Leijsen

Hänget idag har bestått av moi, Palm och Lars. Vi krigade igenom en lektion då vi alla höll tal, och alla skrev dem igår, kungaR. Sen åt vi i bamb och satt sedan från kl 12-16.30 på bib och pluggade GA. Det gick bra till en början, men så fort man tar en paus och går ur koncentrationsbubblan så kommer man aldrig tillbaka. Så det blev någon timmes prat också. I pausen tog vi en trip till coop och inhandlade energi. Jag var riktigt sugen på en cola zero, så det köpte jag.
 
Nu har jag varit ute och sprungit och ätit middag. And now it is time to study again.
Jennifer är ledsen för hon är halt://
 

Mitt hår luktar gott atm

Efter skolan så gick jag på body pumpen som har blvit måndagens träningspass, funderar även att träna det ytterligare en gång i veckan. Viktigt att vara stark också. Sen jag kom hem så har jag pluggat. Må ge mig själv att efter ett tag blev jag rätt effektiv. Men nu ska jag sova och försöka att inte oroa mig över mitt argumentarande tal jag ska hålla imon, om kaffe. Skrev det ikväll, bra framförhållning yaa.
Bästa med att gå till frisören är ju att håret luktar himmel efter allt de prackar i, mmhm.

I cut it off

Gjorde samma sak förra påsken, blir det kanske en påsktradition? Så låt oss välkommna vårfrisyren.

Söndag

Pluggat till och från hela dagen idag. Aa, inte så mycket mer att säga. Tänkte väl slöplugga lite till framför Wallander pga ingen i min familj kan välja film, det är alltså en omöjlighet för oss.
 
Ser inte fram emot denna vecka, alls. Men det är bara att stå ut till torsdag, då kära vänner blir det looov.
 

Nude

spring
 
spring by juliajill featuring blue jeans
 
Jag är verkligen inte rätt person när det kommer till smink, men börjat tycka att det är kul och fint. Till skolan så tar jag endast lotion, concealer och böjer ögonfransarna, så jag är inte en storanvändare precis. Men när det är lite festligare tillfällen så åker det självklart på ditten och datten. Och nu i vår så är det "no makeup makeup"  som gäller, alltså det ska se så naturligt ut som möjligt och det är så himla fint verkligen. Allt som behövs är lite glow och färger i nude-tonen. I'm looking forward till att fylla på sminkväskan i de tonerna. Och med ett enkelt ansikte så passar en enkel outfit, det var liksom min tanke med detta collage, fint men enkelt hehe. By the way så har jag beställt jeansen ovan, från H&M.

Skulle behöva den förlorade timmen

Hopp då ska man sätta sig med allt framskjutet plugg, alltid lika roligt. Men tänker blåsa på mitt te lite till innan jag tar alla mina krafter till alla dokument jag har uppe. Varken bra för mig eller datorn, vi båda kraschar snart. Sen ska jag ut och springa, det är väl det jag ser fram emot idag, haha mitt liv är ett skämt.
 

Yaass I would prefer this

 

Lörday

Gick till torget med mamma innan för lite ärrenden, en juice och kaffe. Sen tog vi bussen hem. Sen dess har jag pluggat litt, sett på film/sovit och ätit middag. Kvällen kommer spenderas hemma ikväll med. Är inne i en "jag är hellre hemma"-period. Så yes, så ser det ut. Borde plugga nu också men motivationen är på ca 0 as usual.
 

The early bird catches the worm

Vakande 7, av mig själv, till en klarblå himmel så efter lite dragandes i sängen så pallrade jag mig ut på en prommenad vilken blev en och en halv timme lång. Termometern visade 10 grader och i solen var det garanterat varmare. Så skönt verkligen. Så jag gick en runda lyssnandes på Alex&Sigge, funny guys alltså. Men, nu är det molningt och temperaturen lägre, så som rubriken lyder "The early bird catches the worm". Lärde oss sådana uttryck på engelskalektionen igår, så det passade ju in nu. Har nu ätit en god frukost och känner mig inte redo för vad denna dag erbjuder: plugg. Fyfan, vill krypa ihop och gråta.
Bilder från en bättre plats.

