Sorri

Förlåt för ingen bloggning idag. Jag vet inte varför. Känt mig allmänt trött å hängig. Så nu avslutar jag denna dag med sista avsnittet på säsong 3 av got.



Now she’s feeling so low since she went solo. Hole in the middle of my heart like a polo


Så mycket polo :')) 
(Jag har min stickade polo men det syns knappt)


Shopping

Detta fick jag med mig hem idag + lite coola tofsar haha, dom kostade 20kr och jag tyckte dom va balla, fina färger x)
Sjal från h&m

Svart enkel tröja och shorts/kjol från Zara. Jag skrev ju i ett inlägg att alla hade den kappan jag ville ha och att jag inte ville se likadan ut..? Men så köpet jag dessa shorts/kjol som hela Gbg här ändå x)) lol på det. Men tycker verken den/dom är fett snygg/snygga. Asså vad är det? En kjol eller ett par shorts? Jag skulle nog säga shorts, hehe. Men aa nu kan man ju inte gå barbent men det är snyggt med tunna nylonstrumpor.
Polo från Gina Tricot. Sitter i den nu. Så gosig. 

Är ganska nöjd men min shopping och dagen :')) 

Kärlek till denna dag och den frukosten

Jag, Mallan och Amanda vaknade idag hos mig kl 8 ish och åkte in till stan vid 9. Så ca kl 9.30 var vi framme på Kafé Fröken Olssons. Det var verkligen hur gott som helst. Alltså brödet var så mjukt och gott och yoghurten och allt. Kommer definitivt gå på den frukosten igen. Så gott. Så fick man ta hur många mini kanelbullar som helst.. Äkta kärlek. Bästa bullen är kanelbullen alla gånger.
 
Vi satt där till kl 11 då alla affärer öppnade så gick vi runt i massa stores till kl halv 3.:) Detta ver en perfekt söndag. Självklart så måste jag plugga nu, men ändå så var denna söndagen perfekt :')) (favorit smileysen)
 
 
Bilderna blev lite konstiga eller det blev massa svart runt osv men det blev jääte wierd men strunta i det hehe.
 
Men nu ska jag plugga men det kommer strax ett inlägg med min shopping från idag haha det lät ju hur fult som helst. Aja puss och kram.

Skräckis

Nu sitter jag, mallan och Amanda i min soffa och ser på skräckiiis. Men alla håller på med sina phones men det är liksom okej nu när det är en läskig film hehe. 

Mn innan idag så pluggade jag tsm med mallan. Fick gjort lite grann ändå, bättre än inget om man säger så.

Men mina älsklingar ska sova här så ska vi in ganska tidigt och käka frukostbuffé och sen ta en liten runda i staon.





Polyvore

Glow in the dark
 
Glow in the dark by juliajill featuring a biker jacket
 
fur
 
fur by juliajill featuring silver rings
 
Love that Kenzo
 
Love that Kenzo by juliajill featuring a pink concealer
 

Wantie

Har velat ha detta nagellack ganska länge men jag har aldrig köpt det. Lite olika anledningar men mam och pap ska till London snart (japp jag får ej åka med) så då kan dom köpa det där, säkert billigare. Tror det kommer där ifrån.
 
Annars kan man ju köpa det här hemma för ca 220 svenska riksdaler.

Black Oyster

Köpte detta nagellack för en vecka sedan. Försökte även måla men det blev sämst, det är ju svin svårt att måla med svart nagellack. Eller det syns så tydligt när det kommer utanför osv me idag så tyckte jag ändå det blev hyfsat om ni ville veta.

Det glittrar lite fint oxå :')




Igår kväll

Mallz kom ju som sagt hit igår. Men typ precis när hon hade kommit så gick vi till henne och för att fixa en sak och sen så gick vi till kungssten och köpte godis. Shit vad länge sen jag var där. Bästa godiset ju :')) Men köpte inte så mycket men jag ångrade mig efter. Men så tog vi bussen tbx till moi och mötte Tessa på hållplatsen så gick vi alla tbx till moi och vi satt och snacka ett tag och sen kollade vi på film. Jag somnade dock men vaknade lagom till att dom skulle gå, vid 11. Sen gick jag upp och la mig och somnade som en stock. Vaknade väldigt tidigt idag. 7 någonting. Men jag tycker det är as najs att vakna tidigt av sig själv. Det är ändå sovmorgon på något vis.
 
Idag är det plugg som står på schemat men inte riktigt än eheh.
 
Jag försökte få 1D biljetter idag, jag har ju redan men tänkte kolla vip heheh xP, men dom va slut när jag kom fram i kön. Jag fattar verklgen inte det kösystemet på ticnet. Så det var ju tur att jag redan hae :') Men det fanns ganska många sittplatser kavr, utspridda dock.
Synd att bilden är så mörk, men den är fett rolig x)))

Älskar denna outfit

Kikade in på Angelica Blicks blogg häromdagen och såg denna underbara outfit. Precis så vill jag gå klädd i höst, fast kanske inte höga stövlar.. Men med tex knästrumpor skulle vara feejnt.
Stora stickade tröjor till kjol. Jag älskar kjolar. Och stickat hehe. Jag ska ta mig in till stan någon dag och verkligen köpa höstkläder. Har ju ingenting hemma. Idag var det verkligen kallt och jag känner att jag måste ha varmare kläder haha.. Men en av dom kapporna jag la upp från Zara har ju alla köpt har jag upptäkt:( det suger ju. Jag vill ju inte gå och vara lika dan som alla. Så nu får jag hitta någon annan. Men det gäller att vara först.
 
tröjan verkar hur gosig som helst. Mallan köpte en sådan vit idag men jag vill ha den i svart så då är det ju liksom inte exakt likadant höhö. Den är från Gina Tricot faktiskt. På tal om Mallz så är hon på väg hit skulle jag tro. Vi snackade i facetime innan och det är ju as kul fast mna blir sjukt ful i den lilla rutan. Haha nu kom hon precis. Hajdooo.
 

Vad jag vill ha nu

Jag har haft min dator nu i 4 år och det märks. Eller ärligt så vet jag inte hur länge man brukar ha en dator, men min är så långsam och seg och undersidan är pajj. Men den funkar ju men aa.. Men om jag skulle köpa en ny dator så skulle jag vilja ha denna:
Men den är ju inte gratis.

Majs

Varje torsdag har jag majs en 2 timmars lång rast så då brukar vi utnyttja den flitigt till plugg som måste göras men som man inte vill göra:) Idag gick vi till eh för jag var så sugen på en latte. Men vi fick ändå mycket gjort.
Söten<3333333 puss

För kallt

Brukar det vara 5 grader i slutet av september? Det är ju jätte kallt. Min hand lider av att skriva detta. Men nu gick jag på en varm buss hihi. 

Idag kände jag för att vara slapp så jag lånade mallans bf jeans. Jag har inte hittat några ännu, eller jag kommer typ inte hitta några men jag kan ju alltid hoppas x) Kör även på uggs som jag inte gjort än denna säsong. 


Jag tycker verkligen inte om kyla utomhus. Jag gillar när det är svalt typ i klassrummet för där är det för varmt, så då är det skönt när det är "kallt". Men vinter ute.. Usch vad jag inte tycker om den. Jag är så otagg på tjocka jackor, vantar osv. Tänkte skriva mössa också men kom på att jag vill ju ha en mössa hehe. Och ärligt fick vi ju ingen höst eller..? Eller är 5 grader ute höst? Nej det gick för snabbt tycker jag mellan sommaren och nu. 

Något till hösten

Nu när det börjar bli kallare ute så vill jag ha en kappa ish. Dessa från Zara tycker jag om. Får väll ta med mig mammsen någon dag teheh.
Detta är ju inte direkt en kappa men den var fejn.

Den engelska lektionen

Denna dagen blev så bra. Nu har jag säkrade biljetter till One Direction parkett röd. Alltså min mamma skulle fixa det klockan ett, då det släpptes på ticnet via American Express, och jag kunde ju seriöst inte tänka klart. Vi skulle skriva någon text med typ fri handling och jag vet inte ens vad jag skrev. Men sen så ringde jag mammas så sa hon dom bra nyheterna :'))  Men det gjorde min och många andras dag så mycket bättre. Så glad. Vet inte hur jag ska yttra mig så vi låter det vara.
 
Efter skolan så tog jag och Mallan bussen hem tillsammans för att snacka om dom underbara nyheterna, vi som ska gå än sålänge är jag, mallan, Maja och Linnea! Sen tror jag Amanda och Tessa kanske också köpte biljetter..? Men sen så finns det några vänner som också vill ha men det tror jag går att lösa för min mamma och min gudmor, som också hjälpt mig i detta, som kankse har biljetter över men förmodligen så komemr jag att behöva sälja biljetter men mer om det när jag vet säkert:)
 
Men vi tog bussen hem som sagt och då ringde pappa och sa att det fanns ingen mat till mig hemma och att han och Emma redan ätit. När mamma inte är hemma så blir det lite kritiskt när det gäller mat haha.. Men då sa Mallan att jag kunde käka hos henne så då åkte vi till henne och där stanande jag och åt och plugga. Jag kom hem för lite mer än en timma sedan och har duschat och pluggat lite till. Men jag bestämde mig precis för att jag var klar men kommer nog öppna plugget snart igen.. hehe åå vill intää.
Tehehehe, sorry Niall att du blev kapad.
 

I lite olika färger så där jag




Fin sista bild så ja tehe. Älskar vitt nagellack.

Pluggdag

Idag så åkte jag och Linnea till Malin så vi var där vid 10! När vi kom dit så var det bara fram med plugget. Sen till lunch blev det Thai och sedan åt vi 3 upp en hel kladdkaka. Den var såå god. Men det gick jätte bra att plugga och det är roligare att göra det med kompisar så det var mycket braaa! 

Sen vid 4 åkte vi tillbaka och jag åkte till gymmet där mallan var så gick vi på bodycombat passet igen! 




Som jag har väntat

Har saknat Vampire Diaries så mycket. Blev så ledsen när det tog slut i våras. Tycker verkligen om den serien. Jag har i och för sig svårt att inte tycka om någon serie jag kollar på, men tvd är verkligen en av dom bättre. Det börjar den 3 oktober, tror jag. Och Dom har ju fått en spin off som heter The Originals. Vet ej när den börjar men den ska jag nog oxå kolla på ahah :p
 
 
Nu måste jag skynda. Ska ta bussen kl 9!

