Inte sett något liknande

Alltså Miley Cyrus konsert.... W O W. Skulle sett om den 100 gånger om jag kunnat. Alltså helt galet hur stört bra det var!!? Det var verkligen en jävla show. Och hon sjunger ju som en Gud?? Åååå det var helt amazing. Det var crazy, dollar bills, en guldig truck, en flygande hotdog, tunga, twerk, minimala trosor, gosedjur, katter, en dvärg, en jätte, sexiga tjejer med jävligt stora rumpor och framförallt så jävla bra musik. Tror hon sjöng alla låtar på hennes album plus Can't be Tamed, Party In The USA, 23 och några covers bland annat Summertime Sadness. Så grymt. Alltså jag kan inte beskriva det och inte heller med mina kassa mobilbilder. Men om ni googlar eller söker på tumblr så kan ni ju få ett humm om hur jävla fett det var. Fetast var ju Wrecking Ball, såklart.
 
Hon verkar så himla mysig som person den där Miley. Alltså hennes tal som hon hade lite då och då, man ville bara krama henne och berätta för henne hur sjukt grym hon är och att hon rockar sin egna grej vilket gör det så sjukt mycket bättre.
Denna bild hittade jag på tumblr precis. Såg inte att det stod Sweden på fingret igår haha. Satt inte jättenära men inte heller långtbort. På det sättet är globen bra, man är på något sätt nära var men än sitter.
 
Efter konserten så åkte vi till vårt hotell som låg vid Arlanda så vi åkte vi Arlanda hem. Och där, på baksidan av Arlanda väldigt avskilt där vi ska ta en buss till hotellet, ser vi en asstor buss med lite folk utanför och jag ba "men shit dessa människor känner jag ju igen...?" Och då kom vi på att det var Mileys scenfolk och dansare!! Tex dvärgen och jätten, som by the way är en jäättelång tjej. Dom log till oss och vi log tillbaka. Och mamma sa till "jätten" "loved the show" Och hon ba "ooooh thank you:)))" Så jag tror inte hon var berädd på att bli igenkänd men det blev hon haha.. Så ibland är man på rätt plats vid rätt tillfälle. Fatta vad random ändå, baksidan av Arlanda:p Vi vet dock inte om Miley var där, men i så fall så borde det ju ha varit någon slags secuirats men de var det inte. Så antingen var hon i bussen, redan inne på Arlanda eller någon annanstans. Men det var ett kul slut på en helt otroligt ball kväll!

Jennifer 19 år!

Såå i torsdags då så hade Jennifer födelsedagsmiddag! Det började med att jag och Linnea åkte dit ett tag innan för att blåsa upp ballonger, duka osv. Sen kom Maja lagom till tårt-fika! Det va vi plus Jennifers fam. Så vi satt i solen och åt tårta och njöt, lite för länge kanske för det blev fett bråttom sen att fixa allt. Men vi han, det ända som inte va klart när dom flesta kom var vi själva haha.
 
Men maten och allting var såå gott. Åt verkligen alldeles för mycket av tårta, godis, chips och popcorn. Jag gick all in helt enkelt. Men vi satt ute ett långt tag så det blev väldigt kallt då det blåste också. Men alla flytta runt hela kvällen så det var inge större problem. Blev hämtad vid 23 ish för skulle upp kl 5 dagen efter. Men det var en jättebra kväll och tack åter igen Palmen<33
Satte upp ballonger längst vägen från busshållpatsen upp till huset så folk kunde hitta och för en kul grej! Utomstående måste trott att det var barnkalas på gång xP
Lite blandade men finfina bilder:'))
 

På tåget

Hejhej!! Som sagt blev det ingen uppdatering de två/tre senaste dagarna men har haft fullt upp! Sitter nu på tåget hem iaf. Kommer göra inlägg om Jennifers middag och konserten igår som var heeeeelt amaze...!
Me rajt now w ma minimorötter.

Omw

På väg till Jennifer nu som ska ha middag för det är hennes dag idag!! Grattis igen älsk!!!<333

Så blir nog inget mer bloggande ikväll och imorgon åker jag till Stockholm tidigt så får se när jag skriver härnäst:p

En del av min frulle innan namnam.
Mycket fint upplägg må jag säga haha or naaah

Heelg

Kan inte vara mer tacksam att vara ledig nu. Det satt väldigt fint. Så skönt. Inga tråkiga måsten eller plugg, roliga planer och fint väder! Me gusta.
 
Började denna dag med en PW med Mallz. Vi gick längst klippan/röda sten. Så fint. Snacka om att jag fick sommar kännsla av havet, solen och de får båtarna som var där haha. Längtar sönder tills man kan åka och lägga sig på klipporna och bara ligga och sola, och sen hoppa i havet när det blir för varmt. Det måste vara det bästa ändå, havet på sommaren i Göteborg.
 
