Ganska lång dag i stan

Var inne i stan idag vid 12 med Amanda och Malin och vi kollade runt å käkade sallad. Jag hoppades att jag skulle hitta något att ha på mig imon men nej... Sen så mötte vi upp lite folk i mallans klass på condeco. Först så fick inte jag å Amanda sitta med dom men dom kunde inte vara utan oss så vi satte oss pä ett jättestort runt bord, haha kändes som att vi satt i bamba. Sen så droppade det in lite till folk å sa hej.

Nu sitter jag, Amanda, Sofia å mallan hemma hos mallan. Vi chillar och jag åt mig mätt på skumtomtar.. Köpte en påse på Pressbyrån som blev min middag typ hehe.



Gult

Minus skorna, dom matchade inte alls men resten, så snyggt.

Idag

Vid halv 4 så gick min familj till våra kompisar eller emmas kompis Sara haha man kan se det på två sätt men iaf. Vi där i några timmar och åt lite smått och gott och spela spel å xbox fast jag fattade verkligen noll på xbox så jag kollade bara på haha.
 

Svarta skor

Jag behöver ett par svarta skor för jag är lite trött på brunt. Jag är inte så sugen på att köpa svarta primeboots för att jag har ju ett par och sen så är dom ju rätt dyra. Men det är fortfarande primsen jag har i huvudet när jag kollar så skor så då jämför jag alla skor med primes och då ser alla skor så konstiga ut hehe jag vet inte om ni förstår vad jag menar. Men iaf jag hittade ett par på nelly som jag tyckte var lite balla för dom har neongul sula men det var ju iofs inte boots, men dom är ju svarta. Och sen hittade jag ett par boots på Zalando från samma märke.
 
Men jag behöver hjälp och åsikter såå hjälp mig pls.
 
Jag tyckte det var snyggt me spännen men åå jag vet inte.

Time to wårkaut

Skall med mam på lite ärenden, sen så släpper hon mig och min dgoa kropp på gymmet för det är jag på bilderna nedan mhm.
Perfekt mage, liksom man ser musklerna men ändå inte för tydligt.
 

Vädret är ändå underbart

Det värsta jag vet är kyla, blåst och regn tillsammans. Alltså usch. Jag ville bara gråta innan och jag var så pissed för jag hade lagt ut mitt paraply innan jag åkte hemifrån.. Men iaf jag åkte in till stan vid 13 och mötte Maja och Jennifer. Vi kollade 2 affärer men det tog ca 1.5 timma för det var sjuka köer till provrummen. Sen efter mycket om och men sket vi i att käka i stan och vi skulle fixa en grej så vi åkte hem till Jennifer och käkade ist, gottgott. Sen har vi bara degat film och jag somnade typ vid 19 någon gång under filmen och vaknade av att dom skrattade åt mig haha och jag trodde då att klockan var 23 men den var bara 19.30 typ mindfuuck. Sen kollade vi mer film och åt popcorn såå gott. En mysig innekväll i det äckliga vädret var precis vad jag ville ha hehe.
 
Vet inte hur jag skriver nu är ganska trött så bloggar mer imon.
 

Disney

 

Jag tycker ni är coola


Rea

Jag och mamma åkte in till stan vid 9 och började på stuk av ren slump. Vi var första kunderna på rean så det var ju bara att välja haha nej men då fanns ju alla storlekar osv. Därifrån fick jag med mig ett par byxor från blk dnm som jag inte riktigt vet hur jag ska beskriva färgen på men ni får se dom snart i guess. Valde mellan dom och ett par grå men jag känner att jag kan hitta grå byxor billigare hehe.
 
Sen köpte jag lite blandat + skidbyxorna jag ville ha, ajm so happii. Måste bara hita en vit jacka..
 
Sen sa jag hjedå till mamma och gick till gymmet och var där i en och en halv timma skulle jag tro och nu har jag ätit osv och kollar på tvd. Vet inte när jag ska möta M&A sen men det blir nog senare för bion börjar 22.05:)
haha sjutton vad skev.
 

Roligaste jag sett

 
Alltså denna intervju.. Skrattade så mycket jag tror inte jag skrattat så mycket åt dom innan. Eller asså inte åt dom men åt en intervju. Alltså tjejen är ju helt lost och dom tycker ju hon är så konstig. Så sitter hon där och tror hon är sexig i sin fula leopardklänning. Haha såskna jag vill ju också hänga med dom........ gotta love them. 

Ett av få ställen som hade öppet

Vi åkte in till stan vid 19 och mötte Amanda på biopalatset och hämtade biljetter till bion vi ska se imorgon. 100 åringen eller vad den heter, den verkar väl rolig haha. Jag hade samlat ihop tillräckligt med poäng på mitt biokort så jag fick biljetten gratis. Nu låter det som att jag går på bio ofta men det gör jag inte, eller jo kanske? Men jag glömmer ofta dra mitt biokort så jag vet inte hur jag får så mkt, är guldmedlem också btw så jag har ett kort där mitt namn står i "guld" haha hur hände ens det? Aja bio är väl mitt true calling. Sen bjöd Mallan på fikan på condeco så denna kväll blev gratis och gratis är alltid gott. Vi satte oss på condeco avenyn för det var typ den enda som hade öppet. Men det var mysigt as usual<33
 
Nu ska jag nog sova för skall in till stan tidigt och köpa främst skidsaker och får hoppas det finns något på rean. Har redan spanat in mig på ett par skidbyxor så hoppas att dom finns, annars blir jag ledsen.
 

Ett år sedan

Den 25 december förra året så bilade vi ner till LA från San Fransisco. Jag kommer ihåg att när vi kom fram så var vi desperata efter mat så då tog vi något nära vårt hotell vilket var en typical "diner". Det sorgliga var att det var huur mycket folk som helst där, jag menar det var ju den 25 december då man firar jul i USA. Människorna som var där såg dock lyckliga ut så får väl hoppas att dom var det också. Tyckte synd om dom iaf, hade massa sorgliga teorier om varför dom var där när dom skulle vart hemma och firat jul. Dom som jobbade där var logom stressade dock haha.... 
 
Jag har verkligen sett för lite av LA. Jag skulle vilja åka dit någon gång och liksom upptäcka allt. Men då måste man ha bil för det är ju hur stort som helst med massa vägar haha så får väl göra det när jag har körkort.
Ni förstår ju vad hela denna bild is about<33
 

25e redan

Dagen igår gick sjukt långsamt men kvällen bara försvann. Kanske var för att jag och Emma spelade Sims haha.. Det är ju så roligt när man inte spelat det på länge! Emma fick djurliv igår till Sims 3 då och då kunde man ha hästar!! Alltså ni aaaaanar inte hur mkt jag önskade att man kunde ha hästar på Sims 2 när jag spelade det som mest. Så det tog typ 15 min igår för mig att välja hästras x)

Idag vakande jag ganska sent, kollade på tvd, åt frulle och åkte till gymmet. Sprang 8km, jag jobbar mig upp mot en mil. Jag tror jag hade orkat men det får bli någon annan gång. 

Nu har jag duschat och ska kolla tvd eller någon film och sen vid 19 ska jag träffa Amanda och Malin:))
På gymmet när jag skulle heem.

Bangerz Tour 2014

Fick biljetter till Mileys konsert i julklapp!!!! Ska bli så sjukt ballt att se henne, jag menar det var ju ändå min idol när jag var mindre. Iofs så var det ju Hannah Montana då men det är ju samma person haha! Ska bli baallt. Ska gå med Emma! Taggaaaa.
 

Varför sådan hets?

