Åå så möjs

Vid 5 så åkte jag till Mallan för jag ville fly plugget. Sedan strax efter kom Amanda och då åkte vi till Hemköp och mötte Serra där. Sen så köpte vi mart så vi kunde göra tacos. Mmmm kan man tröttna på det ens? Och så köpte vi naturgodis som är så himla nyttigt. Hahaha att jag ens trodde det............ Vi köpte även den nya lokan med smak av Pepparkaka och den var inte god så den är inte att rekomendera. Den smakade pepparkaka visst gjorde den det, men den var stark och det var bara konstigt att dricka pepparkaka. Det ska ätas:) 
 
Vi var iaf hos Mallan all night och åt. Vi satt typ vid matbordet hela kvällen men tog en paus på golvet för vi alla var i matkoma. Haha lol det lät kul. Men det var kul också. Skrattat så mycket åt jag vet inte vad:pp Vi snackade mycket 1D<3333 Och det är alltid kuul.
 
Jag vill inte gå och lägga mig för då måste jag vakna upp till en helvettes-söndag. Funderar på att bara stanna hemma till jul och komma tillbaka 2014 och ba "förlåt, jag snoozade lite för länge".

Vilka drömskor

Fyfaaaasiken vilka balla skor. Vilken dröm. Vill ha de. Nu. På mina fötter ska de bo. Blev kär. Tydliigen så "släpps" de om ca2 timmar. Undra om de ryker fort? jag vill ha dessa i julklapp no doubt.
 
Har nu kollat runt på hemsidan som jag kom in på som heter SNS som tydligen är en svensk affär skapad av två svenska grabbar vilket betyder att dom skickas ju inom Sverige. Perfekt. Så om 2 timmar då jävlar.

G-r-r-reat

Jag älskar denna mugg. Tycker den är ball. När jag flyttar hemifrån så ska liksom ha något samlarobjekt som skulle kunna vara dessa koppar. Jag vet att våra kompisar i Stockholm har det. Dom har en gammal touch typ om ni fattar haha.
 
Just nu så dricker jag morgon-kaffe och känner efter om jag är hungrig eller inte. Men idag så måste jag plugga. Jag vill verkligen inte. Jag vill kura ihop mig och lägga mig på golvet och gråta. Ungefär så känner jag för plugg på lördagar. Jag drömmer om framtiden och hoppas att den kommer vara så himla bra. Men för att komma dit måste jag för fan ta mig samman och göra äckel-plugget (ursäkta språket). Men jag ska självklart inte plugga hela dagen, ska nog träffa lite friendos sedan:) Då blir jag glad:))

If you're going to da fjäll

Igår så satt vi i skolan och jobbade på vår tagg lista till ValT. Den är lätt bäst. Så kom Jennifer med denna låt, asså where have u beeeeeen känner jag till denna låten. Perfekta låten. 

Så som jag vill ha det

bootcut
 
bootcut by juliajill featuring slim jeans
 
Jag vill ha ett par ljusa bootcut med "trashy" kant längts ner. Jag tycker det ser as ballt ut. Såg en tjej med ett par jättevida bootcut förra fredagen tror jag. Men sen vill jag även ha ett par byxor som man precis kan ta över primebootsen eller uggsen. Alltså att de är vida men ändå tajta. Svårt att förklara men ni förstår nog. Jag såg även en tjej idag i stan som hade fett snygga byxor men jag vågade inte fråga vart de var i från xP Sen vill jag ha ett par svarta bootcut också, mycket snyggt. Så när jag har desssa tre byxor är det ganska lugnt på byxfronten för min del.
 
Sen måste jag tipsa om crocker jeans. Jag vet inte om det bara är JC som säljer dem men de kostar 399:-, svarta iaf, vilket Dr.Denim också gör men du får så mycket mer jeans/byxa för ettt par crocker, jag köpte ett par svarta i lördags. Jag tycker inte dr.Denim håller särskilt länge och tappar färg och form men det vet ni nog alla som har eller har haft ett par dr.Denim. Men det känns som att crocker kommer hålla formen längre och de är ju tjockare som ett par jeans typ vilket jag tycker om. Men svarta byxor generellt tappar nog färgen snabbt om man tvättar dem för ofta:PP
 
Måste bara ta ut mina aggressioner här också angående Idol. Jag tänker verkligen inte kolla på finalen för detta är ju ett skämt. Att Kevin åker vidare till final och Erik Rapp åker ut. Erik är så sjukt jävla duktig och Kevin har och kommer aldrig att kunna sjunga. Så lack blir jag. Idol är ingen skönhetstävling. Visst, han själv kan kanske inte påverka röstningen men ärligt ni som röstar på honom, vad tänker ni med? Lilltån eller? Aa tänkte la det. Men ärligt, han är ju inte ens snygg. Nästan alla idoler har varit bättre än honom men har åkt ut för att Kevin är snygg. Om han hade varit "ful" så hade han åkt för läänge sedan. Hahah idol är ett skämt och jag kommer då aldrig kolla på det igen. Hejdå.

Regn

Var kom regnet ifrån? Det var iaf inte välkommet. Regn kan vara det värsta jag vet men när man är inne kan det vara hur mysigt som helst. Inte för att det som händer där ute påverkar det där inne fast ändå så gör det ju lite det hehehe. Jag väntar iaf på snön. 
 
Satt kvar i skolan till 3 och åkte sedan till stan. Eller min skola ligger ju också i stan men stan där alla affärer är om man säger så:p Fick med mig 3 blusar och ett armband för ovanlighetensskull. Jag har kommit på att blusar behöver man. Jag använder inte alls mycket blusar men det är fint:) Både till vardags och fest, haha det låter så typiskt "blogg" att skriva så.
Första blusen är från h&m och de andra två är från zara och är samma modell men olika färger och armbandet är också från h&m.
 
Nu ska jag kolla efterlängtade tvd!

Tänk då att skolan blir bara svårare

Min torsdagskväll kommer äga bara så alla vet. Så mycket roligt plugg:) så jag kommer nog inte blogga mer idag för jag har annat roligt för mig. Men här får ni en fin bild på det roliga. Jag kommer dock inte hinna göra allt, man måste prioritera. Men jag hatar att ha många grejer samtidigt. Då blir allt halvdant istället för om man har en grej man kan lägga allt fokus på. Men det är snart jul så det är bra:p


27

Jag glömde skriva en till anledning varför dagen igår var så bra! Jag fick tillbaka min dator, såå saknad. Så nu äntligen bloggar jag från den.
 
Idag har varit en väldigt seg dag. Sov nästan på sista lektionen. Men det kan vara för att jag går och lägger mig för sent och går upp för tidogt. Men Paradise Hotel är roligt så jag få ta konsekvenserna. Jag har kollat på 4 avsnitt av PH och jag är väldigt besviken på att det inte finns någon sån "wow fan vad snygg han var" som alla vill ha. Ingen är ju särskilt snygg och verkligen inte Samir som "ska vara" den snygga.
 
Jag sa till mig själv förrut att när jag kommer hem så käkar jag och sen direkt plugg, no dator emellan utan dirr plugg men så hamnade jag här vid datorn ändå:) Alltid. Blir så arg på mig själv, jag har verkligen ingen själv disciplin. Men plugg-berget har stigit lite så jag har egentligen inte tid att blogga så jag slutar nu.
 
En tröja jag fik i b-day present, från Mango.

Tjääna

Livet rullar la på även om jag inte bloggar varje dag. Har lusten ibland och bland inte men that's life guyyss.
 
Men denna dag har iaf varit väldigt bra. Hade en lektion till kl 10.50 men stannade i skolan till ca 14 och då åkte jag hem och sedan in till stan igen för att möta Mallan och Amanda. Amanda hade nämligen en överraskning som jag och Mallan inte visste vad vi skulle göra. Amanda sa ingenting men så ledde hon oss till Biopalatset så då förstod vi bio men vi visste inte vilken förrän den började. Det var Hungerspelen 2 (Catching Fire kanske den heter). Den var bra:')) Peeta är så jävla söt, jag vill gosa med honom, han ser så gosig och mysig ut<33
 
Men Mallan sa en klok grej att de nämner inte vilken film det är förrän den väl börjar eller om det inte är en sån person som presenterar den då. Nu så visste vi ju inte vilken vi skulle se och de sa ingenting heller så det kändes as konstigt att inte veta vilken film man skulle se när man satte sig i biostolen. Vet inte om ni förstår vad jag menar men det var en jättekul ide av kära Amanda och det var så mys<333 Tack för kvällen guys.
 
