Sista juli

Tog bussen nio imorse med mallan för vi skulle träna. Vi va där i cirkus en timma och resten av dagen har vi gått runt i stan och ätit lunch på Fröken Olssons. Fick med en jacka hem fråga Zara som jag är so happi för. Kan visa bild någon annan gång tehe.

Men nu är vi hos mallan och chillar i hennes nya gigantiska säng. Så stor. Vi är fett trötta eftersom vi varit i stan sen halv tio..

Innan bussen gick köpte vi smoothie på Waynes Coffee. Min va gjord av yoghurt, mango, kanel och kardemumma. Spännande smak men den var god ändå. Smakade nästan som kaka.

Lite om moi

Jag vill testa att bo i bla. London, New York, Stockholm och L.A.
 
Vill resa runt i Europa.
 
Om jag är tvungen att säga tre saker jag är nöjd över på min kropp så är det mina händer, mina ögon och mina tänder/min mun haha..
 
Jag har aldrig varit den muntliga typen i klassen och kommer nog aldrig bli det heller med tanke på att jag bara har ett år kvar i skolan.
 
Appropå skolan är jag så sjukt rädd för att sluta men ser ändå fram emot det såså mycket.
 
Fyller 18 år om 118 dagar och längtar så för vill inte vara den som "inte kan gå ut för hon är inte 18" längre hehe.
 
Jag förväntar mig det liv jag byggt upp i mitt huvud. Den enda som kan göra så att det blir så är ju jag, så jag får helt enkelt se till att det blir så.
 

Yesterday

Igår så åkte jag med Mamma till torget vid 10 ish för lite ärenden och jag fick köpt mitt schampo som jag bara hittar på Kicks, vet inte om det är en utgående produkt men det hoppas jag verkligen inte för det är det enda schampot som jag tycker funkar bra till mitt hår. Det är iallafall från Aussie och det heter "Luscious Long Shampoo", har prövat andra men tycker detta är bääst för just mitt hår. 
 
Sen lite senare tog jag en promenad med Mallan i Rud. Gick en väg jag aldrig gått innan så fick se en del av Rud jag aldrig sett även om jag bott är nästan hela mitt liv haha. Sen så lagade jag (!!) mat till mig och Emma för vi är föräldrarlösa i några dagar. Det är dock väldigt skönt.
Mina inköp igår:p Denna sommaren har jag faktiskt läst mycket, både böcker och tidningar. Har börjat tycka det är niice.

"Nytt"

Mango, mango och Zara.

Fyra styckna bra

  

Same same but different

Förra sommaren läste jag första boken i Grey serien och nu i Grekland läste jag första i Crossfireserien som är i samma genre som Grey-böckerna. Jag har ju bara läst 50 shades of Grey, alltså första boken, men inte resten, eller jag började på tvåan men slutade. Iallafall så var 50SOG så mycket bättre än, För dig blottad som denna då hette. Den är verkligen en sämre kopia pch allt är väldigt likt, ni ser ju bara omslaget. "Hans" manchesterknappar och "hans" slips. Och sen så störde jag mig på namnen i FDB, där heter huvudpersonerna Eva och Gideon. I den boken är det mycket mer sex än i 50SOG så dom säger/stönar ju varandras namn hela tiden så jag störde mig sjukt på det haha. Men jag läste ut den och funderar på att läsa hela serien bara för att jag är igång nu och kommer ihåg hur boken slutade. Sen funderar jag på att läsa resten i Grey-serien också för alla säger att alla böckerna är jättebra. Frågan är bara var jag ska få den tiden ifrån hehe.. För funderar på att läsa Steglistan som jag hört en del om och den är på 500+ sidor så jaa, det är frågan.
 
Men jag vet inte om jag tipsar om För dig blottad. Om man läst Grey-böckerna kanske man blir arg för att det känns kopierat, har man inte läst Grey så läs Crossfire då, för då blir man nog possitivt överraskad om man läser Grey efteråt. Men storyn i 50shades var mycket bättre tycker jag. Och så kommer det ju en film på den och trailern har ju precis kommit ut! Spännande spännande, roligaste är ju att den har premiär på alla hjärtans dag.
 