Läst på massa bloggar att dom tipsar om vad man ska ha på sig på julafton?? Asså va? Eller klart om man ska bort på middag osv att man klär upp sig men att folk ens vill ha tips på vad man ska ha på sig? Haha jag har nog aldrig brytt mig om vad jag ska ha på mig på julafton. Jag vill bara gå i pyjamas/mjukis. Jag frågade faktiskt mamma om vi skulle klä oss fint även om det bara är vi 4 som firar och mamma ba "Ja det är klart?!", men jag har verkligen aldrig tänkt på det om jag ska va ärlig. Så får se vad jag tar på mig imorgon.
 
Sen tänkte jag på att vad ska man göra på dagen? Vi har inga speciella traditioner så jag överväger på om jag ska till gymmet om dom ens har öppet. Behöver ändå duscha så då kan jag lika gärna gymma haha jag brukar tänka så ibland fyi.
 
 
Har snackat med mamma också att vi pyntar granen fult, hehe. Så jag längtar tills jag flyttar hemifrån och får pynta min egna gran i ett tema. Alltså mamma har ju massa olika pynt i granen så det ser ut som ett zoo. Jag vill ha en stor och tät gran med bara vitt pynt. Mamma vill ha en tunn och spretig gran med rött, inte fint haha.

100 kr

Jag mötte upp Malin och Amanda på torget innan. Amanda skulle köpa de sista julklapparna och jag ville träffa ma giirls. Vi satte oss en liten stund på eh också och jag köpte en is-latte för jag lökade som fan. Väl där inne satt även min sis och hennes kompis haha lol. Sen fortsatte jag  och Amanda på torget en stund efter Malin gick. Vi köpte båda varsina "Fuck Cancer" armband på Twist&Tango. Jag har velat ha ett sånt jättelänge så då blev jag glad. Och kände att jag gjorde en bra gärning. 
 
Sen åkte vi hem till Amanda och kollade julkalendern, lagade käk och kollade på Catfish vilket var såÅ roligt haha så himla dumma människor. Vem friar till någon på internet man ALDRIG har träffat? Well well, nu ska det julbakas.
Najs att armbandet är åt rätt hål men inte texten whatevzz.

90 min framåt

Har laddat två TVD avsnitt så det hade jag tänkt att kolla på nu på vägen hem.


Skyttään

Skytten
22 november – 21 december

Året överlagMånga Skyttar har upplevt stora förändringar i sitt kärleksliv under 2012. Det kan ha varit relationer som tagit slut eller nya insikter om vad ni söker i en relation. Troligen känns det därför skönt att höra att 2013 blir ett år för nystart i kärlek. Genom att lära känna sig själv hittar Skytten stabilitet för att börja flirta, vara romantisk och kreativ.

Kärlek: I februari vaknar en ny period där du vill förverkliga dig själv genom kärlek, något du känt ett stort behov av under en längre tid, men inte riktigt kunnat göra. De individer du drar till dig nu är färgstarka och speciella, och kanske tappar du bort dig själv lite i allt spännande som händer. Å andra sidan kommer du närmare den här personen än någon annan tidigare.

Mest romantiska perioder: Februari har stor potential att bli högst romantiskt, och mitten av mars kan ge en hel del både hetta, passion och fart. Häng med i svängarna, i mitten av maj slår det till igen och det med råge. Sista helgen i maj blir minst sagt magisk. Juli lovar både värme och chans till stora känslor, medan slutet av augusti blir mer balanserat och ömt. I slutet av oktober kan det bli både en hel del sweet love och en hel del drama – utan att du tycks röra en fena.

Jobb och skola: Ekonomiskt sett har du kanske aldrig varit så uppstyrd och stabil som nu, och samtidigt känner du att andra saker i ditt liv inte alls lever upp till vad du föreställt dig om ditt vardagliga liv. Du saknar frihet från livets praktikaliteter och en bra idé är att planera in saker att se fram emot. Det här året bär inte med sig några stora förändringar inom det här området, utan är snarare upptakten till ett djupare begrundande av vad du vill göra med din framtid.