Sen så fick vi ett mejl i skolan att vår bussresa till Val-Thorens var inställd och att vi blev gratis "uppgraderade" till flyg. Så himla najs ni anar inte. Visst så är väl bussresan en "kul grej" men jag hade faktiskt ångest över den. Så istället för 24h på buss (eller hur lång tid det nu tar) så tar det 2h med flyg + 2h med buss. Så det är fett najs. Och planet är bara för oss rudebeckare så det blir kul haha :p
 
Jag gillar suddiga bilder:ppp Och amanda gillar vatten. Hon är den som dricker upp ens sista vatten så man får ta nytt, alltid. Fast inte idag dock:pp

Matte Top Coat

Mallan kom till mig innan skolan idag:') Dagen kunde alltså inte ha börjar bättre<3 Men av henne fick jag bla ett nagellack mam tar ovan på så blir det matt. Har velat ha ett sånt jättelänge så det va bra. Men prövade det nu ich det funkade jättebra, jag skulle dock tagit bättre svart lager under men man lär sig.
Lite ojämnt men whatevzz.

Kollar nu på PH på 3an, tycker alla är så pantade men det blir ju kul tv:p

MM

Midnight Memories
You & I
Happily
Through the Dark
Little White Lies
Dessa är mina absoluta favoriter, men nästan alla låtar har sina speciella delar som är helt underbara. Riktigt bra album och jag bara älskar dem ännu mer. 1DDay i lördags kan ha varit de bästa 7-5 timmarna av mitt liv. Finns inte ord så tänker inte skriva mer hehe. Men idag så blir jag 17 och har haft en jätta bra dag. Blivit firad av mina fina vänner som är obeskrivligt underbara :'))))

Sammet

Om det är något jag fått en liten crush på så är det sammet. På nyår vill jag ha en sammetsklänning. Jag har inte hittat en "wow" än så får väl hoppas att jag gör det:) Men jag gillar den från nelly som har en lång arm och en kort med paljett. Fast skulle vilja att paljettarmen skulle vara lång. 

Förlåt för detta fula kollage, eller hur stavas det? Hehe aja. Dom två översta till höger är samma klänning alltså fram och bak.

Gillar den grå, men skulle vilja ha den i svart. 

Varmt om fötterna iaf


Denna bild ser lite knas ut men hoppas det ser bättre ut irl xPp

Alltså nej

Alltså människan.. Vad håller vi på med..? Kolla på denna film, det är värt 50 minuter av era liv.

:')

Hela albumet läckte ju i måndags och jag kunde inte hålla mig. Det är så bra, men försöker inte lyssna så mkt. Vill inte lyssna sönder det. Men dessa två låtar släpptes "lagligt" i veckan och dom är så bra. Kommer vara så fett att stå å sjunga med till Midnight Memories live<3333




En laktosfri tomte latte





Pacsun Kendall and Kylie

Jag gillar verkligen denna svarta! Så ball och snygg. I really love Kendall and Kylie. Dom är så balla, wish i was their friend.... Men jag vill bo i ett land där man kan gå i klänning/kjol/shorts året om utan att behöva ha leggings. Tycker ofta att leggingsen förstör en outfit. Tex denna svarta skulle ju inte va så snygg med leggings, eller det vet jag ju inte. Det kanske skulle vara snyggt eftersom den är ganska transparent vilket leggings eller nylonstrumpor också är. Aja, jag har hittat massa snyggt på le internet det senaste så får snacka med mam om vi kanske kan beställa lajte tiihih.
 