Inte gjort så mycket

Vanlig dag i skolan. Min eftermiddag bestod av plugg så något speciellt har det i alla fall inte hänt. Målade naglarna precis i och för sig. Vita. Sen ska jag å emz avsluta kvällen med ett avsnitt av got. 

Imorgon har jag studiedag som kommer att bestå av det den är till för, studier. Men ska antagligen hem till Malin med Linnea å plugga tsm. Det funkar faktiskt bättre ibland och nu har vi sånt plugg som är super att diskutera med andra så det blir bra! 

Mina två bilder från idag. Ena är på väg till gympan och den andra på mina naglar som blev väldigt fina och jämna haha...




Intervaller

Dagen började med lite plugg. Min syrra går nu i åttan så nu har hon också fått plugg över helgerna. Hon har haft det så enkelt. Men nu får hon smaka på hur hennes kommande 5 år kommer att se ut. Men vi satt i alla fall och pluggade. Jag hjälpte henne med matte, men det är värsta bra för då repeterar jag liksom för mig själv. 
 
Sen åkte jag till gymmet med mallan och sprang intervaller på bandet+lite styrka. Imorgon tänkte jag skippa gymmet för måste verkligen plugga. Som tur är så har jag studiedag på tis så då blir det plugga och träna.
 
Men detta var i alla fall det kag köpte igår. Jag köpte ett par shorts från zara igår men vet ej om jag ska behålla dom, dom är lite stora så funderar på att lämna tbx dom.
 
Men mobba inte tröjan för den är ju jätte söt. Tänkte att den kan vara söt till en svart kjol och typ knästrumpor om man vill vara lite söt. Hhahaha lol.
Zara
Lindex
Lindex
 

Nu ska jag plugga det sista sen så ska jag å Em se på Game of Thrones.
 

Äter FÖR mycket

Hemma från Amanda nu! Det var så mys och så gott och så kul. Det godaste var nog brödet med mktmkt smör på, nästan smör med bröd xD, och västerbottepaj... +äppelpaj och godis. Super nyttigt osv med tanke på igår också. Men jag har verkligen inget stopp men nu är det faaasen dax för skärpning. Äter verkligen för mycket.
 
Men idag på dagen så var jag i stan med mam och em och fick med mig lte grejjer. Jag vet inte om ni sett reklam för Loreals (L'Oréal Paris om ni inte fatta) CC cream? Det är la nästan som BB cream tror jag. Men det var slut överallt. Eller det finns en som är lila som ska dämpa gulare hy, tror jag, och sen en som är grön som dämpar röd hy. Den gröna var den jag skulle ha men den var slut. Men sen så skulle vi till Maxi på 421 och där fanns en Lindex och där fann jag en :')) Den var dock 40 kr dyrare där än i stan men det upptäckte mam när vi kom hem hihi. Jag kan visa bilder imorgon.
 
Och i Fredags då så åkte jag till Maja och köpte en frödinge på vägen som sagt haha.. Men väl uppe lägenheten så var det jag, Maja, Astrid, Izabella och Vilma. Vi åt massa gott men jag mådde verklgen så illa så jag och Maja stannade kvar i lägenheten medan dom andra drog ut på stan haha. Men det var mys och skönt och sen åkte jag hem och sov i Ems säng hihi, den är så skön verkligen :p.
 
Dom 2 första bilderna är från i fredags, eller aa vad vi åt höhö.
 

 

 

 
 

 


Ljuva helg

Är på bussen nu på väg till Majas lägenhet i stan. Vi är några tjejer som ska vara där men vad vi hittar på vet jag inte riktigt:) jag ska i alla fall köpa med mig en frödinge kladdkaka som jag ska äta haha.. Måste då säga att jag var på gymmet efter skolan idag så jag borde ju fortsätta att vara duktig men kladdkaka är inte att leka med.

Denna helgen kommer att erbjuda massvis med plugg, middag med mormor, stan med mamma (jag föreslog det men hon kommer ångra sig som alltid) och kräftskiva hos Amanda :D så det ska bli kul! Det är imorgon, so excited. 

Puss



Ni förstååååår inte hur glad jag är just nu :'))

Vi är först i deras Europa turne!! Alltså jag måste ha biljetter annars så dödar jag mig själv :)

Naaajs

Jag uppdaterade idag. Jag tycker typ om det. Har redan vant mig hehe.



iOS7

Jag vill uppdatera till iOS7 men jag hade tydligen en uppdatering innan jag måste göra och det kommer la ta hela natten. Jag har väldigt mkt plugg nu så bättre bloggning blir det till helgen gissar jag:))

Mössa

Efter skolan idag gick jag in i lite affärer innan jag stack till mammsens jobb och pluggade. Hon hade vart och köpt en god sallad oxå så det var mycket gott. Jag köpte en tröja på Kålle&Ada. Rearea. Sen inne på gina provade jag två mössor hehe. Jag vill nog ha en svart eller grå, utan mönster och text osv så alltså simple, men dom på gina va ganska tjocka ocg långa. Jag skulle vilja ha "kortare" och lite tunnare:)
 

Skolfoto idag

Usch usch usch. Jag kommer bli as ful som jag alltid blir. 


Jag synda

Helloo. Om ni bor i Göteborg.. Kände ni samma sak som mig i morse? Att ni bara ville stanna inne och mysa i soffan framför film med något varmt att dricka? Aa det ville jag. Jag ville verkligen inte gå ut. Det regnade så mycket och det var verkligen grått. Men jag sprang till bussen trots allt och det var väll lika bra det. Vi hade idrott ute men som tur var så hade det slutat regna. Även Amandas klass hade idrott samtidigt på samma ställe så hakade på henne när hon sprang haha.. Dumpade min klass, men vi spelade fotboll och jag gjorde ändå inget vettigt såå.

Sen åkte jag till gymmet där Mallan var. jag var inte alls där länge men inte tagg överhuvudtaget. Men vi ska på pass imorgon kl 17.20 så jag tror jag stannar i skolan/stan och pluggar.

Åt precis 4 marabou rutor och glass. Men det är så himla gott. Ni skulle se mig innan när jag sprang runt i köket för jag var så sugen på glass. Lite craving så tehehehe.

Kollar på idol nu och sen kommer Twisted.


Sexy can I

Känner att 3D glasses är mitt true calling. Om det är något jag inte passar i är det glasögon av alla olika slag.
 
Men filmen var lika bra denna gång :')) Längtar tills den kommer på dvd med extra klipp och sådant så kan man kolla på den hemma om och om igen. Det kommer nog bli en sån film man sätter på när man är sjuk tex. Eller vid alla tillfällen. Varje filmkväll. Hahah skämt å sido.
 
Natti natti.

Latte

Sitter på eh nu med Mallz och ska snart dra till bergakungen för att se på bio:) det blir one direction igen fast i 3D hihi och nej det är inget feeeeel med det. 

Jacka- Mission
Tröja- Mallans
Byxor- dr denim
Skor- NB
Väska- MBMJ





Hennes hår

Denna låten är verkligen så bra! Selena Gomez sjöng den på hennes konsert och efter det har jag verkligen sett låten överallt som tex på radion och på topplistan på spotify. Men jag har aldrig hört låten innan konserten, så lite knasigt. Men hennes hår är så snyggt. Skulle vara så glad om jag hade det så naturligt. Önskar jag hade åtminstonne självfall men har jag det? Neej. Men kan ni gissa hur gammal hon är? Det kunde inte jag, elelr jag tippade på runt 24 men hon va 96:a, precis som moi. 
 
 
 
 

Scones hihi

Gick upp kl 8 för att ta en promenix med Mallz men det regnade så vi bangade. Men när man ändå var uppe med tuppen så kunde jag lika gärna göra något vettigt så jag läste i min engelska bok i ca 1 timme. Sen gick jag ner och gjorde scones, pallade inte igår höhö. Nu sitter vi familjen och diskuterar resor bla och det går ingen vidare haha lol.




Vill så

Vad jag ska göra efter skolan har jag iingen aning om, men jag vill resa en massa. Och jag har verkligen ingen aning om vad jag kommer att jobba med. Jag har en aning om vad jag vill jobba med, men det är stoor skillnad. Eller asså, det skulle ju vara fett kul att vara skådespelare, artist, modell tex men det är ju liksom något man bara är. Jag vet inte om jag nämnt det här tidigare men jag är verkligen intresserad av mode, liksom allt som modeindustrin innehåller. Det skulle vara så kul att jobba som stylist, skriva artiklar om kläder osvosv. Det kanske inte syns på sättet jag klär mig för jag tycker ärligt jag har så ful stil. Jag har ingen stil ens. Hatar nästan alla mina kläder. Men för det första så har jag blivit riktigt dålig på att shoppa och det är inte så att jag är gjord av pengar heller. Men varför jag skriver detta nu är för att alla fashion weeks har ju varit nu. Londons håller på nu. Alltså någon gång ska jag gå på någon av Stockholm, New York eller London Fashion Week. Tänk att bara sitta där och kolla på designernas nya kollektioner och bli inspirerad. Fy fasen vad kul.
 
Största anledningen varför jag kom på att skriva detta var för på twitter bombades det med att Harry hade varit på en visning idag och TÄNK att se honom på andra sidan runwayn. Tänk vad mycket personer man kan träffa i den industrin. Så spännande. 
 
Men jag vet att på Neas skola, Ingrid Segerstedt, så kan man läsa journalistik. Det verkar fett roligt och jag funderade på att gå där och jag tror det hade varit väldigt kul...
 

Samma sketna stol hela dagen

Idag har jag inte gjort någonting alls. Jag har suttit vid köksbordet och kollat på Game of Thrones. Det är det enda jag har gjort. Och duschat. Jag skulle ha gått på bio typ nu med min fam men vi va lite sent ute med biljetter så dom åkte och hyrde film så det blir hemmabio ist hehe. Men min rumpa har blivit platt efter jag suttit på denna köksstol hela dagen. Men det är najs att sitta vid ett bord tycker jag för då kan man käka samtidigt utan att spilla haha. Men nu lagar mamma mat och senare ska jag baka scones för det är så gott. Men nu så sitter jag och lyssnar på music i urbsen. Alla har använt mina så dom är pajj :(( Så jag måste ta Emmas.
 