Nu väntar snart en stooor frukost för jag e riktigt hungrig. Väntar bara på att resterande familjemedlemmar ska pallra sig ner till köket.
So lovely!

Sh'bam

Efter en relativt okej dag i skolan så åkte jag, malle och Linnea in till stan och fixade lite grejs. Sen gick jag och malle till gymmet och så kom Jennifer dit oxå. Vi skulle nämligen köra sh'bam! Jag har ju gymkort där men inte dom men dom ville köra sh'bam så det löste sig fint. Väl på gymmet var Mallz så vi fyra sh'bamade då haha. Det är faktiskt riktigt roligt! Man bara skakar loss.

Nu sitter jag hemma hos Mallz och vi har precis ätit. Satt fint i magen. 

Mår himlans bra nu då allt i skolan är över!! Sista seminariet avklarades idag. Sådan lättnad. Nu kan jag andas ut på riktigt!

Även denna långhelg kommer bli sjukt roliig! Men mer om det då:p



Nice i öronen


Want them

yass
 
yass by juliajill featuring short sleeve shirts
 
 
jeans on jeans
 
jeans on jeans by juliajill featuring chanel shoes
 
 
blue
 
blue by juliajill featuring strappy sandals
 
Alltså jag är kär i dessa byxor!! Jag såg dom på H&M för någon vecka sedan och varit kär sen dess. Så snygg färg och man kan ha dom till nästan aallt. Och jag älskar att dom är slitna precis längts ner, det gör hela byxan i think. Och att dom är bootcut, kärlek till det finns fortfarande.

Tisdag

Efter skolan så åkte vi hem till Jennifer och lagade gröt direkt för vi va jättehungriga! Det va gott. Sen va planen att plugga men vi kom så långt att vi tog fram böckerna, men vi typ decka på altanen i sköönaste soffan. Försökte få lite färg i ansiktet. 

Sen åkte vi till military och det var tufft.
Men ledaren, Johan som han heter, han är rolig så det blir liksom roligt samtidigt som det är jobbigt! Bra blandning.

Nu blir det religion tills jag slocknar. Adios!

Blåsigt värre

Shit vad det blåser ute! Eller i min trädgård är det typ storm. Hade velat sola nu när jag ändå är hemma men det är för kallt://
 
Började denna dag med torget rundan igen, mycket skönt. Då blåste det lagom för annars hade det varit välle varmt i solen. Sen nu så har jag ätit frukost och kollat vänner. Väntar på att klockan ska bli 12.50 så jag kan åka till skolan för ett 20 minuters långt klassråd.. Ha ha så ovärt vet inte vart jag ska ta vägen. 
Gud vad det inte ser gott ut, men det är gröt så det var gott heh.

Godnatt




Deg

Ätit lite mat nu och just nu degar jag för orkar inte plugga. Är alldeles för trött. Gick torget rundan innan så det var skönt men blev väldigt trött som sagt.

Imorgon är jag ledig, tror jag, kanske har klassrådet vilket gör det till den mest ovärda dagen evver... Men måste ändå till stan och köpa tågbiljetter till Stockholm för det närmar sig nu...! Sen åker vi hem till palmen å pluggar och äter och sen blir det military efter en veckas uppehåll! Taggad faktiskt.



Måndag

Tänkte skriva godeftermiddag men ser att kl är 7 snart?? Så det får bli godkväll!
 
Jag kom hem för ca 30 min sedan och sitter nu och dricker vatten och te för att gå ut och gå eller springa. Inte bestämt mig. Men är ganska trött så kanske får bli en lång promenix då vi simmade på gympan för tredje gången så blev trött efter den. Sen hade jag redovisningen som jag skrev igår men det gick faktiskt bättre än jag trodde och det är skönt att den är över! Sen åkte jag, Linnea och Palmen till subway och dom åt men jag var icke hungrig och känner att jag måste vara snål. Sen åkte jag hem och stötte på Mallz i brunns:p
 
Ikväll ska jag kanske plugga lite religion, eller så blir det morgondagens uppgift:')
Skall inviga dessa shorts nu tänkte jag, köpte dom i London från vs/pink. Kanske skulle tagit en större storlek... men jaja, sitter gör dom iaf.