Ibland så vill sig inget

Dåligt väder, dålig planering, dålig koncentration och dåligt humör. Härlig torsdag. 26 måste vara ett av mina otursnummer. Men det finns något bra med dagen också, fick tränat med Mallan och tittat på "Modelflickor" och "Modellpojkar" på svt flow. Tips. Blev inspirerad till att göra något med mitt liv, upptäcka nytt och inte fastna här. Men eftersom jag i stunden är otroligt negativt så kan jag ju drömma och glömma om det.
 

Våffeldagen

Vilken besvikelse... För våran del fick det bli en belgiskvåffla som vi väntade på i säkert närmre 30 min i ett litetlitet våffel och crepes-hak nära vår skola. Not so nice. Men den var väl helt ok, hade bara florsocker på min men ångrade mig dirr när jag såg att bordsgrannarna hade jordgubbar och bananer på. Aja, kanske får ta igen våffeldagen i helgen med klassiska frasvåfflor, vilket var det jag egentligen hade velat ha idag. Ja nej men detta blev ju ett trevligt inlägg om våffeldagen som egentligen finns varför....? Ja det ska jag googla. Sen ska jag väl ta tag i lite plugg och le över att jag har studiedag imorgon och yes, den får vi ta bokstavligt talat.
 

Vill köpa genast

Är så sugen på en kamelfärgade mockakjol/shorts och dessa jeans från H&M.
 
Untitled #214
 
Untitled #214 by juliajill featuring highwaisted shorts
Så enkelt och snyggt att bara ha en vit, tajt tröja till. Lång som croptop. Yess pls.

Men i slutet av dagen sitter man här

God eftermiddag/kväll, något där emellan skulle jag vilja kalla denna tid. Startade denna dag med en fin springrunda, dock kom smärtan i knät tillbaka och jag fick ont i fötterna= måste köpa ett par riktigt bra löparskor, eftersom det är den träningsform i prefer, så då får väl kosta en slant. Behövde inte ha jacka ens, bara flis, eftersom det var sol och rätt varmt! Eller, det blir det ju när man springer. Sen åt jag frukt med lite soyamjölk på (eller soyamjölk med frukt, same, men tips!!) till frukost och sen åkte jag till skolan för lunch och en lektion. Sen gick jag, Palm, Maja och Malle lite på stan samt lämnade tillbaka byxorna som jag babblade om i något inlägg. Lägger nog pengarna på något annat hellre.
Sen jag kom hem har jag ätit mellis, läst nyaste STYLEBY och läst olika bloggar. Så liksom sitter man här igen och ställer sig frågan "Hopp vad ska jag göra nu?", jag borde ta tag i lite plugg men eftersom det inte är ritkigt bråttom än (haha så är det det, lol) så har jag ingen motivation till det. Yes, så funkar jag.

Måndahh

Äeh vilken trött dag. Ville bara skjuta allt och alla, speciellt den som kom på matte. Gick iallafall på ett bra Bodypump idag, det var en ny release som var eh jättejobbig, liksom i vissa stunder var det knappt genomförbart, but guess what jag lever.
 

Mean & Green

Åkte en snabbis till torget med Emma förrut. Hade velat köpa en bok men vet inte riktigt vad jag vill läsa, vill läsa något riktigt bra, något gripande, så har någon ett tips pls tell me. Handlade sedan bara mat, väntas riktigt god middag ikväll, söndagsmiddag for real. Köpte smoothie också från Naked Juice, längesedan men alltid lika gott. Provade en ny dock, rubriken står för den, så det var ju inte givet att det skulle smaka, men det gjorde det. Grönt är skönt.
 

Social life

Igårkväll åkte jag och Maja till Amanda där lite bruds var, men sedan fylldes det på med lite fler människor. Det var typ förkrök-chill-häng vilket var jättetrevligt! Mest hvittare var det, så det var kul att träffa lite av Amandas peeps. Sen drog vi in till stan men alla försvann åt varsina håll, typ. Jag och Maja åkte till Henriksberg och sa hej till Malle som var där som egentligen också skulle till Amanda, och vi skulle egentligen in på Henrik men kön var rätt lång och så taggade var vi inte. Så vi åkte hem efter det. Men kvällen var rolig och det var skönt af att komma hem, såså kallt så det var inte klokt.
Vadå telefon? Synd att detta catchades på bild, för det var roligare än vad det ser ut right here.