Nu ska jag göra lite matte, tagga. Matte är verkligen mitt sämsta ämne och jag tror inte jag kan bli bra på det heller. Antingen föds man med en "matte-hjärna" eller så gör man inte det, lite som att man föds till modell typ, alltså att man har det i sig. Men mam håller på och säger att jag visst kan bli bra på det men hon har fel:)
 

Några favs for the moment

Gick hem från skolan för jag orkade inte sitta där och snörvla. Nej men det är bättre om jag är hemma och frisknar till tror jag allt.
 
Så fort jag kommer hem så byter jag alltid om till något bekvämt, oftast mina pjamas shorts hehe men nu blev det långa mjukis, sen tar jag alltid av mig strumporna. Jag har aldrig strumpor på mig hemma, jag hatar strumpor haha. Fast det är bara hemma jag tycker om att vara barfota. Om ni ville veta hehe.

Denna soppan mmm

Jag blev hemma idag igen. Men vi har inte jätte mycket i skolan just nu (peppar peppar ta i trä) så det känns okej att vara hemma. Det tråkiga var att jag skulle stå på öppet hus idag på skolan. Jag hade faktiskt sett fram emot det men så ska man ju bli sjuk istället:) 

Mamma lagade fisksoppa som jag äter nu. Den är så himla god. Och jag är hungriii så det var perfa med något gott. + att det är soppa vilket är snällt mot min hals typ hehe.


Paljetter och sammet

mango
 
mango by juliajill featuring a grey sequin sweatshirt
 
nelly
 
nelly by juliajill featuring a one sleeve dress
 
 

Blev inspirerad

Hittade dessa på polyvore. Blev inspirerad jao.


Kanelbulle till jullebulle

Jag stannade hemma idag trots allt. Jag har kollat på KUWTK hela dagen. Vill vara den sjätte systern. Deras liv är så lyx va. Men alla papparazies är ju helt galna. Jag är typ på senaste avsnittet, eller Kim har precis fött och Kanye dök upp på hennes baby shower. Var det första gången han va med i showen? Tror aldrig jag sett honom där:p

Iaf, när jag å Emma satt i soffan så började det knacka och plinga som fan på dörren och ingen av oss vågade öppna men sen såg jag att det var mallan hehe så då öppnade jag:) Hon hade med sig en kanelbulle som hon hade köpt :')))) Gjorde ju helt klart min dag. She knows what I want and need. (Jag har en obeskrivlig kärlek till kanelbullar och glass)

Kläder

bsg
 
bsg by juliajill featuring a leather jacket
(2 outfits, alltså det till vänster är en och det till höger är en)
Jag tycker skin- och mockajackor är det är såså snyggt. Den längts upp till höger är från Mango, i fell in love men nu behöver jag en vinterjacka och jag tror inte att den är så varm. Men på lördad ska jag och mam till stan och kolla presenter till moi så då kanske jag hittar någon, har inte riktigt letat än.
 

Ett 24/7 halsband

Jag vill ha ett fint nätt halsband som man har hela tiden. Jag vill ha silver i think. Men jag pratade med mam och det var ju "en perfekt födelsedagspresent". Jag fyller nämligen hår om en vecka och en dag, alltså nästa måndag. Det enda jag önskar mig är pengar vilket alla tycker är jättetråkigt men det är ju bättre att jag får pengar och köper det jag vill ha för dem hehe. Men jag tänker något sånt här typ, vill verkligen ha en sån ring. Så fint. Love it. Om ni vet var man kan hitta ett liknande så kan ni ju säga det till mig:)
Tack på förhand dåeee.
Fast vill ha längre kedja.
Hittade ett sådant ovan från Tomas Sabo. I really like that too. Men man kanske tröttnar på en indihand:p

Finns så mycket gott att äta

Tog vagnen in till stan vid halv elva con mallan. Vi satte oss och käkade frulle på Brogyllen. Så god frukost. Den är Väldigt prisvärd. Sen så delade vi på en äppelpaj liknande bakelse. Såg ut som en kanelbulle fast det var en paj:p

Sen åkte vi hem till mallan och pluggade. Jag hade inte så mycket plugg idag men gjorde lite matte, det gick dock ganska dåligt haha. Det blev svårt:( 

Det är så jobbigt att vara ute pga min hals. Sen började mina ögon och näsa rinna. Men jag ska till skolan imon, väldigt kort dag så det ska jag nog klara:)
Mallans outfit dårå flickor å pojkar.

