En ny crush

Har fått en ny kärlek, nämligen Frankrike. Jag har var på franska rivieran, bodde i Antibes men var även i Nice och Cannes. I really liked it. Men jag vill såså åka till en stor "city"-stad som Paris. Alltså nu. Jag har aldrig dragits till Frankrike eller haft något större behov av att åka dit, men för någon dag sedan så bara "oh yes i wanna go". Tänk att bo i en studio med några vänner i stan, äta crossiants och dricka kaffe till frukost. Strosa runt på dagen och äta middagar, dricka fina drinkar och vara ute på stadens gator på kvällar/nätterna. Om någon hade frågat om jag ville flytta med dit hade jag gjort det utan att tveka. Dock hade jag nog inte förstått någonting eftersom jag kan noll franska, och fransmännen är väl inte så kända för sina engelska kunskaper..?
 
 
De två nedersta bilderna tog jag när vi var i Antibes. Det var så frukostorna såg ut: baguette och crossiant med smör och ost. Så enkelt men så gott. Vi hade lånat en lägenhet som seriöst var perfekt. Låg preics vid havet, hade pool nedanför, jättefint kök och sovrum och ja, det var perf.

Lörday

Igår hade Linnea middag hemma hos henne med massa tjejer, så där var jag haha. Det var väldigt gott och trevligt! Tack igen älsk<3 Kommer nog ett inlägg med bilder senare, men måste få det skickat till mig pga tog inga själv.. Dålig människa.
 
 

Kom hem runt halv ett igår för jag följde inte med ut, så vaknade lite över åtta av mig själv. Underbart. Älskar att vakna tidigt. Så då kollade jag nyaste avsnittet av TVD in ma bed och gick sedan ner och drack kaffe som jag och Alex hade tänkt göra igår kväll hos Linnea men det blev inte så pga tidsbrist haha, så det var en, eller två efterlängtade koppar. Sen åt jag vad bilden ovam visar till frukost. Dagens planer är att träna, kanske äta lunch med mam och em och sedan är det planlöst. Har iallafall inget plugg, förutom en engelska bok som ska läsas, så det är skönt. Ha en bra lördag eerrrbody.

When life doesn't give you lemons

Kommer sitta med samhällsplugg i någon timma nu, ska få ihop en disposition inför en skrivning imorgon. Det tar emot.



En bättre morgon

Har ätit frukost i lugn och ro, dricker te och ser på vänner. Ska åka vid nio och möta Malle på gymmet. Perks of börja vid 12.


Längtat

Det enda braiga idag var fikan efter lunchen som vi bestämde typ förra veckan. Det är sådant man ska förgylla sina vardagar med. Så jag, Malle, Maja, Linnea, Eve, Palmen, Gabbe och Alex pallrade oss dit. En sojalatte med extra shot blev det- standard. Man måste addera mer kaffe till en latte, annars smakar det ju bara mjölk. Like where did the coffee goo?
 
Sen skolan har jag varit på hemligt uppdrag, tränat, handlat och ätit mat och pluggat. Ska förmodligen plugga lite till, men vill egentligen inte.

Hade hellre sett mig på en brunch med massa vänner än i en aula med ett matteprov framför mig

Bestämde mig för att ta en senare buss idag. Kände att jag hellre ville komma sent. Så ska strax börja göra mig iordning. Hoppas ni får en bra onsdag errbody.
 
 

Tjusdej

Helloo. Nu har tisdagen passerat och det är redan onsdag imorgon, vilket betyder att veckan går fort. Snart fredag alltså, yey.
 
Gymmade innan skolan med Malle vilket var skönt, hade en onödig lektion, god mat i bamba, redovsning och sedn pluggade jag matte på Espresso House med Isak i hopp om att få grepp om matten meen det kan jag inte påstå att jag fick. Har prov imorgon och tycker det är så svårt. Vill inteee:(( Nu ska jag äta middag och plugga resten av kvällen. Herrå.
Hände en liten incident tidigare idag, hahaha dagens roligaste.

En riktigt bra söndag

Åkte till bib imorse så jag var där strax efter 10. Pluggade matte i drygt en timma, lånade en bok och begav mig sedan ner mot Le Pain för att möta upp lite girls för Nicole hade bokat bord där för brunch! Hon fyllde nämligen 19 nyligen! Och jag säger bara holy moly deras brunch..!!! It was too good to be true. Fanns ALLT, förutom smör vilket jag lacka över, men annars var den dröm. Fanns allt från bröd, ostar, pastasallader, grönsakssallader, bacon, ägg, kyckling, pancakes osv. Det var väldigt blandat med en touch av allt. Men, MEN, deras dessert buffé var ju farlig. Haha.. Le Pain har ju väldigt fina och goda bakelser så var det liksom ta-hur mycket-du-orkar-och-lite-till. Aa nej, det var såå gott and I had a really great time:-)
 
Sen åkte jag, Danni och Mallan till Mallans paps jobb och gjorde mackor från 14 till 18.30. Vi gjorde ca 400 mackor, men tiden gick väldigt fort så det var bara kul och najs med para, måste seriöst skaffa mig ett jobb. Sen åkte jag och Mallan till gymmet vid tjugo i 8 och så stängde det 8, värt:-)
 

Bilden upp till höger är dock Amandas men min dessert-tallrik såg typ likadan ut och jag kan väl säga att där fångades det godaste på bild. Macaronsen var seriöst det godaste; lakrits och passionsfrukt åt jag och det ska jag säga er, det kommer jag göra igen.
 
Lite blandade bilder från mig, och andra. Brunchen var på våningen högst upp och gud vad fint det var!! Så ljust, luftigt och fin indredning. Jag har bara varit på plan ett och toa-våningen (haha) på Le Pain avenyn, men fick se hela idag och det är ju så classy. Vill sitta där och dricka fina drinkar eller en latte. Synd att deras latte inte är god dock://

Hemmakväll it is

Idag har jag inte gjort mycket. Gymmade med Mallan i kanske 1,5h, sen kom jag hem och har typ ätit, kollat på Friends och gjort ett tappert försök till att plugga matte.. Sen rörde jag ihop lite gott- smälte mörkchoklad och rörde i rispuffar och kokos. Saltade vissa, det va gott. Nu kollar jag på Friends och tänker väl att så kommer jag spendera kvällen.
Haha ser ut som något annat...


Färg

Alltså, jag måste införskaffa mig en vårjacka i färg. Craving just nu. Eller nu är det inte vår precis, ser ju ut som december ute?
Untitled #208
 
Untitled #208 by juliajill featuring H&M
 
Blev kär i den vita med rosa/lila armar..!! Supah qt.

All genomskinlig dricka är inte vatten, skenet kan bedra

Vaknade 7.50 av mig själv idag haha? Så wierd eftersom jag har en tendens att vakna sent på lördagar om jag inte ställer klockan. Iallafalll...
 
Igår så hade Eve lite mingel hemma hos henne för hon fyller år idag, grattisgrattis Eve!! Jag fick en sjukt stressig eftermiddag så var inte så nöjd med valet av kläder och smink men det fick bli som det blev. Mötte upp Maja, Astrid, Linnea, Malin x2, Jennifer och Alex på kors vid 19 så var vi hemma hos Eve vid halv 8 ca där massa tjejer redan var. Vi fick drinkar då och strax där efter lite plockmat- det går verkligen alltid hem. Jag tror vi var där till 23 och det var jättetrevligt verkligen!! Sen drog vi oss in mot stan och slutade på Much, men jag och Astrid drog kanske efter 20 min så jag var hemma vid halv 1, väldigt tidig kväll men kände att det behövdes. Somnade runt halv 2 så det var skönt.
 
Förlåt för ständigt svart-vita bilder, men är det inte bra ljus så blir inte bilderna så bra med ip-kameran. Funderar på att investera i en liten, portabel kamera. 

Torsdag

Mmm hade en drömmig morgon idag. Vaknade åtta, vilket är sent för att vara en skoldag, låg i soffan och kollade på Vänner samt drack kaffe och tog det hur lugnt som helst. Sen åt jag en låång frukost/lunch framför vänner, och sedan gjorde jag mig i ordning i lugn takt och åkte till skolan vid 11, börjar 11.55 tors-fredagar. Älskar så mycket. Sen hade jag en rätt ok eftermiddag i skolan, mycket eget arbete nu så det är inga lektioner man somnar på iallafall. Sen efter lite biblioteks besök så åkte jag, Maja och Jennfier till gymmet. Funfun, vi ska även ses där ca nio imon, göttans.
 
Nu har jag pluggat hela kvällen och ska kanske plugga lite till.
Mitt senaste tumblr flöde. På fluffylifestuff.tumblr.com finner ni den, if you are interested.

Krävs en lite för mogen avokao

Hade en kort dag i skolan idag, slutade vid lunch. Gatt var det så gick till gymmet con Maja så var vi där cirkus en timme. Sen jag kom hem har jag pluggat, kollat PLL och Vänner samt varit och handlat mat. Saknar de amerikanska mataffärerna, mycket roligare://  Åt mat också, kyckling och grönsaker som jag doppade i guacemole..!! Älskar guacemole något så otroligt va, mer av det i vardagen och jag hade varit lite lyckligare.
 
At the moment så fryser jag och dricker te. Fryser alltid hemma men i skolan kokar jag, konstigt och jobbigt.. Men ska nog plugga lite till nu så harre gött hajj.
 



Tankar efter ett tappert försök till en inlämning som ska in imon

Allt som har med skolan att göra känns så himla hopplöst just nu. Jag känner inte att jag pluggar för min skull, vilket jag borde göra. Jag tycker inte om någon av kurserna jag läser och det känns bara så dumt och meningslöst. Jag läser i och för sig samhäll så någon speciell inriktning har jag inte, men inget av ämnena känner jag passar mig och eftersom jag inte har någon aning om vad jag vill arbeta med senare i mitt liv gör mig så omotiverad till att plugga sånt jag tycker är så otroligt tråkigt. Börjar alla måndagar med längtan till helg. Aa nej det är riktigt shitty just nu. Nästa onsdag hoppas jag väl att jag kan andas ut lite men våren.. oh wow, den kommer ju inte vara en dans på rosor. Men samtidigt oj vad jag längtar efter den, liksom hallå studenten?? Jag har verkligen insett att jag är mer än redo för att ta paus från skolan. Jag klarar inte av mer intensivitet at the moment. Men separations ångest till skolan och människorna har jag redan nu. Den tomheten tror jag kommer vara pretty big. Aja, tagga sportlov om tre veckor.
 

Halloo

Si Si, då var man hemkommen och det är väl dax att börja med plugget som jag skulle börjat med för ett tag sedan. Tränade med Maja efter skolan idag vilket var kul, hon testar nordic this week yesyes.
Pic från San Diego, jag och Emma gick och köpte latte från starbucks som låg vid hotellet.
 
Hade hellre suttit med vänner på ett café och "pluggat". Det kan ärligt vara det bästa som finns, när man sagt att man ska plugga fast det slutar ändå upp att man sitter och snackar skit vilket är otroligt kul;-) Ååh fick verkligen ett crave efter det nu. Ska boka in en sån eftermiddag haha, hoppas någon är villig att joina mig bara.

Att hitta ny musik är magiskt

I Alex & Sigges senaste podcast så spelade de upp denna låt, Lucifer, and i fell in love. Så sökte upp artisten och jag älskar hans röst, it's amazing.



Svart och vitt again

Inget roligt alls hände idag eftersom det var precis en helt vanlig dag. Skola, gym och plugg. So much fun. Slår vad om att väldigt många hade velat ha mitt liv;D Nej men ärligt, det tror jag om man ska prata seriöst. Alla som lever i flykt eller svält hade nog gjort ganska mycket för min tradiga vardag. Här är iallafall lite bilder från i lördags, en mindre tradig dag.
Ska återgå till plugget just one more time to night sen får det vara nog. Godnatt.

Astrid 18!!

Hade en himla rolig kväll igår. Astrid hade gjort såså fint hemma hos sig och plockmaten var dream. Så lyckat och det var jättetrevligt! Sen runt halv 11 åkte halva gänget in till stan och vi hade jättekul, även fast inte utgången i sig själv var jättenajs. Men det var så kul att hela wp gick ut, inte gjort det innan men nu är vi ju alla myndiga:') 
Snygga birthday kiddet..!
Tog väldigt mycket bilder igår så kanske kommer upp fler. Dagens planer är att ta det chill, plugga och ta en prommenad med mami.

Satur(n up)day

Ser fram emot imorgon!! Har ett späckat schema så vet inte om jag finner någon tid till att blogga. Ska iallafall träna, åka till stan, plugga och sedan på kvällen lite mingel hos Astrid och sedan drar vi in till excet. Hon fyller 18 på söndag så det är liksom vid tolvslaget det ska bli extra kul att fira! Hoppas ni får en trevlig helg errbody.
Ska upp tidigt så tänkte somna till en film nu, så nattnatt.

