 10! Då har man ju hela dagen framför sig! Så nu pluggar jag så gott jag kan för there's no motivation at all... Dricker te, iaf för jag har ont i magen och inbillar mig att varmt i/mot magen hjälper haha.


Today's look




Hehe

Jag är änna lite velig. Jag tycker det är kul att blogga egentligen men inte när det inte är från min dator. Hatar pappas dator så det är därför jag inte har bloggat + att jag har pluggat och det måste jag göra i två veckor framåt så det är därför det kommer vara lite dött. Och livsmotivation var väl lite att ta i i förra inlägget men jag var fett depp då haha.
 
Men iaf, idag efter skolan så tog jag en mysig och god fika med Maja, Jennifer och Astrid. Kanelbulle på condeco mmmmmmmmmmmmmmmmm. Aa så god var den i min hungriga mage. Sen kollade vi i lite affärer och seriöst mango och zara....!!! Ärligt vill ju nästan ha aallt. Men får spara mig till London annars kommer jag ju vara pank där. Men det lär bli svårt. Detta var iaf några fina plagg jag såg inne på mango + lite jag såg nu på hemsidan.
 
mango
 
mango by juliajill featuring a chiffon blouse
 
Kjolarna var mycket snyggare irl, slitningen på jeanskjolen var peerfekt.

Glada tankar

Kommer nog inte vara här på ett tag. Kanske skriver när jag hittar livsmotivationen igen om det ens händer.

Vill ha

Yoko Yap 900kr

Blev visst idag

Glömde av att blogga igår + att internet hemma är super långsamt så det blev aldrig av:P Men nu så.
 
Måste bara förklara när jag skriver lägenheten så är det Majas lägenhet, det har liksom blivit ett place där vi hänger så då säger vi lägenheten haha så det är alltså inte min:p
 
Men iaf i fredags så åkte jag först till lägenheten för att möta upp Maja och Jennifer och sen mötte vi upp Linnea och Eve på kors så åkte vi till Malle. Vi gick och köpte pizza och Maja hade köpt huur mycket godis som helst såå lite illa mådde man ju hehe. Men vi åt iaf och hade det kuul och planerna var egnetligen att några peeps skulle kommit till Malle men det blev att vi åkte tillbaka in till stan igen till Axel där dom vaar. Så det blev lite fram och tillbaka men kvällen blev bra och rolig. Skulle egntligen sovit hos Malle men jag, Linnea, Jennifer och Maja sov i lägenehetn ist och åt riktigt go dagenefer frukost haha. Sen så fick vi en ide att gå och köpa ännu mer godis så då gjorde vi det haha..
 
Haha vodka-pong... Har man inte beer så får man ju lösa det på annat sätt haha. Mitt lag vann btw:ppp
Haha så himla rolig personal på pizzerian. Dom måste ärligt tro att vi var helt pantade. Men dom ville ta en bild med oss haha lol #turister
Frukost
Lunch.. Vääldigt näringsrik kväll och dag må jag säga.
 
Resten av lördagen kollade jag på vänner, sov, åt, och sov:)
 
Nu ska jag plugga och sen blir det nog en promenix med mam eller om jag ska försöka springa/jogga. Känner att nu är jag äntligen frisk, det har tagit sit lilla tag kan man säga.

Thank God it was friday yesterday

Är på väg hem från lägenheten som vi har degat i fram tills nu! Har lite batteri så bloggar när jag är hemma.



Alltså can't wait

Stannade lite extra länge i skolan idag för jag, Malle och Linnea kollade på det nya pll avsnittet..!!! Ni som inte ser på Pretty Little Liars förstååååååår nog inte hur mkt vi pll-följare vill att det ska bli nästa tsidag/onsdag för herregud vad alla våra frågor kommer bli besvarade, hehe lool men ärligt så spännande och allt kommer avslöjas nästa vecka.
 
Vi gick iaf till espresso house och köpte melliis, yoghurt med honung och hasselnötslatte, mmm. Lite får man ju unna sig, inte för att jag inte unnar mig hahah.
and yes they are pretty<33
 
Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag borde plugga men 99% av mig vill se på Vänner istället såå får suga på den karamellen tills det blir för sent för att plugga så jag gör det imon, så funkar jag jao:)
 
Glömde sport-bh så bangade gymmet för det är fan inte kul att träna i vanlig bh nej tack.

Lite från min Polyvore


Är verkligen sugen på att köpa en svart bomber, det hade suttit fiiiint.

Rosa och bf

Jag nämnde förra veckan att jag hade köpt ett par bf-jeans men att jag hade beställt ett par oxå och jag behöll dom jag beställde! Dom är mer ljusblå och lite mer slitning.



Onödiga dagar

Idag börjar jag kl 13.10 för att göra ett prov jag missat annars hade jag varit ledig... Lite sääägt sådär. Igår började jag också kl 13 för våra lärare håller typ på med GA tror jag så det är därför. Men det är skönt. Igår var jag ute och gick på morgonen och tränade lite hemma, tränade lite innan idag med för efter skolan så ska jag pw:a med Mallz så så fick det bli idag. Imorgon tror jag faktiskt jag ska ta mig till gymmet, inte varit där på en månad skulle jag tro. 
 
Nu försöker jag plugga till provet men jag har pauser hela tiden och snart måste jag äta lunch så det går ju sådär. Haha asså jag har de sämsta diciplinen någonsin, borde få pris.
Detta är från i söndags men jag önska det var nu.. Det var så gott med jordgubbar, fick såna summer feelings. Längtar tills det är svenska jordgubbar man köper mmmm.

I wanna make money while I sleep

Ni förstår nog inte hur mycket jag behöver ett jobb för mina inkomster är liiiiiite mindre än mina utgifter och om man säger så. Asså jag har inget jobb vilket betyder ingen lön vilket betyder inga pengar (månadspeng å barnbidrag men det kommer man inte långt med i vardagen) och inga pengar betyder inget kul. Det finns så mycket jag vill göra i sommar och planer börjar dyka upp men jag kommer inte få det att gå ihop ekonomiskt. 

Jag kommer ju inte få ett jobb bara av att sitta å skriva detta så inom den snaraste framtiden så ska jag ut med mitt cv och bomba stan, typ.

Malle sa idag i skolan att det skulle komma feta artister till bråvalla i sommar och herre guuuud vad jag vill dit. Det är en grej jag skulle vilja göra i sommar.
Den svarta effekten får en att se så annorlunda ut, wierd menmen det gjorde denna bild finare så why not.

Well hello


Över Valborg så åker jag, mam och Sis till London:)) looking forward to it very much

Myckät bra


Vårigt

Jag gick och mötte upp Mallz vid 11-ish och så gick vi till brunnsparken. Det tog nästan 1h och det blev 5.6km. Men det var gött och inte lika jobbigt som jag trodde. Tror det är bra att ta det lite lugnt nu när jag varit sjuk men ska ändå försöka träna så mycket som möjligt i veckan. Men vi tog bussen tillbaka, någon gång kanske man orkar gå fram och tillbaka! Då blir det ju 1 mil.
 
 

Sool

Fint väder det är idag!! Då blir man lite glad även fast jag inte tycker om när det är sol när man ska va inne men nu, eller sen, så ska jag uut. Jag fråga om Mallz ville joina på en promenad in till stan typ järntorget! Jag är sugen på att gå långt och är så trött på ruddalen så då kom jag på det:p
Grapefrukt är sååå gott om ni inte redan visste det!! Det är bra att börja dagen med det har jag läst.

OSTNB

Började kolla på Orange is the new black när jag va sjuk och har nu sett första säsongen. Serien är ganska annorlunda eftersom den utspelas i ett kvinnofängelse men jag tyckte den va bra! Typ som prison break fast det är tjejer och dom ska ej rymma. Det finns bara en säsong än så länge och tror den andra skulle ha premiär i juni men inte säker. 
 
Jag såg den på Netflix och såg där nu att Friends finns och funderar på att börja kolla på det. Alla har ju typ sett det och säger att det är jättebra så får kanske give it a try. Alltså Netflix är så smidigt om man jämför med streaming för på Netflix så kommer lixom nästa avsnitt automatiskt. Men något som suger är att oftast finns inte alla säsonger://
 

Gottedag

Efter skolan igår så åkte vi till yoghurtbaren och det var namnam. Dock var det fett fullt så vi fick stå inne/ute. Jag stör mig verkligen på folk som har ätit upp och bara sitter och glor när dom ser att folk vill sitta. Jag vet ju själv när man är å fikar så går man ju inte dirr när man ätit upp just för att man umgås ju och snackar så man kan ju sitta hur länge som helst, men inte där på yoghurtbaren + dom som gjorde detta igår var barn. Haha vi lackade typ eller asså inte på dom men vi försökte ge dom arga blickar. Haha asså man kan la sitta där hur länge man vill men det är inte så mysigt där och det känns som att man verkligen är där bara för att äta upp sin glass. Men det ska ju öppna en till mer centralt i gbg som dom sa skulle vara större. Kan tänka mig att man kommer hänga där en del i sommar. Fast det är så dyrt haha helt stört.
 
Sen så gick vi i lite affärer och jag mötte upp Mallz så gick vi å köpte present till min lil sis och sen åkte vi hem till M och sen till mig. Vi köpte grönsaker och dipp och sen kom Nea och då kollade vi på let´s dance. Det var mysigt och kul att träffa Nea som jag inte träffat sen innan valT. Men jag somnade dock för jag var jäättetrött. Sen när dom hade gått somnade jag vid 00 hehe.
 
Hahah asså dessa bilder, det var inte en enda där alla kollade in i kameran så det fick bli denna jag lägger upp, haha Linneas halva ansikte sorry for that vännen<3333
Malins snap var den enda bilden från igår kväll, jag fotar väl ändå för bra.
 
Idag så ska vi ha släktkalas för emma och har en lite oklar kväll men det blir nog bra. 

6/3

Idag har varit en låång dag men den är ännu inte slut för min del. Sitter och pluggar och kommer mog göra det ett tag till. Har italienska prov imorgon så jag hade behövt plugga hela eftermiddagen men jag "offrade" den för fika och bio. Men det var värt<3 Jag mötte Mallz så tog vi oss till condeco avenyn där Amanda var. Käkade the classic condeco macka och sen så delade jag och Mallz på en semla yes we did. Men no regrets eller lite kanske, wellwell. Vi såg iaf American Hustle som jag egentligen inte visste vad den handlade om utan jag ville sen den för att Bradley Cooper och Jennifer Lawrence var med men den var inte så bra. Måste erkänna att jag faktiskt somnade...:// Men den var väl lite små rolig och spännande då och då men ingen film man behöver se på bio.
 
Nu måste jag fortsätta pluggaa, ciao.
Päron bonaqua by the way är så good, tips om man är suget på något gott haha.
 
 
 
 

Vår

Nu eller snart så är det vår och jag vill ha en ny vårjacka. Vet inte riktigt vad jag vill haaa men något sånt här typ. Hehe kanske inte den metall/guldiga men det hade varit ballt.
 
Untitled #157
 
Untitled #157 by juliajill featuring a biker jacket

A day

Kom hem vid halv 5 och satte då dirr på det nya PLL avsnittet! Så spännande nu och tror det bara är två avsnitt kvar av hela serien... Kommer ihåg när jag började kolla på det i nian, jag kommer ihåg hur läskigt jag tyckte det var haha. Kollade en säsong på ett lov tror jag hehe. Är faktiskt ganska bra på att kolla klart på serier mm det är jag. Hehe.
 
Nu ska jag iaf plugga och ser fram emot 19.30 då det är top model och jag får en paus i plugget. Lovar att jag kommer typ börja plugga om 30 min men bättre sent än aldrig.
 