:ppppp

I looove att vara ensam hemma. It's the best. Har kollat på massa serier och just nu är det New Girl. Min hals är jättedålig och jag är allmänt trött så det var bäst att jag blev hemma ikväll. Hoppas ni har en bra lördag:)
Tehehehe är men ensam och har tråkigt så har man:pppp 

Även om jag är äldst så får jag sitta i baksätet

Nu är vi på väg till torget. Vi var ju iofs där i torsdags också, men jag har verkligen inte varit där på evigheter. Emma ska kolla telefon och jag följer bara med typ:p



Strike a pose

Sorry för inget bloggande igår! Hade fullt upp, ish.

Jag tränade efter skolan i typ 1h. Asså jag behöver verkligen någon som berättar hur jag ska träna. Känns som att jag tränar lite i onödan. Jag skrev upp mig på en "pt" lapp typ att dom skulle kontakta mig men har dom det? Nej. Men får la snacka med dom.

Efter det iaf mötte jag upp mallan, Palm och daniella för att åka hem. Jag, mallan å Palm åkte hem till mallan å käkade. Jag åt upp en halv hallonsorbé all by my self. Men det var värt:') Sen åkte vi till Palm och sen ramlade det in lite brudar. Linnea, Amanda, daniella, Tessa och Frida. Vi spelade kort och åt massa chips, popcorn och över kolsyrat vatten. Har nu lärt mig Neger och president. Vi spelade det i säkert 2-3 timmar. Blev trött i huvudet efter ett tag.

Jag åkte hem vid kvart i 12. Tog bussen en hållplats, värt x) Men när jag vaknade idag kände jag mig bakis å min mamma trodde till och med att jag var det haha. Jag är bakis på chips. 

Jag har väldigt ont i halsen och har tappat rösten så får ta det lugnt idaog.



Shit vad jag tror mig med pennan

Lite bilder från dagen. Jennifer hade coola näsdukar tyckte hon. Eller ordet hon använde var "spicy" hahaha.. Sen så fick Maja egopixa och jag tror jag är snygg med min fina penna hehe lol. Sen gick jag å Maja till eh och pluggade. Jag köpte en  hasselnötslatte. Riktigt gott nu när det är vinter. Dock har eh börjat med sina über fula ta-med muggar, de ljusblå med vintertema ni vet? Tycker de är så fula:p


Kom hem halv 6 :')

Varit i skolan sedan kl 8.40 idag till 17.00. Ja men varför inte? Nej men jag går ju till 16.30 varje torsdag men vi hade revymöte till 17 och den halvtimmen gör stor skillnad. Skillnad på att komma hem 17 och 17.30. Men nog om det.

Detta hade jag på mig idag. Pin att jag tog bilden på en spegel i skolan xP #äktabloggerskajao
Skulle vilja haft ett par stickade strumpor oxå men äger inga så det fick bli som det blev.




Plugg in da bed

Ska plugga lite engelska hade jag tänkt innan jag släcker för att somna. Ska ha ett förhör på en text på ca 30 sidor. Så det gäller att man kan allt för läraren kommer ställa frågor muntligt till var och en som man ska svara på. Lite nervös jao med tanke på att jag failade förra året. Piin:p

Godnatt finisar. Haha måste bara säga att mobilen rättade "finisar" till "fikusar" hahahaha dog. 

Whipped

Emma var i Malmö på livet i h köpte massa dusch ich kropps grejer från märket rituals. Det finns i Malmö och Stockholm men inte i Gbg. Tycker det är mycket som inte finns i Gbg.. Men allt luktar iaf så gott och denna body lotion/cream är typ vispad så den är jätte "fluffig" i burken. Jag skulle vilja bada i den:)))) Men smörjde in mina ben så nu är jag smooth, mm så lent:p haha lol.




