Whaaaaaaat

Jag ser nada på min datorskärm så där kan jag inte blogga. Jag tål inte pappas dator och har inga bilder där så det går inte och då har vi mobilen men det är så tråkigt. Såååå det blir la ingen bloggning ett tag nu. Fårse om jag kommer tillbaka hihi


Le Pain

När jag hade gymmat så mötte jag upp mallan. Vi åkte upp till Le Pain på avenyn. Vi bliv visade till den "rosa delen" som tydligen var där man fika:p haha jag vill veta hur resten av stället såg ut för set verkar ju as ballt. Men vi började med att plugga och sen kom Amanda också och då åt vi. Jag tog en lasagne som var helt okej. Jag gillar inte deras utbud faktiskt. Går hellre till eh eller condeco hehe om ni ville veta.

Sen efter sprang vi snabbt in i ugg pop-up store som ligger uppe på avenyn och sen snabbt över till hm pga stormen som alla är så oroliga för, jag måste iaf stanna inne ikv haha. Men på hm hittade jag lite fina grejer som jag vill ha. + denna masken hehe



Ca en decimeter

Åkte in till stan idag vid 8.30 med mam så satte vi oss på brogyllen och käkade frulle. Åå vad gott det var. Frukostar/bruncher kan ju vara oslagbara. Love it. Sen kl 10 tog jag mig till frisören och klippte av 10-12cm. Det låter mycket men egentligen inte. Men det känns lite fräschare.  Sen så gick jag till gymmet.


Varför ska ni vara så dyra??

 
Kenzo
 
Kenzo by juliajill featuring a blue sweater

Äter så mycket

Det var jätte mysigt hos Amanda igår. Åt god mat och alldelles för mycket som jag alltid gör. Men det var värt.
 

1D world

Eftersom vi var i stan var vi ju tvungna att gå till 1D world som öppnade här i Göteborg idag!! Grejerna som sälj är ganska tråkiga och fula och det är ju bara gamla bilder på dem vilket är tråkigt. Men det va kuuul och det spelades hög 1d musik i hela kompassen haha så fint :') 

+ jag bokade klipptid på måndag kl 10!

Nästan bara jag som fortfarande är 16

Idag vid 13 åkte jag in till stan och mötte mallan för ett litet ärende. Vi ska hem till Amanda sedan för hon fyller år idag<333 grattis älskling!
Hahahahaha hittade denna, söt. Puss på dig laviju.

Gårdagen

Igår blev det lov. Så skönt. Så den kvällen spenderade jag i stan med Malin, Maja och Jennifer. Vi åt först på spice och sedan efter lite "om och men" endade vi upp på condeco. Men det var mys!


Weey


#skev

5.0

Idag efter skolan mötte jag upp Mallan och Amanda! Saknat dem :')) Jag mötte dem på vasa sol eftersom de solade. Sen åkte vi till stadium bla och jag köpte träningsskor. Nike 5.0 eller vad de heter hehe. Sen igår så kom mitt paket från nelly hem som innehöll ett par tränigsbyxor och ett träningslinne! FitForFight nu assooo.
 
Sen åkte vi hem till Amanda och åt och kollade på dessertmästarna. Blir man sötsugen eller sötsugen när man kollar på det programmet? Yyysch vill också kunna baka sånt. 
 
Yes black all black.

Najs surprise

Aa detta var ju kul att upptäcka. Tack för den. 
Kan säga att det är fett jobbigt. Måste flytta internetfönstret för att kunna klicka på vissa grejer.. Ååh. Men jag vet att det är någon i min fam för jag har bevis så den lille jäveln som vågar erkänna är skylldig mig en dator :) Men klagar inte på det, perfekt present/julklapp eftersom jag har båda dem framför moi.
 

En liten vy



Tjejproblem

Hur ska jag klippa mig? En kille går väl inte ocj tänker på detta lika mycket som vi tjejer? Eller..? Ärligt så har jag inte brytt mig så mycket tidigare heller, jag klippte topparna och sen var det fine. Men nu är jag så jäkla trött mitt håt. Men för det första måste jag klippa av en hel del, minst 10 cm säkert. Inte klippt det på ett år... I know, ju oftare man klipper desto minde behöver man klippa eller vad det nu är. Men det är en sån sak man måste göra men man tar sig aldrig tiden att boka, inte jag iaf. Men sen är frågan om jag skulle våga göra något med färgen...? Den frågan låter jag kanske frisören svara på så får vi se:P Sen får det ju inte kosta FÖR mycket vilket det säkert kommer göra om man ska klippa, slinga eller färga. Och jag kan ju säga att mina pengar behöver gå till lite annat. Kollade på KUWTK innan och jag känner att dom kan skänka pengar till moi. Men ärligt dom barnen, Kylie och Kendall måste la vara ekonomsikt oberoende livet ut eller..? Dom verkar ju ha så jävla mycket monetas så man mår lite illa..? Hahaha vem försöker jag lura, må illa? Hahha skulle döda för deras liv typ. Skulle lätt vilja vara den sjätte dottern. Men nu så har la Kris och Bruce skillt sig..? Och Khloe och Lamar..? Jag måste kolla ikapplite känner jag :p
 
Blond skulle jag nog aldrig kunna bli, men här är några utav många snygga frisyrääär.

A

Idag kom det nya PLL avsnittet!! Jag, Jennifer och malle gick till ett litet rum i skolan och kollade på det. Det var as läskigt, typ skräckfilm haha! Nu kollar jag på serien Ravenswood som är en "spin off" av pll. 

Idag kommer mina päron hem kl 22, ska bli skönt med mat hehehe. 

Efter bamba gick vi till hk å köpte bulle + Emma har bakat massa så smal har jag ju inte varit idag. Men jag gymmade så det blev la +-0 ungefär.



Snyggaste paret

Igår såg jag och Emma på The Mortal Instruments. Den var faktiskt riktigt bra! Så tipstips.
 
Alltså huvudpersonerna i filmen är ju såså snygga. + att de är tsm "på riktigt" :')) Hade inte bangat att se ut som henne och ha en bf som honom. Alltså i början av filmen tyckte jag han var liksom ful-snygg men sen så blev han snygg, haha.
Han har snygga kindben:))) Fast han kan banga örhängena och piercingarna. Inte snyggt på killar alls faktiskt tycker jag. 

Så jävla redo för lov

Ikv ska jag bara se på tv/film. Ska inte röra något som har med skolan att göra. Kanske matten för jag ligger sjukt efter men mitt hat till matte är obeskrivligt. Efter skolan idag satt jag, Linnea, Malin och Jennifer på eh i 4 timmar, eller jag kanske bara satt där i 3 what evz. Jag hjälpte dom lite med historian som jag hade idag som dom ska ha på torsdag. Sen var även Maja där lite och Ellen. Men det va gott och mysigt haha. Jag hade med gymkläder för hade tänkt att träna men bangade det för jag var inte sugen över huvudtaget. Får träna imorgon. Nu känner jag att detta blev rörigt men aja.

Ser på Now You see me nu.



Monday morning

Idag "börjar" jag kl 1. Eller jag har egentligen lektion som börjar typ nu meeeeen jag skulle typ ändå inte hs lektion hehe. Men nu kollar jag på The Bachelor som faktiskt är väldigt hemskt. Vissa tjejer blir ju så ledsna:(  

Idag är det ju måndag å då brukar jag ju åka direkt till gymmet men så blir det inte idag. Jag "fastar" nämligen idag. Jag har blivit inspirerad av malle som gör det och min pappa så tänkte att jag gör det med dom :p så därför räcker det med idrotten i skolan!



Sunny side

Idag har jag bara pluggat. Inte för att jag har haft mycket att plugga men jag har läst en massa. Jag är jättelångsam på att läsa och jag tror jag överansträngde mig för jag fick ont i huvudet och mådde illa men det var nog för att det var allmänt dö tråkigt och jag ville bara göra annat xD 

Idag åkte min päron till London. Dom lämnade mig och Emma hemma dom små bitchesen. Nej skojja, love them<3 Förväntar mig dock gaaaanska mycket shopping till mig, hehe. Nu så åt jag precis middag typ, när inte mamma är hemma så blir det ju inte direkt någon riktigt middag. Och så inväntar jag solsidan som börjar om en kvart, typ.
Om det är något jag lärt mig tycka om så är det avocado. Tyckte verkligen inte om det innan, men nu så. Det är ganska mycket jag lärt mig tycka om genom åren, men det gör man väll alutomatiskt antar jag haha lol hajdo.

The 1975

  
Ääääälskar denna låt. Får en sån bra kännsla av den. Typ att det finns hopp i livet hehe.

Ställde klockan på 9

Idag ställde jag klockan på 9 för att gå upp och köra lite träning hehe. I torsdags var jag inne på youtube och hittade olika träningsvideos och jag fastnade för dom här från XHIT. Älskar hennes accent, brittiska in my heart. Hennes mage är perfekt "toned" typ om ni fattar? Liksom platt men man ser konturerna från absen. Mitt mål dårå. Jag gjorde denna "abs" workouten och sen en "Miley Cyrus Legs workout" typ hehe. Men ska köra den Candice typ imorgon hehe lol. 
 
 
Bokade precis bio. Jag, mam och em ska se "Vi är bäst". Ska försöka hinna gå in på stadium eller liknande och köpa träningspants för det är jobbigt att bara ha ett par som fungerer och dom måste ju tvättas och då är man byx-lös xD

Myys

Igår var jag som sagt hos Nea där även hennes kompis Persabel var! När jag kom så kollade vi på idol och så spelade vi lite pingis och sen kollade vi på Vampire Diaries! Mysig kväll! Jag åkte hem vid halv 12 skulle jag tro och kollade då på New Girl. Hahah så kul ju.
Upp till hennes lägenhet är det värsta coola hissen som dock är lite läskig haha.

För kallt

Det är ju svinkallt ute nu! Sjuuuukt kallt. Men tur att man har varma kläder då:') Men om händerna fryser jag eftersom jag bloggar. Men jag är påväg hem till Nea nu! Vi ska kolla på det nya tvd avsnittet! Taggitagg.
Mitt mellanmål/middag typ. Googlade på "nyttig smoothie" hehe, men det va la typ en sån smoothie jag brukar göra. Men det finns ju gröna smoothies men jag har inte vågat prova det än hehe.

 Ha en trevlig helg allihopa:)

Vart lite upptagen

Igår han jag aldrig blogga för jag slutade halv 5 och skrev sedan hela kvällen på en bokredovisning som jag redovisade idag. Den va på engelska och det känns som att jag mumlar fram orden men vad vet jag x)

Idag har varit en väldigt kall dag. Frös så mkt i skolan. Men det är lite hat-kärlek till fredagar. Kärlek för att det är helg men hat för att jag har lektioner man måste koncentrera sig på hehe och det är svårt på fredagar. Fast den är egentligen kanska chill hehe. 

Efter kören så hängde jag med Maja och Jennifer för Maja har lååång håltimma on Fridays. Vi köpte kaffe:) det var gott som alltid:) Sen åkte jag till gymmet å va där ett tag.
Mina fina :'))Jag skulle kolla på en träningsvideo så var det reklam för donken innan haha lol på den. Tyckte det var lite små kul.


blk.

Eftersom jag är en trogen tumblr:are så har jag ju sett detta blk. Ett antal gånger som ska vara svart vatten. Jag hitte den på Ica och var tvungen att köpa den. Den smakade cola/laktris fast samtidigt vatten typ. Och konsistensen kändes lite konstig. Men jag köpte den mest för flaskan hehe för den är så cool när man druckit upp för då står det "enjoy the dark side". Eller asså det står ju det hela tiden men det står i svart så man ser ju inte det då flaskan är full hehe xD



Kallt

Första gången jag klev utanför huset idag jao. Pluggat mycket flitigt faktiskt. Är nu i bilen på väg till Ica. Det betyder alltså att jag var tvungen att byta brallor... Sved lite men dom åker på så fort vi kommer igen hihi :')
Ful-syrran:))

Blev seriöst precis tårögd


Precis såhär hela dagen

Har studiedag idag vilket innebär plugga yeeey. Jag har redan läst i min engelskabok som ska redovisas på fredag vilket vi fick reda på igår.. Öööh jag blev så lack för jag har inte tiiid. Well well. 

Jag väll träna idag också men jag tror inte att tiden räcker till det idag tyvärr.. Kanske blir en springtur i rud för det tar så mycket längre tid att ta sig till ett gym. Men får se.

I dessa sexiga byxor ska jag spendera denna "lediga" dag. Kaffet är klart nu :') 

Bussään

Efter skolan så drog jag, Maja, Jennifer, Malin och Linnea hem till Majas lägenhet och pluggade Syrien. Haha vad roligt det låter "pluggade Syrien". Aja, det är ett skolarbete som ni nog förstod. Men vi köpte med oss lite gott upp och pluggade några timmar. Roligaste födelsedagen ever eller hur Maja? Haha gmn då. Sen satte vi på en film men jag somnade hehe. Jag var så trött men nu är jag pigg.


Sitter på bussen on my way home now.

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Majas födelsedag

Idag på lunchen gick vi till Jensen och käkade lunch för Maja fyller år idag!! Liksom lite kalas. Grattis igen älskling :'))
När man tar selfies på min phonie så kan dom hamna vart som helst just saying;)

Jennifer var även med Höhö xP

En liten sneak

En liten skymt av hur jag ser ut idag klädmässigt xP Men jackan är ny, den trillade ner igår i brevlådan från nelly.com. Jag vet inte om det kommer någon tydligare bild på min outfit så aa det kanske inte är en "sneak" trots allt hehe.


Känns konstigt att se mitt rum nerifrån

Igår så luftade jag å mam ut min madrass ur sängramen eller vad man ska kalla det för den ska säljas inom kort i hope. Så nu ligger jag på golvet, eller aa på madrassen som ligger på golvet. Den känns mjukare nu faktiskt. Jag sover så sjukt bra på dennaadrass så det är stört. Kommer sakna den:(( haha lol. Nu ska jag sätta på första avsnittet av awkward eller new girl, aldrig sett dom serierna faktiskt. Godnatt!



The Conjuring

Igår söndag så vaknade vi då hos Jennifer och åkte hem ganska "tidigt". Men jag pluggade typ hela dagen, tror jag. Jag kommer inte ihåg ärligt talat höhö. Men på kvällen så gick jag, Mallan och Amanda på "The Conjuring" på bio. Vi hade blivit lite smått, eller ganska uppskrämda innan för alla sa att det var det läskgase dom sett typ. Men assååå, klart den var läskig och så när man väl satt där och jag blundade nog för det mesta men SÅ läskig var den inte. Det läskigaste är ju när det kommer upp äckliga ansikten och sånt dära och att de handlade om en docka som jag egentligen inte riktigt förstod så dockan var nog det äckligaste i hela filmen. Den var väldigt bra gjord och handlingen var bra. Det är också väkdigt viktigt i en skräckfilm, att handlingen är bra. Det blir liksom som en "vanlig" film fast den är väldigt läskig, fattar ni? Hehe. Sen så var den ju spännande också vilket gjorde den ett snäpp läskigare.
 
 
Idag så gymmade jag efter skolan med Mallan. Sista gången vi ses nu på en vecka för hon ska till Spanien och bo i en spansk familj i en vecka. Modig flicka, hehe jag skulle typ inte vågat. Kan ju inte spräket värst bra heller men i guess engelska är det man snackar mest. Men kommer sakna henne :'))<33

Sorry for study rocking

Hej hej och förlåt mig för den inte så duktiga bloggningen igår och idag. Jag skrev ju i lördags att jag skulle hem till Maja och det var precis vad jag gjorde. Jag blev upplockad av henne och hennes morfar på torget så det gick snabbt. När vi kom tll Maja började vi laga mat och sen kom Malin oxå. Vi åt en jätte god sallad som vi (Maja) gjorde haha. Sen kom Jennifer oxå. Resten av kvällen så kollade vi på skräckfimer, eller vi började på två stycken men vi bytte till en tredje som vi kollade hela på och till det åt vi B&J. Mumsmums. Sen så blev jag, Malin och Jennifer hemskjutsad av Jennifers mamma hem till dom så sov jag å Malin där. Det var en jätte mysig kväll<3
Malin hittade sig en kompis:) Jag är så dålig på att ta kort, eller asså jag tar typ aldrig kort men aa man tager vad man haver.

Lörday

Som jag skrev innan så hade jag ställt klockan så efter jag kollat på Glee och gjort en smoothie så åkte jag till gymmet så jag var där 11. Alla band var nästan upptagna så det är väll en populär tid att träna i guess. Men jag var där i ca en timma tror jag. Sen har jag "stor" stäadt mitt rum. Jag har lådor under min säng så jag brukar inte precis flytta på dom och damsuga där så det var ju ingen vakcer syn. Men jag damsög lådorna och så för sängen ska säljas inom kort. Tagga en 1.20 säng. Jag har en 90.. 30 cm kommer vara stor skillnad för moi.
 
Nu sitter jag bara och sitter vid köksbordet. Familjen förbereder middag för dom får gäster ikv men inte jag för jag ska vid 6 åka hem till Maja med Jennifer och Malin. Vi ska laga mat och se på film och sen så ska vi sova hos Jennifer ahah så någon gång under kvällens gång så måste vi förflytta oss men vet ej när och hur. Men dom bor relativt nära i think.
Min syster är ju gullig.
 

Glee

Idag hade jag ställt klockan så jag skulle hinna med allt jag skulle göra idag och det har jag faktiskt gjort, förutom att plugga då men det var ju ganska förutsägbart hehe. Men jag sitter ju ändå här med datorn så kan lika gärna göra det en liten stund nu.
 
Men i alla fall så ställde jag klockan så jag skulle hinna se senaste avsnittet av Glee och det var så sorgligt. Eller alltså, jag brukar inte gråta till filmer så ofta men idag gjorde jag det. Avsnittet var liksom en "memorial" till Cory (han som spelade Finn). Eftersom han har dött på riktigt så blev det så himla konstigt. I serien så har ju då Finn dött, eftersom Cory som spelade honom dog i sommras och så men ni fattar, så avsnittet handlade ju om att alla sjöng och saknade Finn osv men det känns om om det bara hade varit rollen Finn som hade dött så hade liksom han ändå dykt upp i avsnittet typ i allas tankar, liksom att han är med i avsnittet fast ingen ser honom, fattar ni? Men nu så finns han ju inte mer och han kommer aldrig vara med igen. Vet inte riktigt hur jag formulerade mig här men det var det som fick mig att gråta, för han finns inte mer och kommer aldrig göra. Det måste varit såsåsåså jobbigt för Lea (Rachel) som skulle gifta sig med Cory och för alla i "glee cast" och hans nära och kära osv. Jag kan inte förstå hur det skulle vara att förlora någon som stod en så nära. I avsnittet så sa "Finns mamma" att när hon hör om folk som förlorar sina barn så har hon alltid undrat hur dom kan vakna upp och liksom hur man ska hantera det, och nu hände det henne. Aa ni som har sett det fattar nog. Det var i alla fall väldigt sorgligt.
 
 

11 oktober

Igår var vi som sagt hemma hos Malin och det var himla trevligt! Vi åt tacos och ärligt, kan man ens tröttna på det? Det är så gott. Men det viktigaste i tacos är guacamolen. Som tur var så hade vi det igår då ;) Till och med jag och Linnea som gjorde den, muy bien. Och sen till efterrätt var det den godaste chokladkakan. Så god. Frostingen var det godaste, såklart. Hahah jag tycker alltid om toppingen bäst men man pajjar ju tårtan om man bara ska äta det haha så det går ju inte. Men godaste tårtan på länge. Men kvällen var jättetrevlig och även Malins kompisar var där och dom var jättetrevliga! Hela kvällen var jättekul så tack Malle!! 
 
Jag har varit "nyttig" hela veckan men igår så tog jag ledigt från det. Jag verkligen frossa i mig chips och tårta då. Jag hjälpte bilen att rulla hem igår eller så gjorde jag den långsam x) Men no regrets.
 
Det roligaste var att jag, Malle och Linnea lurade Majs och Palmen att det var "hattema". Roligaste ever. Så palmen hade med sig hattar till sig själv och till Majs men sen så insåg dom att ingen annan hade hatt haha såå roligt. Men palmen hade hatten på sig i alla fall. Haha jag hade riktigt kul igår. Jag skrattade så jag typ fick ont i lungan, eller jag vet inte men det kändes konstigt. Kändes som om alla mat,dricka,tårta hade lagt sig i lungan. Jätte fin förklaring.
Lånd bild från Majas insta.
Lånad bild från Linneas insta, hade precis sjungit här för malle fyllde nämligen år i veckan. Så det var kalas :') "Hattkalas" hahaha.
<3
 
Det finns fler bilder så jag hoppas jag kan få tag i dom och lägga upp dom här!

On my way

På väg hem till Malin nu för hon ska ha tjejmiddag ikv:)) Ska bli gott och mysigt. 

Jag har shorts/kjolen på mig och en tröja jag inte riktigt är säker på hur jag ska ha.. Men ska kliva på bussen snart så jag måste ju ha den iaf haha :p

Jag bloggar om ikväll imorgon antagligen men har ett fullspäckat schema imorgon så jag bloggar när jag hinner helt enkelt hihi.
Haha vilken bild.. Fint hår där oxå..