Litttt tumblr






Vill gå klädd såhär typ imorgon

B&W
 
B&W by juliajill featuring leather shoes

Lörday

När jag då återvänt till lägenheten så börajde vi med att fixa oss! Vi skulle till Valter och Oscar för dom hade en slags avskedsfest typ för dom ska till USA! Men i lägenheten så var det jag, Malle, Maja, Jennifer, Ellen och Erika. Vi gjorde en vatenmelons-drink typ (kommer bild) och den var good. Fast vi skulle haft en större vattenmelon:p Men vi förade lite och sen vid 21 åkte vi till Fiskebäck där Valter bodde. Alltså kvällen var sjukt rolig men tiden flög iväg. Men vi hade riktigt roligt iaf. Det va en bra fest skulle jag säga. Men jag och Malle missade sista bussen och gick åt fel håll haha jag vet inte vad men som tur var så ringde jag min kära mamma som preciis hade gått och lagt sig, så hon var vaken, så då kunde hon hämta oss och köra oss till stan där vi tajmade Maja och Jennfier som åkte taxi. Och idag mådde man som man förtjäna... Sovit till största delen av denna dagen. Sen så fick mamma lite morsdagspresent och så ska vi käka grillat sen till middag. Nu ska jag börja på en redovsning som ska redovisas imon, ajo men tagga dåvaa.
Ah det var en rolig kväll:')))
 
Och detta är vad jag lever på nu:
 
Bokstavligt talat isvatten haha:p

Kände sig som en queen

Nu borde jag uppdatera som vanligt igen eftersom det inte är så mycket kvar i skolan osv:) Men eftersom det inte är det så blir det ju att man gör annat skojjs också så bloggen får väl helt enkelt hamna i det läget när jag bloggar när jag känner för det!
 
Tänkte ta en snabb fortktning av helgen så kommer det mer inägg om det när jag fått fler bilder! 
 
Men i fredgs så var det som sagt vårmiddagen!! Alltså vi hade så roligt, ångrar inte en sekund att jag beslutade mig för att får cuz it was totally worth it. Nej den kvällen ägde. Men som sagt mer bilder om det kommer men här är en så länge på vi som var i lägenheten innan. Det tog typ inte ens 5 min från Odd Fellow, där middagen var och till lägenheten så det var najs då vi sprang dt några gånger haha...
Vilma, Maja, Eve, Linnea, Jennifer, jag, Astrid och Malin!! Såå fina verkligen<33 Inte bästa bilden på mig dock men får väl hoppas att det kommer. Det var fotografer som fotade hela tiden under middagen och jag förväntar mig jääääävligt hemska bilder och dom ska säkert upp på facebook. Ser då inte fram emot det. Men detta var en kväll att komma ihåg.
 
Vi slutade den kvällen med en tur på stan, snackade med folk och köpte korv och bulle. Det var så gott just då, perfekt. Sen så går vi tillbaka till lägenheten och hamnade hos Alexander som bor på vägen till lägenheten så vi hällsade på där en stund men dom ville att vi skulle gå ahah men alltså hans lägenhet är dröm. Han har 3-4 våningar och det är huur strort och fint som helst. Köket var det bästa, älskar kök. Alltsåå så vill jag bo. Sen gick vi hem och somnade ganska direkt.
 
Så igår, lördag, så vaknade vi och alla var såååå trötta. Men vi pallarde oss ut på stan, dräggiga som bara den, för att göra lite ärenden. Sen mötte jag upp lite familj på El Corazon och vi åt typ morsdags lunch för min mamma, farmor och faster eftersom dom alla är mammor. Men hade lite bråttom för att hinna hem och sen till lägenheten igen! Men mer om det i nästa inlägg annars blir det så långt! xx

Sen så

Alltså denna och nästa vecka kommer uppdateringen inte vara så bra. Eller denna vecka är ju typ slut men har massa inplanerat i helgen så kommer inte finnas så mycket tid till blogg, och nästa vecka är sista spurten. Men det blir väl lite inlägg här och där! 
Vi köpte glass innan när vi va på stan. Den var så behövlig i värmen! Helt sjukt varm var det idag. Denna helg tror jag kommer bli en riktigt bra helg! Godnatt.

Herregyyd vad händer

Här är det inte mycket uppdatering, men denna vecka har jag inte haft tid med något annat än skolan. Kunde checka av en sak idag, just 5 more tog go, sen tar jag fan lov. Har gjort det redan in my mind, gjorde jag för längesedan, men it is what it is och jag måste fortsätta till slutet. Då måste jag iaf känna mig nöjd. Vill egentligen inte gå till skolan för att göra NP i matte imon men gör det ändå.. Men känner att jag är hellre hemma och får en tan och bra betyg i Italienska än att inte få det och istället får F i matte, lite så känner jag. Men vad gör man inte...
 
Pluggade iaf hemma hos Malle idag med hennes bror som är sjukt duktig i matte, båda barnen Larsson är det. Men så då fick vi hjälp av honom vilket var bra, men kan fortfarande ingenting av typ de två sista kapitlena. Så heja mig:)
cooking food.
 
Nu måsta jag sova annars kommer zombien julia träda fram imon, men det lär den göra ändå. Byebye.

Human


Måndag, älskade måndag

Godkväll kära friendos. Klädsimmet idag var faktiskt kul! Eller kul och kul men det var inte så jobbigt jag föreställde mig. Men kan har varit för att jag hade såpass tajta kläder. Men efter det var jag såå trött. Blir alltid jättetrött efter simmning. Men efter det hade vi en lektion så fick stressa lite tillbaka till skolan. Den lektionen sög. Fick tillbaka ett prov som gick svindåligt så efter det gick vi till eh för att sörja. Satt där en timma kanske. Snackade lite om Palmens kommande middag! Very excited. Så det var ett bra avslut på dagen.
 
När jag kom hem bara satt jag i köket pch bara satt. Hade behövt plugga matte men har noll motivation. Målet är att klara NP på torsdag. Så dåligt går det för mig. Sen hade jag behövt plugga lite annat men gör det imon... Men kan seriöst inte tänka klart idag. Fick reda på en väldigt tragisk sak som egetligen inte angår mig men det påverkar oss alla. Och jag blir bara så ledsen. Så det har väl distraherat tankarna lite.
 
Nu har jag pluggat men vill sova. Så det ska jag göra. Godnatt.
En selfie från London skulle jag tro. Ser ut som jag har två olika färger på ögonen men vet ni vad det har jag inte.

Godmorgon!

Nu har jag precis ätit lite frukost ska göra mig i ordning för att åka till skola. Denna veckan har jag "prov" onsdag, torsdag och fredag. Sen kan jag kanske andas ut lite. Men vet att jag har två redovisningar kvar också efter denna vecka, men det är nog det sista. Jag kan liksom inte förstå att vi slutar snart. Helt sick. Men är taggad som aldrig förr för jag behöver verkligen vila från plugget.
 
Idag så står klädsim på schemat, kul! Ha en fiin dag:)
Åt detta nu, dröm:') (inte alla dåx))

T






Lördag/Söndag

Igår så åkte jag in runt kl 18 till stan och mötte upp Maja så köpte vi gott som vi skulle grilla och sen kom Palmen och då gick vi till slottskogen. Lång mening, men det var så det gick till haha. Så vi satte oss på en plätt eller vad man ska säga där det fortfarande var lite sol och bara hade det allmänt nice. Så roligt vi satt och diskuterade ett gäng 14-åringar som var så fjortisfulla, alltså så pinsamma va, men någonstans får man ju börja;). Haha så kul en kille i det gänget sa till Palmen "Men, du va ju snygg vad heter du?" haha. Men iaf, vi grillade korv och smores. Lyckades aldrig få chokladen att smälta haha men det blev gott ändå. Vi satt där ett tag sen så gick jag å Maja till condeco och satt där ett tag och bara prata. Sen gick vi runt i stan ochs en åkte jag hem. Mycket bra och mysig kväll.
 
Nu har jag kommit hem från military. Fy. Fan. SÅ jobbigt att träna kondition+styrka om vartannat i solen. I solen utan vatten. Dummaste jag gjort. Nästa gång så ska jag ha vattnet med mig, och en keps haha.. Men nu har jag duschat och ska göra mig i ordning för att gå till Shadi för hon ha födelsedags-brunch! Mysigt. Men kan inte vara där allt för lände för jag har en del plugg. Döööö känner jag för det. HAjdo.

Så tråkigt så jag avlider

Sitter nu och pluggar matte... Jag är så dålig på matte. Det är verkligen mitt sämsta ämne och har alltid varit. 

Står "pulled-pork" i ugnen så väntar på mam och pap så dom kan fixa den så jag kan äta haha... Sen åker jag in till stan, vet inte vilka vi blir men det blir nog brao.



Bananpannkakor a la Julia

När jag kom hem från gymet och hade duschat ställde jag mig och gjorde bananpannkakor... Alltså jag har ALDRIG lyckats. Det blir bara en ända röra i form av äggröra. Men det smakar ju helt ok bara att det ser förskräckligt ut... Hade blåbär i och åt med keso, det var goott! 

Sen så solade jag ute i den varma solen hah och åt jordgubbar nam. Emma hade bakat scones så låg det en på spisen och mina ögon bara drogs sig till den så jag åt den.. Med smör.. Inte bra men det var gott. 
Tomt as always på lördagar kl 8! 
Haha min "fina" röra...

Hola

Alltså sorrz för min usla uppdatering men det blir så ibland!
 
Igår efter skolan mötte jag upp Mallzz. Vi gick lite på stan och jag fick köpt en present och Mallz fick köpt lite fina plagg. Det var såå varmt för jag hade en grå tjock tröja, ingen tjocktröja utan en tjock tröja hehe, så jag skulle hitta en t-shirt eller bara något tunnare men när man väl är depserat efter något så hittar man det aldrig. That's a fact. Men jag överlevde.. 
 
Sen mötte jag upp Maja så jag gjorde jag ett sista försök till att hitta en tröja men fann ingen så bestämde mig för att överleva lite till. Sen mötte vi upp Palmen och LInnea för vi skulle nämligen till Slottskogen där skolan hade ett s.k "pepp rally" inför slaget. Några gjorde flaggor typ, haha. Resten bara va eller spelade brännboll. Och åt korv, man fick gratis korv. Det var väl helt okej, blev väldigt kallt dock så jag är glaad att jag inte köpte en tröja för då hade jag ju varit 100 kr fattigare;) Efter det åkte jag hem till Mallz. Vi kollade på tvd och ärligt?! Blev så arg. Den serien är inte ens kul längre bara sorglig.... Ock så åt vi lite knäckisar. Om det är något ni måste prova är det riskakor med jordnötssmör, super gott!
 
Men nu ska jag strax gå till busse för att åka till gymmet med Mallz. Ingen ro ine vila typ, men det är nice att va på gymet så tidigt som möjligt på lördagar. Är nästan tomt.
Vi gick till Juice Källan där jag faktiskt aldrig har varit. Men dom hade ett års jubileum så dom bjöd på lite saker. Gratis är alltid gott, right?
Namnam.
 
Gotta go now byyee. Uppdaterar när jag kommer hem, men denna dag kommer bestå av matte, matte, sol och lite mer matte... Sen blir det förhoppningsvis lite grill-mys i slottis, haha fyfasen vad fult.

Mår psykiskt dåligt av det

Försöker vänja mitt hår vid att inte tvättas varannan dag för det är ej bra för håret och så blir det ju fett fortare. Men ärligt, att vistas ute med fett hår är det värsta jag vet. Jag mår så dåligt och känner mig verkligen hemsk. Gick så idag och det ända jag ville göra va att bara ta i det hela tiden men då blir det ju värre. Eller sätta upp dte i en toffs men är ingen som passar i toffs, så nej denna dag var inte bra på det sättet. Usch, självförtroendet som redan är lågt sjunker ju till minus.
 
Det var det jag tänkte på hela dagen, mitt hår. Haha. Sen på eftermiddagen hade vi ett engelska test för att komma in på cambridge kursen och det var svårt.. Blir så stressad och förvirrad när det är alternativ. Alla alternativ är ju likadana? Men det pågick till 5. Sen åkte vi till military och nu har jag varit hemma en timma ca. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Borde väl plugga men borde sova också, så får se. För imon måste jag upp lite tidigare för att äntligen tvätta mitt hår, haha...
 
Nu äter jag ananas och kanelknäcke:p Vet att det är väldigt mycket bilder på annat än just mig och typ mina outfits (lol) men aa så är det.
 

Tre..

 
... drömmar du har? "I was here, I lived, I loved, I was here, I did, I've done, everything that I wanted and it was more than I thought it would be. I will leave my mark so everyone will know I was here. I want to say I lived each day, until I die. And know that I meant something in somebody's life. The hearts I have touched, will be the proof that I leave that I made a difference, and this world will see I was here" Typ så vill jag känna när jag levt klart, så det är en dröm. För er som inte vet är det citerat från Beyonces låt "I was here". Love that song. En annan dröm är att leva tillsammans med Harry Styles och köpa en egen lägenhet i en storstad som jag känner mig hemma i.

... favoriter i din garderob? Mina prime boots, så sjukt användbara, mina svarta dr.denim som jag nu gjort hål i, trogna brallor och min bomber från Zara.

... personer som gör dig lycklig? Många:')))

... favorit maträtter? Tacos, Spaghetti och köttfärssås och egengjord sallad från Cofee and deli, dock inte en rätt men så ospecifikt att bara säga "sallad".
 
... saker du inte äter/dricker? Plodpudding, bacon och mjöl. Eller jag kan äta mjölk med flingor men kan ej dricka bara mjölk.

... ord som beskriver dig? Hehe rolig ibland, omtänksam och lite för negativ ibland hehe.....

... destinationer du vill besöka? New York, Barbados och Maldiverna.

... minnen du aldrig kommer glömma? Val Thorens, gymnasie-tiden som gått och kommer antagligen alltid minnas det sista året. Kommer aldrig glömma så sjukt mycket roliga grejer me and ma girls har gjort och jag hoppas verkligen nästa år blir lika underbart. Sen kommer jag nog inte glömma tiden då min mormor och morfar bodde i en liten mysig by i skåne.Vi va där varje sommar och det var så lugnt och fint där. Tyvärr lever inte min morfar längre, eller han var inte min riktigta morfar men träffade aldrig min riktiga. Jag önskar verkligen att han levde idag för jag tror att vi hade haft en fin relation nu när jag är större. Det är svårt att förklara men vi hade liksom kunnat prata mer nu om allmänna saker för jag var ju liten då. Så honom glömmer jag inte<33 Skulle verkligen vilja träffa honom nu som stor.
 
Snodde detta från Mallans blogg:p

Flowers

Beställde i söndags kväll två klänningar från nelly! En var tänkt till vårmiddagen och en till skolavslutningen. Tyvärr va inte en av klänningarna som jag trodde så det sög ju. Men den jag tänkte ha på avslutningen va jättefin så den tänker jag behålla! Såhär ser den ut:
Gillar ni tårna som sticker fram?:pp
Blommig kan man väl säga att den va:p Men jag tyckte om den! Den är som sagt från nelly.com.

Kort dag

Denna dag har ej varit bra. Sämsta provet, bad kläddag och ännu värre bad hairday. Usch. Det var dock god mat i bamba. Sen drog jag till gymmet, var där cirkus 1,5h och nu är jag hemma. Jag har duschat, ätit och skall nu se på game of thrones. Dock missat två för orkar inte kolla på det, men Emma sa att detta var bra så why not. Sen får jag se om det finns något viktigt att plugga.


Vilket Maj-väder

Vädret här i Götelaborg är väl underbart ändå? Nej för alltså på riktigt vad hände? Blir ledsen. Fast när man ändå måste vara inne om dagarna och hemma och plugga så kan det lika gärna vara dålitgt väder men sen när man väl ska ut så kan det väl spricka upp, eller det kanske man säger när det börjar regna...? Hehe..
 
Bestämde mig för att gå på Military idag trots allt. Pluggade ingenting mellan 11 tills det började som jag hade tänkt att göra, men åkte hem till Palmen med Malle ist. Men det var kul det med. Palmen gjorde gröt, god, men salt. Så kollade vi i hennes yearbook och herre gud,asså ingen kan ju ha brytt sig hur dom såg ut? Inga vackra skönheter var det. Detta är ju väldigt ytligt men det var stor skillnad från Sverige på Ohio. Alltså utseendemässigt då. Man tänker ju att USA är skönhetsideal landet numero uno men det är ju fett stort dock, men det var så kul. Vi fick oss några ordentliga skratt. Vissa såg ut som såna 9gag och twitter bilder, eller memes eller vad det heter. Så sjukt roliga.
 
Men det blev återigen ett military pass i regnet. Avslutade med 90 grader i 8 minuter.. Kul:) Om någon såg på mästarnas mästare i söndags så var det exakt så dom gjorde, reste man sig så pausades tiden. Så jag har stått i 90 grader i 8 minuter idag. Tagga trapporna i skolan imon. 
 
Nu ska jag fortsätta mitt plugg med en film om realismen. Prov imon, kommer gå så bra så. Or nah. Dåligt som allt annat. Hur ska man få motivation till att fortsätta när det bara går sämst? Så otaggad på framtiden för den ser inte ljus ut någonstans. Skulle kunna skriva en hel roman om hur misslyckad jag är men det är ju så ointressant som mitt plugg just nu. Jag kanske kan skriva en depp-roman så jag kanske hamnar i litteratur historien själv någon vacker dag. Det kan jag ju satsa på. Vilken bra idé. Good najt.
 

Morning

Blev bestulen på min sovmorgon igår av NP... Älskar mina sovmorgnar på måndagar. Bästa sätt att börja veckan. Men jag har ju det idag med som tur är, så därför hinner jag blogga. Fast insåg nu att såå mycket tid har jag ej. Ska gå om 30 min, ska klä på mig, föna håret och fixa mig så detta får bli snabbt.
 
Har en lektion idag. Vet inte om jag drar till gymmet efter eller om jag kör military ikväll. Skulle vilja pluggat ikväll men kan lika gärna åka hem dirr och plugga tills typ 5. Aja, oviktigt. Ha en bra dag!!
Kanelknäcke (BÄSTA) med keso och banan! Fick tipset med banan på av Mallz och det tipset för jag vidare cuz it's goood. Och kaffe... Alltså kaffe<333 Med en liiten skvätt mjölk, då är det perfa.

Daily Tumblr



8 senaste från ma tumblr (fluffylifestuff). Vill köpa en skrivare asap så jag kan fylla mitt rums väggar med tumblr bilder cuz it would be awesome.

It was all yellow

Köpte denna i lördags. Nice med färg och ännu mer nice när min kropp fått lite färg.
Hm 149kr!

Weh den var bra

Denna släpptes idag om ni inte visste. Jag är ändå en trogen läsare på hennes blogg och twitter så jag håller mig uppdaterad haha lol. Nej men jag tyckte inte om henne i början av hennes nya karriär eller vad man ska säga. Men det var ju bara för att hon är bra på något och inte jag hehe avundsjuka jao. Men har ändrat mig nu och tycker verkligen hon är värd sin framgång för hon är ju duktig. "Klok" är hon också. Hon skriver bra saker. Sen verkar hon fett skön, fast lite dryg. Men det blir man väl som känd typ, how would i know liksom. Men lyssna på låten. Videon va väl mindre bra, men inte för att jag hade gjort det bättre hah...

13 feet

Uusch engelska nationella gick verkligen inte bra idag. Fy. Vill inte ens tänka på det så tänker inte skriva något mer om det.

Sen kl 13.40 var jag hos tandläkaren och kom hem halv 3 och har pluggat sen dess. Tränat absen oxå för hinner inte åka och träna någonstans och det va längesedan dom fick jobba. Eller aa det va la igår men haha aja. Nu måste jag fortsätta plugga.
Innan jag klippte mig någon gång, saknar håreet..

Dumma mig

Fastnade framför datorn letandes efter klänning till 2ornas vårmiddag så fick inte pluggat alls bra. Jätte dummt av mig och nu är det ingen ide ändå, för trött nu... Så får utnyttja morgondagen till max! Slutar typ 14 imon så då blir det pluggpluggplugg. Nu tänkte jag och mam se på en film. Men vi fastnade framför Mästarnas Mästare.
Köpte loka strawberry ice cream eller vad den nu heter. Finns ju på stor flaska:p Tycker den är godare än dom där nya loka crusch.

Fystest

Alltså military idag... Var som att springa i en tsunami. Efter tag slutar man ju bry sig helt. Var så lerig och skitig efteråt men det är så det är. Vi hade olika fystest idag, tror det heter så, men tex hur länge man kan stå i plankan, hur många armhövnigar och så sprang vi en sträcka. Jobbigt för stunden som sagt men skönt efteråt. Var så kall så den duschen jag tog när jag kom hem.. Den var inte dålig den.
Min frulle innan träningen. Detta är verkligen perfa. Blir inte så mätt så jag får håll och blir inte heller hungrig. Så det är bra antar jag, haha eller jag vet inte men det känns bra x) Det värsta är ju håll. Nu mååste jag plugga men vill inte. Mina ögon dras till datorn. Kanske kan hitta en film om litteraturhistoria. Mycket roligare än att läsa i en bok. Tar inte in något. Men jag har upptäck att jag är fett duktig på att komma ihåg siffror, typ telefonummer. Borde va så med vanlig text också. Fotografiskt minne skulle äägt.

Yesterday

Igår då så åkte vi till Le Pain Avenyn och åt middag där runt kanske 20. Det var jag, Mallz, Tessa, Sofia, Frida, Nicole och Dalia! Vi fick liksom sitta ute i deras uterum eller vad man ska säga så det blev väällee kallt. Men maten var god. Vi satt där till kanske 22 och mötte sedan upp Danni och gick till en fest i Vasa. Det var väl sådär tyckte jag haha... Såg typ inget för alla rökte inne så kände att jag måste luktat pretty gott när jag var på väg hem. Kom hem halv 1 ish så hann precis se vem som var evsc också, inte för att jag var så speciellt insatt men det var ju kul att just hon vann. Bra liksom. Så Ryssland fick bli sura typ. Dom blev ju buade på haha, rätt åt dom. Eller inte för att just det ryska bidraget gjorde något utan Ryssland i sig.
Bilden är Malins, tog som sagt inga hehe as usual.

Hurry

Ska på military snart så hinner inte blogga nu så skriver om igår sen helt enkelt:) tog noll bilder haha så får väl hoppas någon annan lägger upp det någonstans.

Early morning

Godmorgon! Vaknade kl 8 av mig själv och 20 minuter senare gick jag ut. Jag gick yttervägen till torget och innevägen hem. Alla kanske inte fattar haha men längst grimmevägen och genom ruddalen om man säger så, som en oval cirkel. Det blev sammanlagt 5km på 50 min typ. Så det kändes bra med en lång promenad på morgonen. Nu dricker jag kaffe och ska snart äta frulle. Vet inte riktigt vad denna dag har att erbjuda. Kanske ska en sväng till stan med mam senare och kanske klämma in lite plugg. Det är ju slutspurten nu och då borde man ju ge allt, men är så, ursäkta, jävla skoltrött. Aja, bara ett år kvar. Hemskt egentligen. Vill inte sluta gymnasiet, vafan ska man göra efter?! Så rädd.
När jag gick från torget så såg jag att det var små utomhusgym utsatta lite här och var. Provade lite men kände mig töntig eftersom jag var själv haha. Jag har ingen aning om hur länge det funnits där men är förvånad att sakerna var hela. Visa saker har ju en tendens att gå sönder av olika anledningar:p

Lite såhär känner jag






Fyra nice

  

H&M

H&M
 
H&M by juliajill featuring a long black dress
 
Alltså HM i mitt hjärta. Vill ha allt detta.

Gäller att spegla tänderna efteråt

Hejj. Det blir ju inga inlägg på dagarna för min del eftersom jag går i skolan och tänker inte på att blogga hela tiden. So sorry for that.
 