Resor, flytt och förändringar: Du har så lätt att uttrycka dig kreativt under 2013 att andra kan börja undra vad du egentligen äter till frukost. Förutom att ha ett rikt romantiskt liv är du redo att skapa, förverkliga, utforska och undersöka. Men trots allt detta är det lite svårare för dig med att känna dig lugn inombords. Det här året lever du verkligen upp till bilden av Skytten som en äventyrlig sökare. Låter kanske lite jobbigt, men är faktiskt värt att njuta av.

Fokusera på detta år: Din kreativitet, vänner och romantik. Njut av den stabilitet du har och försök locka fram dina stora framtidsplaner.

 

Hmm, vågar man lita på horoskop? Ibland passar ju det faktiskt in på en, men inte alltid.


Handla det sista

Nu ska vi snart åka och handla de sista julklapparna. Jag har köpt två och det är julafton i övermorgon... Men det löser jag. 
Mitt hår smälte in i hyllan på bilden haha samma färg tyyyp ju.

Vi tog en liten tur

Jag, mam och em gick en promenad förrut i stan. Mamma ville kolla på julpyntet typ haha. Sen upptäckte vi att de stora kedjorna som Zara och Åhlens hade öppet till 20.00 så då kikade vi lite där. Sen satte vi oss på Espresso House jag menar man åste ju testa det här med... Haha nej men Emma ville ha något speciellt från där så då gick vi dit. Tror jag såg en av mina konfirmations ledare också haha och Emma sa att hon såg en av sina gammla lärare liksom vad är oddsen.
 
Nu så har jag ätit mycket mat och en go kaka. Standard här hos mormor japp.
Jag testade denna dricka innan och den var god. Jag tror det var någon slags lemonad but I'm not suree.

"Oh, oobee doo I wanna be like you, I wanna walk like you, Talk like you, too"

Hade inte bangat att se ut som henne. Så jävla snygg. The one and only Candice lixx.
 
Om ni inte förstod rubriken så är det från Djungelboken om ni kommer ihåg den låten?

En liten tur

Nu åker jag, mam och em till Malmö. Vi ska hälsa på mormor och julhandla typ. Kommer hem måndag igen. Funfun eller inte jag vet inte. Skönt att inte va hemma en liten stund hehe.



Första lediga dagen

Fick ju som sagt lov igår vilket inleddes på kvällen i stan med massa skönt folk från skolan. Vi hade riktigt kul. Hahaha asså jag vet inte om jag ska skriva mer om kvällen för ni kommer inte förstå något ändå.
 
Idag har jag bara tagit det lugnt, inte gjort någonting alls. Jag blir rastlös måste jag säga så denna dag har väl inte varit en höjdare. Varit väldigt trött också iofs. Men sen tror jag vi ska hem till Linnea och jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir bra:)
Jag hade inte ätit på ett dygn förens vid lunch så jag var gaaanska hungrig. När jag är ledig äter jag typ inget för jag pallar liksom inte laga någonting hehe...

19 december

Jullov nu. Underbart. Vi började 10 i Hagakyrkan för sång och tal osv och sen samlades vi i klassrummet för fika och frågesport: Tog en fika efter också med Malin, Maja, Jennifer, Linnea och Evelina. Vi bytte julklappar och jag fick sånt nagellack som lyser i mörkret!! Jag blev jäätteglad för jag har velat ha det juuu. 

Kollat lite i stan men nu sitter jag på bussen heem. Ska ta det lugnt och senare ska vi in till stan igen för att hänga med lite folk från skolan för det är lov och så haha eloel.

Hade inte på mig något speciellt, blus och jeans fick det bli.



I wanna be fab

Fab
 
Fab by juliajill featuring a cuff bracelet

Folkishdansish

Åkte in till stan vid 4 och köpte lite juklappar och sen mötte jag Malin, Maja, Jennifer och Linnea på eh. Sen mötte vi upp några och åkte till Svenska Mässan där folkdansen höll hus. Åt två lussebullar och drack saft vilket blev min middag. Men det var roligt att se ettorna dansa och jag kommer ihåg när vi gjorde det förra året. Tiden går så sjukt fort, läääskigt fort.
 