STYLEBY #26

Styleby har blvit mitt svenska favorit modemagasin. Tycker det är precis rätt bara, det jag vill se och läsa. Allt ovan faller precis mig i smaken, iallafall just nu. Vill gå klädd i randiga oversize skjortor, hatt och sandaler. Har spanat in den randiga skjortan på understa bilden på Net-a-Porter från J.Crew. Den var på rea då jag kollade, undra om den finns kvar..? Jag har klickat hem prenumeration på tidningen men hann inte få #26 utan fick köpa den i butik.
 
 

#bästkusten

Lite pics från båtdagarna då jag var med, men jag och Malin åkte hem runt halv tre idag. Har haft fyra asnice dagar ute till havs. Har aldrig seglat förut så det var en ny experience. Föredrar det famför motorbåt då det mer är ett transportsmedel, jag menar nu när vi seglat, eller åkt på motor men det går ju långsamt fortfarande, och då kan man ju ligga och sola och chilla på däck som ni ser på understa bilden.
 
Det var dock skönt att komma hem nu eftersom jag åkte dirr när jag kom hem från Grekland, men alltså Västkusten är helt underbart verkligen. Kärlek.

Sista

Internet har haft sina ups and downs här om man säger så, därför har jag inte bloggat. Men tänkte bara säga att det är sista dagen nu och den ska spenderas vid poolen utan några måsten. Vi har hyrt bil dom senaste två dagarna och varit på en båttur så idag blir det att bara va. 

Kommer hem lite efter fyra imorgon och då kommer jag knappt hinna blinka innan jag är påväg till Amanda och Malin som redan har inlett båtveckan:D Kommet bli super stressigt så får se om jag ens hinner...
Laddade ner en redigerings app för 7kr härom dagen som är så rolig:') Så det har jag väl sysselsatt mig med hehe, att redigera bilder alltså. Det är ju faktiskt ganska kul och ett bra tidsfördriv.

Grek

Ville bara säga att jag är i Grekland nu och det är hur gatt som helst. Vet ej hur det blir med bloggning men jaja.



Perfecto

Untitled #187
 
Untitled #187 by juliajill featuring slide sandals
 
Alltså i crave that outfit. Den är perfekt på alla sätt och vis. Alltså den till vänster, jag har försökt att göra en ungefärlig. Men så enkelt men såsåSÅ snyggt!!

Waterish

 

Moln

Började dagen med en 5 kilometare i ruddalen. Det var verkligen perfekt väder, molnigt. Perfekt att springa i. Gothia Cup är ju nu så det var redan full rulle i rud. Blev lite smått stressad hehe. Tycker inte om att springa bland folk. Men det gick bra. Så nu har jag duschat och ätit frulle. Tror jag ska åka med mam och göra lite ärenden nu för behöver inhandla lite inför Grekland. Senare idag så blir det bodypump ocksååå.
 

Mmm

Ny favorit:

En kvällsfika

 
När jag kom till centralen i lördags så åkte jag till Condeco Avenyn där Sofia, Mallan och Amanda satt. Så där var vi till kanske 23 ish. Det var mysigt och det är så sjukt nice att det forfarande är varmt då liksom och då är det ju så nice att sitta ute. Helt enkelt jätte nice ba:DD Haha nej men det va mys:')
 

Fjällbacka

Jag och Palmen kom fram runt halv 8 på kvällen på onsdagen. Resan dit gick bra tills vi va framme kan man säga heeh.. När vi satte oss på bussen från Dingle så var vi verkligen lost, eller ingen av oss visste ju riktigt vart vi var, men när vi åkt ett tag så ser vi Malle och Ellen och så ser vi på skärmen på bussen att nästa hållplats var där vi skulle av och vi tänkte "shit va bra att vi såg dom annars hade vi missat hållplatsen" meeeeeen vi klickar för sent så vi missar att hoppa av haha..... Så vi fick gå längst vägen tillbaka. Det var läskigt för bilarna körde såå nära och det var sjukt svettigt för det var sååå varmt. Vi har haft väldigt tur med vädret alla dagar, varmt och sol. 
 
