I'm so sorry

Mitt internet på mobilen är slut som sagt OCH hemma.. Så därför kan jag inte blogga. Eller nu skriver jag från pappas dator men jag har inge bilder på denna och vet inte hur jag får mobilbilder till denna. Och det är ju as tråkigt om jag bara lägger upp massa bilder från weheartit typ..

Men på tisdag räknar jag med internet och ni får räkna med inlägg dooo. Tagga sista jobbveckan nu weho.

Well, hello.

Waaa jag är så sugen på ett par färgglada sneakers, eller säger man ens så? Haha pin om man inte..

https://cdn3.cdnme.se/3988134/6-3/pic_51cd6893e087c328b5364bf4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3988134/6-3/pic_51cd68c49606ee0c4369b3d4.jpg" class="image">


Timing.

Nu när jag fick blogg lusten tillbaka så ska ju internatet på mobilen ta slut också.. Så där lagom bra läge.

Men idag är det fredag och det är så skönt. Ska nog in till stan sen och kolla sommar skor, hittade några fejna igår.

Men nu är jag på jobbet jätte tidigt, har inget att göra tills 8.30 så frågan är varför börjar jag inte då..? Haha.


Stort behov av kaffe.

Jag dricker kaffe två gånger om dagen nu mera.. Jag vet faktiskt inte om det är bra eller dåligt? Tänderna miss färgas eller? Eller det kanske är en myt? Äh jag vet inte, gott är det i alla fall. Men när jag får lov på riktigt sen kommet jag verkligen inte dricka kaffe varje dag, vet inte ens hur kaffekokarn funkar hemma x) Här är ju det n sån maskin med massa olika man kan välja, godaste kaffeet.

Nu ska jag jobba i 4 timmar till sen ska jag på handledarkurs eller vad det nu heter inför körkort och allt sånt. Taggish då.

Jag sitter i ett rum där man kan se och höra allt typ så kändes bra när jag satt och egopixa :p


Som ett barn på julafton fast minus barn och julafton.

Mammsen öppnar paket nu, sen blir det tårta! Ska bara äta lite för ska ta en springrunda sen.


Ehe..

Gillade den inte at first, men sen efter några replay på låten så satte den sig i huvudet på mig. Svängig är den allt. Och han är ju ändå lejte gullig. 97:a, 16 bast ju.
 

C00LA gajjor.

Rayban
 
 
Wildfox. Stort jävla JA för färgat glas och färgat spegelglas. Tycker det är så snyggt. Amanda har köpt ett par as balla från Lespecs eller vad det nu heter :p med blått spegelglas, sven snygga verkligen. Men jag är väll på jakt efter något liknande. Ska ju trill Grek snart och där lär det ju finnas massor av solglasögon, fejk då såklart men kanske finns några balla som inte ska vara någåt speciellt märke.
 
asos.com. Också ballaaa. Runda är dock inte min grej haha, fast fett snyggt dock.
 
madwell.com, aldrig hört talas om hemisdan innan. Hittade den genom polyvore. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

På jobbet.

Nu på dagarna blir det inte så mycket bloggning eftersom att jag jobbar. Men nu har jag lunchrast och satte mig ute i solen på en liten terrass. Men sen kom det massa så så kände jag att det va dax för mig att gå in :p.

Får sluta 4 för Mammsen fyller år hehe, så nu är det bara 4 timmar kvar.. Weeeey.


Snygg i rygg.

Köpte dessa på Gina Tricot idag. Den ena kostade drygt 100 spänn och den andre knappt 200. Så det var bra pris. Men jag försöker samla på mig små "lätta" klänning för jag ska till Grekland om några veckor och det är det enda man komma kunna ha på sig sa mammsen :p Ska även köpa mig ett para låga conves. Nattiii.
 

Blev lite sugen.

Jag vet inte hur länge bloggen stått utan uppdatering men det känns inte som att det är så länge. Men sen kollade jag på mina bilder och insåg att det var ett litet tag sedan för jag hittade lite händelser bland bilderna, typ.
 
Jag slutade skolan den 12 juni och avslutade den kvällen i slottskogen under ett bamse träd som skyddade oss mot regnet. Det var lejte myjs ändå.
Så såg jag ut (på avslutningen)+ min vita spetskjol som säkerts har visats här på bloggen. Både kjolen och blusen är från Zara och bältet är Mallans. Treorna var så glada i kyrkan när vi satt och väntade på att vi skulle få sluta. Var även på student den helgen i Malmö och jag blir så taggad på ta studenten fast ändå inte..
 
