Aldrig igen

Har verkligen hållt igång hela dagen idag. Började med ett 1,5 timmars långt military-pass då det va inställt i torsdags. Det var sjuukt jobbigt för det var jäkligt varmt men det "funkade" haha.. Sen så åkte vi direkt till Paintballfabriken i Billdal för att spela Paintball med military-gruppen! En i gruppen var delägare för det har jag för mig, så han bjöd gruppen plus Tommy och Johan, tränarna, på det! Väldigt rolig grej att han gjorde det, men jag kände att vad som helst utan Paintball.. Eller nu i efterhand känner jag så. Jag kanske hade kul 10% sen var det 90% skräck, pain och utmattning... Jag hade aldrig kört det innan men var liksom berädd på att det skulle göra förskräckligt ont, vilket det gjorde. Underskatta INTE smärtan. Alltså första träffen gjorde så ont, blev träffad b.l.a på halsen vilket sved ganska rejält. Men ondast gjorde det på ryggen/skulderbladet. Det kom tårar automatiskt.. Haha sån mes är jag. Men jag tyckte faktiskt inte om det.
Fick dock mildast blåmärken av oss, tror jag haha. Linneas var värst. 
 
Nu var planen att jag, Linnea och Malle skulle se Divergent men vi skulle inte hinna så det får bli imon. Vi är ju dom ända som inte sett den nästan, så det blir nice, Så taggad eftersom alla som har sett den säger att den är sjukt bra, och att "han" är så sjukt snygg haha. Finns ju alltid en sådan "han" i såna filmer, om ni förstår vad jag menar:p
 
Nu ska jag gå och socialisera mig med våra gäster. Så roligt att höra och prata engelska, känns som att man inte är hemma vilket I love.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback