SunnySat

Vädret idag har ju varit helt amazing. Måste dock erkänna att jag har varit inne största delen av dagen, men gick ut och sprang och det var verkligen så skönt. Ska börja spinga mer och mer ute när vädret tillåter. Det är ganska stor skillnad på att springa på band och ute, tycker jag iallafall. Så måste förbereda mig på utesäsongen nu, haha.
 
Om en timma ska jag ta mig in till stan för taco- och mellokväll hos Alex med gänget, lol låter som en film. Men det ska bli jättenays då jag får stilla mitt crave efter guacemole, det kan vara en gudagåva till mänskligheten.
 
Har kollat på Suits typ hela dagen, blir sugen på att bli advokat. Pluggat lite också, men knappt. Till lunch gjorde jag en omelett också som jag åt till bönpasta, som jag gjorde tidigare i veckan, som jag råder er alla att testa. Det är nästan godare än vanlig pasta. Super händelserik dag helt enkelt. Have a good saturday errrboddyyy.

Idag gjorde vi något spännande

Vi tre tog ledigt från skolan idag för att göra en sak som jag nog inte kommer skriva vad det var dock, men kul var det iallafall:D
Nu är jag hemma i min säng efter en kort barvisit, iallafall från min sida. Så nu ska jag somna hungrig till Suits. Tagga frulleyy. G'natt!!

Lyssnar atm på The King of Pop vilket man gör lite för sällan

Tänkte blogga igår men hade en riktigt shitty day så gick och la mig vid 22. As soft dock att somna tidigt, ska göra det more often nu när jag inte måste plugga till klockan 23. Men bara för att jag sa det nu så blir det väl inga mer fria kvällar. Iallafall, börjar 12 idag så tar det chill nu, tänkte läsa lite GA kanske och sen äta frull. 
Right now me and me coffee<3
Solen har ju äntligen tittat fram så lite vårigt får man väl ändå klä sig. OOYD.

Färg i det grå

Haft en bra dag idag med lite roliga besked! Annars har det ej hänt mycket. Satt kvar i skolan med Malle och Palm för tänkte få lite plugg gjort där istället för hemma, men vår koncentrationsförmåga när vi är tillsammans kanske inte är den ultimata. Men fick gjort lite och det är alltid något, men ska fortsätta nu tänkte jag. Vill egentligen återgå till Suits, men det får vänta.
Palmens fräscha skor som gav lite färg till denna gråa och fruktansvärt blåsiga dag.

Vart är min Ken?;-)

Vaknade väldigt tidigt av någon anledning, den är fortfarande okänd. Låg och drog mig ett tag (tänk att inte behöva göra det själv någon gång, det ser jag fram emot) men nu är jag nere och hade hoppats att pappa satt på kaffet men nej, det hade han inte.. Otroligt stilla måste jag säga, bara jag uppe och kollar på tv4-morgon. Men det är härligt att vara vaken själv.
Vaknade rätt glad idag. Och planerna för idag ser inte ut att vara allt för jobbiga. Ska plugga matte någon timma och yoga kl 15.40, sen kanske vi skulle en sväng till Ikea, men det återstår att se. Hade behövt köpa ansiktsmask också, men det kanske jag gör enklast efter skolan. Aja, lets not mjölka detta inlägg mer, ha en fin söndag errrbody.

What a waste

Har åstakommit noll idag. Eller jag har fått köpt mig ett par nya träningsbrallor, köpt en spegel till mitt rum och sprungit milen. Om man nu kan lita på bandets mätningar så sprang jag iallafall 9.5 för den stannar efter en timma, men avrundar uppåt till en mil *klapp på axeln*. Varit arg största delen av dagen så det var säkert ilskan och maten från igår som var bränslet.
Den svarta grejen på varje bild är en repa i kameran just so u know. Nu ska jag titta på Suits som jag började titta på igårkväll eftersom jag fått höra att den är bra. Och än så länge diggar jag den.

So I love when you call unexpected, cause I hate when the moment's expected

Ehm, ja. Då såg man ju Fifty igår och alltsåå den var ju rätt dålig. Det man kan säga är att det går inte att göra en film av den boken och skapa exakt samma spänning och stämning. Humorn förstörde allt men samtidigt sa jag och Maja att den behövdes nog, för annars hade det blivit en helt annan film. Den behövdes lättas upp lite och det blev väl genom humorn I guess. Vissa grejer blev bara så stela på film, vissa meningar som i boken funkar kalas blev så töntigt på film, nästan jobbigt haha. Det blev en helt annan level när man såg det på bioduken, alltså man slår inte någon med ett fkn skärp för ens egen njutning, särskilt inte när personen som ligger där böjd över bordet gråter. Visst så ber hon honom att visa vad det innebär det i detta fall, men att det finns personer som tänder på det är ju bara cp-stört. Liksom att det är ju det han vill göra med henne egentligen, hon ber ju honom visa det absolut värsta han kan göra med henne men att det är det som är den maximala njutningen för honom typ. Nej jag blev väldigt skeptiskt efter att ha sett filmen, blev typ rädd.
 