Idag har jag haft prov som gick sådär måste jag säga, kändes inte så bra.. Sen hörförståelse övning inför engelska nationella hör på måndag.. Usch, tycker hör är svårast på alla nationella. Dock har jag det bara i engelska haha men det är svårast. Sen en asseg svenskalektion. Fick tillbaka en debattartikel som gick bajs, kan inte skriva sånt haha. Sämst är jag jao. Sen så satt jag och da gang i nästan två timmar och snackade. Behövligt och bra. Älskar mina tjejer, så otroligt glad över dom<3333 Sen gick vi till hmkp och jag köpte en bar och naturgodis, men det har jag sparat. Sen gymmade jag. Gav mig på crosstrainern som jag egentligen inte tycker om. Men det fick bli en halvtimme på de, styrka och 30 min på bandet. Mötte upp mamma sen i saluhallen och jag köpte en juice på 'på kanelen' tror jag väl det heter, ritkigt gott iaf.
 
Nu är jag hemma och mår sådär. Jättetrött och hängig. Planen var egentligen att dra till Sofia där lite folk skulle vara men soffan med mam och film är ganska så lockande det med, måste säga att det lutar mer åt det hållet. Känns inte som fredag efetrsom jag hade studiedag igår. Känns som jag måste plugga men borde vara en lag att man inte får plugga på fredagar.
Blåbär, äpple och kanel innehöll denna.

Late night study life

Skal plugga lite italienska till sen känner jag mig nog redo för provet imon. Dock kan jag aldrig känna mig redo för något menmen det får la gå som det går. Men det känns bra nu tills jag kommer på något imorgon på bussen som jag borde pluggat på, så är det alltid i mina fall. Särskilt när det gäller italienska. Och det måste gå bra på detta, pepparpeppar..!! Men ha en fortsatt fin torsdag så ska jag blogga mer imon:)



London #2

På onsdagen så såg vi musikalen Lejonkungen! Alltså så sjukt bra och mäktigt. Skådespelarna sjunger som gudar, alltså bättre än artister som legat på listor. Det är så jäkla bra. Fick gåshud flera gånger. Älskar mäktighet haha.. Nej men det var sjukt ballt och önskar jag var lika begåvad och skulle kunna kalla det mitt jobb. Alltså dom jobbar med att dansa, sjunga och skådespela?
Lite blandade snaps.
 
Nu blev det bara 2 parts med bilder för jag tog inte så mycket bilder, som vanligt. Hade inte med min kamera så kanske därför. Sen finns det inte en enda bild på mig haha, gillar inte att bli fotad så det är ju synd.
 
Men jag hade velat stanna längre och bara strosa runt. Nu blev det liksom tre dagars intensiv shopping vilket är kul i sig men det är ju väldigt stressigt. Särskilt i en stressig stad med hur mycket människor som helst. Men jag älskar London, hade lätt kunnat bo och jobba där. So cozy. Så dit tänker jag återvända någon gång.

London #1

Vi kom fram på tisdag kväll och hade blivit uppgraderade på hotellet till ett finare rum! Det var väldigt fint och fräscht så det var ju nice.
Typ 1% av allt jag åt hehe.. Frukostarna var lätt det bästa. Det bästa stället var där jag åt gröten med banan och drängt i honung.. D R Ö M ja. De understa bidlerna var från ett ställe nära där vi bodde, i Notting Hill, och jag tror Jamie Oliver ägde stället. Det var riktigt ballt för mitt när vi satt och åt frulle så hade dom matlagningskurs mitt i salen typ haha. Rolig ide!
Selfridges & Co on the outside. Finare på insidan dock. London har ju många sådana här "department stores" varuhus. Dyrt som tusan men nice att gå och strosa i typ. Harrods och Liberty kikade vi också i.
Hehe alltså denna platsen.. Vi promenerade till en teater där vi skulle se Lejonkungen och så korsade vi detta torg eller vad man ska kalla det och helt plötsligt fick jag en känsla "här har jag varit förut" men det hade jag inte utan det var något annat haha och då kom jag på det.. One Direction hade sin filmpremiär här och i parken eller på gräset satt hur många fans som helst och dom livestreamade ju det så det kändes ju som jag var delaktig i det hahah.. Och så var rödamattan framför staketet. Jag har gått där Harry gick:'))) Nä men typ så kände jag. Sentimental blidde jag.

I'm back

Jag är tillbaka nu tänkte jag. Blev lite sugen på att blogga så får vi se hur länge det håller sig denna gång. Tänkte börja med lite London parts. Stay tuned;) haha skämta men håll utkik.

Hello

Vet inte riktigt när jag tänkt blogga nästa
Gång men är inte på humör för det rajt know hehe så kika in om nån dag så kanske det kmr lite bilder från London:) Här är iaf en som jag tog när vi kom fram på kvällen. Vi bodde i Notting Hill. Så mysiit