Imorgon är det sista riktiga skoldagen med lektioner. Huur skönt är inte det?? Fast jag har dock inte haft lektioner på en vecka så det har varit riktigt gött.
 
Nu kollar jag på ph och sen ska jag sova. Haajj

Jag vill ha massssa pengar

Untitled #128
 
Untitled #128 by juliajill featuring relaxed boyfriend jeans
 
light
 
light by juliajill featuring a leather purse

Bästa måndagen på länge

Alltså jag ahde så himla roligt igår. Själva revyfesten sög men vi drog vidare till ett ställe dit nästan alla kom senare så det kryllade av rudebeckare haha. Sen drog vi iaf vidare igen till en tjej i vår parallelklass som räddade kvällen typ. Det blev iaf sjukt roligt så det blev en lyckad kväll. Vi kom tbx till Maja vid halv 3 skulle jag tro. Blev väkt en kvart innan vår lektion började av Maja som säger "Du måste vakna nu! Skynda dig!" Jag liksom ba thank you for the information;) Vi blev 10 min sen fyi. Kan ju säga att geografi var inte särskilt kul när man är bakee.
 
Nu ligger jag i min säng, så himla skönt. Ska kolla på julkalender som jag missade imorse och ph som jag missade igår.
En bild på Maja, Jennifer och moi innan vi drog tror jag.

Glömmer ta bilder

Halliiihallååå. Idag är vi lediga vilket vi förtjänar efter en helg i skolan. Men jag vaknade ändå 7.10 för att kolla på julkalender<3 Palla kolla på det på datorn liksom. Men jag älskar att gå upp tidigt så det var bara bra. Åkte iväg till gymmet vid halv 10 och var tillbaka 11.20 ca och klockan är inte ens lunch då. Det är det bästa med att gå upp tidigt, man hinner med så mycket. Jag tränade på gymet i frölunda idag och jag tycker inte om det. Springbanden är annorlunda vilket jag stör mig sjukt mycket på och sen var det något mer som jag inte kommerpå just nu men jag gilar bara inte det gymmet. Jag föredrar det vid Domkyrkan.
 
Ikväll så är det "revyfest". Eftersom vi hela denna vecka har hållt på med revyn så har 2:orna som tradition typ att ha en fest efter. Den på Henriksberg vilket är bra. "Skolans fester" har en tendens att vara på Kontiki vilket är det minsta stället du kan tänka dig haha så det var skönt att det inte är där ikv. Men vi sover i Majas lägenhet ocg är där innan och sååå. Ska dit vid 5ish.
 
Jag sprang 7km idag..! Rekord för mig iaf. Tror aldrig jag sprungit/joggat så långt. Ajm so proud.

Pepparkakshus

Haha sicket kaos. Jag och Emma har gjort olika på alla sidor så det kommer ju se roligt ut. Mina delar är iaf de tre längst hitåt eller vad man ska säga.


Jag villl också ha

Någon rik som bara känner lite sådär spontant att ni vill köpa någon av dessa klänningar till mig?:) Nej men jag skulle nog aldrig ha användnng för en.. Tänk ändå att alla kändisar på röda mattan har sådana här über snygga klänningar och olika varje gång. Vilken dröm.
 
dreesssseeeesss
 
dreesssseeeesss by juliajill on Polyvore
Den svarta understa är verkligen sååååå snygg. Den fanns på både Sherri Hill och Forever Unique vet dock inte vad skillnaden var.

Låånga dagar

Igår var jag i skolan från 8.30 till ca kl 19.... Jag hade knappt ätit något under hela dagen. Så hemskt och det kändes verkligen som att jag skulle svimma. Men som tur var så åkte jag hem till Mallan där Amanda också var för att få middag. Hahah. Hennes pappa höll på med 2 rättsmiddag, alltså för och huvudrätt hehe. Det var jättegott och jag mådde då mkt bättre. Fast dock dröjde det till klockan typ 21.30 men jag fick två chokladbitar och sen så sov jag och Amanda en stund haha. Kan säga att jag var ganska så slut.
 
Idag så hade vi våran första revyföreställning för ettorna. Vissa sketcher är roligare än andra men allt kan ju inte vara roligt. Jag springer upp och ner med saker på scenen mellan alla nummer som då ska finnas i nummret hehe. JAg var jättenervös haha men det gick bra..Jag, Madde, Malle och Linnea löste det gaaaalant.
 
Sen åkte jag till gymmet och var där 1h typ. Sen mötte jag mam för att åka hem och då var jag jättehungrig så höll på att svimma och väntar nu på maten. Jag, mam, pap och sis ska på The Hobbit ikv. Det blir väl mysigt. Jag kommer typ somna...
Bloomis är ju med, dröm<333333

Uh-huh honey

De verkar verkligen så kära<33 Detta är mitt favorit couple. Han verkar så himla klok och jag tror att Kim också är det, annars hade de två nog inte funkat ihop. Men det han säger om henne.. Jag satt med ett leende på läpparna för han är så himla gullig. Typ mina nya idol, så himla cool x) Sen tycker jag att det är jättefint att Kim är med i hans video. Man får tycka vad man vill om denna video och den har väldigt många dislikes, fler än vad den har likes vilket jag kan förstå, men jag dömer verkligen inte och jag tycker den är fin på sitt sätt. Särskilt dom ögonblicken då Kim bara håller om Kanye, eller asså när hon kramar honom, så himla fint. I'm looking forward to see that proposal.

Ångesten ligger på max

Alltså... Jag kommer aldrig sluta önska att jag är en av dem som går på den catwalken. Så himla dröm. Men detta ger mig verkligen motivation till att träna och äta rätt osv. Jag måste bara göra det också. Men det ser ju så roligt ut det måste ni hålla med mig om? Mina favoriter är givet Candice, Behati, Lily och Cara. Alltså Cara verkar ju vara den skönaste människan. Älskar hennes dialekt. Brittiska in my heart.
 
Vet inte om man ska kolla på detta egentligen, det ger ju en fett mycket komplex. Fast jag blev typ glad av å se den detta året. Taylor Swift var fett duktig måste jag erkänna även om jag inte tycker om henne av olika anledningar heeh.. Tyckte det var gulligt att hon och Lily tydligen var bra vänner så höll dom i handen haha gulligt.

Som ledig

Men heeeeeej. Sorri för inget bloggande. Vet ej varför menmen.
 
Min helg var iaf braaa. Det blev bio på fredagen och Liseberg på lördagen. En riktigt cosy helg. HAde tänkt att plugga hela helgen men det blev söndagens sysselsättning. Nu har vi inget kvar i skolan och vi gör inget vettigt. Vi håller på med revy som är en show med pjäser och musikuppträdande osv som vi i 2an gör på skolan. Det är massa interna skämt så det är nog bara kul för oss, men vi ska vara i skolan hela helgen för då är det föreställningar för föräldrar, kul helg jao. Så jag är i skolan typ när jag vill på dagarna. Idag kom jag 12 tex men jag hade inte behövt komma alls... Men det är kul ändå.
 
Jag har tränat mån, tis och ons alltså idag. Igår och idag tränade jag innan skolan vilket är skönt. Man är faktiskt pigg resten av dagen sen. Men imorgon så tror jag jag tränar efter skolan. Jag bestämde att hela denna vecka så ska jag träna men tror inte jag hinner lör-sön så det får bli vilo-dagar. Nästa vecka ska jag också träna varje dag hade jag tänkt, ända fram till nyår. Inte för att det kanske blir någon skillnad på 2 veckor men all träning är bättre än ingen. Slutar om en vecka.. HUR UNDERBART?!?! Fast har typ slutat nästan xD Har studiedag på måndag också kom jag på.
 
"snapshots" från helgen och veckan typ. Lol att jag använde mig av snapshots.. aja.
 
Jo, igår så åt jag, Linnea och Malle på den nya frozen yoghurt stället. Det var gott men dyrt så där kommer jag verkligen inte äta varje dag. Sen var personalen fett tråkig kom vi fram till. De verkade fett trötta på sitt jobb som om de hade jobbat där 50 år men det är ju nytt hallååå wake up liksååm.

Kanel

Tränade efter skolan idag vid kl 5. Sämsta tiden att träna då alla slutar jobba.. fett mycket folk... Men jag var där 1h sen åkte jag hem, duschade och sen åkte jag in till stan igen och mötte Mallan och Amanda. Vi tog en kvälls fika på eh. Jag tog en latte med kanel smak och så delade jag och M på en pepparkaks-cookie som var så god. Jag bjöd<33 Amanda bjöd ju på bio så nu bjöd jag på detta och nu är det Mallans tur:pp
 
Men det var mys och jag älskar att göra saker på vardagarna ist för att bara sitta inne och plugga. Men jag skulle dock behöva det för har en uppsats som ska in på måndag och jag har inte börjat:') Men jag har prioriterat annat så nu får det vara som det är. Får börja på den på lördag, bra marginal tihih.
 
Älsklingar<333
 
Imorgon ska jag på Liseberg med mina wp. Tagga. Men hoppas vädret blir bättre för just nu... usch man vill ju bara vara inne.

KUWTK julspecial

Skall nu kolla på julavsnittet av KUWTK. Gotta love that fam.
Vissa saker dom säger är så jävla klockrena. Hittade inga just precis, men ni måste se på detta om ni inte gjort det.

NYC



Idag var jag svart med lite inslag av vitt.

Hos Palmen

Vid kl 18 så satte jag å mam oss i bilen och åkte ut till kullavik till the palms (Jennifer:p) Nämligen jag, Maja, Malin och Linnea + våra mammor var bjudna hem till Jennifer för lite julmys typ hehe och så att våra mams får en chans att lära känna varandra, det är ändå lite roligt:) Men det var jätte mysigt och gott med glögg, pepparkakor, skumtomtar och lussebullar... mm det blev min middag teehe. Men vi fikade och sen så spelade Jennifer hennes låtar för oss och alltså.. Jag önskar också att jag kunde skriva låtar + att komma på en egen melodi med ackorder. Hon är verkligen sååå duktig!! Men det var som sagt jättemysigt och det var skönt att göra något annat än att plugga på en vanlig tisdag. 
 
Nuu är det ph och sen sovaa. Hajdo.
 

Dyr årstid

Vintern måste ju vara den dyraste årstiden då vi kommer till materiella ting såsom en varm jacka. Jag hatar det bokstavligt talat. Har aldrig, verkligen aldrig, hittat en vinterjacka som jag verkligen känner att jag vill ha eller som jag ser bra ut i. Men frågan är om man kan se bra ut i en stor fet dunjacka. Joo vissa kan det självklart. Ser folk dagligen i sina snygga vinterjackor men själv hittar jag ingen. Vill inte se ut som ett tält som jag gjorde i förra vinterns jacka. Men min lillasyster som är tanig som en pinne ville ha den så det ser rätt kul ut eheh. Idag tog jag fram en jacka som jag köpte för 4 vintrar sedan, i 8an alltså. (Eller när gick  man i 8an? För 3 år sedan? Aja, i 8an iaf) Den är blå/lila..... haha ni hör ju hur fult...  Men detta är ett stort problem ärligt talat, jag finner inga jackor som faller mig i smaken. Fast om jag gör det, som kappan från zara, så ska det inte sitta bra självklart. Inget sitter ju iofs bra på mig men en jacka borde jag ju ändå kunna ha. Detta är ju såklart ett i-landsproblem men ett fett stort sådant. Så frågan går till mina päron, varför bo någonstans där man behöver en vinterjacka?
 
Tänkte klippa ihop en bild med massa snygga jackor men jag hittar ju inge som sagt haha lol fail inlägg jaaaaa.