Men sen så kom vi fram och då var det middag ganska direkt som vi åt tillsammans med Malles familj också som va där. Och sen var ju hennes faffe (farfar xD) där hela tiden också eftersom han bor där på sommrarna. Sen på kvällen så satte vi upp en studsmatta, spelade kubb och kort och snacka långt in på kvällen. Precis så det ska va på sommarlovet:')
 
Dag 2 så gick vi till hamnen i Fjällbacka, vlket är fjällbacka kan man säga. Det fanns ett bad där så där var jag, Malle å Palmen hela dagen. Det var även årets första dopp för mig och jesus vad skönt det var i vattnet. Såå fint och klart. Jag älskar verkligen västkusten på sommaren. Skulle verkligen vilja ha ett sommarställe någonstans där uppe vid Fjällbacka, så fint. Men som sagt låg vi där hela dagen, sen kom Malles bror, Mikael, och deras kompis Jonathan och sen även Ellen. Så badade vi och så ett tag till. Sen köpte vi glass:'))
 
Dag tre så åkte vi till Hamburgsund med Mikael för han har körkort så det var perfa. Där va vattnet ännu finare. Så himla nice. Där va vi i några timmar och hade med oss lunch: kalla köttbullar, prinskorvar och potatissallad- äkta strandmat.
 
Sen så åkte Palmen hem och jag några timmar efter. Men jag hade verkligen tre jääättemysiga dagar och jag tror jag och Palmen åker dit igen för Malle jobbar där i 7 veckor så det är där hon finns, och då kanske vi får med oss hela wp, det hade ju varit något:DD
Detta var badstället vid gästhamnen i Fjällbacka.
Hahaha asså denna bilden, skevaste men roligaste.
Hopptornet på bilden under var på andra sidan klipporna på bilden över xD Myckä fint.
Och detta var Hamburgsund.
En mysmalle och en mysfrulle:')))
 
Lite blandade bilder, vissa är redigerade och vissa inte:))

Regn

Vaknade av det regnade på mig imorse för jag sov med vid öppet fönster... Sen åkte jag till gymmet för ett pass och sedan lite band. Resten av dagen har jag varit med mam och pap på lite ärenden och så körde jag lite. Känns som om jag aldrig kommer ta körkort. Kommer ju aldrig kunna hålla koll på bilden och trafiken? Så svårt....

Nu kollar jag på revenge. Ser om säsong 1 för jag har inte sett säsong 2 och 3 och jag kände att jag behövde se om den:p



Amen

Idag har varit en lång dag. Varit uppe sedan sju.. Började dagen med en springrunda i ruddalen och sedan blev det lite stressigt för skulle sitta i bilen klockan nio för att åka till Emmas konfirmation i kyrkan. Vi åkte så tidigt eftersom det var i Allingsås. Det var ganska långtråkigt i kyrkan för det tog sån tid. Dom var 69 stycken konfirmander så när dom gjorde något som alla skulle göra tog det ett bra tag så somnade nästan mot pappas axel heehe.. Men kommer ihåg när jag själv stod i samma kyrka för tre år sedan. Usch, det var riktigt jobbigt för jag bara grät och grät haha...Alltså då jag var konfirmand själv. Det var väldigt många snyft i kyrkan nu med och sen när dom skulle ha sin hejdå kramring, som vi också hade, då var det nästan inget torrt öga. Alla konfirmander bara hulkade och hade sprängröda ögon med mascara i halva ansiktet. Åå jag kommer verkligen ihåg tomheten jag kände när jag kom hem. Den var inte att leka med. Kände igen de flesta låtarna dom sjöng idag som vi också sjöng, blev lite sentimental:'))
 
Men vi kom hem vid fyra och så började gästerna dropa in från fem. Det var asgod mat. Mallan hade gjort smörgåstårtorna eftersom hennes fader äger "Svenska smörgåstårtsfabriken". Dom var riktigt smarriga och så hade vi lax och sallad också. Mmhmmhmmhhhmm.
 
Vi åt mest eftersom det var fika sen, men senare mot kvällen så spelade jag, Mallan, Emma, Linnea och Miles fotboll. Linnea och Miles är familjekompisar från usa, vi brukar bo hos dom när vi e där. Dom är typ 8 och 6 år haha så dom hade ju hur mycket energi som helst.. Jag blev fett trött och svettig, men vad gör man inte för dom små barnen:p Alltså dom är så söta:'))
Jag och mormor:))
<3333
Emma och hennes kompisar Tyra och Sara.
Miles, Linnea, Emma och Tyra.
Hahahaaaaha ha ha ser ut som en köttbulle:')
Sen var det ju såklart fler än bara vi på bilderna hehe, men det har varit en jättemysig dag med mycket och god mat, vilket brukar göra dagar bättre:)
 
Nu ska jag sova så bloggar jag om fjällbacka då, godnatttt!