21/3

Wtf vädret vad gör du? Vaknade upp till världens blåst och sedan började det snöa? Det är inte december dear weather. Iallafall, idag har jag åstadkommit följande: sprang imorse, med motvind, i Rud och vidare till gymmet och där fokuserade jag på armarna mina. Varit i stan och köpt byxor i för stor storlek, så outfitplanen för ikväll gick åt pipsvängen. Ja, det var väl ungefär det, ätit har jag gjort också. Hängt i köket med mor och syster. Härlig lördag. Dock vilar det ett stressmoln över mig som inte riktigt touchat mig än, men kommer väl inom kort.
 
Det finns så himla mycket fint i alla affärer nu, vill köpa allt men ändå inget. Kommit in i en "jag orkar inte prova"-period nu och well, så bra gick det. Ugh, måste lämna tillbaka byxorna nu, eller byta till mindre, oavsett alltid lika onödigt. Så lesson to self: Prova alltid om inte säker på storlek.
 

Palmhäng

Ifrån torsdag till fredag bodde jag, Malle och Linnea hos Palmen. Från att vi kom dit efter skolan tills vi lagade middag, vilken vi lyckades fantastiskt med, så bara hängde vi. Vi gjorde inget speciellt, vi bara var. Älskade det verkligen, sådana eftermiddagar behöver man bland stress och annat. Sen kollade vi på två halva filmer och somnade så gott. Sen imorse gjorde vi en brakfrulle som gjorde att vi med flit tog en senare buss som gjorde att vi kom lite sent till en ovärd skoldag. Sen hämtade Mallan mig så gick vi på ett cykelpass med snyggaste intrstuktören jag varit med om. Himla söt var han och hans armar var... fina!! Nu var planen att ha hemmamys med Emma men hon dissade mig, kul.
Classic grötmellanmål hos Palmer.
Vill inte inse att jag inte kommer att träffa dessa varje dag om 82 dagar.

Wdnsdy

Mötte upp dessa två efter skola och träning för en dejt. Vi åt på Resturang Thali, en vegetarisk indisk resturang. Ligger mellan järn och masthugget, på någon särgata till någon långgata. Det var verkligen jättegott! Min rätt var den gula grytan, mycket nöjd över mitt val. Unnade mig även naanbröd vilket toppar listan på godaste saker att äta. Vi satt där i nästan tre timmar. Det är sånt här man ska klämma in i vardagen, så man har något att se fram emot plus vardagar är också dagara värda att ta vara på, medan man kan. En jättemysig kväll hade jag iallafall och hoppas ni hade det samma.

Viktigt

"Jag jämforde mig hela tiden med andra"
 
Läs denna artikel (länkad ovan) om Michaela Forni på DN för den var bra.

Hittat något nytt

Kom in på en blogg igår, nouw.com/100kitchenstories, som tipsade om detta goda: frys kvarg blandat med jordnötssmör. Fick världens crave igårkväll så sprang och köpte det efter skolan idag+en concealer, på ca 10 min inne i Nordstan och alla rörde sig som sniglar, är alltså stolt. Men åt det till mellanmål nu och yaass det var så gott. Det ska vara jordnötssmöret på bilden nedan, det är godast, och sen laktosfri kvarg 0.2% som har kommit nu. På tal om kvarg, jag är beroende. Det bästa är ju att äta naturell då det är otroligt mycket socker i de smaksatta. Dock har Lindahls kommit med smaksatta utan tillsatt socker, men de innehåller säkert massa andra konstigheter, men är beroende av vanilj och den laktosfria med smak av hallon ändå. Gillar hypen kring kvarg.
Hade den i frysen 10-15 min så att att konsistensen blev lite hårdare eller krämigare haha vet inte hur jag ska beskriva, lite fryst helt enkelt.

Måndags vett!!

 

Restaurang Röda Sten

Jag, mam och Em gick till röda sten och satte oss på cafét & resturangen som ligger där. Stora frågan är: varför har jag inte varit där innan? Sjukt najs där inne, vi satt dock där ute, men ska definitivt äta deras vego-brunch som de serverade när vi var där nu, såg very gott ut. Mamma köpte en cheesecake vars kant/botten jag åt upp, saatan vad gott det var, älskar digestive bottnar, hehe. Sen gick vi hem igen. Härlig promenad och det var riktigt varmt på hemvägen.
You mad bruh?
 

Last 24 hours

Bib-plugg/ rolig kväll + en kall natt/ förträffligt god bagel och en mycket fin kopp kaffe som satt fint i en alldeles för tom mage. Så kan man sammanfatta mitt senaste dygn. 

Är nu hemma och ska skriva på ett pm. Har väldigt svårt att få ut tankarna till fingrarna, men det ska la gå. Ska ta en promenad med mam later in the vackra väder.

Lördag



Freddahh

Fredag är veckans bästa dag, så njut errbody. Började dagen på gymmet, var där ca 8-9 och det är seniortimma då typ så man känner sig rätt ung och fräsch, haha. Sen åt jag en låång god frulle/lunch och sedan åkte jag mot en kort skoldag. Köpte även naturgodis när vi slutat för varit sugen på yoghurttopparna i x-antal dagar nu, så nu fick det bli unn. Älskar yoghurttopparna, bästabästa. Underbart väder har det också varit. Även ett nytt avsnitt av Vampire Diaries kom ut idag. Senare ska jag hem till Lyckarp, är nämligen utslängd från huset. Emma ska ha tjejmiddag och bränner just nu upp huset. Seriöst världens mest tankspridda människa, hon har inte koll på något och saknar konsekvens-tänk. Ugh..
Byxor och jacka- Zara
Tröja- Gap
Skor- Stan Smith

Underbart

Slutade runt 10 idag och lite senare så fortsatte jag, Maja, Palm och Malle in till stan. Kollade lite i affärer och sen mötte jag upp mamma för en lunch. Vi köpte med oss sallad och satte oss vid kanalen i solen. Himla mysigt var det. Sen mötte jag upp le girls igen, men nu är jag hemma. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Klockan kvart i sju ska jag på cykelpass på gymmet, tänkte gå dit. Knappt något avstånd från mig dit. Ha en fortsatt bra torsdag så ser vi fram emot helg. Denna vecka har gott väldigt fort, mycket skönt yes.
 
Mötte lilsis också så åkte vi hem tillsammans. Skämdes dock lite för hon var barbent?? Nej, det är mars, way too early. Har man ens det i april lixx??

Mitten i veckan

GA-redovisningen är nu över!!! Ursäkta mig men FYFAN vad underbart. Så lycklig. Och vädret idag var verkligen varmt!! Så varmt i solen. Man blir ju lycklig. Gick till skolan i solen, lyssnandes på Sigge&Alex, äkta kärlek. Sprang också efter skolan i solen och behövde ingen jacka då! Invigde också vårjackan idag. Efter redovisningarna gick jag, Malle, Palmen och Linnea till EspressoH to celebrate. Haha shit vilket oklart inlägg men det jag iallfall vill förmedla är att jag är glad och en tyngd från mina axlar har lättat.
 
 
 

B-gyllen

Åt födelsedags frukost med mamma och Emma på Brogyllen idag, noll bättre sätt att starta en dag än där. Sen pluggade jag och Maja GA typ hela dagen i skolan nästan, ska bli så skönt att bara kunna släppa det på torsdag em, kommer vara så lycklig då. Sen träffade jag skolkers på bib och åkte sen till gymmet, det var gatt. Sen har vi firat Emma med god middag.
 

Älskade vädret så mycket idag

Vädret var underbart idag!! Fantastiskt. Gick till skolan idag, eller Linné (hann inte längre) imorse, tog ca 50 minuter. Det blev lite för varmt så skulle tagit med mig en annan tröja, haha lol. Men så skönt i solen. Allt jag vill göra när solen tittar fram är att sitta på uteserveringar med kompisar och fika. Det må vara det bästa med våren.
 
På svenskan idag hade vi ingen motivation till att jobba, vilket vi aldrig har, så vi gick glatt och satte oss på några bänkar i Hagaparken och pratade och värmde oss i solen. Kändes nästan som om man fick färg. Efter skolan inhandlade jag x-antal birthday gifts till Emma och även en supernays tröja till mig. Har inte tagit bild på den så lägger upp det en annan gång. Strepsil köpte jag också. Det blev färre siffror på kortet mitt, vilket gjorde ont. Ska snåla nu ett tag, blir gladare av högre siffra. Men vem blir inte?
 
Att iallfall sitta med det man ska göra får en att känna sig skitambitiös, dock gjorde jag faktiskt lite, *applådapplåd* well thank you.

Going on 16

Hallihallå. Var på yoga idag med Mallan, mycket mer har jag inte åstadkommit. En del av släkten är iallafall här nu för att fira Emma som fyller 16 på tisdag. Vi har ätit tacos och blåbärspaj med glass. Och druckit kaffe. Ni får ha en fortsatt bra söndag och let the new week begin. Otroligt otaggad.



Mocka och ljusa färger

H&M
 
H&M by juliajill featuring v neck tops
 
Alltså hur fint är inte allt detta?? Om min plånbok var lite tätare så hade jag köpt klänningen, den ljusa t-shirttoppen och de röda byxorna, alla i mocka, därför dyrare såklart. But ahh, i alla vårens modetidningar så är mocka ett material som syns quite a lot, och de jordnära färgerna, vilka jag skulle vilja se lite mer av i min egna garderob. En stickad tröja i mörkgrön är jag ute efter at the moment. Allt är ifrån H&M.

Mars 7

Har haft en riktigt mysig dag idag. Den började tidigt med en standard lördagsmorgon: frukost vid ön kollandes på antingen tv4 eller Suits. Sen var jag på gymmet drygt en h. Sen gjorde jag min livs godaste smoothie tror jag. Ingen märkvärdig ingridiens alls, bara lyckades som fan. Sen blev jag hämtad av Maja, som tog körkort i veckan(!!!! Grattis igen älsklingen<33333) på torget så åkte vi till lägenheten och pluggade GA varvat med bulle och macarones. Det gjorde vi väl i sisådär 3-4h sen gick vi och köpte mat. Jag provade sushi for the first time och jag gillade det!! Har velat prova det för alla verkar tycka om det och det ser fräscht ut, så kände att jag tog ett stort steg idag. Dock var det upplagt så himla fult så det får ni ingen bild på. Maja köpte indiskt. Sen köpte vi gott på Hmkp och gick tillbaka till lägeheten. Så himla dröm att ha gångavstånd till allt sånt, vill också:// Sen kom Malle så åt vi! Sen kom Gustaf förbi en stund också och sedan började mello som vi skulle titta på. Blev ju aldrig av senast. Ett stort "HAHA" på det hela är väl det jag får fram. Banga melodifestivalen nästa år skulle jag vilja säga.
 
Sen runt 23 körde Maja oss hem, så schneell<3
 
 
 
Nu är jag hemma och ska krypa ner i min säng och titta på något bra, puss godnatt!

Long time no see

Hello hi! Det var några dagar sedan men nu så fann jag lite tid och lust för att skriva. Haft en bra vecka med en väldigt rolig onsdagskväll för då hade vi 100dagars-fest! Alltså om 96 dagar tar jag studenten...!! Hjelp. Men jag tänker att jag slänger upp lite bilder från i onsdags antingen ikväll eller imon då jag har orkat välja vilka haha, här får ni en så länge från igår när jag gick en promenad i det fina vädret. Do you see me?
 

Lägenheternas lägenhet

Haft en cozy kväll hos Alex med Malle, Jennifer, Maja, Linnea och Gabbe. Vi möttes på hmkp och inhandlade det som behövdes för att tillaga den efterlängtade tacosen. Åt för mycket som alltid, men mycket gott var det. Sen hängde vi där hela kvällen och åt och snackade. Vi missade mello, för det var ju planen att vi skulle se på det men vi tog en evighet på oss i mataffären så det sket sig lite. Men kvällen blev prima ändoo.
 
Alltså Alexs lägenhet är verkligen den finaste jag har varit i, är kär. Vill flytta in.