Redan dagen efter ställde jag klockan på 7.00 och begav mig mot mitt sommarjobb. På dagarna från 8.00-16.30 befinner jag mig i Amerikaskjulet hos Göteborgs Hamn. Jag har denna och nästa vecka kvar. Det är ändå ett tacksamt jobb. Jag behöver inte göra så mycket. Eftersom det är ett kontor så är det mycket pappersjobb osv som jag får göra som dom anställda inte hinner göra. Det som är sjukt bra är att det har varit sämst väder så det är inte så att jag missar värsta högsommaren när jag sitter inomhus vid en dator. Hoppas det blir bra i juli i alla fall.
När man inte har något att göra på el jobb så blire da classic toa bilder. 
Även den torsdagen gick jag på baksmällan 3 med dessa brudar.
Plus Malin som tar bilden :p Men jag tyckte den var as rolig och Bradley Cooper är ju så hiiimla snygg så jag vet ej vart jag ska ta vägen. När bio reklamen sattes på insåg jag hur mycket filmer det kommer nu som jag vill se.
 
Sen kom den efterlängtade helgen!!Då kändes det verkligen som sommarlov. Liksom en söndag utan ångest och jag kunde vara uppe sent, även om jag jobbar men det känns inte som att jag behöver lika mycket sömn då hehe. Men på fredagen upptäckte jag, Amanda och Linnea ett jätte mysigt café uppe vid Linné. Le petite hette det om jag inte minns helt fel. Fetaste bakelsen tog jag sen. Mmmm.
Sööta.
 
Sen åkte vi hem till Mallan där vi var lite folk resten av kvällen vilket var väldigt trevligt!! Sen så sov jag där.
 
Sen den helgen så var jag, Mallan, Amanda, Tessa och Frida hos mig tror jag och såg på film och åt glass :p Tror även vi körde en skräckfilms måndag också Hahah.
 
Sen jobbade jag hela förra veckan och då hände det inte speciellt mycket. 
Men på fredagen blev det midsommar, en av dom dagarna som är så överskattade. Innan så var det ju jätte mysigt när man hoppade runt midsommarstången och var med sin familj. Men nu går det ju ut på att supa, typ. Men jag hade ändå en jätte mysig midsommar. Jag började ta mig ut till Malin i landvetter vid 2 och så handlade vi mat sen när Linnea kom. Sen kom Maja, Sofia och Johanna också. Under tiden lagade vi mat och det blev faktiskt riktigt bra. Så stolt över mig att jag gjorde en köttfärspaj nästan helt själv. Jag är liksom sämst i köket. Efter att vi ätit drog vi vidare till en fest på landet haha, skojja men det var typ på landet. Där va dock inte jätte kul och det regnade så var inte på så jätte bra humör men det var okejj ändå :))
 
Panorama bilder<33
Malin är bakom kameran igen haha..
Aa den hade ni allt velat smaka vaa?
 
Dagen efter så gick jag upp någorulna tidigt och cyklade till Mallan för vi skulle käka frukost tsm bestämde vi på midsommarnatten haha lol. Men där var det fullt hus, det visste inte ens hon haha så jävla roligt. Så vi åkte tillbaka på moppen till mig och skapade detta:
Om något är min drog så är dett Amercan Pancakes.
 
Sen efter mycket om och men åkte jag, Mallan och Amanda och köpte biljetter till Spring Breakers klockan 23.40 på lördag kvällen, ealltså filmen skulle börja då. Men när vi köpte biljetter va klockan 7 och bestämde vi oss för att åka hem till Mallan och laga mat så det gjorde vi. Dels hade vi bestämt ett tag innnan att vi skulle se den på premiärdagen så jag var inställd på det så då blev det nattbio. Klart filmen var bra, men jag hade förväntat mig massa mer av filmen, massa saker fattades kände jag.
Kocken gjorde något med kycklingen som blev gott.
Mm så snygg jag är klockan 23.30 på kvällen. Åå tjejjeeer, lav u so much<333333
 
Och nu är äckelmåndagen avklarad. Mamma fyller år imorgon så fixade lite efter jobbet och nu ska jag sova, snart. Hoppas någon orkade läsa detta och hoppas någon kikar in här fortfarande.. Fett pin om alla slutat läsa så skriver jag detta :ppPp