Jag tyckte att han som spelade Grey funkade, bättre än vad jag förväntade mig. Störde mig sönder på tjejen dock. Första 3/4 av filmen var hon så sjukt osäker och pratade i den jobbigaste stämman så jag fick panik, men mot slutet så tyckte jag att dom passade rätt bra ihop. Låtarna i filmen gjorde nästan allt, så sjukt bra musik.
En bild på 3 av 5 på vappan innan le bio. Provade en risotto som var god, men deras scampi-spenat-pasta är deras godaste rätt jag har smakat so far. Men alltid lika gott.

Femtio

Imorgon är det min tur att se 50 shades..! Jag har ju läst boken och tyckte den var väldigt bra. Alltså fine, den är liite överdriven på vissa plan och att han slår henne och hon är så himla blyg och osäker osvosv men storyn är bra tycker jag, alltså att dom dras till varandra och liksom det lite dystra som jag fick en känsla av när jag läste den. Åsikterna om filmen är verkligen 50/50. Men tex Zara Larssons inlägg och åsikter tycker jag får alldeles för mycket uppmärksamhet, liksom hon är ju inte den enda som skrivit så om boken? Nej alltså jag förstår inte hypen kring allt hon skriver. (Haha nu blev det lite sidospår men jag tycker det hon skriver får way too much uppmärksamhet än vad det är värt, hon babblar om att alla ska "sätta sig ner i båten" men hon behöver fan också titta över vad hon säger och skriver) .Dock tyckte jag inlägget var roligt och håller med henne till vissa delar men jag tror inte hon har läst boken. Alltså jag tror det är en grej att skriva en bok i denna genre och en grej att göra film av det. Alltså jag skulle inte kalla det för porr just för att den har en relations-handling också, det är ju inte bara sex. Men det är ju hans sätt att utöva det på, haha, och att han bestämmer över och straffar henne. Man förväntade sig nog jättemycket sexscener, men det ska vara ca 12 minuter sexscener i hela filmen vilket inte är så överdrivet mycket, men eftersom det är en Hollywood-produktion så måste dom ju ha bantat ner på det väldigt mycket. Men alla ska få ha sina egna åsikter så jag ser fram emot att skaffa mig min. Har hört att dom ska ha lagt in humor i filmen och asså njaaa det kan bli fel, boken skulle jag inte kalla rolig.
 

Måste finnas i mitt framtida hem

 
Mio:
Engelska tapetmagasinet:
Svenskt Tenn:
 
Älskar brickor...!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semledagen

Längtat efter att får äta semla så det var riktigt gatt att äta det idag. Fick först en i bamba och sen hade pappa köpt med hem. Ingen av dom hade god mandelmassa så det var en stor besvikelse.... Men grädden och bullen var gooodgood, så det kompenserade upp det.
 
Hade bara en lektion idag då första var inställd, men det fick jag och Malle reda på liite för sent då vi redan var på gymmet. Så vi åkte till skolan och hängde där med Palm, sen gick vi och köpte kaffe. Japp, det har hänt idag.
 

Julia

Idag har jag namnsdag så grattis till moi. Det firade jag genom att träna och äta lunch med Mallan istället för att lida genom svenska lektionen som är 1h och 40min. Så vi tränade tidigt och sedan kom Mallan till mig med soppa, haha, så drack vi kaffe och åt den sen. Mysigt. Sen åkte jag till skolan och hade två lektioner. Sen jag kom hem har jag försökt läsa min engelska bok, meen så fort jag slår upp den somnar jag. Så jag ger upp, löser det på annat sätt- man är ju flexibel.
 
Släkte mitt rum och drog ner rullgardinen i försök till en nap tidigare, och då kom mamsen in med en liten namnsdagspresent, trots att jag sa att jag bara ville ha kärlek<3
 
 

Ovanligt med en bild på mat

Igår var det ju Alla hjärtans dag och det firade jag genom att vara hos Mallan med Danni. Mall hade gjort så himla gott och mysigt framför tvn, så där satt vi hela kvällen och mölade. Det var nog den värsta matkoman jag varit med om, it hurt. Men matkoma hos Lyckarp är standard, och oundviklig. Men den är bäst. Jag sörjde iallafall inte över att jag är singel för det är jag ju varje dag under året så ser inte meningen i att deppa över det.
 