På tåget

Hallihallå! Sitter nu på tåget hem från fjällbacka all alone för Jennifer åkte tidigare. Har haft tre jättemysiga dagar!:')) Men bloggar om det från min dator ikväll eller under helgen, so babye for now.


Torrt

Lite bloggtorka skulle jag kalla detta för men ärligt så är det för att jag inte gör något på dagarna hehe roligt liv jag har.... Tex idag så låg jag i soffan till klockan halv tre för åkte då till stan med Mallan för att fixa lite ärenden och sedan gick vi till gymmet. Det blev först lite spring och sedan ett core-pass. Vi gick på det förra veckan men idag var det en annan instruktör som var såså mcyket bättre än den förra veckan. Denna hade även bodypumpen som vi var på förra veckan som vi även ska på imon. 
 
Men på onsdag så åker jag och (förhoppningsvis) Jennifer upp till Malles land i fjällbacka där hon är och kommer va till största delen av sommare. Vi stannar i så fall tills fredag kväll för min lillasyster konfiremeras på lördag då hon har varit borta snart i 4 veckor.. Det känns som en evighet men det har gått så fort. Och sedan i mitten på nästa vecka åker jag till Grekland. Ska bli så skönt att vakna upp till något annat än samma rutin jag haft nu i snart en månad. Men mer om det då och då blir det roligare bloggning, när jag gör grejer, så håll ut.
I torkan så lider vi även av bildbrist så ni får en mycket vacker bild på mig i min pjamas från förra veckan typ, håller inte ens koll längre på vilken dag det är längre:')

Sun-day

Idag så åkte jag in till stan runt 12 och mötte upp Maja. Vi gick i affärer och jag fick köpt två tröjor, en kommer det bild på. Sen tog vi en mysiii fika på Condecos uteservering och då åt jag nästan en halv branmuffins för var fortfarande mätt efter gårdagen och det är det enda jag ätit idag + en is-latte. Men nu äter jag lite frukt och sen blir det middag. Vi hade det iaf braaa men vi blev nästan chockade när affärerna började stänga klockan 4 för det är ju söndag idag. Man förlorar kollen på veckodagarna på loven må jag säga. Och runt 3 kanske så kom ju solen fram och jesus vad varmt det blev. Och mitt i vår fika så hör vi en folkmassa som går förbi i en parad och skriker "HATA, HATA, HATA GÖTEBORG" Och så var det massa poliser och ordningsvakter så vi förstod ju ganska fort att det var fotboll på gång. Asså varför hata på motståndarna när man kan älska sitt lag? Vi lägger för mycket energi på att hata. Dom kunde ju lika gärna skrikit "Älska helsingborg", men jag antar att det är mer feeling i hat och att det är det som är grejen i en klack.
 

Råålit:')

I lördags kväll, igår, så åkte vi hem till Palm där även Amanda och Danni var för vi skulle ha grill-kväll. Mycket behövlig kväll måste jag säga. Det gick bra å grilla och allt och alla hade med sig lite som man fick äta av kan man väl säga. Godast var haloumin:')) Sen kom Dalia också! Ni aaaaanar inte hur mycket jag åt. Men det va så gott och I coudn't help it. Vi skrattade så mycket om hur mätt jag var och hur mycket jag åt men bjöd på det, var dock inte lätt att skratta med den fulla magen. Sen var det ju efterrätt på det, men efter det så var jag verkligen proppmätt. Alltså kunde inte få mer ner, heeelt sjukt. Men vi hade iaf väldigt roligt och det var roligt att träffa dooeem. Jag, Palm, Mallan och Amanda satt kvar ett bra tag på Palms altan och bara hade det allmänt niice. Fick många goda skratt och jag älskar verkligen såna kvällar, det är sånt sommarolov skall bestå av:'))
Har varit mätt hela dagen idag... 

Marstrand

Kommer inte riktigt ihåg när vi gick upp men vi åt iaf en god frulle som Mallan hade gått upp fixat i ordning:')) Sen så åkte vi till stena där bussen till Marstrand skulle gå. Mallans mamma jobbar där och det är ju typ stena som arrangerar det om jag inte är ute och cyklar så det gick bussar dit och så så fick vi vip band som jag aldrig riktigt fattade vad dom gjorde mer än att vi hade tillgång till typ bra platser för att kolla seglingen och några lounger med barer typ, men det gynnade ju inte oss då vi icke är 18:// Men ganska så snart så hehe.
 
Väl där så gick vi mest runt, åt glass och god mat och kollade lite på seglingen. Det var en mysig men fett lökig dag. Jag gillar verkligen Marstrand, det är så fint och mysigt där. Man ska lätt åka dit ett sort gäng med båt, även fast jag inte gillar att åka båt så kan det ju vara nice när den ligger stilla i hamnen heh.
Lejonet och Björnen glass. Blåbär cheesecake och äppelpaj och kanel glass är så gott så tips om ni äter där:)
Åter igen Mallans bild på vår mat så min mat är den med kycklingen och det var såå gott men starkt, väldigt mycket thai.
 

I fredags

Jag ber om ursäkt för min usla bloggning men har inte riktigt suttit vid min dator dom senaste dagarna men nu så!
 
I fredags så började jag dagen med gymet och sedan på kvällen var jag men Mallan hos henne och vi (hon) gjorde tacos och yes det satt väldigt fint. Måste nästan vara min favorit rätt. Sen kollade vi på 12 years a slave som var väldigt sorglig. Kan liksom inte förstå att det faktiskt har varit så och att det fortfarande finns spår av det. Men till det åt vi massa gottigt. Sen sov jag där för att vi skulle upp ganska tidigt för att åka till Marstrand.
 

:'((

Filmen va lika bra andra gången och många tårar fälldes åter igen. Seriöst finaste filmen jag sett så sesese den!! 

Innan åt vi sallad i arkaden för dit vi tänkte gå stängde:/ Blev besviken för fått en ny favo dressing där...
Malins bild så det är jag å min sallad där bort hihi:p

Ganska stel

Nu är jag på väg hem från yogan och Jesus vad det var jobbigt. Orkade verkligen inte göra allt pga träningsvärk så det fick bli "barnets-position" en hel del. Det är vil-positionen för er som inte vet:p Men man känner sig så lätt efter yoga, eller jag gör det iaf. Det märkte jag även när vi hade det i skolan några gånger fast blev oftast trött då:pp Fast nu är jag sjukt stel, kan knappt gå haha... Aja, sitter och dricker mitt vatten för är hungrig men tog inte med mig någon frukt idag vilket va dumt. 

Nu ska jag hem och duscha, äta, läsa ut TFIOS eftersom jag ska se den idag igen x) 
Ser ut som att det är bra väder men det är grått som blåsigt:/

Deg

Idag har jag och Jennifer degat hos mig fram till halv 6. Vi har bara kollat på filmer och PLL. Och så gjorde vi gröt till lunch:')) Men vi tog bussen halv 6 då så åkte hon hem och jag åkte till gymmet och mötte upp Mallan för ett bål-pass. Det tränade allt det som jag har träningsvärk från igår så det var jobbigt, fast mer mage. Måste verkligen träna min mage för känner att det inte riktigt finns några muskler där. Sen sprang jag en halvtimma. Har hört så olika om att man ska köra styrka innan konditionen eller tvärt om men jag föredrar styrka först för känner att det blir lättare att springa då, att kroppen håller sig upprätt typ hehe. Har ingen aning om vad jag snackar om men det känns bättre.
 
Men nu ligger jag i soffan pch kan knappt röra mig:) Kul:) Ska se hur det går att ta mig härifrån till sängen:)
 
Och imon ska jag köra yoga klockan 12, får se hur det går haha kommer ju vara stel som en pinne. Men imon ska jag även på bio med Mallan och Danni och till helgen har jag oxå lite planer så det är kuul. Och jag hoppas verkligen att det bär av mot Fjällbacka nästa vecka ons-fre för att hälsa på Malle som skall spendera nästan hela lovet där:// Håller tummarna:P

Sorry för otroligt tråkigt inlägg men är ju sämst på att ta bilder, eller sämst vet jag ju inte eftersom jag inte tar några xD men jag ska bli bättre loovar.
 
 
 

On the road

Sitter i bilen nu med mamma och vi är på väg till Allingsås för att lämna lite grejer till Emma! Jag gick även på läger där så aka väl bli lite kul och se om det ser likadant ut. 

Klockan 16 innan så var det bodypump med mallan som stod på schemat. Tyckte faktiskt om det men kan typ inte gå nu men antar att det är ett bra tecken:p


Mornin

Sitter och käkar gröt och kollar på SATC innan jag någon gång ska till pappas jobb och jobba lite. 

Gröt med äppelmos, kanel och salt. Det är såå gott med salt på ich det smakar faktiskt bra tillsammans med äppelmoset!