Bröd+ mycket smör (Bregott)= true kärlek

Åt precis två grova(!!) mackor med bara smör på:') Så gott. Smakar himmel. Inte det nyttigaste men äter det verkligen inte varje dag så ibland kan man väl lyxa till det. Det var gott iaf. Men jag kan bara äta smör om det är Bregott, allt annat "smör" är äckligt som tusan. Som i bamba, lätta vafan är det? Smakat ju blomma. Smör ska komma från Bregott kossan. För det är ju bara en kossa som Bregott kommer ifrån om ni inte visste det? #skämtomniejfattadedet

Nu har mam kommit hem och hon kom hem med en parfym haha lol. Den luktade la gott:p

Ska kanske plugga lite till. Får se. Vill såklart inte men jag kanske måste.



Kallt och friskt

Ställde klockan på 7.30 och gick ut och sprang. Eller det blev en pw/jogg. Men det var skönt och nu hoppas jag att jag är pigg hela dagen:)



Kan inte sova

Måste säga bara att självklart så är jag lycklig och har det bra för jag har dem finaste vännerna ever. Älskar er och ni gör mina dagar och mitt liv så mycket bättre, även om jag inte träffar alla varje dag. Vill bara säga att ni är underbara mina fina vänner, love ya all<3333333
Hahahaha vilken töntig bild men jag tror det betyder en internet kram typ? Haha aja den är dedikerad to ma buddies.

Sorry men det är lite rörigt men bloggen ska ej vara depp mer, den ska vara glad
:)

Ångest

Jag har ångest över livet. På riktigt. Vad sjutton ska det bli av mig? Ska jag bo i Sverige, i villa/radhus, skaffa volvo, bli halvfet och deprimerad för jag jobbar så mycket och inte hinner leva och ha kul, ha too many kids to handle som kostar rumpa och en man som är trött på livet? Nu överdrev jag kanske lite och no offens om någon nu lever så eller vill leva så. Men det vill inte jag. Det är verkligen min mardröm. Detta hittade jag på tumblr häromdagen:
 
"what really scares me is that im average im not really good at anything or really beautiful im going to live an average life with an average job an average income and die an average death with an average funeral and nobody is going to remember me"
 
Medel. Vem vill vara medel? Alla vill väl göra något så folk kommer ihåg en? Alla vill väl vara bra på något och vara vacker? Asså detta skrämmer mig. Jag vill inte leva ett "svenne-liv". Jag anser ju att mina föräldrar gör det och deras liv verkar så jävla tråkigt. Eller om man har barn kanske det är lite roligare, jag menar jag måste ju lysa upp deras dagar :') Skämt å sido, jag kostar nog en del och är förjävla jobbig.
 
Jag är verkligen ingen A-elev och kommer säkert få ett as tråkigt jobb med halvkass lön och ha ett "medelliv". Men eftersom jag verkligen inte vill det så måste jag ju tänka positivt och ha hopp om att jag hittar något jag tycker är kul och kanske är bra på till och med.
 
Jag läste på Zara Larssons blogg och då skrev hon "Jag ska sluta göra skaker som jag inte tycker om. Du lever en gång. Jag vill aldrig gå ut med soporna, för det är inte kul. Jag vill ha kul, varje sekund i mitt liv". Jag vill också ha kul hela mitt liv. Jag vill inte heller göra det jag inte vill göra, haha det säger ju sig själv, men ni fattar? Men det är ju inte precis så att jag sjunger bra och är i USA och har en azum framtid framför mig som Zara har och hon kommer säkert ha ett as roligt liv eftersom hon får chansen att göra det hon älskar och är duktig på det. Jag skulle verkligen vilja kunna sjunga och skådespela. Det vet jag iofs inte om jag kan eller ej men skulle tippa på nej, men skulle vilja vara med i en hollywood film och alla ba "wooooow". Hihi nej men hur fett.
 
Jag vill ut och resa i världen och se vilket ställe som passar mig bäst. Ja, man måste ha pengar när man ska resa så jag måste skaffa mig ett jobb men jag är jävligt lat och rädd för ett nej. Men ärligt, ett nej är det värsta man kan få och så farligt är inte ett nej. Bara att leta vidare.
 