S.F del 1



En av kaffekopparna tidigt på mornarna, som jag nämnde i något tidigare inlägg.





Hemma hos Sterner och lite utav deras område, och Glen Park som var en fin park där x-antal hundägare promenerade, haha. Utsikten man fick när man tagit sig upp en bit var himla fin.

Fredag äntligen

Idag har varit en bra dag. Även fast jag frusit konstant. Börjar nämligen 11.55 på torsdagar och fredagar denna termin och det äger. Så jag och Malle tränade innan och åkte till skolan och åt lunch, super smidigt. Sen hade jag en bokdiskussion på engelskan, så himla skönt att få det överstökat. Nu väntar bara 150 glosor som ska pluggas in:-)
 
Efter skolan mötte jag upp Amanda<333 Vi satte oss på Condeco och jag köpte deras Indiska linssoppa som jag verkligen tipsar om!! Sen kom Mallan också efter en stund och då köpte jag även en kaffe som jag var mycket sugen på. En mysig stund med trion. Sen åkte jag och mamma och handlade mat och nu är jag hemma. Blir en inne/hemmakväll idag för jag tänker inte gå ut mer om det inte är något extremt roligt som skulle erbjudas, men det är jag tveksam på haha...
Hahah alltså alltid när en ska ta kort och ber någon att "se mysiga ut" eller liknande så blir det så stelt haha, liksom sitter 10 meter ifrån varandra och ler asstelt. Men sen blev det bra:')

Mat och dryck

Hahah.. Detta är seriöst alla mina matbilder som jag tog. Självklart åt och drack jag mer än detta, men detta var vad som fångades på bild.
 
Bilden högst upp till höger, det var då jag fann tunasalad. Vi åt på en mexikansk resturang i San Diego och jag var sugen på något lätt, så tog en delad avokado med tonfisksallad och räkröra i. Så. Gott. Och bilden högst till vänster är en panini från Farmers Market vid The Grove med tonfisksallad i.. godaste panini jag ätit.
BLD. Tipsad av Mallan att käka frulle här when in L.A. Ett bra tips skulle jag vilja säga. Tipset var specifikt deras blueberry pancakes som ni ser. Jag förväntade mig normal stora, men dessa täkte hela tallriken. But yes they tasted like a dream.
Lite olika drycker, är ändå en tumblr user så ville prova så mycket som möjligt av det man ser där. Det mesta var gott.
Fröjd för själen detta.
 
Detta med. Och In N out är ett måste om ni besöker västkusten, bästa hamburgestället jag varit på.
 
Tre av säkert hundra kaffekoppar jag druckit. Godast var det från The Plant och gingerbread latte från Starbucks. Eller morgonkaffet hos Sterner, familjekompisarna vi bodde hos först. Älskade att vakna runt 5-6am och gå ner till köket, hänga vid deras "bar", dricka kaffe och bara se sig om kring och tänka "äntligen är vi här". Och det luktar så speciellt hemma hos dem, inte på ett äckligt sätt utan det är liksom deras doft, haha. Liksom våra kläder luktar (börjar avta nu) som hemmes hos dem, det är mysigt.
 

GA

Hade GA-dag idag i skolan, vilket innebar att man skulle jobba med sitt gymnasiearbete. Jag och Maja jobbar om kvinnohandel i Litauen med inriktning prostitution och sexhandel. Väldigt intressant må jag säga och det känns skönt att vi kommit igång. Ämnet är dock fruktansvärt hemskt och det är så oförståeligt hur en människa, oftast män, kan nedvärdera en annan människa såpass mycket att den säljer den för sexuella ändamål. Hur sjukt är det inte?
Not4Sale

Chaite

Tillbringat kvällen med engelska plugg, på mitt rum faktiskt. Sitter aldrig där och pluggar men kände att jag behövde komma bort från allt bröt där nere. Nu ska jag sova, godnatt!!


Finally I found you

My new friends. Älskar. Synd dock att vädret inte är lika exalterat att få använda dessa som jag är. Regnet får lugna sig, och om solen tittar fram, då ska jag inviga my new shoes.
 

Köpta från sneakersstuff.com, beställde i torsdags eller möjligen i helgen, kommer inte ihåg. Men leveransen gick snabbt. Paketet kom till den lilla affären vid min busshållplats så hämtade dem smidigt när jag klev av bussen idag.
 

Scrolla runt på tumblr på taggen home interior med mys-musik i lurarna är inte dumt

Tänk när man flyttar till ett eget ställe, när man får inreda det precis hur man vill. Göra det till sitt egna hem, så där personligt. Och sen när (om) man flyttar ihop med någon, då man blandar sitt personliga med den andres, mwwhiii vad fint och skapa ett hem med någon annan.

Opassande bild

Började dagen på gymmet med Malle som är nybliven medlem på Nordic, varmt välkommen. Älskar att träna på morgonen eftersom att det inte är så mycket människor, det är varken fullt på banden, styrkeavdelningen eller i omklädningsrummet.
 
Gick i skolan till ca 13, satt kvar och pluggade till 14 och mötte sedan upp Mallan. Vi satte oss på Espresso House vid SF för vi skulle på bio, det var hennes julklapp till mig plus ett hasselnötskaffe, som jag nog inte nämnt? Så gott. Iallafall, så på EH fick hon min julklapp. Vi såg Micke och Veronica. Jag tipsar verkligen om den! Bästa filmen jag sett på länge, så rolig, mysig och varm. En av de bästa svenska filmerna må jag tro. Kanske bästa i år? Haha y am i so funny? Tor dock den blir en av de bästa i år, så bra var den
 
 

Första skoldagen på sista terminen

Började min sista termin i gymnasiet idag, blandade känslor.
 
Kastades in i vanliga lektioner idag, ingen ro ingen vila verkligen. Dagens höjdpunkt var iallafall att Palmen kom hem efter tre och en halv vecka i Puerto Rico. Om hon var brun? Eh ja. Inte kul någonstans, vi alla lyser bredvid. Men det kan vi se över. Nu är gänget återförenat och det känns amazing.
 
Haha Malles hand om någon skulle undra, för det gjorde jag.
Jennifer kom i slutet av sista lektionen, så vi gick till Espresso House och satt där ett tag, super cozy. Men ärligt är deras kaffe inte speciellt gott, särskilt inte när det kostar 32kr. Kaffe som kaffe I think not, det är faktiskt skillnad. Hemköps för 10kr är godare. Iallafall, sen gick jag tyill gymmet och har haft en otroligt seg kväll, jetlagen kommer nu verkar det som. Ska sova nu, eller plugga lite. Depends on hur pigg jag är efter jag borstat tänderna, hehe. Brukar bli pigg då.

Det må vara det bästa

Whole Foods är en av alla affärer man måste besöka when in usa. Det är en mataffär som endast säljer organic food! Alla grönsaker och frukter ska vara så närodlade och allt ska vara rättvisemärkt/eko osvosv. Alltså jag älskar Whole foods, jag och Emma gick dit och bara va haha. Att gå runt och titta på utbudet är amazing, alla fruktsallader och deras salladsbar hade hur stort utbud som helst!! Är lite smått ångerfull att jag ej köpte sallad där någon gång, menmen. Den jag har varit på ligger vid The Grove i L.A, vi bodde precis där när vi va där nu. Innan vi satte oss i bilen för att åka hem (haha skrev hem automatiskt) till San Francisco och köpte en fruktsallad och jesus amalia vad gott det var med jordgubbar..! Så ja, ska du till Amerika så besök Whole Foods, är lite roligt med omväxling från resten av mataffärerna.
 
Men ska inte ljuga, det är helt amazing det med. Det finns så mycket av ALLT och alla förpackningar är sjukt stora. Alltså utbudet av tex glass haha?? Ni vet såna långa kylar i en svensk mataffär, en hel sån lång full med olika glasser. Och chips och godis är ju inget det finns lite om heller. Det är billigt med sånt också så inte konstigt att största delen av befolkningen är överviktiga. Men det är kul på riktigt att gå runt i mataffärer och bara kolla, tips om det finns extra tid.

Color it up

When cold in spring
 
When cold in spring by juliajill featuring oblong scarves
 
Är sugen på en faux fur i någon vårig-färg, en mössa eller en haldsuk. Antingen eller får det väl bli. Känner för en jacka.

Stick to your plans, or not

Jag är väldigt bra på att planera morgondagen, tex som jag gjorde i torsdags inför fredag. Jag skrev till och med ett schema, men följde jag det? Naa. Samma sak idag, bestämde igår att jag skulle ta bussen tidigt idag till gymmet så ställde klockan på 7.30 men väcks av mamma klockan 11. Funderar på om alarmet ens ringde.. Så redan där sprack min plan för idag. Har inte gjort något alls, eller har handlat mat och tränat lite hemma pga storm så jag ville inte gå till gymmet. Ligger verkligen efter i allt plugg också så förstår inte varför jag är så dum som fortfarande inte tagit tag i det. Så rolig lördagskväll jag kommer ha idag alltsåÅ.
Tänkte lägga upp lite pics från min trip också, vet bara inte när och hur. Min dropbox är snart full och min dator med och råkade trixa till det lite mellan min mobil och dator så får se om det går att ladda över bilderna. En it-girl I am not.

Till början en vit Fredag men sen blev det grå, såklart

Gjort idag: slappat, pluggat (dock för lite), gymmat med Mallan och på kvällen lagat mat, snackat och sett på film hos Linnea con Maja y Malle. Mycketmycket bra kväll.
 

Så var jag hemma

Kom hem igår runt 00-00-30. Flygningen gick till största delen bra, lite stress i London men annars så. Sov mest, så tiden flög iväg, haha jag är för rolig.
 
Idag började jag med att prommenera till Hemköp för att köpa något att äta till frukost pga tom kyl+ lite styrka hemma på altanen vilket var dumt för den var hal. Halkade ner i två splits, så kanske blev lite vig. Sen åkte jag in till stan runt halv två och mötte upp Linnea men även Mallan, Palm och Danni var i stan så mötte dom för att säga hej<3. Vi stod och prata ett tag i väntan på Malle, så sen gick vi skilda vägar. Jag och Linnea mötte upp Malle och gick ganska strax därefter och åt sallad på Paprika. Det var typ det vi gjorde, eller vi satt där ett bra tag och snacka. Jättemysigt att få träffat dom då jag saknat dom very mucho. Nu ska jag kolla på nya Beck innan jag somnar, eller jag hoppas jag somnar. Min jetlag är lite oklar, inte märkt så mycket medan Emmas dygn är helt omvänt.
 
 
Bäddade min säng igår med nya lakan osv så fort vi kom hem, bra beslut. Godnatt.

Women

majawyh.com
 
 
 
 
 
Tips på bloggar att läsa och inspireras av, när ni inte läser min;)

Det finns stora och det finns små anledningar

Saker som gör mig arg och ledsen at the moment: Skottlossningen i Frankrike, faktumet att jag är hemma och det är back to reality aka måste plugga och skolan börjar på måndag, att jag inte har en juicemaskin och att jag kom hem utan Stan Smith skor..
 
Som rubriken säger så kan man vara sur över små och stora saker, men jag känner bara hopplöshet när något sånt händer som det gjorde i Frankrike igår. Alltså att relgion kan vara orsak till att oskyldiga människor mister sina liv är så otroligt ofattbart, tycker jag. Det borde inte vara så och jag bli bara så arg.

Wey

Lyfter 20:00 ikväll, amerikansk tid och landar i swe på onsdag ca 23:00, så missar onsdagen pga kommer vara i luften. Är inte det konstigt, jag missar liksom en hel dag? Aja, så nu på dagen ska vi till Googleplex, är tagg faktiskt haha. Pappan i familjen vi bor hos jobbar där så får la en liten guidad tur skulle jag tro.



Dagen före hemfärd

Nya favoriten; tonfisksallad 
Skeptisk till att åka cabbe..

Good morning from Glen Ellen


Befinner oss just nu utanför SF i en liten ort kallad Glen Ellen, typ vid Napa Valley bland alla vingårdar. Våra vänner har "landställe" här. Mysigaste huset jag varit i, så fint. Området var inte helt fel det heller. Vi var här igår och över natten med lite gott snacks, spel och x antal omgångar av problem med rök och brasa, men nu är det lugnt! Now it's frulle time, bye

2015

Snart har de två veckorna passerat som jag con mi familj skulle spendera här i usa. Gillar det verkligen här, något talar till mig här (lol). Ska inte ta händelserna i förväg men efter gymnasiet vill jag hit. Saknar my friends, min säng och gymmet (ätit way too much glass och annan skit), så right know vill jag bara hem för är så fruktansvärt trött på min familj. Så nu vill jag enbart hem. Fasar dock lång flygresa för det blir så varmt, trångt och äckligt.
Och just det, det hann bli 2015 också. Gott nytt!

Slösat bort två dagar i bil


Haha