 
 
Några av mina favvs för tillfället :)

Ljust

White, black, white, black, baaam
 
White, black, white, black, baaam by juliajill featuring leather tote bags

Mother of Pearl white cashmere sweater
4 455 SEK - my-wardrobe.com

Vince Camuto black faux leather jacket
1 960 SEK - nordstrom.com

TWISTY PARALLEL UNIVERSE flared skirt
2 455 SEK - boutique1.com

Dr. Martens leather ankle booties
1 035 SEK - kurtgeiger.com

Marc by Marc Jacobs leather tote bag
4 870 SEK - harrods.com

Urbanears apple iphone headphone
435 SEK - conleys.de

Victoria s Secret lip gloss makeup
59 SEK - victoriassecret.com

Isadora nail care
93 SEK - nelly.com

 
 

Tjääna

Jag vet inte varför jag inte bloggade igår. Jag tänkte göra det massa gånger men antar att något annat came on my mind :pp
 
Men igår så var det ju fredagen den 13:de. Inget hemskt hände faktiskt. Det var en rätt bra dag. Niall fyllde även 20. Nu är jag 4 år yngre haha jag är så liten om man tänker efter. Alltså åldermässigt.
 
Efter skolan åkte jag till gymmet med Mallz. Vi var där kanske en timme lite drygt. Sen åkte vi hem till henne och lagade fajitas till oss+ Amanda. Men även Tessa och Frida kom men dom tiddade på nnär vi åt hehe :p Men jag åkte hem vid halv 11 och somnade ganska snabbt. Det var min fredag :)
 
Jag tänkte tex lägga upp dessa bilder igår men aa, det gjorde jag ju inte hehe.
Fråga ej vad jag gör med handen för har ingen aning och jag ursäktar min blekhet.
Jacka+Kjol- Zara
Blus- H&M
Skor- Steve Madden
Väska- MBMJ
 

Känsliga tittare varnas

Vindsurfingen idag var kul! Inte för att jag var på själva bräden länge, men jag lyckades få upp seglet och stå en liten stund. Råkade dock tappa seglet på en tjej i min klass huvud vilket va lite pin. Men hon sa att det inte gjorde så ont så får väll hoppas på det.. ehe. Men om man inte va på vindbrädan så hade vi en annan bräda som man satt gränsle över och paddla på. Det var kul det med. Men vi alla hadde sån panik för det var HUR mycket brännmaneter som helst!! Även om vi hade våtdräkter som täkte större delen av våra kroppar, min hade dock hål på båda knäna, så var alla livrädda och skrek som tjejer allihopa så fort man kom ner i vattnet haha, men det va kul.
 
Och denna bilden är så hemsk. Kan ju säga att jag i våtdräkt var ingen hit. Men ni får blunda om ni blir för rädda :) Men dom andra tjejerna är så fina<3 Alla barnen var fina förutom Julia, för hon var fulia ;)
 

Givet uggs idag

På väg till Askim nu för att vindsurfa. Ska bli så kul! Jag har ingen aning om det är bra väder för det eller något men hoppas det blir bra. Körde på uggsen för tänk vad kallt det kommer vara i vattnet..! Så det blir ju najs att ta på dom efteråt. 


Exakt vad min hungriga mage var sugen på

Sitter på mammsen jobb nu och käkar mellis. Mötte henne på eh för jag har glömt min plånbok men det var till sin fördel för då bjöd hon på maten. Men sitter här nu och ska plugga till 5-5.30 typ. Alltså sconesen (haha hur blir det i plural..? :p) från eh är ju det godaste som finns. Nej inte riktigt men när man är sugen på det finns det ingen bättre.


Yeeeey tagga

Imorgon har vi frilufsdag och jag + typ hälften av klassen ska vindsurfa! Jag tycker det ska bli så kul. Vi ska vara i askimsviken om jag inte är ute och cyklar så det är ju inte värsta cali miljön precis, men jag är as tagg. Det är säkert jätte svårt och jag har iingen aning om hur man gör. Men man kan nog ha kul ändå. Jag ska försöka ta lite mobilbilder för det kanske kan va kuul att se. Vi ska få låna våtdräkt oxå haha. Då blir det antagligen sista doppet i havet 2013.
Jag lovar att jag kommer vara en naturbegåvning så aa jag kommer nog se ut ungefär såådära va.

Lets go yogayogayoga

Imorgon kl 18 ska jag och Mallan på yoga! Fun fun. Har varit på ett yoga pass en gång för typ 1 och ett halvt år sedan och sen höll jag i en yogalektion i skolan haha.. Men det är kul.
 

Fluffff

Jag har som sagt en litenliten säng men jag ska köpa en ny. Från 90 cm till 120 cm är ändå 30 cm så det är rätt så stor skillnad. Så det ska bli kul och i och med det tänkte jag köpa lite "dekorationer" till rummet som överkast och kuddar etc. Eftersom mit rum är det enda i huset där jag får bestämma hur de ska se ut. Även om det inte är så stort så är det ju något. Dock så är jag aldrig i mitt rum för det är så ensamt haha.. 
 
Jag vill ha ett fluffigt överkast med massa kuddar<33
 
 

Där satte jag mig lite spontant

Slutade efter första lektionen idag men jag åt i bamba ändå. Kom hem vid 12 så det var ju chill. Så fram till nu har jag pluggat lite och ska plugga vidare. 
 
Direkt när jag kom hem innan bytte jag om till mysshorts men det blev lite kallt så drog på mig längre mysbrallor nu precis om ni ville veta. Även min graciösa morgonrock. Den är så stor haha det ser verkligen ut som jag är XXXL. Men den är myysi.
 

Bonde

Slängde på mig bondeskjortan idag.
-h&m
-dr denim
-primes



Och jacka har jag ej bestämt så det är stress.

Ständigt på jakt efter the perfect boyfriend jeans

Simple Silver
 
Simple Silver by juliajill featuring stackable band rings

H M acrylic sweater
155 SEK - hm.com

Rag & Bone relaxed boyfriend jeans
1 465 SEK - matchesfashion.com

Sneaker
vans.com

Fossil wrist watch
965 SEK - piperlime.gap.com

Thin band ring
100 SEK - etsy.com

Saggy beanie
52 SEK - newlook.com

 
Tycker det är så snyggt med massa tunna silverringar! Skall hålla utkik efter det.

Glitter

Jag skulle bara vilja slänga fram cashen och köpa alla dessa vans. Jag skulle ju kunna göra det om dom kostade 331 svesnka kr i sverige. Jag skulle ju kunna köpa två par för ett, nästan. Jag hatar att det mesta är dyrare här. Frågan är om jag skulle käna på att beställa med tanke på tull osv, men jag har ju massa friends in da states som jag brukar utnyttja för sådant mowhahah. Do m kostar det priset nedan på vans.com.
 
Vans
 
Vans by juliajill featuring glitter shoes

Glitter shoes
365 SEK - vans.com

Iridescent Glitter Authentic
365 SEK - vans.com

Glitter/Micro Dots Authentic
365 SEK - vans.com


Podpod

Chloe Schuterman och en annan tjej vid namn Nicole, som tydligen oxå är en känd bloggare, har precis startat en pod. Jag lyssnade på den i morse och nu och jag tyckte faktiskt om den. Hoppas den fortsätter att vara braa. Klicka på bilden för att komma dit där ni kan lyssna.
 

I live for the applause

Efter gympan drog jag direkt till gymmet. Det är as skönt att sluta med gympa kl 2 och dra till gymmet i idrottskläder. Jätte praktiskt. Jag menar då är jag ändå hemma vid kanske 16-16.30 och då hinner man ändå plugga ett tag. Så det gjorde jag som sagt idag. Och där var även Mallan. Jag sprang några km och gjorde lite magövningar. Även Alva och Sofia va där. 
 
Efter gymmet så gick jag och mallan till cofe and deli där M köpte en sallad som jag oxå åt av tehehe. Såå gott mumma. Sen köpte jag ett iTunes kort så jag kunde pre-order 1D nya album. Namnet 'Midnight Memories' är ju så fiijnt. Hoppas det är många lugna låtar som har riktigt bra text. Sen kom jag hem och läste litee. Måste läsa mer sen. Men den är lättläst trotts allt. 
 
Nu så står jag i valet och kvalet på att titta på idol eller fortsätta lyssna på podcasts. Det är så roligt. Jag, Mallan och Amanda hade tänkt att prova att göra en. Undra när det sker. Kanske delar med mig av den är om den blir bra, haha vilket jag är tveksam på. Men säkert.
 
Mallzz<3
 
Tröja- Nelly.com
Klänning (under)- H&M
-Converse
-Marc

The A team

Ska läsa i min engelska bok nu och lite historia. Men just nu så sitter jag och lyssnar på olika variationer av Ed Sheerans 'The A Team' vilket är en helt underbar låt. Har glömt av hur mysig den är. Och Ed är ju hur duktig som helst.+ att han har skrivit några låtar till One Direction, och det är ju några av dom bästa faktiskt på deras album. 

 På vår håltimma idag visade Jennifer en video på när han var i en studio och bara spelade låt på låt och han är såså duktig. Skenet kan bedra om man säger så :p 

Ser att appen har uppdaterats. Ser ju lovande ut. 




Klädångest för imorgon

Sssååå. I fredags efter skolan åkte jag till gymmet en snabbis där mallan oxså va. Va där kanske en timme max. Sen åkte jag hem, duschade, sov och åt lite. Sen åkte jag in till stan till Majas lägenhet och där inväntade vi Malin och Linnea så gick vi till hemköp och köpte tacos. Eller kan man säga så? Vi köpte ingridienser till tacos så lagade vi det sen hos Maja. Haha nu blev det la rätt. Vi köpte glass och donuts oxå hehe. Alltså tacos är ju för gott. Mmm. Kändes som jag åt alldelles för mycket. Så mätt blev jag. Men det var värt det. Men det va jätte mysigt. Vi åt och snackade mest men sen satte vi på en film.
 
Och igår lördag så hjälpte jag till hemma hos mallan och målade hennes hus på dagen. Det var ändå jobbigt och jag missade massa springor all the time men målat blev det i alla fall. Hennes pappas kompisar var oxå där så dom skulle ju käka värsta middagen och då joinade vi den. Åt jättemycket då åter igen. Åt så mycket bröd med smör så ni anar inte. Men jag har faktsikt inte ätit bröd på typ 2 veckor. Vet inte varför, fastnat för yoghurt :p Men innan vi åt middag åkte vi till torget och köpte smoothie på Naked Juice Bar för vi hade taggat det hela veckan. + naturgodis som är så gott. Kokostopparna är dom bästa. Sen efter middagen åkte vi hem till Amanda. Hon hade bakat värsta goda fudgen så hade hon glass oxå som jag åt<333 Så tjock helg menmen nu är det vecka och jag ska försöka hålla moi. Men hela min familj är så tjocka, okej inte bokstavligt, så det finns ju alltid något sött hemma. Min syster kan äta HUR mycket godis/glass/kakor/läsk=SOCKER utan att gå upp i vikt. Alltså  så mycket som hon äter.. hon borde rulla fram. Men jag gissar att det syns på insidan. Min mamma bara köper det till emma och pappa men äter inget själv. Och jag har ingen självkontroll (??) så jag kan inte hålla mig så då äter jag. Siimple as that är det. Men jag får väll gå med ögonbindel när jag är i köket hahah.
 
Idag så har jag bara pluggat och ätit tehe. Och kollat på Game of Thrones som jag ska göra nu. Sovmorgon imorogn yeey.
 

Detta va sååå gottt. Glass<333333333
Och ja, vi hade köttfärs oxå men den va la inte klar hehe.
Alltså jag kan ju säga att dessa bilder inte är dom vackraste, men vackra tjejer måste inte alltid vara vackra på bild :)) skojja, we are always fab.

Mmmmm

Yoghurt med banan, hallon och nektarin med liiite honung och kokos är såsåsåsåsåsåsåsåså gott. Min nya favvo frukost. Jag åt upp det precis. Önskade att det räckte längre.

Dagens planer är att plugga. Men först ska jag se klart på Game of Thrones avsnittet jag ser på nu. Sen ska jag blogga om vad jag gjort dom 2 senaste dagarna :p


Vilken fin födelsedag jag kommer få :'))))

Man kan för boka det redan på måndag. Frågan om jag ska göra det finns ej på kartan. Ska såsåsåså göra det. Men vad gör man inte :))))))


Ser ut som jord men luktar som himlen

Har suttit och pluggat engelska i kanske en timme. Gjorde en kaffe, kommer inte ihåg vad det hette men det hette något speciellt. Ändrar kanske i texten sen om jag kommer på haha. Men det va as gott och så luktade själva kaffet i burken så gott. Mm, men hade ganska mkt mjölk i dock. Men nu ska jag kolla på Game of Thrones avsnittet jag började kolla på igår. Det allra första. Alla säger att det är så bra så jag ger det en chans. Men med detta säger jag godnatt. Imorgon börjar jag 8.20 så kommer nog inte hinna blogga och efter skolan ska jag träna så får se när jag hinner slänga in ett inlägg :pPpp
 

Långa byxor

Det va så länge sen jag var barbent insåg jag nu när jag såg mina outfits i veckan och när jag såg mina ben haha.. Eloel.

Nu är jag i alla fall hemma. Ska käka snart. Jag fick med mig byxorna hem och en tidning :)))))<333

Jag va inne på Zara oxå och provade mysigaste koftan, men den fanns bara i stora storlekar och hon i affären sa att mindre skulle komma imorgon så ska prova då määäd tehe.


Sista lektionen nu

Slutar halv 5 då. Kul. Ska möta mami då och köpa brallor.


Lite bild brist

Sitter och kollar på idol nu. Ska plugga lite italienska sen. Men jag har lite bild brist hihi. Men här har ni 4 bra låtar tehe.
 
 

Morning

Sitter i soffan och kollar MTV. Precis käkat lite och ska snart dra till skolan.

Här är ännu en fin bild på vad jag äter haha...


Shades of grey

Här är lite saker som jag vill/behöevr införskaffa mig till hösten/vintern. Jag är i ett stort behov av ett par svarta pants. Mina förra dr denim blev tappade formen och färgen, så tänkte köpa mig ett par nya. Sen vill jag ha en mysig stor grå kofta. Hittade inte exakt en sådan jag vill ha på polyvore, men jag har sett en på zara som jag hoppas finns kvar. Sen tycker jag det är sjukt snyggt med sådana koftor med mönster och färg som en av dom nedan. Sen vill jag ha ett vitt nagellack + ett svart matt som jag dock glömde. Sen vill jag ha en kappa och mössa oxå. + massa bastoppar. Men jag har ingen shopping lust. Det är nog för att ingenting jag provar sitter bra på mig. Så jag ska verkligen träna nu och äta rätt så kläder till slut kan sitta snyggt på mig. Men mat är så gott. Och glass med. Men jag får skärpa mig. På tal om det så ska jag på zumba imorgon. Aldrig gått på pass på sport life fast jag snart haft kort där ett år hehe. Spännande. 
 
