Shtaon.

Åkte till stan med Emma innan idag för jag skulle kolla lite. Kan inte säga vad tihihihi. Men jag är så trött på allt i alla affärer nu. Men som tur så såg jag att det kommit in höst nyheter på Zara, så det va ju kul att se något nytt. Vi va inte där så länge. Men vi gick även till press stop som har sjukt mycket tidningar haha! Jag köpte en tidning för 155 spänn men det såg jag först när jag skulle betala hehe.. Men det var värt<333
Jag BOR seriöst i denna klänning och skor. Jag slänger bara på mig den ch oftast en tröja över så får det bli bra Jag måste ju verkligen förnya mina kläder. Jag vill verkligen det och jag vet att jag kan hehe nej men jag vet vad jag vill ha för stil och vad jag vill ha för kläder. Men nu måste jag tänka vettigt vad jag ska göra med mina pengar. 

Liseberg.

Vi va på Liseberg igår (tisdags) med gästerna som va här från stockholm. Jag tror inte jag va på liseberg förra året och åkte så det va la 2 år sedan då haha.. Så det va väll kul. Jag åkte 4 "karuseller" som jag inte åkkt innan och förstår inte varför. Dom va ju inte alls så läskiga som jag har trott dom skulle vara i 2 år. Sen så träffade jag han som spelar Johnny i Känn Ingen Sorg hihi vi skaka hand :p Vi va där i typ 9 timmar. Jag träffade även Malin ett tag så vi passade på att åka lite då! Sen åkte jag hem till Mallan (2 olika Malin så måste använda 2 olika namn) och jag åt där för dom hade sparat mat åt mig henne och hennes pappa! Dom gillar mig så<333 Och ja vad gjorde vi? Vi ökade våran infection om man säger så.
Söta små stockholmare som jämförde det mesta med "grööönan". Haha men dom tyckte ju om Liseberg så det va ju bra för oss. Tråkigt att dom åkte idag för dom är så roliga. Och ja hon gillar JB.
Det regnade 2 omgångar eller vad man ska säga så ovan ifrån måste det sett ut som om smurfarna hade hyrt Liseberg. Det var verkligen så blått! Så fort det kom en droppe så drog alla fram sina blåa fina käper, eller käpor..? Jag hade dock en speciell från där jag jobbade tidigare i sommras så jag kände mig as cool. Fast den va sämst kvalité om ni ville veta.

Näset.

Jag slängde mig på bussen mot näset och mötte upp Linnea när hon kom med sin vita fina vespa. Den finaste moppen måste ju ändå vara vespa. Vi tog en plats på stranden sen kom Malin oxå. Det vi gjorde va väll att sola och bada i nån timme. Inte träffat dom på ett tag så det va kuuwl.
 
 
Nu lyssnar jag på en podcast typ från p3 förra veckan när best song ever spelades första gången på svensk radio. Väldigt intressant och dom har intervjuat Louis. Mycket bra och roliit. Hehehe. Har ni sett musikvideon till den??!! Asså jag vet ärligt inte vad jag ska ta mig till när jag ser den.

Beach mode on.


She's like wow.

Asså denna tjejeeeen. Så snygg stil, så snygg och jaaa.. Man blir så sugen på att klä sig snyggt när man ser hennes outfit bilder. Så ger hon också recept på goda nyttiga saker typ. Men den är läsvärd verkligen!!
Mollyrustas.se


Sis.

Nu har jag sovi inne hemma hos Emma i re nätter och får göra det i yttligare 3. Vi har haft gäster typ hela denna vecka så det har varit fullt hus. Så jag offrade mitt rum dårå. Nu har nya gäster anlänt och vi ska fika snart haha och nu ska vi spela kort med da kids. Dom här barnen är ändå i 10-12 års åldern så dom kan man ju ändå vara med. Men tidigare i veckan så hade vi gäster och dom barnen är typ 5-7 och jag gillar inte barn i den åldern och dom gillar inte mig så det är liksom even haha...
 
Jag och Emma i grek. Sööta.
 

Phjuuu

Gick ut och sprang innan med Emma.. Asså det är så mycket jobbigare att springa ute än på band. Men jag vet fortfarande inte vilket jag föredrar. Men det va jobbigt. Efter gjorde jag lite styrka eller vad man ska kalla det och jag försöker göra lite varje dag och det gör skillnad tro de eller ej.

Men som pricken över i:t så ska Emma och pappa åka och köpa mat och jag ska pröva en whopper, aldrig ätit. Hehe om ni ville veta.


Feel no sorrow

Filmen igår var sååå bra. Verkligen jätte bra och fin. Jag gillar Håkan, men jag är absolut inte det största fanet och har inte lyssnat på alls många av hans låtar. Men om man har det alltså om man kan hans låtar så kanske man såg filmen på ett annat sätt eftersom filmen är baserad på hans låttexter. Men den var jättebra i alla fall!

Jag hade på mig uggs vilket är ett litet måste på nattbio :p hehe


Mellanlandar

Mötte upp Mallan och så satte vi oss på s.p.i.c.e så kom nea sen. Det va gottigott. Sen kollade vi lite i stan och köpte glass, mm. Nu är jag och mallan hos mig och mellanlandar för vi ska se Känn ingen sorg ikväll klockan 32.45 med nea och Amanda oxå. Så nu fördröjer vi tiden.


I stan, igen.

Är i stan nu med mamma och en kompis till familjen som ville in till stanså jag hänka. Ska möta nea och mallan sen najsnajs.

Mbmj, Zara shorts, Gina tröja, new balance skor


Något i den stilen.

Jag är ute efter ett par "siden" shorts i liksom beige eller ljus går nästan vit, ish. Det har funnits ett par på zara men fann inga idag. Sedan fann jag ett par på enkå(nk) rean men dom kostade liksom 600 spänn och vet ej om det är värt..
 
 
Light
 
Light by juliajill featuring havaianas

Scotch & Soda boxy top, 315 SEK / Zadig & Voltaire hot pants, 1 240 SEK / Havaianas , 205 SEK / Color block purse, 160 SEK
 
Inte just dessa shorts men hhittade inget bättre exempel höhö. Och skorna visade Mallan för mig och dom va ju riktigt balla. Liksom en flippedflopp men samtidigt en "allmän" sko eller hur fan ska man säga? Sandal..? Hahaha ordet sandal får mig att tänka på sådana man hade när man var lijten.
 
Nu luktar det gott för mamma bakar<333

På en kall buss för en gångs skull.

Är på väg in till stan för att träffa Maja och kolla runt liteeee. Hon åker bort imon så man får ju passa på<33

Bussarna och vagnarna, främst bussarna, där jag bor är alltid svin varma på somrarna så det går knappt att vistas på dom. Enstaka har air condition och jag har turen att hamna på en sådan idag. Men så klart ska jag ha tagit på mig en för tjock tröja så jag lökar lika mycket ändå. #jobbigt


On repeat.


Sårry.

Onsdag idag. Vaknade med tuppen idag ish. Va hos Shadi vid 10 så stekte vi (hon) pannkakor och jag skar upp massa frukt :p Sen när vi satt ute och åt brände verkligen solen på oss så vi bestämde oss för att åka och bada. Men när vi anlänt i fiksebäck så blev det ju molnigt haha...

Sen kl 3 åkte jag och Mallan till gymmet och det va skönt att träna. Ska verkligen försöka hålla igång. Sen åkte vi hem till mallan och käka god mat som henne och hennes pappa fixa så åt vi det. Sen tog vi oss till mig och chilla litte tyip.

Bloggar bättre imorgon :)))

Beställde i söndags och kom idag. Bra jobbat.

Beställde denna tröjan i från Nelly.comi söndags och märket är River Island. Jag tyckte den va lite cool hihi. Den va as skön och jag har börjat gilla grönt. Liksom grönt är skönt.


Jag får allt serverat. När det gäller mat.

Mallan är en riktigt wifey. Hon ställde klockan på 9.00 för att gå upp och förbereda frukost. Så jag fick ligga kvar och somna om och sen gå ner till ett dukat bord<33 Så då åt vi frukost ute. Hon hade gjort en jättegod müsli inspirerad av Amanda, min andra wifey. Dom är ju så bra i köket och kan laga mat så när jag är med dom så får jag ju nästan alltid allt serverat för jag är sämst :p Diska kan jag dock, det är la det jag får göra haha...

Här är då snygga mallan och fula julle haha eloel. Jag va tvungen att lägga till lite extra effekt på min bild och den är ju ganska oseriös för att då är jag ju ful med flit, annars blir det ju pin :)

https://cdn3.cdnme.se/3988134/6-3/pic_51eee5a7e087c35b5eb264d3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3988134/6-3/pic_51eee5aae087c35aa1e99bad.jpg" class="image">


Lollipop.

Ute baoten nu med familjen. Sola-bada går det la ut på. Sen ska vi käka hos farmor och då lär jag gå upp typ 30 kilo för det är det man gör där. Nu ska jag sola vidare. Adios.

Hehe jag gillar mina färgglada bikinitrosor. Så söta.


Asså seerrriii.

 
 
 
Jag kan kolla igenom dom igen och igen. Kolla på Harry.. Så jävla sööt. Hela musikvideon kommer idag. Shit as taggad ju xD Haha en liten tönt är jag. Men aj löve dem.

Ingen we<3it.

Ja brukar ta bilder på det jag äter liksom som nu när jag äter frulle. Men dom blir ju så jävla fula? Alltså det gäller ju inte bara mat utan allt egentligen. Jag slår vad om att om en person som kan fota weheartit kvalitets bilder skulle fota min frukost nu så skulle bilden säkert bli hur bra som helst. Inte för att denna frukosten va så fin men ni fattar poängen. Hoppas jag. Men jag antar att det finns en hel del redigeringar bakom bilderna på weheartit.

Här är då min "fina" frukost. Nej men den va jättegod och det är ju såklart huvudsaken.


Fan då.

Malin fick mig att inse igår att det är bara drygt 4 veckor kvar av lovet.. Fanfanfanfan.


Ändå helt okej.

Jag tycker ändå att sommarlovet håller en bra takt. Det kanske är för att jag inte gör roliga saker haha.. Nej men det är la hälften kvar minst? Så nu ska jag bara vara hemma och det ska bli rätt skönt. Eller om det inte dyker upp någpt spontant men det vet jag ju inte nu då :p
 
Nu väntar vi gäster men vet inte om dom kommer haha, so dissed over here.
 
Lite djup sådär lolexde.
Ne men vad ska jag blogga om? Det är inte så att jag har massa fina bilder från resan för jag är sämst på att ta med mig kameran och ingen vill fota mig och mamma fotar bara blommor. Bilden ovan va liksom på Emma som jag klippte bort tror jag haha. Och jag var sur atm som ni kanske ser haha. Men jag blir inte bra på kort så det är nog därför ingen vill fota mig lol.
 

Hemma

Nu är jag hemma igen. Det var nayyss att åka iväg på en solabada-semester. Men jag pallar inte blogga så mkt om den ehhreheehehe.


Gissa leken: vart är jag?


Guld i Göteborg.

Coolingarna Tessa och Malin. Bara mina guldiga som saknas juu.
 
 Amanda och Leo var oxå med och åt, mycket viktigt att berätta.
 

Färgen är på geee.

Jag välkomnade Malin hem igår! Saknat henne så<3 Därför gjorde jag tårtan hihi. Jag cyklade till henne vid typ 23.30 så sov jag där. Sen vakna vi och cyklade och köpte lite mat för att vi skulle kunna göra det vi ville äta. Sen åt vi det och det va gatt.

Och ända till klockan 15.30 låg vi ute och solade hos henne och jag blev änna brun asså. Hehe. Nu är jag hemma och har tagit en kall dusch och sen så ska jag in till stan med Malin och Tessa! Vi ska käka litte och jag ska köpa glass.

Haha Malin håller handen om hennes älskade juice haha. A true couple.


The Bling Ring.

Jag, Linnea och Amanda var och såg the bling ring för lite men än en vecka sedan som jag glömt att säga. Men jag hade inga riktigta förväntningar på filmen men den var sjukt bra. Jag vet inte ritkgit vad det va som gjorde den så bra, men det var väll att huvudpersonerna är i den åldern jag själv är, eller jag tror dom ska vara runt 16-18 hehe, och att dom vill göra sånt man själv vill. Inte för att jag vill bryta mig in i kändisars hus osv, eller..? ;) Skojja haha klart jag inte har det in mind, men liksom ha deras liv typ och kläderna och fetser osv. Den var bra i alla fall. Och att den är byggd på sanna händelser. Och låtarna i filmen var as bra så häromdagen kollade jag upp alla och har dom nu på min starred på spot om ni ville veta haha..
Och efter så åkte jag och Amanda hem till henne och kollade på den första bling ring. Det finns två, en från 2011 med Austin Butler som spelar killen. Men den ar verkligen inte bra och dom var jätte olika även om dom är byggda på samma story. Och den tjejen som Emma Watson spelar har ju en egen reality show. Hon verkar ju helt störd. Googla på pretty wild som hennes show hette. Hela hennes familj verkar ju lagom normal... Aja, det är min uppfattning i alla fall hehe.
 
Nu ska jag forsätta kolla på Kardashians. Hajdoo.
 

You pick me up when I fall,

Tycker nästan denna är bättre än We can't stop, men bara nästan.

Tårtaa.

Gjort en tårta för att jag är en sådan söt vän.
 

Materiell lycka.

 
Åå så glad<33 Min mobilkamera har verkligen blivit sämre så den är finare irl, ofc. Hihi. Valde mellan savrt och en som var lite beige "créme" ljusbrun aktig, väldigt fin och lite mer stilig. Men kände att om jag ändå skulle köpa en väska somm kostar lite pengar så kände jag att svart blir bra och jag ångrar mig intee.
 
Jag känner att jag kör på ett inlägg om dagen metoden haha kanske inte så bra. Grejen är att jag gör ju inget på dagarna men ändå så mycket på något sätt så jag inte tänker på att blogga.
 
Jag hittade en skola i NY som jag blev helt såld på. Vill så gå där. Åå tagga efter gymnasiet och få åka utomlands och leva lite.
 

Varmt idag.

Jag, Emma och pappsen åkte en sväng med båten men det blev bara inte bra så vi åkte tillbaka till hinsholmen (där vår båt ligger) så åt vi lönch i båten där.

Sen åkte vi hem och plockade upp Sara så åkte vi till fiskebeck sen ist för att bada haha.. Jätte värt. Det blåste dock som fan men var HUUUR skönt som helst i vattnet. Var i så länge.

Nu sitter jag Emma och Sara och kollar litte på hangover.


Salthå

Vid 13 idag cyklade jag och Amanda till saltholmen för att sola och bada! Vi köpte glass oxåå.

Jag har ätit så onyttigt idag men man har ju sina dagar antar jag.

Köpte glass tvååå gånger idag..


Shnygga

Dom 2 till höger- mmmmmm


Gorgeous

En riktig bejb. Funderar på att köpa denna fina skapelse.
 

Niiinen

Så ful men ändå så söt<33


Såla litte

Solade innan idag, mycket gott. Men jag klarar inte av att ligga i solen så länge då jag inte har tillgång till bad, blir alldeles för svääätti. Så en pool hade ju suttit ganska fint. Sen så blir jag rastlös också men då läste jag :p Sen efter ca 2 timmar gick jag in och duscha och va inne resten av dagen och då va klockan kanske ett halv två hihi.

Innan lagade jag mat, jag stekte lax. JAG. Det händer aldrig men är päronen borta så måste ju någon laga maten hehe.


Tumblr<333

I really love tumblr. Jag kan sitta och bara scrolla, reblogga, scrolla, reblogga om och om igen. Alltså dom bilderna jag rebloggar beror faktiskt på vilket humör jag är på. Men oftast rebloggar jag sånt som jag vill ha i  mitt liv, typ, om ni fattar.
 
 
 
Idag va sista dagen på jobbet och den gick hyfsat fort och nu har jag sommarlov på riktigt.
 
För en stund sedan så lagade jag och mamma mat som vi + lilla sneaky Emma åt. Jag och Emma är själva hemma ikväll och imon kväll och mina päron ville att jag skulle va hemma med henne ikv och imorgon. Hon får inte sova själv, haha.
 
Nu så ska vi nog kolla på en film con el Ben y Jerrry.
 
 
Todayysss
 
Todayysss by juliajill featuring studded platforms

Zara zip jacket, 700 SEK / Steve Madden studded platform, 535 SEK / Klänningar & Tunikor - Kläder och mode online - Gina Tricot

Yes oh yes.


Seg.

Igår och idag när jag slutat tidigt så har jag åkt hem och kollat på keeping up with the Kardashians och sen somnar jag. Jag är så himla trött. Men antagligen är det för att jag går och lägger mig för sent och upp för tidigt. Imorgon är sista dagen på jobbet wiieee.

Alla hade redan ätit i min fam så mamma köpte med en sallad hem från Coffee and deli och det är namnam så det äter jag nu mesans jag kollar på kuwtk.


Fulaste lilla saken.

Haha igår fick jag en liten sak man ska ha på pekfingret när man håller på med papper. Så konstig och det känns wierd och ha den där på finger toppen.


Bikinin är Såld!!


Nu ska hon åka tåg.

Jobbade till 11 idag vilket var väldigt gött. Mötte upp Amanda sen för vi skulle käka på avocado men vi banga det så vi åkte till Centralstationen för Amanda ska till fkp så då åt vi 2 goda billiga mackor där ist haha.

Nu ska jag hem och kolla på pll<333

Haha asså skvallertidningar in my heart. Haha dom ÄR faktiskt det. Asså skrattar så mycket åt deras rubriker, men det är ju dom som lockar en att köpa tidningen. Men bara så ni vet jag köpte inte tidningen..


Cykla

Måste ta cykeln till kungssten för det går inga bussar till och från mig tills på torsdag.. Så nu ska jag i alla fall cykla dit sen ta vagnen in till stan för att möta Linnea och Maja! Sen ska vi hem till Philp, en kille i vår klass som skulle ha lite festligheter, får la sr hur festligt det blir. Jag är ganska otagg men till och med min mamma tyckte jag skulle åka så då måste man ju nästan haha... Vet inte om det va för att hon ville bli av med mig kanske..? :(
Men jag ska hem relativt tidigt med tanke på att jag ska jobba imorgon och upp extra tidigt, yey.

Slängde bara på mig några kläder, palla inte bry mig så mycket.


Rast <33


Det trillade in lite färg i brevlådan idag.

Beställde 2 till bikinisar efter den misslyckade beställningen.. Blev så nöjd. Älskar färg :p
 
Sen här är skorna då.
Som sagt, jag gillar färg :))
 

Streetpeeper.com

 
Jag kan sitta och killa igenom outfits i timmar, love it.

Me and my best friend at work, the coffee machine

Haha är jag skev eller skev?


Köpte ett par skor och fick ny balans på köpet. Eller?

Ska lägga upp bild på dom ikväll! Jag har fått internet nu på mobilen. Men jag är inne på jobbets wifi för att spara på mitt. Så förhoppningsvis funkar internet hemma nu med så då kan jag blogga från datorn sen yeey. Måste bara säga att ja mår sjukt konstigt. Vill bara hem och sova..

Jag vill verkligen inte bli vuxen. Tänk att dom som jobbar här har 4 veckor semester och dom som redan tagit dom ska ju förfan jobba ända fram till jul från och med nu?! Åå jag tänker njuta så mycket av dom 2 åren jag har kvar i skolan. Skulle bara säga det :p