Mitt "drömliv" ser väl ungefär ut såhär:
 
dreamm
 
 
Bo (ett tag iaf) i antingen L.A, San Fransisco, London eller New York. Jag har dock aldrig varit i NY men den livsstilen verkar vara så himla najs och staden verkar så ball. Vill absolut prova att leva där. Sen så vill jag ju resa som jag sa och då kanske jag hittar något ställe som jag inte tänker på nu. Sen pengar. Det är klart jag vill att pengar ska rulla in men jag skulle endå vilja jobba för dem. Känna mig duktig liksom. För jag anser att man kan köpa lycka,eller en viss lycka. Materiellycka vilket jag gör. Jag älskar att köpa kläder tex. Och för pengar kan man resa vilket jag också älskar. Men det kan väl diksuteras. Klart man kan vara lycklig utan pengar, jag själv har ju inte så mycket pengar nu men jag är endå hyfsat lycklig:p Såklart vill jag ha familj också. Jag vill ha barn innan jag är 30 men då gäller det att jag har "skaffat" (?) karriär först. Och en man som är fin på alla sätt och vis, på både in och utsida.
 
Jag har nog nämnt det i bloggen innan men jag skulle vilja jobba inom mode. Det är ett stort område men liksom aa, inom mode. Det skulle vara fett kul. Sen skulle jag vilja vara med Harry Styles också :)))))) Om jag skulle ha honom så skulle jag vara lycklig tror jag. Han verkar vara helt underbar men ändå lite mmm aa lite så haha. Fast han har ju gott om pengar så då får jag ju det på köpet;) Ärligt bryr jag mig inte ens om hans pengar. Ser inte honom som rik eller "vill ha honom" för hans pengar. Nästan aldirg tänkt på det. Han är ju en dröm men man ska ju leva sina drömmar så Harry here i come:p
 
Om någon nu orkade läsa hela detta inlägg så är jag imponerad. Detta tog typ en timme att skriva för att jag skriver, raderar, skriver och raderar all the time för att kunna formulera mig någorlunda. Hoppas ingen kränks eller något men detta är mina tankar och alla tänker vi ju olika.
 
Bloggar mer imorgon, sov sött.

Working 9.40 to 10.50

Idag hade vi bara en lektion precis som igår. Det måste vara något som går bland lärarna. Och imon har vi oxå sjuk lärare så då börjar vi 10.50 om jag inte är ute och cyklar.

Men vi åt i bamba för det var lax. Lax är något av det godaste som finns så det var gott haha. Sen satt jag å Maja kvar å pluggade för det kändes som att det fanns jätte mycket att plugga men vi kom fram till att det inte alls fanns det. Men vi fick gjort lajte i alla fall.

Fin vy på vad jag hade på mig idag och Majsen. Hennes kofta är så fin, vill ha en likadan :p

Nu ska jag kolla klart på ett Carrie Diaries avsnitt som jag inte kollade klart på igår och sen plugga lite. Ska nog åka å handla med pap sen, om ni ville veta.

Zara

Zara har fått in så himla mycket fint. Vill beställa hem massor. Men ska kolla om det finns i butik först för då kan man ju prova och så. 
Lite rörigt men här är en del av det jag tycker är schnööggt.
 
It's a mess
 
It's a mess by juliajill featuring grey tops
 
Nu ska jag plugga lite till. Jag kanske bloggar sen annars bloggar jag imorgon:)

Måndag

Tänkte kolla på ett eller två avsnitt av The Carrie Diaries nu innan jag börjar plugga. Men jag tror jag glömt ett viktigt häfte i skolan för jag hittar det inte.. Inte bra.



Collarbones aka nyckelben

Tycker det är sjukt snyggt med tydliga nyckelben. Jag vill verkligen ha det. Mina syns från dag till dag typ haha. Så är det nog inte men det känns så. Men om man har det så "ser man smal ut", eller man kanske är smal då. Usch vad ytligt det lät. Jag ska sluta snacka så mkt om sånt kära peeps så ni vet. Alltså jag måste sluta skriva om så ytliga saker, det är ju insidan som räknas:) Nej båda spelar faktiskt lika stor roll tycker jag, nästan iaf. Sånt här intressant att diskutera men kanske inte själv på en blogg haha eller...?
 