En fet tisdag

Idag var det ääntligen semledagen! Har taggat som en dåre. Har sett så sjukt mycker reklam för semlor ända sedan januari men lovade att hålla mig tills idag och det gjorde jag. Vi gick till Brogyllen och det var gatt. Vi blev kvar där ett ganska långt tag för vi pluggade också. Tror vi satt där från ca 14 till 17. Alla höll på att somna tillslut haha. Jag somnade på bussen och bara känner hur otroligt ful man är när mna sitter där och nickar till för huvudet är för tungt för att hållas upp, typ hehe.
 
Nu jag har jag pluggat lite och ska göra det resten av le kväll men med paus av Top Model. Tycker personligen att det suger att avsnitten är 30 min (20 min utan reklam) så hellre en gång  eller två gånger i veckan och längre avsnitt. Sen så gillade jag inte i början att killar skulle vara med för jag vet inte, kopierat av Amercas next top model men hela programmet är ju iofs det men nu när man fått se lite av killarna så har jag ändrat mig hehe, främst för att det var en som verkade så himla gullig och snäll. Men det är najs att man har något att kolla på mån-tors.
 

Skåla

Skön dag i skolan idag ändå. Jag och Palmen var och klagade på smöret i bamba haha det va lite pin.. Vi vill ha smör/Bregott istället för margarin alltså lätta/flora osv. För det första är det sjukt äckligt men också att det oäkta. Alltså det är ju bara ihopsatta kemikalier. Palmolja också vilket inte är bra, förstör miljön att skaffa det. Jag är ju verkligen inget proffs och jag kanske har fel. Bambachefen sa dock att det var något i margarin man behövde men jag vet inte. Hon skulle läsa på hehe. Bregott är iaf det godaste smöret och längtar hem tills jag ska äta en macka för är så hungrig.

Är på väg hem nu och har varit å köpt schampo och block kulkul.



Det tycker jag är riktigt snyggt

Mamma hämtade mig innan när jag åkte hem från Palmen så då pkte vi inom mio för hon skulle kolla något. Vi kom iaf hem med en snygg spegel till hallen. Men det jag skulle säga var att vid lampavdelningen så fanns det för det första jättemånga snygga lampor och lampskärmar och för det andra hängde det stora glödlampor alltså som man då inte har en skärm över utan det är själva lampan:
Jag tycker det är sjukt snyggt och har en fet bild i huvudet exakt hur jag skulle ha sådana hänga i mitt perfekta kök men nu är ju inte läget så, men tycker det är najs. Hänger även så på Way Cup tror jag och kommer upp på mitt tumblr "flöde" då och då men som sagt big like.

Randoms

 

Sönday

Igår så blev det att jag, Malin och Maja åkte hem till Jennifer. Vi åt standard tacos och såg på film och åt cupcakes som var dröm som Maja hade bakat. Och lantchips alltså herre min gud vad jag kan äta ihjäl mig. Har man tagit ett så går det ju inte att inte ta fler. Men iaf det var en mysig kväll. Jag och Malin sov där och åkte hem strax innan 11 oxå.
 
Nu sitter jag och pluggar italienska och skriver typ 100 glosor för hand så det tar sin tid. Har världens högsta plugg-berg men jag har inte så jättemycket egentligen, bara att jag måste läsa ikapp lite eftersomjag missat två veckor. Men är taggad på skola nu. Och jag är taggad på att min hosta ska försvinna. Ärligt kan hosta vara det jobbigaste. Har inte haft det på länge så hade glömt a hur det va hah lol.
 
Inatt så ska jag och mamma kolla på Oscarsgalan som börjar typ 23-00 och slutar ca 6 stod det men jag lär ju ha somnat tills dess hehe.
 

Mars

Förstår inte att det redan är mars. Tiden går så himla fort. Redan två veckor sedan jag kom hem från Val Throens liksom. Läskiigt.
 
Detta köpte jag igår på hm men är lite osäker på brallorna och en tröja som jag inte tog bild på. Jag hittade ett par snyggare bf på hemsidan så ska beställa dom så får jag så då tänkte jag:P Och sen en grå kofta som jag velat ha ett tag, snyggt under skinnjacka.