Idag var jag på två pass på gymmet med Malle, det var gött. Sen har jag pluggat lite till och från och sörjer att det är skola imorgon.
 

Beautiful friends

Gårkvällen sög. Haha nejdå, det gjorde den inte. Men stan gjorde det. Det var riktigt dött och det måste bero på att hälften av stadens befolkning befinner sig i någon alp. Menmen, vi hade trevligt vi tjejer men kvällen slutade tidigt, kom i säng klockan 1.
 

Friyeyy

Haft en riktigt degig dag idag. Spenderade morgonen i soffan med frukost framför vänner. Sen åkte jag till gymmet för ett spinning-pass. Tycker verkligen om det, man svettas och det är najs att trampa i takt till house-musik. Sen gjorde jag sen lunch och kollde på det nya Vampire Diaries avsnittet, så fint:') Men resten av dagen har också spenderats i soffan framför Vänner. Såg sista avsnittet häromdagen och det var sorgligt och jag kunde inte ritkigt hantera det, så jag ser om serien, heh. I skrivande stund lyssnar jag på Alex och Sigge, och senare ikväll ska jag in till stan med ett gäng tjejer för lite barhäng. Hoppas det blir najs. Ha en bra fredagskväll hörrnnii.
En bild från arkivet, för att fylla ut inlägget haha, önska jag tog riktiga bilder så bloggen kunde vara bra.

Jag elskar mat

Gårkvällen, natten och dagen har spenderats hemma hos Malle med Linnea och Palmen också. Vi har till största delen ätit. Vi började med en ganska somrig middag: räkor, majskolvar och baguetter. Sen blev det film-tittande och godis-ätande resten av kvällen. Jag har inte ätit godis på såså länge så såg verkligen fram emot att plocka ihop en godispåse men jag har seriöst ingen godissmak längre för jag var inte alls nöjd med mitt godis fram mot kvällen, jag vet inte hur jag ska förklara det, men tror jag kan klara mig utan godis med andra ord. Vi såg en jättemysig film som inte alls sluta som man ville, så vi blev lite irriterade. 
 
Imorse så vaknade jag och Palmen innan dom andra så vi lagade frukost vilken bestod av scones och amerikanska pannkakor plus pålägg och tillbehör. Vi var så duttia jag å Palm<3 Scones var också längesedan jag åt, men det satt fint af. Så gott. Resten av dagen spenderade vi i soffan framför film, alltså älskar att kunna hänga med kompisar på dagara och egentligen inte göra något alls, asså vi hade inga måsten. Så chill ba.
 
Kom hem vid halv fem och åkte sedan till gymmet med Emma och hennes kompis. Sen lagade jag mat (stekte kyckling), dock till mig själv bara, men det hör till ovanligheterna. Och nu ska jag se klart filmen som vi kollade på idag men jag åkte när bara halva hade gått.

Love lov

Varit en mycket bra dag idag! Började med att jag vaknade till fint väder, man blir ju lycklig när solen titta fram. Vid halv 11 tog jag och Mallan bussen till gymmet och mötte Malle där för vi skulle på Bodypump. Var ett bra tag sedan men jag gillar det ändå måste jag säga, ska gå på det oftare. Sen mötte jag och Malle upp Linnea och hämtade biobiljetter till Micke & Veronica, yes jag såg den igen men det var det värt, lika rolig denna gång. Har ni inte sett den så göör det. Efter vi hämtat biljetterna åt vi lunch på Deli & Coffee, alltså mm det är livet där. Jag tog zucchinipasta och jesus vad min sallad blev god , namnam. Sen åkte vi till Bergakungen, mötte Palmen och sedan såg vi filmen.
 
Efter det så tog vi en snabb tur på stan och då såg vi den nya B&J smaken med kanelbulle, så vi var tvugna att smaka. Jag trodde den skulle smaka wow men den var inget speciell faktiskt. Den var jättegod verkligen, men förväntade mig en bättre smakupplevelse, haha. Men nu är jag hemma, själv i yogapants och all alone, älskart.
Invigde mina Stans idag eftersom det var så fint väder, älskar dom:'))

En outfit i min favoritfärg




Malmö

Me and lilsis tog buss ner till mormor igår kväll. Tänkte ha en mysig helg här. Vet inte hur det blir med uppdatering pga har ej med dator och gillar inte att blogga från mobilen. 
Ma frulle today. Loved it. + kaffe ofc.

12-14

Ovan ser ni mina timmar i skolan idag ish. Gjorde inget vettigt, eller jo brosen och jag diskuterade sommarresa som verkligen börjar på for real nu, så drömmigt. Sen hade vi bara allmänt snack pga vi kände inte för att plugga. Sen hängde vi på Condeco i någon timma, en liiten runda på stan och sen kom jag hem.
 

Frkn asballa

This is us ruling the school yaass.

Risk1an

Gick motvilligt till skolan idag, ville verkligen bara ligga kvar i min säng och stanna där.. But u gotta do what ugotta do. Hade två lektioner och sen mötte jag mamma på Kosmos för en lunch, mysigt att jag har håltimma så vi kan käka då:') Jag tog en ceacarsallad som var rätt tråkig och plain, eller kycklingen var god men tråkig sallad. Så åt mammas rätt istället, hehe, som var någon slags thai-soppa med kräftsjärtar, gjord på kokosmjölk!! Så god var den. Ska absolut ta den om jag återvänder dit.
 
Sen returnade jag till skolan så fördröjde jag, Mall och Palm tiden tills vi skulle på riskettan. Något av det tråkigaste jag gjort, haha nej men man måste ju gå på det inför körkortet. Jag trodde dock det skulle handla mycket mer om alkohol och droger men det snackade vi max 20 min av liksom tre timmar. Men det var väl rätt ok ändå, men gör gärna inte om det, så nu måste jag ta körtkort inom tre år. Sen kom jag hem strax innan sju och då fick jag med mig Emma till gymmet, så vi var där en timma sedan hämtade fadern våran oss. Nu har jag ätit lite kvällsmat och dricker te, vet inte vad jag ska göra här näst.
Tar så himla roliga bilder, don't I? Får ni en fin bild på mitt skeva ben som ser extremkt långt ut. 

Fav

 
Denna trillade ner i brevlådan idag, yaass, så läste lite i den tidigare ikväll, sen åt jag middag och begav mig sedan till en hemkommen Mallan. Så hängde hos henne denna kväll. Hon berättade och visade bilder från hennes vistelse i Miami, den lille liraren va rätt så brun.. Ugh- ångest. Men det var myssigt att träffa henne, hon var saknad. Nu ska jag nog sova pga är trött.

OOTD

Tröja- Monki/ kostymbyxor- h&m

En väldigt bra dag må jag säga

Denna dagen har faktiskt varit en bra dag. Inget dåligt eller liknande har hänt, vädret är ok liksom det funkar när snön ligger stilla och är på marken haha. Kom hem tidigt än vanlig för jag och Malle tränade innan skolan, så kom hem halv tre!! Så skönt. Har ätit fil och druckit kaffe samt kollat på vänner. Perfekt början av eftermiddagen. Nu väntar väl lite plugg som kan vara bra att få gjort, liksom. Sen funtar jag på en till kopp kaffe.
 
Leisen över att kaffet e slut... Lol att jag sa att det var en bra dag och endast la upp en sad bild.
 

Just ordered

dayy
 
dayy by juliajill featuring a white purse

Monki

Hade GA-dag idag så hade inga speciella tider att passa till och i skolan osv. Men åkte dit vid 10 för att spela in en pod som vi hade i uppgift i svenskan. Det var rätt kul, hade kunnat tänka mig att driva en pod. Men sen pluggade jag och Maja med vårat och sen joinade vi våra buds på le eh, köpte en kaffe. Satt där i typ två timmar, eller folk droppade lite då och då. Sen åkte jag till torget och blev kär i Monkis vårnyheter. Så himla fina färger, pastell it is. Fick med mig en halsduk för endas 162 kr med mecenat, himla bra det där med mecenatkort. Sen väntade 45 min cykel, mycket gött att svettas som en gris.
 
Lite färg för att liva upp det svarta.
 
Ska nu njuta av min pluggfria kväll, man får ju ta vara på dessa kvällar, de är sällsynta.

Blev lätt mätt som en plätt

Var hos farmor som sagt förut i några timmar med släkten. Höjdpunkten var smörgåstårtorna från Svenska smörgåstårtsfabriken (varsågod mallan för reklamen;-)), så sjukt goda. 

Emmas hår efter användning av lila/silverschampoo inpackning och farmors söta kaffe servis:pppp

Godnatt på er tagga måndag.

Söndag

Denna söndag har jag ingen klassisk söndags-ångest ALLS vilket är underbart. Ska endast läsa vilket inte är värt någon ångest. Ååå älskar att inte vara stressad över plugg. Iallafall så har jag än så länge idag hunnit med: Snabba Cash (började kolla första igår och tycker dom är riktigt bra), gymmade sen med Emma som köpte kort där idag, hon var mycket starkare än vad jag trodde haha.. Jag har underskattat henne all this time. Nu är vi hemma och ska snart åka till Farmor som fyller år idag, grattis till henne OCH även Harry Styles, gz babe<33