 

Gårdagen

Hejsan everybody. Gårdagen började med att jag mötte upp Irma och Shadi så åkte vi in till stan och satte oss på condeco. Har inte träffat dem på jättelänge så det var väldiii kul och mysigt. Vi satt där ett ganska bra tag innan jag behövde åka hem och packa mina grejer för jag skulle till Maja strax där på. Jag mötte Maja och Jennifer i Majas lägenhet så åt vi och fixade oss och sen kom Linnea. Vi åkte sedan hem till Evelina då hennes bror hade fest. Det var jätte trevligt och roligt med nytt folk. Hemresan är en helt egen historia haha men det var kul :') Eller nu i  efterhand så var det kul men inte då haha x)
 
Jag, Maja, Jennifer och Malin sov i Majas lägenhet och vaknade väldigt tidigt. Vi beslöt oss för att käka frulle på egg&milk som ligger nära. Det blev standard bagle med creamcheese. 
 
Nu är jag hemma och ska la börja plugga, annars lär det aldrig hända. Hajdo.
 
Bilderna på the girls är i Majas lägenhet innan vi åkte:)
Dj är nog inget för mig kan jag ju säga ahaha..

Tror jag är laktosintolerant och inte kan äta b&j mer:(((


Jag är inte nöjd med mitt utseende eller med min kropp. Kroppe kommer jag la kanske kunna påbörja och ändra på genom träning å rätt kost, om jag inte är ett hopplöst fall, men jag är född ful så det är något jag antar att jag och min omgivning får leva med. 

Jag klagar nästan på allting hela tiden. Jag vill vara en glad, positiv och en drivande person. En sån som lyser upp ett rum. Lol xD. Men jag är negg. Jag klagar tex på att jag är tjock men äter ändå onyttigt vilket är mitt egna fel. Men har sämst självdisciplin.

Jag vill verkligen inte vara "medel" hela mitt liv. Jag tänkte skriva ett inlägg om det imorgon faktisk :p

Jag tror jag har koncentrations problem. Nej men ärligt jag suger på att plugga, helt galet.

Jag skulle vilja ha tillgång till all världens kläder, gratis.

Jag har ingen aning om vad min framtid har att bjuda på. Men jag har klart för mig vilka saker jag inte vill att den ska bjuda på.

Jag vill kunna sminka mig vilket jag tänkt lära mig. Om smink är en lösning på fulhet så why not. Nej men det är snyggt med smink men inte too much. Det jobbigaste är att ta av det xP

Jag önska jag kunde lägga upp en snygg selfie och inte behöva vara ännu fulare på bilden med flit. Att inte behöva ha massa effekter utan att vara naturligt snygg/vacker/fin/söt.

Ungefär såhär känner jag för komplex, skönhetsideal och vad allt det kan tänkas heta.


Nu är jag trött men kan inte sova. Får grubbla på allt jag grubblar på till sömns. Godnatt.

En efterlängtad glass

Är hos ahmendah nu. Vi äter mkt goda grejer:) Vi kollar på idol/skavlan/farsan eller skavlan är ju iofs slut. Icona pop var där och de är ju as balla. Sen var grundaren för Wikipedia där och han hade hybris haha så kul. Ha en fortsatt fin fredag ni som läser detta och ha en fortsatt festlig kväll ni som läser detta imorgon. Ha det fint, ha det fint.
Och ja, jag har en thing för denna app där man gör så med bilderna x)

Mycket varmare än vad man kan tro

"Päls"jackan är faktiskt väldigt varm. Nu har jag bara en t-shirt under och fryser inte:') 


Detta är svårt

Nu när jag "slutat" blogga så vill jag liksom börja igen. Det är alltid såååee. Men nu ser jag att några av er har lämnat mig så ni kanske inte hittar tillbaka men too bad for you säger jag då. Nej men jag får väl suga på denna karamell. Det jobbiga är att jag har ingen dator och jag förstår mig inte på hps. Skriver dock på en nu men skriver fel på varje ord för klickar på fel tangent. Men jag återkommer till helgen so be here then. I'm counting on you. Hajdooo
En bild på dem jag tänker på typ 24/7. Tror det är en sjukdom. Ja juste, "direction infection" x)