En solig dag i gråa kläder


Är väldigt grå och svart men det är så mysigt :')

wey wey wey tagga

Eftersom man går i skolan nästan 24/7 så måste man ju ha saker man kan se fram emot och det har jag då :') Och jag tänkte dela med mig liijte.
 
Om 18 dagar är det höstlov och allt vad det innebär bla halloween. Åå vill jättegärna gå på en sån halloween fest som i Mean Girls. Så om någon har plan att ha en sååå bjud mig, hehe skååjja :) fast nej, bjud mig.
 
 
Om 46 dagar fyller jag äntligen 17 år. Känner mig verkligen liten när jag säger att jag är 16 år. OCH Midnight Memories kommer ut. Längtar så myckäät.
 
Om 75 dagar är det jul. Det är ju alltid mysigt. Och sen är det ju nyår och då har vi ju alla höga förväntningar.
 
Om 120 dagarbär det av till Val Thorens. Vi bokade äntligen i helgen så det känns skönt. Det ska bli så najsnajs. 
hahah tänk att se detta i skidbackarna.. Fiifan vad det hade ju vart änna najs. Sökte på "skii" på weheartit och då kom det typ bara bilder på mina boys :') tehehe
 
Om 244 dagar är det skolavslutning. Haha så långt kvar men det kommer nog gå fort.
 
Om 246 och 247 dagar är One Direction konserterna :') omg ni fattar inte hur mycket jag längtar. Kommer bli så fett. Åå.
 
Det kommr antagligen läggas till fler datum att se fram emot men detta var vad jag hade för tillfället heheh.
 

Rasterna gör mig fattig

Vi hade en halvtimmes rast innan så vi gick självklart till eh och slösade lite pengar återigen. Vi alla klagar hela tiden på hur panka vi är men aa.. Det går ju till mat. Är på eh igen nu haha lol.. Men det är standard på min å majs håltimma. 




Lika mörk som denna dag

Denna dagen började sämst. Jag vill bara stanna hemma idaaag.. Aja. Skolan kallar. 

Idag ville jag vara lika mörk som denna dag. Men mysig så det fick bli polon. Så gos. Kommer dock dö av värme för vårt klassrum är seriöst en bastu, hela skolan är en bastu, och jag blir väldigt lätt varm plus att det är så trångt så det blir ännu varmare och mindre space. Hehe nog med klag. 

Jo nu insåg jag att jag har inte tagit bort mitt svarta nagellack så mina fingrar ser förskräckliga ut. Ingen bra dag alls idag.



High on koffein

Idag har jag druckit mycket kaffe och just nu är jag as pigg och jätte kissignödig. Så detta får bli ett snabbt inlägg. Dagen idag har varit ganska kort men samtidigt lång. Slutade egentligen 13.20 tror jag men jag hade utvecklingssamtal kl 15.40 så jag och palmen (jennifer) gick till eh och köppte lite mellis och kaffe och satte oss sedan på mattestugan och pluggade matte och fördrev tiden. Sen kom mamma och vi va klara vid 4. Sen åkte jag och mam till Deli and Coffee och vi delade på en sallad. Tog faktiskt inte det vanliga idag men det var gott. Fast det var dock pretty much the same nu när jag tänker efter haha lol. Där såg vi även huvudrollen i Håkan filmen och i Torka aldrig tårar utan handskar, ni vet han? Vet ej vad han heter men det var ju lite ballt.
 
Sen kom jag hem vid halv 6 och har pluggat sedan dess men nu får det vara nog. Ska dock kolla på en film om Syrien. Sen ska jag kolla på senaste avsnittet av himym, skriva ett cv och läsa i min engelska bok.
 

Rosa

Hur gulligt hade det inte varit att ha en rosa kappa? Så fint med knästrumpor oxåå hihi. Men jag tänkte om man hittade en som inte kostar föör mycket så köpter man en annan jacka oxå. Tror man kan trötna på att ha en rosa kappa varje dag plus att den passar ju verkligen inte till allt. Men så fin :') Denna kostar 4 695:- och det hade jag nog inte planerat att lägga på en rosa kappa hehe. Eller?
 
Pink and grey
 
Pink and grey by juliajill featuring a chunky knit hat
 
Bakade scones innan som jag hade tänkt ha till frukost imorgon oxå. Scones är ju så, ursäkta, jävla gott. Så tagga frullen imorgon. Börjar 9.40 så åker vid 9 så det är najs :)

Höstigt

Är så trött. Sov på bussen på väg hem. Höll precis på att stava "sov" med ett å, så trött är jag. Men ingen vila här inte för nu blir det plugga. Är jätte hungrii oxå och vi ska käka kl6 men kunde inte bärga mig så jag tog lite yoghurt med värmda blåbär och kaffe. Älskar kaffe. Hade sån längtan efter kaffe på gymmet idag så det satt fint i magen.

Vi slutade med volleyboll i skolan idag vilket är väldigt kul men ganska svårt. Sen stack jag å gymma med mallan. 

Det är verkligen höst ute nu. På gott och ont.




Nike fever

Run Nike Run
 
Run Nike Run by juliajill featuring sporting shoes
Nike air give me
 
Nike air give me by juliajill featuring a nike trainer
 
Åå vill ha varenda par. Åå är speciellt kär i dom svarta Air. Såså snygga. Skulle ju passa till allt typ. Kanske kan be mam och pap köpa hem ett par från London men dom kanske inte är så mycket billigare där än här, det är ju trots allt europa:p Sen vill jag verkligen ha ett par nya träningsskor. Blev kär i dom svarta med leoprint på första bilden längst upp till vänster och dom vit/grå med leoprint näst längst ner till höger hehe. Så fijna :'))

Fin effekt

Vid 4 så kom mallan förbi så gick vi ut på en pw. Den blev drygt 4km. Vi gick i ruddalen men den slingan är inte så lång och den är ganska tråkig så måste hitta något nytt. Jag kan iofs gå åt andra hållet mot påvelund men den skogen är läskig haha :pp

Nu sitter jag och pluggar matte och fixat det sista med maten. Är såså hungrig å det luktar såså gott.



Min egna lilla pluggstuga

Ätit lunch precis och äter lite glass nu.. Min drog. Och så pluggar jag. Sunday-funday eller vad lixååm. Tror jag ska ta lite mer glass haha.. Men sias vaniljglass är den bästa. Den är så god. 


Fint från IvyRevel

 
 

Just nu vill jag vara med dig, bara dig








Kan ärligt inte tänka på någon annan eller något annat.

Adore you


Igår var som sagt en riktig bull dag

Hade en kort men bra dag i skolan igår. Italienska provet gick sådär, helt okej hoppas jag. Men alltid på språk prov så ska man ju skriva en text om någonting och ärligt så kan jag inte det. Eller engelska kan jag men inte spanska och italienska men jaja. B-språk är inget för mig. Det hade varit kul att vara bra på sådana språk men nu e jag ju inte det :pp
 
Sen efter lunch gick jag, Maja och Jennifer til Husaren och köpte en sån stoooor bulle. Jätte goott. Efter det så gick jag till gymmet vilket inte var så smart.. Bulle satt i halsen när jg spran så det var inte så skönt. Aja man lär ju sig av sina misstag. Men det jag tränade bort kom snabbt tillbaka efter kvällens bullätande hah.
 
Jag mötte i alla fall Nea i brunns så hoppade Mallan på den bussen vid sig så gick vi hem å började baka så droppade Tessa och Amanda in efter hand. Men det var mysigt men blev ganska trångt i köket så alla kunde inte baka samtidgt. Jag bakade dock inte men jag städade allt. Jag hatar att diska och städa men det blir typ alltid min uppgift för jag är inte alltid så aktiv i lagandet av saken vi ska äta hehe. Men sen fick jag alla dom brända bullarna. Det blev jag fett lack över. Dom små bitchesen roffa åt sig dom bästa. Jag skulle ju i och för sig inte heller tagit dom brände men jag skulle inte heller lämnat alla brända kvar sist. Men nu har jag ju en mamma som ska baka egna bullar idag så det gjorde ju inget :) Åt ju även bra bullar under kvällen. En lite gnällspik är vad jag är höhö.
 
Men kvällens höjdpunkt var ändå Vampire Diaries. Som jag har längtat. Så nu får jag vänta en vecka till.
 
 

Att vara ensam hemma är ultimat

Jag älskar att vara ensam hemma. Det bästa jag vet. Jag kan göra precis vad jag vill och precis vart jag vill. Älskar tystnaden oxå. Perfekt helt enkelt. 

Nu sitter jag i soffan som annars skulle vart upptagen och satte precis på Gatsby. Jag har inte sett den faktiskt.. Men jag har hunnit se nu ca 3 min och jag märker redan hur mäktig den var på bio typ musiken. Undra om den fortfarande går..? Haha lol. Men nu ska jag se vidare. 



Nu måste vi änna sluta

Nu är "hatet" mot Miley Cyrus ändå över eller? Jag kan erkänna att även jag tyckte hennes uppträdande på VMAs kanske inte var det mest lämpliga och hennes musikvideos kanske inte är dom snyggaste och man tänkte liksom vad fan har hon på sig? Men ändå på samma show, VMAs, så dansar Gaga i bara string och snäckskal som täcker brösten precis. I och för sig så dansar hon och gör en snygg show av det så man tänker inte på att hon va minst lika naken som miley, till och med naknare, men ändå var det accepterat och till och med jag tänkte liksom inte på det. Miley gjorde det till en helt annan nivå än dans och show på det sättet hon uttryckte sig på scenen men alla vet ju redan detta men fattar ni jämförelsen? När jag satt och kollade på VMAs så blev jag ju chockad av mileys uppträdande men jag tyckte Gagas var okej men det var ju för att hon gör det mer "konstnärligt". Och har ni sett Rihannas nya video? Om folk tycker den är okej så får man faktist sluta döma Miley också. Jag tycker synd om lille Miley. Fast hon verkar inte ha tagit all kritik så hårt, hoppas jag i alla fall. Såg en video på Neas blogg där hon liksom skämtar om sig själv och allt detta som hänt så det är ju bra att hon går vidare liksom. 

Allt detta blev kanske litte luddigt men aja heheh:)) 

Men varför jag nu skrev detta var för att hennes nya album släpptes idag eller inatt på iTunes och det lilla man kan höra från varje låt låter fett bra. Alltså hon är ju en sjukt bra sångerska vilket man glömmer bakom allt det som händer runt omkring. Men aa såhär tycker jag då hehe lol. 


Jag har en fin liten vän där i pannan ja..

Men jag bloggar mer om gårdagen sen:)

fluffylifestuff.tumblr.com

Tumblr är en himla najs idé. Jag tycker om det mycket mer än weheartit tex. Men I love it :') Jag tror jag skapade min för ett år sedan och då var det väll meningen att jag skulle lägga upp/reblogga typ söta "fluffiga" saker/bilder hhaha men den består av så mkt mer. Ganska mkt one direction å harry men det är så det ska vara. Och ibland ganska mycket mat/kakor u name it allt som ser gott ut. Så om ni har tumblr så följ maj, och om ni har en njas tumblr så kanske jag följer tbx:p Men där kan ni kolla när bloggen är lite död. Även om inte jag skriver något eller så men bilderna kankse beskriver mitt mood just då..? Äschh följ mig bah xP
 

Hello, hello, I know it's been a while But baby, I got something that I really wanna let you know, yeah. Something that I wanna let you know, oh, oh, oh

Och det är att jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat hhaha.. Ni kan nog inte förvänta er någon bloggning förens på fredag. Kanelbullensdag mannar, fifan vad tagg. Vi ska samlas några mysisar hos mig och baka. Sen i skolan tror jag vi ska gå och köpa megastora kanelbullar på ett fik i Haga som är lite famous för deras bullar. Tehehe.
 
Nu sitter jag och pluggar italienska, har nämligen prov on friday. Sen har jag massa andra läxor men jag vill inte.. men jag måste.. Buhu.
 
Igår så hade vår skola kick off eller kickoff shit the same men det var kuul:))) Vår var ju så sen, liksom i oktober? Andra skolor har typ andra skolveckan lol.
 
Här är en bild på Jennifer, Maja och moi i Majas lägenhet innan massa peeps kom dit innan vi drog vidare till kicken haha lol, men nu vet inte jag om det är ihopsatt eller inte så då fick det bli ett fint smeknamn.
Charmig :'))
 
Natteeey.

Detta kallar jag duktigt

Börjar 9.40 men åker nu kl 7 till gymmet.  Och mallan den lille jäveln försov sig, så mitt samtal väckte henne, såklart. Så nu sitter jag själv på vagnen. Fin härlig, tidig, kall morgon på er.