Fett ful bild


Uggs, hollister jeans och zara blus. Jag böjer på något konstigt vis på mitt högra ben därför ser det skevt ut.

Skall nu slänga i mig ett litet mellis å slänga mig på skolböckerna. 

Te

Har pluggat lite till och från. Jag yoloar lite och tänker mer och mer "so what" men det är nog fel inställning men what eevvzz. Snart ph yeeey. Dagens höjdpunkt. Att man ens kan finna ett sådant program underhållande, det är ju sorgligt. Hahah eloel så låter min mamma. Det är fett roligt men de är ju helt pantade vilket är det roliga. Undra om deltagarnakollar på det i efterhand.... Undra vad som snurrar runt i deras små huvuden då. Säkert "fyyfaann vad vi hade kuuwwel no regrets live life today like its no tomorrow, assåasåsasssåasssåasssåassså" eller undra om de skäms? jaja bryr mig inte egentligen.
 
I födelsedagspresent fick jag te av mam från EH, söderdröm. En ren dröm:)) + ett presentkort där vilket var någon slags deal så där kom jag allt på henne.
 
Målade nytt nagellack precis. Jag målade två lager med svart och sen matte top coat och det blev myckää bättre än last time. Så tips, två lager att börja määd.

Mitt batteri bara försvinner

Så en kort sammanfattning av min dag:
En lektion som vanligt, idrott och sen åkte jag till gymmet för första gången på 2 veckor. Riktigt skönt att få springa av mig lite. 

Atm sitter jag på mams jobb och vi ska snart gå till zara för att kolla på kappan. Sen tror jag vi köper med sallad hem från favvo stället, det var ett tag sedan nu. Vill att kl ska bli 22, tagga phhhh.
Hela armen är i paljett. Tröjan är från mangoo.

Shit pommes vad jag vill ha en

Tänk en sådan kjol med klackar på gatorna i NY:')) lol jag har inte ens varit där och kan inte gå i klackar och dessa kjolar är inte billiga...
 
#feathers
 
#feathers by juliajill featuring a black skirt
Bilden till höger är min bakgrundsbild på fånen, blev helt kär i den lilla skymten man fick av den säkert helt fabulösa outfitten. Mmmm.

Inte så mycket jag vill ha men lite

24 dagar kvar till jul då. Detta året har gått väldigt fort. Läskigt fort.
 
Ssssååå, hehehehe;) hoppas ni som fattar fattar för det va kul, eftersom det snart är jul så måste man ju börja jobba på sin önskelista. Det var ju lättare när man var mindre att önska sig alla leksaker man ville ha eller att man tyckte om överraskningar. Fast jag har aldrig ritkigt tyckt om överraskningar, jag har en tendens att bli kind of besviken, så jag vet hellre vad jag ska få så jag blir nöjd:) hehe. Men nu så köpte jag ju alla mina födelsedagspresenter och blev hur nöjd som helst, eller asså jag köpte dem med mam så hon betalade ju x). Får la bli att jag köper mina egna julklappar också. Men om det är något jag vill ha så är det la något av detta nedan kanske. Dock så tror jag att jag köper kappan från Zara nu i veckan, kanske i morgon who knows.
 
Sen har jag kommit på att svara Uggs är så snyggt. Men jag vet inte om det är värt.. Har ju redan uggs och jag skulle behöva ett par svarta boots så får se. Men jag hittade svarta låga uggs i sammet, hur ballt? Sen vill jag ha mjukis från Pink. Jag älskar den röda färgen, men tröjan finns inte:((( Då är det nog inte meningen att jag ska köpa den. Så tänker jag alltid, att om det inte finns i min storlek tex så är det inte ment to be. Som de silvriga nike air som jag bloggade om igår fanns inte i min storlek så det var la inte drömskorna.
 
wisheessss
 
wisheessss by juliajill featuring ugg® australia boots
 
Annars blir det väl pengar som jag kommer fika upp:)