In need
 
In need by juliajill featuring a ribbed slouchy beanie

Asos cardigan
500 SEK - asos.com

H M black cardigan
82 SEK - hm.com

Organic by John Patrick flannel jacket
4 590 SEK - lagarconne.com

Dr Denim pink jegging
390 SEK - nelly.com

Saggy beanie
51 SEK - newlook.com

Ribbed slouchy beanie
51 SEK - newlook.com


Det blir en tv kväll

Det jag har saknat, fast jag har inte tänkt på det så mycket, är programmen som går på veckodagarna. Eller asså inte just programmen utan just att det går program regelbundet på kvällarna som tex svenska hollywoodfruar. Det gjorde det ju liksom inte på lovet och då gjorde man annat så man hade inte tid att sitta i soffan. Men det är skönt att veta att kl 8 då kan jag sätta mig i soffan och kolla på tv, och då ska jag ha pluggat klart för dagen oxå. Liksom rutiner. Hehe jag vet inte om ni fatta men aja.

Nu käkar jag frukt och bär med grekisk yoghurt med ett berg av kokos. Kokos är så sjukt gatt.


Jag måste, så enkelt är det

Har varit hemma nu i snart en timme. Ätit en nektarin, asså det är så jävla gott. Särskilt när den är sådär lite halv hård. Tycker inte alls om dom när dom är as mjuka, går ju inte att äta dom då. Och så gjorde jag mig en is latte, mm. Nu ska jag plugga, men jag kan inte haha... Jag har lite allsång här hemma i min ensamhet. Men dörren är öppen så grannarna hör säkert, men det är payback för deras barn är ut 24/7 och skriker så japp. 
Bästa listan<333 Det är det som spelas nu då va. Men det är typ min plugg motivation tehehehehe.

Avicii<3333

På väg till skolan nu då 24 timmar efter jag gjorde det igår. Lol.


Chill pill

Släkten var här innan för pappsen fyller år idag. Men efter gympan så åkte till gymmet och träffade mallan. Efter var jag så trött så kom hem och sov en timme och då hade släkten redan kommit hehe uppsi.

Sen på kvällen har jag pluggat och kollat på twisted som hade premiär idag på svensk tv, nea hade tipsat om den i helgen så det va ju najs att den kommer på tv.

Nu dricker jag te och kollar på himym. Sen ska jag krypa ner i sängen och vara inne på tumblr i typ 1 timma. Standard.


Hej höst.

Klev på bussen nu precis mot skolan.. Vill verkligen bara ligga hemma i soffan och lana film. Men jag har bara 2 lektioner idag i och för sig, men värsta håltimman och det kan ju vara det sämsta. Håltimmar. Men jag slutar 2 så det är skönt.

Blus- hm, köpte i sthlm.
Jeans- hollister
Primes


Selena Gomez 31/08/2013

Asså det var så bra. Hon va jätte bra live och så söt. Man kände sig så ful. Att stället var litet gjorde inget. Det blev bättre så. Det kändes liksom mer privat. Som en spelning istället för en stor konsert. Vi stod 2 huvuden från längst fram. Vi såg jätte bra. Vi sneakade in i typ Golden Cirkle området, inte för att jag tror det hette så men alla som var där hade band på handlederna. Men vi fråga en security vakt om man kunde bli insläppt där och hon sa ja om ni väntar här, så blev jag och Nea + några andra insläppta där. Så najs. Så hamnade vi typ längst fram. Btw så va Anton Ewald förband. Han är ju fett snygg men gud vad han tror sig. Ush. Stort fett minus så han inte ens blir snygg längre.
 
Insläppet började vid typ 18.30-19.00 och vi kom till kön vid 16.00 men det räkte lagom. Sen kom Emma och Sara och joinade oss i kön. Men dom hamnade inte i det området längst fram, höhö.
 
Men det var en jättekul kväll tyckte både jag och Nea! Men efter konserten så sprang alla så jag och Nea följde efter och det visade sig att dom sprang till där hon skulle komma ut till sin buss. Hon lägger ut bilder på insta efter hennes konserter så alla liksom ville vara med på hennes kort och träffa henne. Vi väntade 50 min sen gick vi. Vi hade så ont i våra kroppar och vi var allmänt trötta och hungriga. Men hon kom såklart strax efter. Hon la ut ganska många bilder så kolla hennes insta.
 
 
Sen har jag massa filmer men vet ej hur man lägger upp dom heheheh.

Det ända jag tänker på är att jag blir fattigare dag för dag.

Japp så är det. Men man måste unna sig oxå. Det mina pengar går åt är mat. Hela tiden. Men nu som när vi va sthlm så är det liksom lite mer okej eftersom man kan ju inte laga sin egen mat och det är en liten semster, typ ahah. Men vill ni läsa vad ni gjort kan ni kolla amandas blogg för hon har skrivit lite! Och dom flästa bilder är även tagna från hennes blogg. 
 
Men helgen var jätte mysig och jag gillar stockholm. Skulle kunna tänka mig att bo i en lägenehet där. Men jag ska nlogga nu om konserten så det kommer upp snart.