Träningsverk + trappor.

Jag tränade ju som sagt igår och fick väldigt mycket träningsverk i låren. Dels var det för träningen men jag tror det är för att vi har fått ett av klassrummen högst upp i skolan. Så alltså varje morgon måste vi gå 3 trappor upp och varje trappa är fan lång. Så kondition kommer jag i alla fall få. För man måste ju gå ner för alla trapporna för att ta sig någonstans och sen måste man upp igen.
 
Idag hade vi retorik första gången. Retorik betyder konsten att tala och övertyga om jag minns rätt. Läraren är en av Rudebecks liksom klassiska lärare så det var ju kul. Han är hur skön som helst. Han är nog äldst av alla lärare men det betyder verkligen inte att han har dålig humår. Jag fick smeknamnet JJ haha, mina initialer är det haha. MEN, det stora men:et är att jag tycker verkligen inte om att stå framför en massa folk att tala. Jag tycker verkligen inte om det. Jag har aldrig gjort det. Man kunde liksom välja mellan retorik+skriv eller en annan linje och jag valde r+s för skriv delen men jag har nog ångrat mig. Det är nog väldigt bra att vara bra på att tala och använda sig av rätt språk osv. Och jag vill ju bli bättre men jag tror nog att jag bara skulle bli stressad av att "redovisa" hela tiden så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Åå jobbigt val.
 
Idag hade vi ännu en håltimma så då gick vi till hmkp och köpte olika go saker (jag köpte dock en frukt så ni behöver inte vara oroliga M&A.) och gick och satte oss i någpn park vid skolan haha. Måste fördriva tiden vettni.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback